![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.5.2011 21:59:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,jaz sem lani dobila komaj konec junija,vpisi so bili aprila,s tem,da je kar nekaj dobilo šele avgusta-septembra!Odvisno,kak dolgo na občini rabijo! kak septembra? Ja kaj pol grejo kasneje v vrtec al kako? Ne,saj imaš v enoti ali na upravi sezname že avgusta.Če je sprejeta v vretc,je tam tak napisana,pa v kateri skupini je.Odločbe pač še niso prišle lani prej.Mislim,da je celo Ly bila med njimi.Septembra pa gre normalno v vrtec,če je sprejeta.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.5.2011 22:00:17
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem počasi med vrstice pa spavanac! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.5.2011 22:03:40
|
|
|
|
bambixxx
|
jaz tudi lahko noč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.5.2011 22:06:43
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx te pa se zmenimo za kavo en dan, meni je vseeno kdaj, razen jutri imava ft ob 13h. tak da, če bo katera v mestu, lahko že jutri. ja odločbo smo dobili zgleda zdaj med prazniki. danes sem komaj nabiralnik spraznila, je bil čisto nabasan z reklamami. Jutri bom jaz okrog 10.30 tam pri tebi na Taboru, moram it v službo nekaj zrihtat. Zdaj pa upam, da bom dovolj hitro, pol bo zneslo na kavo, v primeru, da se mi bo pa zavleklo pa ne. pošlji mi sms, ko boš tak daleč Bom, sem si še brateca naročla za pomoč, upam da bo prej gotovo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.5.2011 22:13:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,jaz sem lani dobila komaj konec junija,vpisi so bili aprila,s tem,da je kar nekaj dobilo šele avgusta-septembra!Odvisno,kak dolgo na občini rabijo! kak septembra? Ja kaj pol grejo kasneje v vrtec al kako? Ne,saj imaš v enoti ali na upravi sezname že avgusta.Če je sprejeta v vretc,je tam tak napisana,pa v kateri skupini je.Odločbe pač še niso prišle lani prej.Mislim,da je celo Ly bila med njimi.Septembra pa gre normalno v vrtec,če je sprejeta. kaj pa če ni, pa še odločbe ne?
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 2.5.2011 22:13:53
|
|
|
|
arabela*
|
ste spet šle s kurami.... noč
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 7:03:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,jaz sem lani dobila komaj konec junija,vpisi so bili aprila,s tem,da je kar nekaj dobilo šele avgusta-septembra!Odvisno,kak dolgo na občini rabijo! kak septembra? Ja kaj pol grejo kasneje v vrtec al kako? Ne,saj imaš v enoti ali na upravi sezname že avgusta.Če je sprejeta v vretc,je tam tak napisana,pa v kateri skupini je.Odločbe pač še niso prišle lani prej.Mislim,da je celo Ly bila med njimi.Septembra pa gre normalno v vrtec,če je sprejeta. kaj pa če ni, pa še odločbe ne? Če je sprejeta,potem je 100% na seznamu za skupine že napisana.če pa ni sprejeta,pa je tak niti na seznamih ni.Tak,da se ne boj,mislim,pa, da letos ne bojo tako dolgo hodle te odločbe,ker je bil tudi vpis prej kot lani.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 7:03:43
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 7:03:56
|
|
|
|
arabela*
|
morning Kavica......
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 7:05:23
|
|
|
|
matcar
|
Moji še vsi spijo,jih bom mogla iz postle zmetat zgleda,ded pa že šel na šiht.Spali bolj tak,je bila mirna noč sicer,ampak mene je mantralo spet,pa enkrat se mi je Saš zbudil,pa se sleko dol(kak,ne vem),pa se meno na veliko pa smejal v postli.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 7:05:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya morning Kavica...... Ooo,jutro nazaj!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 7:11:22
|
|
|
|
arabela*
|
M je rogovilila v svoji postli do desete, sedaj pa spi ko ubita....bo jo treba malo.....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 7:13:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M je rogovilila v svoji postli do desete, sedaj pa spi ko ubita....bo jo treba malo..... Enako kot Maks,saj zato pa sem mogla compa ugasnit pa na silo it spat,no sem itak brala še.Zdaj se je zbudil,gospod!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 7:15:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M je rogovilila v svoji postli do desete, sedaj pa spi ko ubita....bo jo treba malo..... Enako kot Maks,saj zato pa sem mogla compa ugasnit pa na silo it spat,no sem itak brala še.Zdaj se je zbudil,gospod! Jaz sem se za par minut zraven nje vlegla, pa ni zaspala...pol pa sem šla v dnevno ..in je zaspala
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 7:25:05
|
|
|
|
arabela*
|
nič..grem...A je že porihtana, M še dremucka........ se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 7:49:42
|
|
|
|
rina22
|
jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 7:51:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,jaz sem lani dobila komaj konec junija,vpisi so bili aprila,s tem,da je kar nekaj dobilo šele avgusta-septembra!Odvisno,kak dolgo na občini rabijo! kak septembra? Ja kaj pol grejo kasneje v vrtec al kako? Ne,saj imaš v enoti ali na upravi sezname že avgusta.Če je sprejeta v vretc,je tam tak napisana,pa v kateri skupini je.Odločbe pač še niso prišle lani prej.Mislim,da je celo Ly bila med njimi.Septembra pa gre normalno v vrtec,če je sprejeta. kaj pa če ni, pa še odločbe ne? Jaz sem na eni spletni strani prebrala, da je dal izjavo en gospod z občine, da so baje vsi otroci s stalnim prebivališčem v Mestni občini Maribor dobili vrtec (za september). Tako da ste lahko vse pomirjene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 8:42:41
|
|
|
|
matcar
|
Evo,jaz tudi že nazaj,vse razvozla,tak da taaaaaaaaaak paše zaj,ko je mir in tišina. Zdaj pa že študiram,kaj bom šla delat,samo se odločam med sesanjem in pospravljanjem in med pomivanjem posode in vsem ostalim. Eh,nekaj bom že. Se tipkamo še kaj kasneje!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 12:22:44
|
|
|
|
matcar
|
Tak,naredla za danes kar sem mislila.Še vse stvari sem pregledala,pa presortirala za novorojenčka.Samo še operem,pa zložim v omaro,pa je perajt.Zaj pa mi tak spanje začelo dišat,da ne vem,če se ne bom malo dol počla,pa eno kitico odspala,preden grem po fročeke.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 12:27:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,jaz sem lani dobila komaj konec junija,vpisi so bili aprila,s tem,da je kar nekaj dobilo šele avgusta-septembra!Odvisno,kak dolgo na občini rabijo! kak septembra? Ja kaj pol grejo kasneje v vrtec al kako? Ne,saj imaš v enoti ali na upravi sezname že avgusta.Če je sprejeta v vretc,je tam tak napisana,pa v kateri skupini je.Odločbe pač še niso prišle lani prej.Mislim,da je celo Ly bila med njimi.Septembra pa gre normalno v vrtec,če je sprejeta. kaj pa če ni, pa še odločbe ne? Jaz sem na eni spletni strani prebrala, da je dal izjavo en gospod z občine, da so baje vsi otroci s stalnim prebivališčem v Mestni občini Maribor dobili vrtec (za september). Tako da ste lahko vse pomirjene
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 12:33:00
|
|
|
|
katy83
|
dan. da vas malo pozdravim. Dopoldan smo bili malo zunaj, ati je za vrt pripravljal, da bo solatka , midva s T pa sva se s kamenčki igrala. Sem pa danes v svoji roki zagledala klopa , pa še celi ni šel ven, je glava not ostala. Tak, da je padla odločitev, jutri gremo T cepit, ker sem včeraj na njegovi trenirki tudi našla klopa in me je preveč strah. Sem poklicala pediatrinjo in lahko jutri pridemo. Ravnokar sem poslala somentorici za diplomo mail, ker že 2 meseca čakam na odgovor . Upam, da zdaj bo kaj. Držite pesti. aja, pa še to...ve se malo bolj spoznate ne te stvari. Danes sem dobila odločbo od CSD za socilano denarno pomoč in sem dobila manjši znesek kot sem pričakovala. Kaj to je zaradi prejemanja starševskega dodatka? Odločba je za 6 mesecev. Po mojem "poznavanju" teh stvari bo potem novembra večja ali kako??? nič, pičim na hitrco nekaj pospravit, dokler T še spi. pa pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 12:56:28
|
|
|
|
majakla
|
Ste za kavico v petek, 6. maj, ob 15. v SO?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 13:02:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ste za kavico v petek, 6. maj, ob 15. v SO? Lahko,ja.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 13:04:26
|
|
|
|
matcar
|
Katy-ja,ker dobivaš starševski dodatek,ti dajo samo razliko do tistega cenzusa,ki je za enostarševsko družino.Ko boš pa ponovno vlagala,pa se gleda takrat na tvoj dohodek,če boš ga imela.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 3.5.2011 13:05:19
|
|
|
|
matcar
|
Majakla-kaj ti si nas tudi čisto zapustila,da te ni nič več na RR?
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.