hrchy
|
Jaz imam glede bivsih eno tako teorijo, da moj odnos do njih se najvec pove o meni sami. Vsak clovek ima namrec n let zivljenja in vsak se sam odloci, komu bo ta leta posvetil. Tako da ce bi mislila, da sem ne vem koliko let dala nekomu, ki je bil kreten (kot so bivsi pogosto imenovani), bi najprej pomislila, da je nekaj narobe z mano, da sem si to dopustila. Saj sem sama odgovorna, da sem jih zbrala in bila z njimi, ne? Kar pomeni, da so morali biti vsi, s katerimi sem prezivela toliko casa, super fajn, ker drugace enostavno z njimi ne bi bila. Vsi so mi bili tudi in predvsem prijatelji, ne samo fantje. Se zmeraj mislim, da bi lahko s katerimkoli od njih bila do konca zivljenja. In ker se s fajn ljudmi zmeraj rada druzim, tudi z bivsimi se vedno kontaktiram. Z enim se vidiva zmeraj, ko pridem domov, drugi je tujec, tako da ga obiscem priblizno enkrat na eno/dve leti, za tretjega pa na zalost ne vem, kako je, ker nimava stikov na njegovo zeljo in to spostujem, ceprav se veckrat zalotim, da premisljujem, kako se ima - upam, da je srecen. Vsakega po svoje imam tudi se rada, ker so leta, ki sem jih z njimi prezivela, bila lepa in imajo se vedno posebno mesto v mojem srcu. Vsak je imel name nek dolocen vpliv, od vsakega sem se nekaj naucila, z vsakim sem zrasla - in tudi zaradi njih sem zdaj taka oseba, kot sem, taka, kot me ima moj moz lahko rad. In tudi on je zelo ok z njimi in oni z njim in njihovi starsi z njim in moji starsi z njimi in vsi z vsemi in smo v glavnem one big hepi femili Glede ostali beznih zvez je pa razlicno, vcasih se spomnim nanje, kontaktov pa niti nimam, razen ce se slucajno srecam s kom. Ampak jih je vecina iz tujine, tako da za to niti ni velike sanse... Aja pa zadnjic me je oce od enega nasel na FBju in povabil na obisk (kao na porocno potovanje) - kot kaze nima pojma, da sva s sinom kaj imela, no, jaz mu ne bom povedala, on mu pa kot kaze tud ni
|