Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 10.7.2011 11:52:01
|
|
|
|
katrinka
|
kokoska - kje pa bi ti mela privat vrtec - vsaj lokacijo napisi da vidim ali kej pozam v blizini
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.7.2011 12:11:05
|
|
|
|
kokoška10
|
katrinka super bi blo ,kje na kodeljevem ,vodmat,al pa kje drugje v ljubljan. Včer pa smo bli v kranjski gori pri jezeru,tam je pa res lepo za osvežitev,je voda čist ledena,ampak nas je pa tud ožgal.je super izlet.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 11.7.2011 13:01:36
|
|
|
|
katrinka
|
kokoska - uuu tam pa nic ne poznam, vem za enga na dolgem mostu - http://varstvosportek.si/ dej malo na net poglej kaj mate kej v blizini pol pa loh se sproti preveris kake imajo reference...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 28.7.2011 12:33:46
|
|
|
|
lumpa6
|
evo nas, smo prišli domou za cele 2 dni, danes gremo že nazaj imam dol starejša otroka, ful je fajn na morju, jupi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 12.8.2011 16:57:53
|
|
|
|
lumpa6
|
oj mačke kam ste se skrile, kuku mi smo prišli mali v ljubljano, jure je šeu v kranjsko goro mi pa sem, kiki je pa še na morju ostal, no da vam povem imeli smo se super, komaj čakam, da gremo še malo nazaj
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 22.8.2011 11:04:36
|
|
|
|
Teyla
|
Oj, malo je zamrla tale tema. A se vse potepate na morju al vas je samo vročina zdelala? Mi smo kar doma, ko je tako vroče, ven pokukamo šele po 18 uri zvečer. Klima bi prav prišla, pa je nimamo.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 22.8.2011 11:52:28
|
|
|
|
anci banci
|
pozdravljene bejbe:) po dolgem času se javljam, mi moja dva mulčka kr jemljeta čas:) prvi mi gre v vretc s 1.9 in bo mogoče kaj več časa... Drugi je pa tolk priden, da vačih ne vemo da ga mamo:) in kako ste ostale žabarke:)? če boste planirale kako kavico po 1.9. se z veseljem pridružim...lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 29.8.2011 17:44:05
|
|
|
|
lumpa6
|
oj mi smo danes prišli domou, joj kok je pasal jaz sem tudi za kavico po 1.9.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 5.9.2011 15:20:10
|
|
|
|
katrinka
|
zivjo....jaz sem tudi za kavico....dolocite datum, uro in lokacijo in pridem....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 5.9.2011 18:39:38
|
|
|
|
tinaaleks
|
Naš mali gre v sredo v vrtec, večja si je pa v petek zlomila roko, ko je padla z gugalnice. Imamo pestro ne? Drugače pa komot kavica.... Bo pasala....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 5.9.2011 22:31:31
|
|
|
|
Teyla
|
Tudi jaz sem za kavico. Kaj pravite na naslednji teden recimo četrtek enkrat dopoldne? Ali večini bolj ustreza popoldne?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 7.9.2011 8:25:17
|
|
|
|
katrinka
|
joj, jaz naslednji teden res ne morem, pa se nasa ljubljancanka ziva je namorju - a loh po 15.9.....pa dopoldne - najbrz bo vecini to bolj ustrezal, ceprav mene popoldne ne moti
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 10.9.2011 22:47:07
|
|
|
|
Teyla
|
No, potem pa rečemo enkrat v tednu od 19. - 23.9. Jaz sicer v torek ne morem, tako da bi bilo fajn kakšen drug dan. Naj še ostale povedo kako jim ustreza. Zdaj je vsaj časa dovolj.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 12.9.2011 11:10:39
|
|
|
|
Mali Štrumf
|
Ojla... Tudi jaz sem iz Ljubljane in bi se z veseljem pridružila temi ljubljanke mamice ...(če me sprejmete) ...sem mlada mamica, ki ima sinčka (prvi otrok) ki je star dobrih 10 mesecev in se trenutno spopadam z vstopom v vrtec, ki se bo zgodil čez 14 dni...ni mi najbolj lahko, ker še nisem bila ločena od njega več kot dve uri in bo najbrž ta zadeva zame težja kot za njega ... ...kako ste pa vi zadovoljne z vrtci v Ljubljani?...pa vzgojiteljice?...a je bilo težko premagati to oviro?...vem, vsaka ima svojo izkušnjo, pa vsak je drugačen, ampak me zanima kako ste se vi spopadle s tem?...če vam ni odveč mi lahko katera kaj napiše Lep dan še naprej, pa čim več lepih trenutkov z našimi sončki
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 12.9.2011 20:53:30
|
|
|
|
sky77
|
ojla ljubljančanke Evo pa je za mano prvi delovni dan po porodniški, bolniški in dopustu. Mi je bilo kar težko it, ampak 4 urice minejo tik-tak. Še par dni, pa bom spet v starem ritmu. Tamali so v vrtcu. Tanajmanjši zjutraj še kar joka, ampak je razumljivo, sej je s septembrom komaj začel. Se mora še navadit, da mami pride nazaj in da ga ni pustila tam. Ima pa super vzgojiteljici, pa med tamalimi je. Kar je meni fajn, da ga bodo vlekli naprej. Zdej mora samo še shodit, pa smo na konju. Sicer je po vseh štirih hiter kot strela, pa spleza tudi povsod (včeraj sem ga dobila na kuhinjski mizi), ampak bo bolj enostavno za vse nas, ko bo shodil. mali štrumf samo pogumno. je čisto normalno, da bo otrok na začetku jokal, ampak potem se pa zaigrajo in uživajo. Za našega pravijo, da se zna kar postavit zase, pa je najmanjši, pa hodi tudi še ne. Poje nenormalne količine hrane. Jaz do sedaj, zadovoljna z vrtcem pri vseh treh. Eden rabil manj, drugi malo več časa da sta se navadila, ampak zdaj pa uživata.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 12.9.2011 20:55:24
|
|
|
|
sky77
|
aja srečanje - mi lahko samo popoldne
< Sporočilo je popravil sky77 -- 12.9.2011 20:56:11 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 13.9.2011 13:16:49
|
|
|
|
lumpa6
|
oj tudi mi uvajamo našega fantiča v vrtec, zelo sem zadovoljna z našim vrtcem in vesela da je vse skupaj tako lepo sprejeu, malo sicer pojoka vendar ni omembe vredno kavica ta teden jaz sem za
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 14.9.2011 19:57:26
|
|
|
|
bunkabrca
|
Hallo,... vidim, da ste spet nazaj med živimi ;) Mi smo se vrnili danes z morja. Bilo je super, ampak žal prekratko. Jaz bi še kar ostala ;( JA,... jaz sem tudi za kavico. Povejte samo kdaj pa kje ;)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 24.9.2011 11:15:12
|
|
|
|
nmagk
|
Hojla tud jest sem še živa,hehe,če se mente za kavo ni problema tud jest sm za,moram si vzet čas da vas mal preberem,mejdun od junija me ni blo gor,zdej sem se pa komaj skopala ven iz tega pranja in pucanja in začetek šole in joj ta september....
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 26.9.2011 22:43:01
|
|
|
|
PapuaNG
|
se opravičujem, ker vam vpadam v temo. Sicer vidim, da niste prav zelo aktivne, a mogoče bi katero zanimalo spodnje sporočilo ali pa mogoče poznate koga,ki bi ga zanimalo....me je moj dragi prosil, če vam lahko posredujem tole: Živjo, za snemanje 04. in 05.10. (en snemalni dan) iščemo dojenčke stare od 2 do 5 mesecev. Gre za tv oglas za blag. znamko Rowenta, ki bo potekalo v izvršni produkciji Bas production - a. Vsi zainteresirani pošljite fotke (sveže) svojih nadebudnežev na mail naslov blaz.taljan@gmail.com, v primeru, da bo vaš otrok izbran, vas o tem obvestimo do konca tega tedna. Plačilo je 200 eur bruto. Na spodnjem naslovu pa je mogoče videti tv spot za protikadilsko kampanjo, za katero smo delali cas_t že junija oz. julija. facebook : cas_ting boyz (http://www.facebook.com/#!/pages/Casting-Boyz/365172750608) lp Blaž Taljan 040564194
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 7.10.2011 9:22:18
|
|
|
|
katrinka
|
SREČANJE LJUBLJANSKIH MAMIC: PONEDELJEK 17.10.2011 V KOLOSEJU dopoldne - ob 11ih 1. katrinka 2. 3. popoldne - ob 17ih 1. katrinka 2. 3.
< Sporočilo je popravil katrinka -- 7.10.2011 9:23:23 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 7.10.2011 9:24:22
|
|
|
|
katrinka
|
no pa se napisite kje vam bolj ustreza - tam kjer nas bo vec, ob tisti uri bo... za naslednjic se bomo pa za drugo lokacijo zmenile...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 9.10.2011 20:15:16
|
|
|
|
lumpa6
|
jaz sem za ob 11, mi bolj ustreza, lokacije so pa ok
|
|
|
|
RE: Ljubljanske mamice 2.del 9.10.2011 23:24:58
|
|
|
|
Teyla
|
Jaz verjetno ne bom mogla v nobenem primeru, ker bomo najverjetneje našo malo že uvajali v varstvo. če mi pa uspe prestavit, se pa javimin pridem dopoldne (pop tudi ne morem)
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?