Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 9:50:36
|
|
|
|
Oceania
|
Sibil, v mislih ti pošiljam moč, držite se. Sama se trudim ne jokat ob vaši izgubi, pa vas sploh ne poznam. Pred kratkim sem zvedela za primer smrti 6 letne punčke, ki je umrla zaradi možganske kapi. Nepošteno, nepredstavljivo.
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 9:50:47
|
|
|
|
Gwendolen
|
Sibil, ne poznam vas, ampak iskreno sožalje tudi od mene... Ni pošteno, to se ne bi smelo dogajati...
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 9:52:19
|
|
|
|
Tanja55
|
Sibil, sem brez besed, kar jokam. V mislih sem z vami. Iskreno sozalje.
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 9:53:00
|
|
|
|
Natka23
|
moje sožalje
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 9:54:32
|
|
|
|
kjava.
|
O moj Bog! Sibil iskreno sožalje. Grozno
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 9:55:56
|
|
|
|
MC09
|
Že drugi dan jočem z vami, ne morem razumeti, zakaj se zgodi kaj tak krutega. Njemu je dobro, kako je vam, si ne želim niti predstavljati . Iskreno sožalje!
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 10:05:08
|
|
|
|
Sa.Ka
|
Nikoli ne bom vedela kako trpijo starši, ki so jim umrli otroci, žalujem pa z vsemi. Iskreno sožalje vsem tvojim
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 10:05:12
|
|
|
|
čebelca25
|
Sibil, izrečem lahko le iskrene sožalje tebi in tvoji družini. Resnično ne najdem besed za kaj tako groznega. Angelčku Patriku pa velik objemček!!
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 10:06:14
|
|
|
|
neanja duo
|
moje sožalje
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 10:13:04
|
|
|
|
baby_08
|
iskreno sožalje Kako kruto je življenje..... Počivaj v miru mali angelček
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 10:14:37
|
|
|
|
polho3006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Hvala vsem za sožalje, jih z možem bereva in jokava zraven. Patrik je bil čisto zdrav fantek, v torek je v šoli šel po en košček kruha, ko je ugriznil kruh se mu je košček zaletel in šel v sapnik. Ob prehodu mimo glasilk se je košček kruha dotaknil enega živca, ki nadzira srce in srce je ponorelo, šlo v zelo hitro bitje. Srce se hitro utrudi in to bitje ga je preveč utrudilo, tako da ga niso mogli več povrniti na naravem ritem. Če bi samo kos kruha šel v sapnik bi ga lahko izkašljal ali pa imel sedaj pljučnico, tako pa je usoda očitno hotela, da gre k angelčkom. Ne morem razumeti, res ne. tako živahen je bil, tako zdrav, tako lep, moj zlati sonček. In jutri ga bomo pokopali......sploh ne vem kako zdržat. Oh Sibil...ne poznam tebe in ne tvoje družine, ampak...ne znam, ne upam si predstavljati kako se počutite.... odkar imam sama otroka me takšne novice tako zadanejo, da...sem ves čas v mislih z vami..... Kako je lahko življenje tako kruto? Saj človek ne more verjeti dojeti, verjeti....da...ah
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 10:20:48
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Hvala vsem za sožalje, jih z možem bereva in jokava zraven. Patrik je bil čisto zdrav fantek, v torek je v šoli šel po en košček kruha, ko je ugriznil kruh se mu je košček zaletel in šel v sapnik. Ob prehodu mimo glasilk se je košček kruha dotaknil enega živca, ki nadzira srce in srce je ponorelo, šlo v zelo hitro bitje. Srce se hitro utrudi in to bitje ga je preveč utrudilo, tako da ga niso mogli več povrniti na naravem ritem. Če bi samo kos kruha šel v sapnik bi ga lahko izkašljal ali pa imel sedaj pljučnico, tako pa je usoda očitno hotela, da gre k angelčkom. Ne morem razumeti, res ne. tako živahen je bil, tako zdrav, tako lep, moj zlati sonček. In jutri ga bomo pokopali......sploh ne vem kako zdržat. pa kako je možno, da se kaj takšnega zgodi . Sibil
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 10:33:38
|
|
|
|
Azzurra
|
Tudi mi smo z mislimi pri vas. Vest me je izredno prizadela. Nikoli ne bom pozabila prvega srečanja s tvojo družino in trenutka, ko sem prvič videla Patrika in še danes se spominjam, da sem takoj pomislila kako izredno lep fantek je. Žal mi je, zelo mi je hudo za vas. Naše misli so pri vaju in pri Patrikovem bratcu.
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 10:36:46
|
|
|
|
gita10
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR Hvala vsem za sožalje, jih z možem bereva in jokava zraven. Patrik je bil čisto zdrav fantek, v torek je v šoli šel po en košček kruha, ko je ugriznil kruh se mu je košček zaletel in šel v sapnik. Ob prehodu mimo glasilk se je košček kruha dotaknil enega živca, ki nadzira srce in srce je ponorelo, šlo v zelo hitro bitje. Srce se hitro utrudi in to bitje ga je preveč utrudilo, tako da ga niso mogli več povrniti na naravem ritem. Če bi samo kos kruha šel v sapnik bi ga lahko izkašljal ali pa imel sedaj pljučnico, tako pa je usoda očitno hotela, da gre k angelčkom. Ne morem razumeti, res ne. tako živahen je bil, tako zdrav, tako lep, moj zlati sonček. In jutri ga bomo pokopali......sploh ne vem kako zdržat. Sibil ne znam si predstavljati kaj doživljaš ti in tvoji najbljižji. Res ni pravice na tem svetu, da se kaj takšnega sploh zgodi. Čeprav te ne poznam osebno ti že dva dni pošiljam pozitivno energijo, da zdržiš nekaj kar ne bi smela doživeti nobena mama. Tvoj mlajši sin te potrebuje vendar tudi on bo razumel, da si ti moraš vzeti čas za žalovanje. Vsak trenutek nas je tu cel kup, ki ti bomo poskušale stati ob strani v tistih najtežjih trenutkih in te bomo poslušale- brale . Prav tako so moje misli pri očetu, malemu bratcu in vsej ožji družini- zato še enkrat vsem skupaj iskreno sožalje.
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 10:49:35
|
|
|
|
SANEK1
|
Iskreno sožalje...
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 10:49:54
|
|
|
|
Alfabeta
|
Iskreno sožalje. Tega res ne bi smel izkusiti noben starš
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 10:55:07
|
|
|
|
madela
|
Kako kruto,kako nedoumljivo Vsem,ki ste ga imeli radi izrekam globoko,iskreno sožalje Patrik,naj ti bo lepo med angelčki
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 10:55:26
|
|
|
|
Lenca78
|
Iskreno sožalje
NEJA 10.09.2010 ob 19:29 rojstvo: 4180g 54cm 1 mesec: 57,5cm in 5060g 2 meseca: 60cm in 5500g 3 meseci: 64,5cm in 6200g 4 meseci: 68cm in 6850g 5. mesecev: 70,5cm in 7380g
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 10:56:25
|
|
|
|
DannyS
|
Sibil iskreno sožalje. Žalostno in nerazumljivo res...
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 10:59:43
|
|
|
|
lumpa6
|
iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 10:59:55
|
|
|
|
nejanejc
|
sozalje, iskreno... brez besed.. hudo mi je res, ni prav, da se je tako koncalo. Naj pociva v miru.
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 11:05:17
|
|
|
|
Klemy82
|
Iskreno sožalje tudi od mene.
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 11:21:35
|
|
|
|
|
Neštetokrat se vprašamo zakaj je živlenje tko kruto zakaj vzame vedno tisto ki imamo najraje zakaj in zakaj...ko sem tole prebrala me je močno prizadelo pa vas osebno ne poznam ampak vam pošiljam objemčke vsem ki ste ga imeli najraje Patrik vas bo opazoval vedno bo nekje nad vami odšel je in postal najlepši angelček...iskrene sožalje Patrik počivaj v miru...mamici atiju bratcu pa veliko moči...
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 11:34:24
|
|
|
|
žab*ca
|
Samo jokam.Bodite močni.
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 11:48:16
|
|
|
|
Nika v službi
|
Kako tanka je ločnica med življenjem in smrtjo! Nepredstavljivo, nedoumljivo. Jokam, jokam tudi jaz že od včeraj. Za vas vse, ki ste ga imeli radi, za malega Patrika in še posebej zate, za mamico, ki je to malo kepico nosila pod srcem in tako kruto izgubila. Prezgodaj, mnogo prezgodaj. Z vami v mislih in molitvah.....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?