Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 12:14:41
|
|
|
|
petarda
|
Sibil...brez besed....jočem s tabo že dva dni. Priznam, da sem včeraj malo poguglala, če je bila na vašem koncu kaka nesreča, ki ti je kruto iztrgala sinčka iz objema... ... Mimogrede sem našla slikice tvojega angelčka...tako lep je bil in tako poln življenja...ne morem razumeti, da se je kaj takega zgodilo, saj imam tudi sama najstarejšega sinčka le leto dni mlajšega od Patrika ... Iskreno, iskreno sožalje... Vem, da vam ne pomaga veliko....ampak...mislimo na vas in molimo za vašega angelčka, da mu bo lepo z ostalimi angelčki
< Sporočilo je popravil petarda -- 7.4.2011 12:20:29 >
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 12:16:42
|
|
|
|
Maisha
|
Iskreno sožalje!
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 12:28:21
|
|
|
|
ona
|
Sibil, jaz pridem jutri na obalo in čeprav te ne poznam bi ti rada kako pomagala Samo povej,sporoči,če karkoli potrebuješ,magari samo oporo V mislih smo vsi s teboj in tvojo družinico....bodi močna za tvojega mlajšega sinka
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 12:28:30
|
|
|
|
ronja
|
Sibil, iskreno sožalje! Ne morem si predstavljat, kako hudo ti je, ker je to nekaj najhujšega, kar se ti lahko v življenju zgodi. Sama ne vem, kako bi šla čez kaj takega, niti ali bi lahko šla, ker se mi zdi, da se ti začne ob taki bolečini mešat - ne vem, kako ljudje to preživijo. Vseeno pa ne obupaj! Imaš še enega sinčka, ki te potrebuje zdaj bolj kot kdajkoli v življenju, saj je tudi njemu hudo, da je izgubil bratca. In bo rabil mamo, če že bratca ne more več dobit nazaj. Zato se bori - nimam pojma kako, ampak poznam nekaj mam, ki so izgubile otroka - ena se je še desetletja potem oblačila samo v črno - zadnjič pa sem jo videla v beli bluzi. Mi je kar odleglo - kot nek znak, da nekoč se pa vseeno začne tudi nekaj podobnega življejnu tudi po taki tragediji. Želim ti, da bi ti vsi dali čas v miru odžalovati, da bi bila močna za svojega sina in da bi ti ljudje stali ob strani. Sina ti pa žal ne morem vrnit, čeprav bi ti to vsekakor najrajši želela.
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 12:28:58
|
|
|
|
nussy
|
Iskreno sožalje vsej družini in ostalim, ki jim je hudo v teh trenutkih.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2011 12:30:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 12:45:14
|
|
|
|
tajtaja
|
Pretresljivo, nepojmljivo. Kako kruta je lahko usoda, ki pravljico v hipu spremeni v tragedijo. Celi družini iskreno sožalje .
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2011 13:04:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 13:06:43
|
|
|
|
luka jan
|
Sibil, iskreno sožalje.
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 13:10:53
|
|
|
|
sonček33
|
Sibil, iskreno sožalje.
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 13:19:51
|
|
|
|
sanelaa
|
Iskreno sožalje! Naj vas moč in ljubezen držita skupaj ter vas vodita na tej poti, polni trpljenja............... Vem da je to slaba tolažba, ampak spomini vedno ostanejo, rane pa zaceli čas!
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 13:26:49
|
|
|
|
Lantea
|
Iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 13:29:28
|
|
|
|
nosek5
|
Iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 13:42:33
|
|
|
|
mateyka
|
Sibil, moje sožalje.
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 13:56:16
|
|
|
|
Ploha
|
Iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 13:57:11
|
|
|
|
kvaka
|
Iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 14:08:43
|
|
|
|
Goldy
|
Nepojemljivo!!! Iskreno sožalje!!!
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 14:30:52
|
|
|
|
soncek78
|
Sibil ne vem kaj naj ti rečem,saj ne najdem besed. Hudo mi je, hudo pri srčku...Ko pomislim na vašo lepo družinico, mi polzijo solze po licu . Objemi Lukasa in bodi močna za njega. Vaš mali angelček Patrik naj počiva v miru ! Iskreno sožalje.
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 14:31:55
|
|
|
|
donna22
|
Vsakič, ko vidim to temo, mi gre na jok Za kaj takega še nisem niti slišala, da se lahko zgodi, ubogi fantek Bodita močna za svojega mlajšega sinka ... Iskreno sožalje še enkrat!
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 14:32:19
|
|
|
|
Sardinija
|
Iskreno sožalje........
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 14:39:40
|
|
|
|
3x mami
|
Sibil, ne poznam te in ne poznam besed, ki bi ti v tako tezkem trenutku prinesle vsaj malo utehe. ne predstavljam si sebe na tvojem mestu, dozivljati nekaj, kar noben stars ne bi smel doziveti. dolgo sem ze razmisljala, ce in kaj ti pisati... usoda se je kruto poigrala z vami, ampak ne pusti, da bi ti zalost vzela to, kar ti zdaj ostaja - spomini, topli, lepi, cisto in samo tvoji, na tvoj veliki zaklad, ki ga bos vedno nosila v sebi. vzemi si pravico do zalovanja, a ne pozabi, da te tu, zdaj, cakata se drugi zaklad in moz, ki ravno tako dozivljata tezke trenutke in rabita dobro in toplo besedo. bodite drug drugemu v oporo. in naj vajin patrik pociva v miru
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 14:40:26
|
|
|
|
betty.ford
|
sožalje
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 14:44:14
|
|
|
|
aria81
|
Iskreno sožalje Sibil
|
|
|
|
RE: Patrik - za vedno naš 7.4.2011 14:57:05
|
|
|
|
kiara85
|
iskreno sožalje
|
|
|
Nosecnice in vrememaca83 RRPo parih dneh nore vročine se je končno malo ohladilo. Sonosečke, kakšno se vam zdi vreme?koncno grem lahko sprosceno ven iz hise (
67%)
pa ne dez no, mi pa pakiramo za morje (
6%)
vreme me sploh ne moti (
11%)
na nasem koncu je dezja prevec (
0%)
temperatura sploh ne vpliva na moje pocutje (
17%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!