Teyla
|
ana jao, kaj se pa grejo? Držim pesti, da se vse uredi. Pri nas nič novega, imeli smo "rahlo" pester vikend: V soboto sem želela it na koncert, pa se ni izšlo, ker me je fant prej poklical naj pridem domov, češ da je mala lačna. Je bil z njo že 4 ure, pa je mislil, da je lačna, ker se je nonstop drla, jest pa ni hotla. Mu je blo ful težko (jaz lakoto rpeverim tako da samo majco dvignem), on je pa mislil, da je lačna, iz flaške pa ni hotla jest. Bila pa je samo grozno zaspana. Jaz sem šla s koncerta minutko preden so začeli (tako da sem že slišala prvi komad, ko sem tekla k taksiju), ko sem pa prišla domov je pa mala že spala. V nedeljo smo imel pa nesrečo. Smo se vračal domov od tasta in tašče, pa je bilo v avtu ful tplo, siti smo bili... jaz sem zaspala, Teja tudi, fant pa tudi, le da je on bil za volanom. Tako da smo zdrsnil v ograjo na levem pasu, nas je fajn ruknilo, tako da sva se oba zbudla. Sem rekla "kaj je blo to?" on pa "zaspal sem". Sem mu sam rekla, naj zgine dol z avtoceste. Tako da je zavil dol na prvem odcepu. Škoda na avtu je velika, ampak hvalabogu je avto kasko zavarovan, tako da bova plačala samo tistih 1% vrednosti avta. Hvalabogu, ker kaj več, si bi težko privoščili trenutno. Smo imeli pa neznasko srečo, da se še ne zavedamo kakšne. Lahko bi prileteli v ograjo ful močneje, lahko bi nas odbilo v drug avto, da ne omenjam tega, da je par metrov pred tem del avtoceste brez ograje in bi lahko zapeljal na nasprotno stran! Grozno srečo smo imeli vsi skupaj. Mala je pa vse prespala.
|