|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: partner ne želi tretjega otroka
16.6.2011 6:46:51   
hani bani
da se še jaz pridružim. po mojem razmišljanju ...MOŠKEGA NE SMEŠ SILIT...BOL KOT SILIŠ MANJ NAREDI. Z mano je takole...še ko sva se spoznavala sva se pogovarjala o skupnih željah in takrat sem izrazila da si želim 2 otroka ker sem tudi sama živela z bratom in vem kako je ko imaš starejšo podporo za neumnosti...medtem ko moj je edinec in je rekel da on bi pa samo enega. ampak z leti ko smo skupaj preživljali čas je ugotovil da je res lepo da imaš brata ali sestro in mi je sam rekel da bova imela 2...no zdaj po skoraj 2 letih truda za prvega otroka in ker sva končno zagledala + je že rekel da bova kar delala pa naj ji rata kolker ih hoče...ko ne bova več mogla finančno shajat ih bova imela pa dost :) tako da moški se mora sam odločit koliko jih hoče.

(odgovor članu ruby19)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.7.2011 20:52:19   
Poka
Da ti ne bo kdaj žal, da tako razmišljaš, ker kolikor vem, o takih stvareh ne odloča eden, ampak oba. In očitno sta vidva že dosegla nek kompromis, to je bil drugi otrok. In ti izsiljuješ. Poznam jih veliko, ki so s tremi ostale same, ker partnerji niso hoteli toliko otrok - pa niso namenoma zanosile (no, se nikoli ne ve...). Meni bi bilo nekaj delati mimo partnerja grdo, ko se poruši zaupanje - ga nikoli več ne vzpostaviš in takrat, adijo... Zavoljo otrok ti pa tega ne privoščim.

Ampak tisto o metanju hrane, ko si sit user posted image  je pa dobra user posted image user posted image

Pa še to - o vsem se da pogovorit, če si iskren. Moj sprva ni bil navdušen nad otroki, ga je bivša pustila. Pri naju se je mogoče celo na videz obotavljal, na koncu je bil za. Imava pripravljene celo tri otroške, ker če bi se tretji ponesrečil, ne bi šla delat splava (moški, ki to zahteva, ni vreden, ne vem kak argument bi moral imet). Trenutno bom pa srečna, če bom sploh kakega imela in imam sploh srečo, da me zaenkrat partner spremlja na vseh pregledih, ker pač očitno ne bo šlo naravno. Če se ne bi strinjal, še pa v bistvu nisem razmišljala, kaj bi naredila - bi si poiskala drugega? Ne vem, če, ker nisem tip ženske, ki bi nekaj na vsak način - te stvari so ti usojene ali ne. Ne mislim si pa uničit življenja z obžalovanjem vsak dan, zakaj ne morem imet otrok. Če bi bila tip ženske, ki hoče otroke na vsak način in se mogoče spušča v veze samo zato, potem pa verjetno - sam nisem tak tip.

(odgovor članu ruby19)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.7.2011 10:31:10   
Taddy78
Poka  bi se še podpisala pod tvoj odgovor. Pri nama je dokaj podobno. Vedno sva imela željo po dostih otrocih, prvi je prišel celo nepričakovano, za drugega pa brez medicinske pomoči ne gre. Sedaj sem sicer s pomočjo umetne noseča, bi pa bila čisto zadovoljna samo z enim, če že drugače ne gre.
Vedno pač ne moremo imeti vsega kar si želimo in ker je nekaterim vse položeno v naročje, tega niti malo ne znajo cenit.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.7.2011 10:46:29   
Mipka
Midva imava tudi probleme pri usklajevanju za tretjeg, pa tako si ga želim imeti...

(odgovor članu ruby19)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.7.2011 11:34:35   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: benika

jaz sem enkrat malo v hecu zagrozila, ali še en otrok, ali pa grem, pa se je mogoče vsaj malo zamislil.

No, v takem primeru bi te jaz sunila v rit. Sramota, da celotno partnersko razmerje gradiš le na otrocih in ne na ljubezni do partnerja. Kot ženska ni stroj za rojevanje otrok, tudi moški ni samo sredstvo za delanje otrok. In jaz se tvojemu po napisanem prav nič ne čudim, da želi ostati pri enem otroku. Še čudno, da mu ob tvojem pritisku ne poči živec.

benika user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
6.7.2011 11:38:06   
Anonimen
Bom še jaz povedala svojo izkušnjo.....samo za razmislek tistim, ki bi rade kakšnega otroka od kogarkoli "izsilile"....se ne zaključi vedno tako, kot bi si želele in ponavadi nasrkajo otroci....
pri meni je tako: moj fant je, dosti preden sva se spoznala, točno eno noč preživel s precej starejšo žensko. Kljub zagotovilom, da je zaščitena, je vseeno uporabil kondom, čez par meseceu pa mu je dama povedala, da je z njim noseča (še vedno se sprašujem kaj je morala narediti, da ji je to uspelo...in ko sem jo vprašala glede tega se je nekako skrivnostno nasmehnila, češ da znamo bit ženske zelo iznajdljive ko gre za otroke, ki si jih želimo). Ker mu je za nosečnost povedala nekako v 5mesecu ni bilo več kaj narediti in tako se je pač dete rodilo. Naj omenim, da ga je še nekaj časa nadlegovala, češ naj se preselita skupaj, ker pričakujeta otroka....Približno takrat sva se midva spoznala in ko je skoraj leto kasneje dama ugotovila, da si on glede otroka NE BO premislil, in se NE BO odločil zanju, je začela sitnarit in zahtevat priznanje očetovstva in preživnino, (kao nadomestilo, če že noče priznati, da sta ona in otrok njegova družina....) kar je  seveda tudi dosegla (naša država, na žalost, tudi v takih primerih ščiti otroke).
vgl...posledica cele situacije in vsega sitnarjenja je ta, da moj dragi o tistem otroku noče niti slišati, kaj šele, da bi ga obiskal, kljub temu, da živi v isti vasi, pa ima drugače zeeeeloooo rad otroke in si jih tudi zelo želi. Bogo dete bo celo življenje misnlo, da ga oče ne mara, ker ni dovolj prien, al dovolj dober al bog ve kaj drugega, pa nikoli ne bo vedu, da bi ga njegov oče imel zelo rad, če bi nastal v drugačnih okoliščinah.....

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
6.7.2011 12:48:20   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
(naša država, na žalost, tudi v takih primerih ščiti otroke).

ahem.. a res - "na žalost" ščiti otroke? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
6.7.2011 12:55:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

zaradi zmešane ženske, ki je šla porabljen kondom rezat, da je lahko zanosila, bo mogu nekdo celo življenje plačevat preživnino v višini kr konkretnega kredita.....se ti zdi fer?

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
6.7.2011 12:59:37   
skuštrana

zaradi zmešane ženske, ki je šla porabljen kondom rezat, da je lahko zanosila, bo mogu nekdo celo življenje plačevat preživnino v višini kr konkretnega kredita.....se ti zdi fer?

user posted image user posted image A zanosila je s spermo iz razrezanega porabljenega kondoma user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
6.7.2011 13:01:48   
uškinamama

A to ti je ona povedala? Ali je to verzija 4.2 tvojega dragega?

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
6.7.2011 13:05:52   
Anonimen
skuštrana: ja, tko je rekla.....tolko o 100% zaščiti s kondomi....

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
6.7.2011 13:06:55   
LittleSun
malo ste off topicuser posted image user posted image vsak ima svojo zgodbo, ljudje smo različni in tukaj napisane zgodbe so samo del te, ne poznamo ozadnja in dogajanja.

krogec mene pa zanima če sta se pogovorila in če se je mnenje kaj spremenilo?

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 37
6.7.2011 13:45:45   
Taddy78
Anonimna, pa je bila narejena DNK? Četudi je res naredila, tako kot je, je morala biti presneta sreča, da sta sexala ravno na dan njene ovulacije.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.7.2011 14:34:26   
mateyka
mene bolj moti izrazoslovje - da država na žalost ščiti otroke
ja kaj je pa s tem narobe - a naj država reče "ups, ker je pa mama rezala kondom in ga oče zdaj ne mara, pa otrok ne dobi preživnine od svojega očeta - nič ne bomo "ščitili"otrok s preživninami bioloških staršev, če se rodijo nezaželeni" user posted image

poleg tega pa ne štekam tipov, ki vtikajo svoje intimne organe v ženske, ki jih niti pod razno ne bi imeli za matere svojih otrok. pol pa naj raje radiator s tičem drgnejo - naj bo objekt objekt in subjekt subjekt, ne pa da nategujejo subjekt, ga gledajo kot objekt in potem jih država "premalo ščiti" od otrok ki lahko iz tega ven pridejo user posted image gliha skup štiha - nič čudnega da govoriš o tem da država preveč ščiti otroke; moraš met poseben "frame of mind" da lahko kaj takega rečeš in "štekaš" tazga tipa..

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 39
6.7.2011 15:05:05   
3x mami
imeti ali ne otroka je zelo pomembna in SKUPNA odlocitev, posledice pa nas zaznamujejo celo zivljenje.

zelja mora biti na obeh straneh. siliti nekoga - niti pod razno. odkrit pogovor, skupno premlevanje plusov in minusov. in brez zamere, ce drugi ne cuti isto. treba spostovat tudi take odlocitve. otroci so posledica tega, da sta dva skupaj, ne pa razlog.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
6.7.2011 15:10:16   
Anonimen

Bom še jaz povedala svojo izkušnjo.....samo za razmislek tistim, ki bi rade kakšnega otroka od kogarkoli "izsilile"....se ne zaključi vedno tako, kot bi si želele in ponavadi nasrkajo otroci....
pri meni je tako: moj fant je, dosti preden sva se spoznala, točno eno noč preživel s precej starejšo žensko. Kljub zagotovilom, da je zaščitena, je vseeno uporabil kondom, čez par meseceu pa mu je dama povedala, da je z njim noseča (še vedno se sprašujem kaj je morala narediti, da ji je to uspelo...in ko sem jo vprašala glede tega se je nekako skrivnostno nasmehnila, češ da znamo bit ženske zelo iznajdljive ko gre za otroke, ki si jih želimo). Ker mu je za nosečnost povedala nekako v 5mesecu ni bilo več kaj narediti in tako se je pač dete rodilo. Naj omenim, da ga je še nekaj časa nadlegovala, češ naj se preselita skupaj, ker pričakujeta otroka....Približno takrat sva se midva spoznala in ko je skoraj leto kasneje dama ugotovila, da si on glede otroka NE BO premislil, in se NE BO odločil zanju, je začela sitnarit in zahtevat priznanje očetovstva in preživnino, (kao nadomestilo, če že noče priznati, da sta ona in otrok njegova družina....) kar je  seveda tudi dosegla (naša država, na žalost, tudi v takih primerih ščiti otroke).
vgl...posledica cele situacije in vsega sitnarjenja je ta, da moj dragi o tistem otroku noče niti slišati, kaj šele, da bi ga obiskal, kljub temu, da živi v isti vasi, pa ima drugače zeeeeloooo rad otroke in si jih tudi zelo želi. Bogo dete bo celo življenje misnlo, da ga oče ne mara, ker ni dovolj prien, al dovolj dober al bog ve kaj drugega, pa nikoli ne bo vedu, da bi ga njegov oče imel zelo rad, če bi nastal v drugačnih okoliščinah.....

Tole se pa bere ravno tako, kot ogorčeno pismo nekoga, ki je zvečer v družbi spil par kozarčkov alkohola in sedel v avto ter se odpeljal. Nato ga nekdo izsili ali pa kaj podobnega in nesreča je tu. Pride policija ugotovi, da naš nesrečnež sicer ni kriv ampak ker je napihal solidarno deli krivdo s soudeležencem v prometni nesreči, domnevnim krivcem, če ne bi pil.... Prva posledica je da je treba plačat kazni, druga pa, da zavarovalnica ne krije stroškov popravila. S takimi imam veliko opravka, ki se potem mesece in mesece zgražajo nad policajem, ker je bil aroganten pa nad povzročiteljem prometne nesreče pa nad zavarovalnico, ki ga terja, kljub temu, da je bil avto zavarovan ... Nikogar pa še nisem slišala, da bi izrazil obžalovanje, ker je pregloboko pogledal v kozarec.

In tukaj je isto, če frajer svoje sperme ne bi trosil po svetu potem ni teoretične možnosti, da bi zaplodil otroka napačni ženski in tudi stroškov ne bi bilo. In kaj je nedolžno bitje krivo pri tem če je neodgovoren oče zadovoljeval svoj živalski nagon ne da bi predhodno pomislil na možne posledice.

Kako lahko ljudje kaznujete lastne otroke??????????

Lubica si že kdaj pomislila, da se temu istemu "ljubitelju" otrok tudi ti zameriš in da tudi potencialne skupne otroke, rojene v ljubezni in zaupanju ne bo pogledal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
6.7.2011 15:14:44   
uškinamama
Super napisano anonimna 2, ne vem zakaj pod anonimno user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
6.7.2011 15:19:21   
Anonimen
No pri nama je pa zaenkrat ravno obratno user posted image  On bi tretjega, jaz pa ne (še).
Bomo videli kaj bo prinesel čas, sicer sva bila na začetku oba za tri, ampak meni sedaj že pri dveh včasih zmanjkuje energije in že sedaj dobivam sive lase zaradi neumnosti, ki jih počneta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
6.7.2011 15:23:06   
Anonimen
pa, da zavarovalnica ne krije stroškov popravila. S takimi imam veliko
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Super napisano anonimna 2, ne vem zakaj pod anonimno user posted image

Moj drugi jaz user posted image , prvi bi bil v primeru, da bi bila nova partnerica in velika ljubezen nesrečnega očka, ravno tako jezna in ogorčena nad p******, ki si je vzela kar ji ne pripada.

No z eno razliko, da ne bi dopiščala, da oče noče slišat za ubogega otročiča, ampak bi ga jemala s sabo na dopust.

(odgovor članu uškinamama)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
6.7.2011 15:25:25   
Anonimen

To meni o določeni osebni vse pove. Kaj pa je tukaj otrok kriv???????? In sedaj otrok "ta kratko" potegneuser posted image . Morala bi biti obratna situacija - da bi otrok bil jezen na takega očeta, in ga še pogledal ne bi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
7.7.2011 8:28:53   
Anonimen
Teddy78 DNK test je bil narjen in več kot 99% pozitiven.....sej drugače otroka itak nebi meu zakaj priznavat, če nebi bil njegov

glede vseh ostalih postov je pa tako....lahko moralizirate kolko je kdo kriv in kaj je prau in kaj narobe....tudi js po eni strani mislim, da si je sam kriv, kaj je pa bil z njo, po drugi strani je pa tko....on se je zaščitil, in kar je ona nardila je bilo isto, kot da bi šla v semensko banko po spermo anonimnega darovalca in zanosila.....koga bi pa v tem primiru preganjala naokoli? CSD, ki ji ne omogoča preživnine s strani anonimnoh darovalcev?
vedno je toliko povedanega o tem kako boga ženska je zanosila in tisti tip je pa kr zginu....samo po moje je otrok trezna odločitev dveh oseb in ne samovoljnega ravnanja neke ženske, ki si ni sposobna otroka ustvarit v nekem zdravem okolju....pa roko na srce....koliko od vas bi blo pripravljeno kej takega nardit, da bi zanosile oz.da vas pol nebi blo sram nekoga naokoli preganjat?

glede obiskov in dopustov ga pa js ne bom v nič silla...to ni moja odločitev, če bo otroka on videval al ne...se mi zdi za otroka bolj zdravo, da ga sploh ne vidi, kot da bi ga videval na silo....to ne koristi nobenemu.....ko bo pa hotel imet stike, bom nardila vse kar bom lahko, da bi blo čim lažje in čim boljše vsem vpletenim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
11.7.2011 16:09:56   
nusi

poleg tega pa ne štekam tipov, ki vtikajo svoje intimne organe v ženske, ki jih niti pod razno ne bi imeli za matere svojih otrok.

no, no, ženske in moški seksamo tudi samo za zabavo/užitek in ne za delat otroke, kar pomeni, da nas je kar nekaj uživalo tudi s takšnimi, ki si jih nismo takoj zamislili kako nas držijo za roko v porodnišnici.

Kar se pa tiče očeta, ki ne želi opravka z otrokom - verjamem, da je bil jezen in razočaran, samo pote se človek umiri, razmisli in ugotovi, da je otrok sedaj tu, da je tudi njegov in si zanj odgovoren, tudi če je mama smotana do konca. Mene bi vseeno skrbelo kakšen človek je, če ne more predelati svojih zamer in se raje odreče otroku .No ampka poanta tega pisanja anonimne je bila verjetno, da nam pokaže kam takšno izsiljevanje vodi in kdo ga na koncu najbolj nasanka

< Sporočilo je popravil nusi -- 11.7.2011 16:11:38 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.8.2011 14:54:26   
dreamhorse
Mogoče bi pa kateri oče v takem primeru zahteval skrbništvo za tega otroka. Saj si ga želi in ta je njegov, a ne.. skratka, nikogar ne obsojamo...

Pri meni je pa tako, da bi jaz imela rada še enega... eno že imamo, pa moj ni za to.. sploh slišat noče o tem..
Pa smo srečni, da imamo vsaj eno, zdravo in nagajivo punco.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 48
26.8.2011 17:27:18   
ronja
samo neko iztočnico rabim...

jaz bi za iztočnico vzela nalogo, da zahtevnega mlajšega otroka navadimo, da ne bo mogel več non stop on diktirat dogajanja - to ni zdravo ne za otroka, ne za družino in če je res tako, verjamem, da človeka mine želja po še kakšnem...

Potem je dobro tudi vedet razloge, zakaj si jih ne želi - ne zato, da bi presojala, kateri razlog je "dovolj dober", ampak zato, da vidiš, ali se da kak razlog odpravit. Če se boji financ, lahko najdeš kje boljše plačano službo, če se boji zato, ker je mali zahteven, ga lahko nehaš crkljat in bo mali manj naporen, če je utrujen, pogledaš, če nosi on večji delež kot ti in ga razbremeniš... Če si jih pač enostavno ne želi, pa verjetno nimaš kaj, razen da počakaš in kdaj pa kdaj preveriš, če še vedno tako čuti.
Sicer je res, da je verjetno že 2. kompromis...

samo zato, ker si ti tista, ki donosi otroka, sigurno nimaš več pravic od očeta.

Dejansko zakonsko gledano imamo malo več pravic v primeru, da se otrok "zgodi" - ženska se odloči, ali bo naredila splav ali ne. Lahko pod pritiski iz okolice, vendar na koncu lahko ima otroka ali pa ne. Moški v tem primeru nima kaj dosti prava glasanja, razen moralnega in v pogovorih.

Kar se mene tiče, sem vedno vedela, da ne bom imela samo 1 otroka in sem vedela, da si tudi on želi več kot 1, še predno sva 1. naredila. Tudi nisem nikoli niti hodila z nikomer, ki bi že apriori rekel, da noče otrok ali da hoče samo enega. To je nekak del človeka, ali si želi veliko družino ali ne in navadno hitro ugotoviš. Tako da to ni bil nek problem.

Vsekakor pa ga ne bi hotela nikoli prelisičit (itak mava kondome) ali silit, ker se mi zdi najboljše, če si otroka (vsakega) želita oba.  Ampak ne pravim, da mora vedno bit tako, samo zame se mi zdi to najbolj fajn. Sicer poznam precej ljudi, ki so prišli po zvijačnosti mamic in bi bilo škoda, če jih ne bi bilo, zdaj ko jih pač poznam, večina je tudi imela očete, ki so jih potem imeli zelo radi. Vseeno pa to ni moj modul. Da bi mu pa celo lagala, da sem zaščitena, se mi zdi pa res huda kršitev zaupanja, to se mi v nobenem primeru ne zdi ok.

Tudi midva sva nekaj časa razmišljala, da bi ostala pri dveh (kot vidiš, ne prav dolgouser posted image ). Za tretjega se je težje odločit (vsaj nama), ker točno veš, v kaj se spuščaš, točno veš, ad imaš že dva in da bo pač še 2x težje... Pa ko se končno spet da kam z otroki, je fajn in človek se razvadi... On je nekaj časa tudi mislil, da sta dve čisto dovolj, potem pa si je vseeno zaželel še tretjega. Imam pa srečo, da je to prišlo čisto spontano.

Sem mu pa zelo jasno povedala, da bova imela toliko otrok, kolikor si jih bova oba želela, razen če se pač kak zgodi kljub uporabi kontracepcije, tu pač nimaš kaj (ne bi šla na splav, če bi se mi otrok zgodil kdaj kasneje in on se s tem strinja, pravi da to itak). Ampak planirala pa jih ne bi več kot bi si jih želela oba. Ker nam 4im ni prav nič hudega in bi se čisto dalo bit tudi tako in ker bi rada imela otroke z njim - torej pač toliko, kolikor si jih bova oba želela - torej 3.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu krogec)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.9.2011 14:48:32   
krogec
pri nas je zdaj tako, da gre samo še navzdol, situacija je porazna, odnos na nuli - pa ne zaradi pogovorov o otroku, ampak ker je med nama na celi črti počilo
on živi praktično po svoje, briga se za svojo zabavo, druga nič
hvala bogu, da se ni "zgodilo", ker če se bo še nadaljevalo, mu definitivno pokažem vrata (dejansko sem ga že prosila naj gre)
v bistu se ukvarjam s tem, kako se organizirati, da bom zvozila samo s svojo plačo... potem bom lahko bolj odločno nastopila proti njemu

¤ ¤ ¤

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?