Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: partner ne želi tretjega otroka 8.9.2011 15:03:37
|
|
|
|
pety78
|
Po 5. mesecih taka razlika? Ja, madona, kaj pa je bil vzrok? Menda ja ne želja po otroku? Skratka, upam, da urediš, da bo najbolje za vse vas, predvsem otroka.
|
RE: partner ne želi tretjega otroka 8.9.2011 17:06:07
|
|
|
|
ronja
|
o, madona, krogec, to pa ni lepo brat! Upam, da poštimata stvari. Kar se pa tiče očeta, ki ne želi opravka z otrokom - verjamem, da je bil jezen in razočaran, samo pote se človek umiri, razmisli in ugotovi, da je otrok sedaj tu, da je tudi njegov in si zanj odgovoren, tudi če je mama smotana do konca. Mene bi vseeno skrbelo kakšen človek je, če ne more predelati svojih zamer in se raje odreče otroku . Podpis pod tole in pod anonimno 2. Tudi se kar strinjam z mateyko, "na žalost gleda država na otrokovo dobro"?? To en more skup stat, pa pika. Na žalost in otrokovo dobro ne moreta bit v trdilnem stavku! Ja, anonimna1, sama si ne bi nikoli vbrizgavala sperme od moškega (mi na srečo ni treba), vendar če bi bila obupana za dobit otroka, pa se ti tudi mogoče kaj premakne v glavi. Je pa ravno tako res, da si sama ne predstavljam spat z nekom, ki bi mi bil totalno mimo, da niti pod razno ne bi mogla met otroka z njim. Tako da - tu ne bomo prišli skup;). Anonimna 1, ne gre zato, da bi ga morala silit v stike z otrokom - samo jaz si ne predstavljam bit z nekom, ki ga boli k*, da nekje živi njegov otrok in ki ga noče niti videt - ne glede na to, na kak način je bil narejen - kljub vsemu pa ga ni posilila...
|
|
RE: partner ne želi tretjega otroka 9.9.2011 10:52:52
|
|
|
|
krogec
|
ni bil razlog otrok tipu se je očitno odfural... verjetno je v največji meri posledica njegove večne bolestne želje, da bi bil "veliki" privatnik, ki pa je rezultirala v totalnem minusu, zdaj pa enostavno ne kapira, da denarja ni, jaz sem pa najslabša, ko ga skušam na to opozarjat, ker po njegovo je on upravičen do svojih gostilniških izletov, saj malo pa more "živet" bedarija v glavnem hudič je, ker sta moja dva pomagala pri nakupu in opremi stanovanja (še preden je on prišel k meni živet) in me je groza jima povedat, da bo verjetno treba prodat, ker z eno plačo ne bo šolo vse plačevat - gospod "privatnik" je kot rečeno naredu pufe in to na moje ime, zdaj pa ima ideje, da mu moram še jaz nekaj plačat, ker je kao tudi nekaj zaslužil v 5ih letih (pozabi pa, da vsa ta leta tudi veselo trošil in bil še eno leto brez službe, preden je začel minus delat kot "privatnik"...) ne vem, kje se sploh naj lotim zadeve
|
|
RE: partner ne želi tretjega otroka 9.9.2011 19:18:21
|
|
|
|
nusi
|
...kr pri odvetniku če se želiš izvlečt, sliši se precej slabo
|
|
|
|
RE: partner ne želi tretjega otroka 10.9.2011 15:52:05
|
|
|
|
crtek
|
auč...precej grda situacija...pri nas doma smo meli podobno in sicer je bil moj oče ta "maček", ki je imel željo po fajn stoječem podjetju itd, pa seveda mama mu je pomagala s krediti dokler se je dalo...ga je pa na koncu uspela nekako pred dejstvo postavit, da tako ne gre več in, če ne misli še on česa prispevat, ga ona ne bo preživljala v nedogled (problem je bil ta, da so njegovi načrti in firma porabli več keša, kot cela naša familja skupaj, na srečo pa ni imel obiskov gostiln), pa je nekako pršu k pameti in si poleg d.o.o.-ja našel službo...zdej se je stvar rešla, krediti so poplačani in 2plači sta več kot dovolj za preživljanje njiju dveh in tatijeve firme če si prepričana, da ne bo prišel k pameti v kratkem, priporočam pogovor z odvetnikom...mogoče ni vse izgubljeno vsaj po finančni plati...maš pa srečo, da je stanovanje samo tvoje in se ti ne more zgodit, da bi on tebe hotu na cesto vržt...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?