Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil IZVIRNO SPOROČILO: liliana To v tem konkretnem primeru torej pomeni, da je povsem normalno, da se dva "rajcata z bivšimi"..... V konkretnem primeru pomeni, da imata osebi odnos brez rahločutnosti. Na podlagi česa to sklepaš? rahločutnost spada po moje pod tele definicije (ajd, na hitro sem našla samo ang. verzijo) - Susceptible to the attitudes, feelings, or circumstances of others. - capable of registering small differences or changes in amounts, quality, etc. Mogoče sta po tej definiciji rahločutna? Ona samo omeni, kaj je kdo počel z njo (in en pripoveduje na dolgo in široko), in se mož že ogreje. IZVIRNO SPOROČILO: emalina IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Meni se pa zdi, da je fora bolj v tem, da te misel, da je tvoj partner že prej z nekom bil, vzbudi majčkeno ljubosumja (še tistega zdravega) in poveča željo, da bi bil z njim. To je nekako en normalen odziv, poveča strast in povezanost s partnerjem, če pa smo bolno ljubosumni, potem pa lahko pride do krega. Vse pa v mejah normale, če bi meni govoril, da pri bivši mu je bilo pa to bolj všeč, bi pa vsekakor to bila prekoračena meja. Čestitam! Edini pravilni odgovor. Kako nekatere slabo poznate seks... nič čudnega, da se 1/3 partnerjev loči. Spregledala ta odgovor. Lahko vzbudi rahločutno ljubosumje, lahko zdravo, tekmovalnost, lahko praktično željo, da bi bil tako dobro in še malo boljše kot je bilo z nekom drugim. Načeloma bi se dalo uporabiti tudi drugačnp terminologijo, ki bi izključevala tretjo osebo, in govoriti samo o svojih željah, ali o tem, kaj je nekdo že doživel ali bi rad. Bi bilo v tem primeru to tretirano kot normalno obnašanje? Vsebina, želja ostaja enaka, zanika se samo določena življenjska izkušnja in osebe, ki so v tej izkušnji bile. A to je pa zdravo in normalno?
|