Roberta69
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ....npr ali pa it v posteljo, ne pali skoraj nič več, ker pač nočeta it spat ... Kadar naš začne zavlačevati, se uležem na posteljo odprem knjigco in preberen naslov in prvi stavek. To ga pritegne in se hitro zmiga da bo lahko poslušal. Mogoče bi morala nekaj spremeniti tako, da spanje ne bi pomenilo "se ločiti" od staršev ampak bi pomenilo, pred spanjem "se povezati" s starši. Jaz naredim enako in pali . Drugače se pa jaz glede uboganja skušam čim bolj skulirat v smislu, da mora ubogat le za res najnujnejše reči in npr. če gre nekaj minut preden se odpravimo od doma v kopalnico prelivat, kar pomeni tudi skoraj obvezno po sebi polivat, to požrem, ga preoblečem in gremo dalje. Kar se skrbi samega zase tiče, ga zanimiram predvsem tako, da mu pravim, da a res že vse to zna sam, da ne morem verjet, da je že tako velik fant (bi bil rad velik, da bo lahko žvečil čigumije in podobno ), če se res obira in kar sanja, ko odhajamo, pa stopim čez vhodna vrata in potem prijoka, da gre on tudi in se takoj zrihta. Na prvo besedo, to bi bilo luštno, . Mene najbolj matra, ko maltretira mlajšega bratca, tu moramo še nekaj pogruntat, ker se kar ne neha , drugače se pa jaz nikoli (zeloooooo redko) ne derem, ampak lepo razlagam zakaj ja in zakaj ne in kadar ne pali se razjezim (to povem in tudi vidi se - pridemo pa redko tako daleč) in potem uboga, do naslednjič . Ja, so pa veliki potrošniki (energije), teli mladički .
|