|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Se kaj kurite z bivšimi?
2.4.2011 8:10:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: liliana
To v tem konkretnem primeru torej pomeni, da je povsem normalno, da se dva "rajcata z bivšimi".....

V konkretnem primeru pomeni, da imata osebi odnos brez rahločutnosti.

Na podlagi česa to sklepaš?

rahločutnost spada po moje pod tele definicije (ajd, na hitro sem našla samo ang. verzijo) 
- Susceptible to the attitudes, feelings, or circumstances of others.
- capable of registering small differences or changes in amounts, quality, etc.

Mogoče sta po tej definiciji rahločutna?
Ona samo omeni, kaj je kdo počel z njo (in en pripoveduje na dolgo in široko), in se mož že ogreje.

IZVIRNO SPOROČILO: emalina

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Meni se pa zdi, da je fora bolj v tem, da te misel, da je tvoj partner že prej z nekom bil, vzbudi majčkeno ljubosumja (še tistega zdravega) in poveča željo, da bi bil z njim. To je nekako en normalen odziv, poveča strast in povezanost s partnerjem, če pa smo bolno ljubosumni, potem pa lahko pride do krega. Vse pa v mejah normale, če bi meni govoril, da pri bivši mu je bilo pa to bolj všeč, bi pa vsekakor to bila prekoračena meja.

Čestitam!user posted image user posted image user posted image Edini pravilni odgovor. Kako nekatere slabo poznate seks... nič čudnega, da se 1/3 partnerjev loči.

Spregledala ta odgovor.
Lahko vzbudi rahločutno user posted image  ljubosumje, lahko zdravo, tekmovalnost, lahko praktično željo, da bi bil tako dobro in še malo boljše kot je bilo z nekom drugim. Načeloma bi se dalo uporabiti tudi drugačnp terminologijo, ki bi izključevala tretjo osebo, in govoriti samo o svojih željah, ali o tem, kaj je nekdo že doživel ali bi rad. Bi bilo v tem primeru to tretirano kot normalno obnašanje? Vsebina, želja ostaja enaka, zanika se samo določena življenjska izkušnja in osebe, ki so v tej izkušnji bile. A to je pa zdravo in normalno?

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
2.4.2011 9:58:57   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: emalina
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Meni se pa zdi, da je fora bolj v tem, da te misel, da je tvoj partner že prej z nekom bil, vzbudi majčkeno ljubosumja (še tistega zdravega) in poveča željo, da bi bil z njim. To je nekako en normalen odziv, poveča strast in povezanost s partnerjem, če pa smo bolno ljubosumni, potem pa lahko pride do krega. Vse pa v mejah normale, če bi meni govoril, da pri bivši mu je bilo pa to bolj všeč, bi pa vsekakor to bila prekoračena meja.

Čestitam!user posted image user posted image user posted image Edini pravilni odgovor. Kako nekatere slabo poznate seks... nič čudnega, da se 1/3 partnerjev loči.

hvala, gospa seksualna svetovalka - grem takoj majčkeno zdravega ljubosumja zbudit v možu, naju bo ful povezal, ker ti tako garantiraš user posted image

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 52
2.4.2011 10:05:00   
mateyka
To v tem konkretnem primeru torej pomeni, da je povsem normalno, da se dva "rajcata z bivšimi".....

V konkretnem primeru pomeni, da imata osebi odnos brez rahločutnosti.

Na podlagi česa to sklepaš?

rahločutnost spada po moje pod tele definicije (ajd, na hitro sem našla samo ang. verzijo) 
- Susceptible to the attitudes, feelings, or circumstances of others.
- capable of registering small differences or changes in amounts, quality, etc.

Mogoče sta po tej definiciji rahločutna?
Ona samo omeni, kaj je kdo počel z njo (in en pripoveduje na dolgo in široko), in se mož že ogreje.

seveda, čisto lahko, če izhajaš samo iz njiju dveh, kakor sem že omenila.

Spregledala ta odgovor.
Lahko vzbudi rahločutno user posted image  ljubosumje, lahko zdravo, tekmovalnost, lahko praktično željo, da bi bil tako dobro in še malo boljše kot je bilo z nekom drugim. Načeloma bi se dalo uporabiti tudi drugačnp terminologijo, ki bi izključevala tretjo osebo, in govoriti samo o svojih željah, ali o tem, kaj je nekdo že doživel ali bi rad. Bi bilo v tem primeru to tretirano kot normalno obnašanje? Vsebina, želja ostaja enaka, zanika se samo določena življenjska izkušnja in osebe, ki so v tej izkušnji bile. A to je pa zdravo in normalno?

you missed the point -  TO je rahločutno. user posted image
in ja, verjetno bi lahko rekli, da je normalno, ker ni deviacija (glej definicijo od prej).

< Sporočilo je popravil mateyka -- 2.4.2011 10:06:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
2.4.2011 11:16:14   
*miska.mcc*
o, marija! iz ene simpaticne lahko berljice teme, je ratala dizertacija spolnosti in medsebojnih odnosov!user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
2.4.2011 11:54:49   
mateyka
eh, miš - mea culpa user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
2.4.2011 12:02:28   
*miska.mcc*

eh, miš - mea culpa user posted image

ma, se mi zdi, da niti ne, no user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
2.4.2011 12:16:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

o, marija! iz ene simpaticne lahko berljice teme, je ratala dizertacija spolnosti in medsebojnih odnosov!user posted image

Ja boga miš nooo, a je bila tudi tvoja integriteta prizadeta user posted image user posted image ?

Ali kaj te je tako zmotilo, da je treba z očmi zavijati?

Neposredna povezava do sporočila: 57
2.4.2011 12:18:37   
madona77

Se strinjam.user posted image Pa še malo zavijem z očmi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 58
2.4.2011 12:41:55   
*miska.mcc*

Ja boga miš nooo, a je bila tudi tvoja integriteta prizadeta user posted image user posted image ?

Ali kaj te je tako zmotilo, da je treba z očmi zavijati?

zaj.ebancija, mili. zaje.bancija....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
2.4.2011 12:43:35   
*miska.mcc*
ni blo nič prizadeto.... no problemo...
jst mam ze plan za zvecer.... sam ne povem NIČ..... lahko dobim v ponedeljek poziv za na psihiatrični oddelek....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 60
2.4.2011 12:59:47   
ronja

emalina, ne poznamo VAJINE spolnosti, ne spolnosti na splošno. Lej, ljudi vzburjajo različne stvari: vama govorenje o bivših vzbudi malo ljubosumja in na to reagirata še z več strasti. S tem ni nič narobe, samo nismo pa vsi taki. Všeč so nam različne stvari in ti garantiram, da se ljudje ne ločujejo zato, ker ne pričamo o svojih bivših med seksom. To ne pomeni, da si spolno zavrt, če te pač nekaj takega ne rajca - različni smo. To je isto kot če bi mi nek sadomazo rekel, da sem spolno zavrta, ker me ne privlači bičanje. Pač ene nekaj kuri, druge pa kaj drugega. Fajn je, da se dva kompatibilna skup dobita, to je vse.

Ne vem, zakaj je tako zelo zelo težko razumet, da so nam všeč različne stvari: tako med seksom kot v poklicu, eni si želimo met več otrok, eni nobenega, eni si želijo bit poročeni, eni ne, eni si želijo med seksom poslušat in pripovedovat, kaj so delali z drugimi, eni želijo to delat pred drugimi, itd... Ma, vse je ok, če so vsi vpleteni za in niso mladoletni, samo ni vse za vse.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 61
2.4.2011 13:45:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pač ene nekaj kuri, druge pa kaj drugega. Fajn je, da se dva kompatibilna skup dobita, to je vse.

Točno to.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
2.4.2011 19:33:24   
Rožica I
   Moja "srednješolska ljubezen" je čisto znorel, ko sem ga delala ljubosumnega in mu nakladala kakšne takšne štose (sicer izmišljene), ampak je še bolj norel za mano, sedanjemu pa omenim mimogrede, da sem srečala kakšnega bivšega in na hitro počvekala z njim, pa se mu zmrači obraz in z ledenim glasom reče, da pa se to njega res ne tiče user posted image .
  Tudi meni osebno ne bi bila to neka stimulacija (prej obratno), če bi poslušala o kakšni bivši, priznam, o tem ne želim niti razmišljat.
  S sociološkega stališča je sicer to deviacija oz odklon od normalnega, ampak se sem šteje tudi recimo promiskuiteta, ali pa človek, ki živi v bajti s 20 mačkami. Sam pojem deviacija je odvisen od časa in prostora, v naši kulturi v tem obdobju je pač to nek odklon, ampak še vedno ne tako izreden, da bi bil poseben.
Menim, če sta oba za, je v seksu vse dovoljeno user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
4.4.2011 11:34:04   
tehnofil
Vedno je deviacija kadar ni vrhunec dopolnitve medsebojnega odnosa ampak postane element za vzdrževanje (gradnjo) odnosa.

Zate.....za nekoga drugega je lahko spolnost zgolj potreba......za nekoga tretjega pa je lahko poleg potrebe še dopolnitev odnosa.......in ne zgolj med moškim in žensko lahko tudi med moškim in moškim in žensko in žensko......

Vedno je deviacija kadar ni vrhunec dopolnitve medsebojnega odnosa med moškim in žensko, ampak postane element za vzdrževanje (gradnjo) odnosa.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 64
4.4.2011 12:42:10   
liliana

Ker imamo vsi težave (večje ali manjše) v odnosih smo vsi izpostavljeni skušnjavi da uporabimo spolnost za blaženje bolečine.

Spolnost je le dopolnitev medsebojnega odnosa med moškim in žensko. Ker je doživljanje spolnosti izredno močno se spolnost pogosto uporablja za blažitev (skrivanje) težav v medsebojnem odnosu.

Tako je spolnost vedno deviacija V KOLIKOR JE SAMO: -  rekreacija - sprostitev - užitek - zadovoljitev - dokazovanje -  ali celo glajenje sporov med partnerjema. Vedno je deviacija kadar ni vrhunec dopolnitve medsebojnega odnosa ampak postane element za vzdrževanje (gradnjo) odnosa.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 65
11.4.2011 16:21:37   
emalina
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

emalina, ne poznamo VAJINE spolnosti, ne spolnosti na splošno. Lej, ljudi vzburjajo različne stvari: vama govorenje o bivših vzbudi malo ljubosumja in na to reagirata še z več strasti. S tem ni nič narobe, samo nismo pa vsi taki. Všeč so nam različne stvari in ti garantiram, da se ljudje ne ločujejo zato, ker ne pričamo o svojih bivših med seksom. To ne pomeni, da si spolno zavrt, če te pač nekaj takega ne rajca - različni smo. To je isto kot če bi mi nek sadomazo rekel, da sem spolno zavrta, ker me ne privlači bičanje. Pač ene nekaj kuri, druge pa kaj drugega. Fajn je, da se dva kompatibilna skup dobita, to je vse.

Ne vem, zakaj je tako zelo zelo težko razumet, da so nam všeč različne stvari: tako med seksom kot v poklicu, eni si želimo met več otrok, eni nobenega, eni si želijo bit poročeni, eni ne, eni si želijo med seksom poslušat in pripovedovat, kaj so delali z drugimi, eni želijo to delat pred drugimi, itd... Ma, vse je ok, če so vsi vpleteni za in niso mladoletni, samo ni vse za vse.

Saj je vse v redu,s amo razumela me nisi user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 66
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?