Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:09:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca avto poln...je pa tudi to, da iz leta v leto jemljema manj jaz vzamem en srednje velik kufer in eno otroško torbo tak za med potjo....igrač pa ne nosimo kaj dost, morda kake karte(otroške), človek ne jezi se ali pa kanglice, pa morda kako pupo jaz sem lani vzela polno vrečo igrač pa jih pol ni uporabljal...čeprav sva bila 5 tednov na počitnicah...letos že gledam kaj ne bom vzela...ne kaj bom vzela
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:09:24
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Bambixxx ne pozabi še na zdravila in kreme proti sončenju... ja pa sušilec za lase, pa lak za nohte, kopalne plenice, cet.... no tega pa res ne rabim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:09:29
|
|
|
|
arabela*
|
grem po sladoled.....
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:10:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,sem si drznila odpret 21.del! pa dajmo še te zadnjo stran 20-ke napolnit noooo Ja,saj jo že.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:10:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lak pa sem nesla lani in aceton....aja pa britvice jaz tudi
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:10:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem po sladoled..... so se ti usta posušila
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:11:58
|
|
|
|
bambixxx
|
kdo pa je vrtnica79 iz seznama se ta seznam nič ne osvežuje, mislim, da se briše tiste, ki ne sodelujejo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:12:22
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem po sladoled..... so se ti usta posušila seveda, če tak lapa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:12:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem po sladoled..... so se ti usta posušila
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:12:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem po sladoled..... so se ti usta posušila seveda, če tak lapa
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:13:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx npr več igrač...žogo...kakšno najljubše prevozno sredstvo ki ti bo zasedlo pol avta...
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:13:24
|
|
|
|
bambixxx
|
aja pa karmen še dodaj na seznam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:13:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem po sladoled..... so se ti usta posušila seveda, če tak lapa
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:14:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx aja pa karmen še dodaj na seznam Joj,če jaz to nena znam najboljše.sem še pri sebi zaj zaštrikala,ko sem Tea dodala. Pa slikice ne znam dat gor.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:14:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kdo pa je vrtnica79 iz seznama se ta seznam nič ne osvežuje, mislim, da se briše tiste, ki ne sodelujejo? nisi je še spoznala...pa pitaj boga kdaj jo boš, če jo boš
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:15:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem po sladoled..... so se ti usta posušila seveda, če tak lapa saj jaz že tudi pesek špukam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:15:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem po sladoled..... so se ti usta posušila seveda, če tak lapa saj jaz že tudi pesek špukam Jaz mam že tudi prazni kozarec pred sabo.
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:16:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca avto poln...je pa tudi to, da iz leta v leto jemljema manj jaz vzamem en srednje velik kufer in eno otroško torbo tak za med potjo....igrač pa ne nosimo kaj dost, morda kake karte(otroške), človek ne jezi se ali pa kanglice, pa morda kako pupo jaz sem lani vzela polno vrečo igrač pa jih pol ni uporabljal...čeprav sva bila 5 tednov na počitnicah...letos že gledam kaj ne bom vzela...ne kaj bom vzela 5 tednov je drugo
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:16:32
|
|
|
|
bambixxx
|
kdaj bo konec tote strani?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:17:16
|
|
|
|
matcar
|
Nič,novi del je odprt,pofočkala sem se tudi,pa seznam napopala.Zaj pa krenem počasi proti spalnici.Pitanje,kak dolgo bom spala v prvi rundi. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:17:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kdaj bo konec tote strani? zaj počasi!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:18:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kdo pa je vrtnica79 iz seznama se ta seznam nič ne osvežuje, mislim, da se briše tiste, ki ne sodelujejo? nisi je še spoznala...pa pitaj boga kdaj jo boš, če jo boš saj zato pa sem vprašala, če se ne zbriše neaktivnih članov . pa lahko samo ime zamenjaš s karmen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:18:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kdaj bo konec tote strani? zaj počasi!
|
|
RE: Mariborčanke,20.del 8.7.2011 23:18:48
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,novi del je odprt,pofočkala sem se tudi,pa seznam napopala.Zaj pa krenem počasi proti spalnici.Pitanje,kak dolgo bom spala v prvi rundi. Nočko! nočko matcar
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?