Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Römer king plus - odstranitev pasov 15.4.2011 13:34:08
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Vse se da odstranit. Sem ga razstavila par mesecev nazaj. Ne vem točno kaj misliš, ampak en pas se odstrani tako, da ga zadaj snameš iz tiste "kljukice", ki jo primeš, da zvišaš in znižaš "blazinico" za glavo (spodaj se odhaklja). A si to mislila? Aja - preobleko imaš že ven? Ne, tisti ta tanek pas pa ne gre ven.
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 15.4.2011 13:35:10 >
|
|
RE: Römer king plus - odstranitev pasov 15.4.2011 13:34:43
|
|
|
|
Lunca1
|
Ja mi smo ga morali kar nekajkrat narazen dat, ker smo imeli nekaj nesreč s slabostjo. Da se ga razstavit, samo mislim da rabiš celo izvijač. Pri nas je bila to naloga mojega moža. je pa tudi enkrat pasove zamenjal, tako da bodite pozorni pri razstavljanju.
|
|
|
|
RE: Römer king plus - odstranitev pasov 15.4.2011 13:43:02
|
|
|
|
malaMravljica
|
Kaj pa tista sponka, je tam spodaj med nogicami in tam notri se pas skupaj spne, se tisto tudi odstrani? Tam je itak tudi vse pobruhano in je ne dobim vn. Itak, tudi mi nesreco z bruhanjem. Imam navodila, sam ne v slovenscini in me je kar malo strah za nazaj ga sestavit pol. Pa Römerju je tok tezko se kaksna navodila zrihtat, ce ze dajo kaj na mail pa dajo itak napacno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2011 13:49:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Römer king plus - odstranitev pasov 15.4.2011 14:16:14
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Ooooooo, HB, da pri nas ne bruhajo (trkam) in tudi ne jejo v avtu. Sedež sem oprala samo, ko sem ga / po 3h letih in pol / dala od tavečjega tamalemu. Edina umazanija je bila od glave.
|
|
RE: Römer king plus - odstranitev pasov 15.4.2011 15:52:28
|
|
|
|
malaMravljica
|
metulj333, a imas poletno prevleko gor? Kako se obnese pri bruhanju? Bi jo nabavla, sam se mi zdi, da gre pri pasovih itak vse skozi do plastike dol, se motim?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2011 15:58:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?