|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice 2.del
10.7.2011 11:52:01   
katrinka
kokoska - kje pa bi ti mela privat vrtec - vsaj lokacijo napisi da vidim ali kej pozam v blizini

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 326
11.7.2011 12:11:05   
kokoška10
katrinka super bi blo ,kje na kodeljevem ,vodmat,al pa kje drugje v ljubljan.

Včer pa smo bli v kranjski gori pri jezeru,tam je pa res lepo za osvežitev,je voda čist ledena,ampak nas je pa tud ožgal.je super izlet.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 327
11.7.2011 13:01:36   
katrinka
kokoska - uuu tam pa nic ne poznam, vem za enga na dolgem mostu - http://varstvosportek.si/
dej malo na net poglej kaj mate kej v blizini pol pa loh se sproti preveris kake imajo reference...

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 328
20.7.2011 16:05:03   
Lidija1982
Če katera potrebuje odlično varstvo za svojega otroka, priporočam HAPPY LAND v bežigradu,
http://www.aktivni.si/dobro-pocutje/novosti/happy-land-za-otroke-v-domacem-varstvu/

moj je zelo napredoval in ima občutno boljše navade, razvade :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
28.7.2011 12:33:46   
lumpa6
evo nas, smo prišli domou za cele 2 dni, danes gremo že nazaj imam dol starejša otroka, ful je fajn na morju, jupi

(odgovor članu Lidija1982)
Neposredna povezava do sporočila: 330
12.8.2011 16:57:53   
lumpa6
oj mačke

kam ste se skrile, kukuuser posted image user posted image user posted image

mi smo prišli mali v ljubljano, jure je šeu v kranjsko goro mi pa sem, kiki je pa še na morju ostal, no da vam povem imeli smo se super, komaj čakam, da gremo še malo nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 331
22.8.2011 11:04:36   
Teyla
Oj, malo je zamrla tale tema. A se vse potepate na morju al vas je samo vročina zdelala? user posted image

Mi smo kar doma, ko je tako vroče, ven pokukamo šele po 18 uri zvečer. Klima bi prav prišla, pa je nimamo.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 332
22.8.2011 11:52:28   
anci banci
pozdravljene bejbe:)

po dolgem času se javljam, mi moja dva mulčka kr jemljeta čas:) prvi mi gre v vretc s 1.9 in bo mogoče kaj več časa...

Drugi je pa tolk priden, da vačih ne vemo da ga mamo:)

in kako ste ostale žabarke:)?

če boste planirale kako kavico po 1.9. se z veseljem pridružim...lep dan vsem

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 333
29.8.2011 17:44:05   
lumpa6
oj

mi smo danes prišli domou, joj kok je pasaluser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi za kavico po 1.9.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 334
5.9.2011 15:20:10   
katrinka
zivjo....jaz sem tudi za kavico....dolocite datum, uro in lokacijo in pridem....

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 335
5.9.2011 18:39:38   
tinaaleks
Naš mali gre v sredo v vrtec, večja si je pa v petek zlomila roko, ko je padla z gugalnice. Imamo pestro ne?

Drugače pa komot kavica.... Bo pasala....user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
5.9.2011 22:31:31   
Teyla
Tudi jaz sem za kavico. user posted image Kaj pravite na naslednji teden recimo četrtek enkrat dopoldne? Ali večini bolj ustreza popoldne?

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 337
7.9.2011 8:25:17   
katrinka
joj, jaz naslednji teden res ne morem, pa se nasa ljubljancanka ziva je namorju - a loh po 15.9.....pa dopoldne - najbrz bo vecini to bolj ustrezal, ceprav mene popoldne ne moti

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 338
10.9.2011 22:47:07   
Teyla
No, potem pa rečemo enkrat v tednu od 19. - 23.9. Jaz sicer v torek ne morem, tako da bi bilo fajn kakšen drug dan. Naj še ostale povedo kako jim ustreza. Zdaj je vsaj časa dovolj. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 339
12.9.2011 11:10:39   
Mali Štrumf
Ojla...
Tudi jaz sem iz Ljubljane in bi se z veseljem pridružila temi ljubljanke mamice user posted image ...(če me sprejmete)
...sem mlada mamica, ki ima sinčka (prvi otrok) ki je star dobrih 10 mesecev in se trenutno spopadam z vstopom v vrtec, ki se bo zgodil čez 14 dni...ni mi najbolj lahko, ker še nisem bila ločena od njega več kot dve uri in bo najbrž ta zadeva zame težja kot za njega user posted image ...
...kako ste pa vi zadovoljne z vrtci v Ljubljani?...pa vzgojiteljice?...a je bilo težko premagati to oviro?...vem, vsaka ima svojo izkušnjo, pa vsak je drugačen, ampak me zanima kako ste se vi spopadle s tem?...če vam ni odveč mi lahko katera kaj napiše user posted image

Lep dan še naprej, pa čim več lepih trenutkov z našimi sončki user posted image

Moj sinček je moje največje bogastvo

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 340
12.9.2011 20:53:30   
sky77
ojla ljubljančanke

Evo pa je za mano prvi delovni dan po porodniški, bolniški in dopustu. Mi je bilo kar težko it, ampak 4 urice minejo tik-tak. Še par dni, pa bom spet v starem ritmu.

Tamali so v vrtcu. Tanajmanjši zjutraj še kar joka, ampak je razumljivo, sej je s septembrom komaj začel. Se mora še navadit, da mami pride nazaj in da ga ni pustila tam. Ima pa super vzgojiteljici, pa med tamalimi je. Kar je meni fajn, da ga bodo vlekli naprej. Zdej mora samo še shodit, pa smo na konju. Sicer je po vseh štirih hiter kot strela, pa spleza tudi povsod (včeraj sem ga dobila na kuhinjski mizi), ampak bo bolj enostavno za vse nas, ko bo shodil.

mali štrumf samo pogumno. je čisto normalno, da bo otrok na začetku jokal, ampak potem se pa zaigrajo in uživajo. Za našega pravijo, da se zna kar postavit zase, pa je najmanjši, pa hodi tudi še ne. Poje nenormalne količine hrane. Jaz do sedaj, zadovoljna z vrtcem pri vseh treh. Eden rabil manj, drugi malo več časa da sta se navadila, ampak zdaj pa uživata.

(odgovor članu Mali Štrumf)
Neposredna povezava do sporočila: 341
12.9.2011 20:55:24   
sky77
aja srečanje - mi lahko samo popoldne user posted image

< Sporočilo je popravil sky77 -- 12.9.2011 20:56:11 >

(odgovor članu Mali Štrumf)
Neposredna povezava do sporočila: 342
13.9.2011 13:16:49   
lumpa6
oj

tudi mi uvajamo našega fantiča v vrtec, zelo sem zadovoljna z našim vrtcem in vesela da je vse skupaj tako lepo sprejeu, malo sicer pojoka vendar ni omembe vredno

kavica ta teden jaz sem za

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 343
14.9.2011 19:57:26   
bunkabrca
Hallo,...

vidim, da ste spet nazaj med živimi ;)

Mi smo se vrnili danes z morja. Bilo je super, ampak žal prekratko. Jaz bi še kar ostala ;(

JA,... jaz sem tudi za kavico. Povejte samo kdaj pa kje ;)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 344
24.9.2011 11:15:12   
nmagk
Hojla tud jest sem še živa,hehe,če se mente za kavo ni problema tud jest sm za,moram si vzet čas da vas mal preberem,mejdun od junija me ni blo gor,zdej sem se pa komaj skopala ven iz tega pranja in pucanja in začetek šole in joj ta september....user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu bunkabrca)
Neposredna povezava do sporočila: 345
26.9.2011 22:43:01   
PapuaNG
se opravičujem, ker vam vpadam v temo. Sicer vidim, da niste prav zelo aktivne, a mogoče bi katero zanimalo spodnje sporočilo ali pa mogoče poznate koga,ki bi ga zanimalo....me je moj dragi prosil, če vam lahko posredujem tole:

Živjo, za snemanje 04. in 05.10. (en snemalni dan) iščemo dojenčke stare od 2 do 5 mesecev. Gre za tv oglas za blag. znamko Rowenta, ki bo potekalo v izvršni produkciji Bas production - a.
Vsi zainteresirani pošljite fotke (sveže) svojih nadebudnežev na mail naslov blaz.taljan@gmail.com, v primeru, da bo vaš otrok izbran, vas o tem obvestimo do konca tega tedna. Plačilo je 200 eur bruto.
Na spodnjem naslovu pa je mogoče videti tv spot za protikadilsko kampanjo, za katero smo delali cas_t že junija oz. julija.
facebook : cas_ting boyz
(http://www.facebook.com/#!/pages/Casting-Boyz/365172750608)

lp
Blaž Taljan
040564194

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 346
7.10.2011 9:22:18   
katrinka
SREČANJE LJUBLJANSKIH MAMIC:
PONEDELJEK 17.10.2011 V KOLOSEJU

dopoldne - ob 11ih
1. katrinka
2.
3.

popoldne - ob 17ih
1. katrinka
2.
3.

< Sporočilo je popravil katrinka -- 7.10.2011 9:23:23 >

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 347
7.10.2011 9:24:22   
katrinka
no pa se napisite kje vam bolj ustreza - tam kjer nas bo vec, ob tisti uri bo...
za naslednjic se bomo pa za drugo lokacijo zmenile...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 348
9.10.2011 20:15:16   
lumpa6
jaz sem za ob 11, mi bolj ustreza, lokacije so pa ok

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
9.10.2011 23:24:58   
Teyla
Jaz verjetno ne bom mogla v nobenem primeru, ker bomo najverjetneje našo malo že uvajali v varstvo. če mi pa uspe prestavit, se pa javimin pridem dopoldne (pop tudi ne morem)user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?