Jada82
|
Jaz tud ne bom pretirano pametovala .. zdaj delamo na 2. , pa bomo vidli, kako bo - so si pa zelo različni, ja. No, z našo prvo je bilo tako: na začetku je tud mela krče čez cel dan, zelo veliko se je jokala, ampak jaz sem vseeno skuhala in pospravila. Se je pač zraven malo drla, kaj čem. Ko so krči minili, je bilo bolje, ampak vseeno brez joka ni šlo. Ni zdržala sama dolgo v ležalniku, ne v igralnem centru, nič ... ni ji bilo baš zanimivo Ampak jaz sem vsak dan na hitro pospravila in skuhala, veliko sva hodili ven itd. Za tedensko kao generalno pospravljanje pa jo je imel v varstvu moj. Najrajš sem vidla, da sta šla na sprehod ali h tašči. Zdaj je stara 13 mesecev in je kar zahteven otrok, se ne zaigra sama kaj preveč, razen, če brska po stanovanju, odpira predale in vlači stvari - to pa ne pustim! Ampak je pa začela čez dan spat - prej, ko je bla mlajša, ni! Tako da se nekako zorganiziram, pa gre. Posesam še skupaj z njo, ker ji je fajn, potem jo dam spat in do konca pospravim, pomijem itd. Skuham tud takrat, ko spi ... se pač človek znajde. Ne bom pa pametna, vprašanje kako bo, ko bosta dva ... pa še oba bom imela doma .. ampak bomo že ... verjetno bo šlo živcev, pa nič zato ... (no ja, se bom takrat oglasila, hahah).
|