|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
8.4.2011 20:36:14   
Medea10
Hej punce! Kako ste?
Dobrodošli nepovemše in barby81! user posted image
Jaz imam za sabo kar naporen dan, sploh zato ker zadnje čase od utrujenosti padam v posteljo user posted image
Zjutraj je moj šel sklenit neko zavarovanje, potem smo skupaj šli našo tamalo vpisat v vrtec (upam da ga dobimo- samo 15 mest je prostih in kar nekaj več otrok bi rablo vrtec), potem smo šli do moje G, ki je pa ni bilo, tak da spet nisem naročena. Resno razmišljam o menjavi, ker je nikoli ni, poleg tega se lahko naročim samo ko grem tja, ker so  v ZD prefini da bi se javljali na telefone za naročanje user posted image .
Nesli smo moj mobi na servis, ker se mi je nonstop ugašal. Potem smo šli kupit rožice za na teraso in okna (surfinije- modre, roza, bele in ****sije user posted image ), nato pa še na kavo k babici, ki me je vprašala če je kaj uspelo (v mislih je imela nosečnost, ampak ona je taka nagajiva starka da vse na hec obrne) user posted image
Ko smo prišli domov smo pomalicali, Alja je šla spat, midva pa sadit podtaknjence. Korita sva postavila na balkon, kjer ni močnega sonca, da se rožice spravijo malo k sebi, ker na terasi zna bit kar vroče. user posted image
Zdaj gledamo (beri: jaz pišem na rr) minuto do zmage user posted image

Tak je bil moj dan.
Se javim spet jutri, lepo in mirno noč želim drage Decemberke! user posted image

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 8.4.2011 20:39:48 >

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 126
9.4.2011 8:17:22   
Monstera
Pri meni je pa res groza kar se slabosti tiče. Komaj zadržim hrano v sebi. Se kar malo bojim, ker to je isto kot če ne bi nič jedla?

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 127
9.4.2011 8:48:04   
barbi81
Jutro punce!

Monstera, ne se bat. Saj vrjamem da te slabosti in bruhanja niso fajn, da so grozna. Upam, da ti čimprej minejo in boš lahko normalno jedla.meni na srečo ni nič slabo, zaenkrat, upam da tako tudi ostane, tudi v prvi nosečnosti mi ni bilo. sem imela super nosečnost. pri tej pa me že zdaj skoz nekaj ščipa v trebuhu, mogoče je to zarad carskega, ki sem ga imela in srčno upam, da ni kaj drugega.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 128
9.4.2011 11:23:01   
Medea10
Monstera jaz sem v prvi nosečnosti vsakič ko sem kaj pojedla bruhala. user posted image
Meni je pomagal kak prepečenec al pa žemljica. Take stvari so mi ostale v želodcu. Probaj, mogoče ti bo bolje. Držim pesti. user posted image

(odgovor članu barbi81)
Neposredna povezava do sporočila: 129
9.4.2011 11:27:11   
Sugababy
Živjo srečke nosečke.

Tokrat se vam bom tudi jaz pridružila. 24.3. sva z mojim dragim ugledala user posted image in bila presrečna ker nama je le uspelo. To je moja tretja nosečnost. Doma imava naihanko staro 20 mesecev in res bi ji družba prav prišla;) Moja druga nosečnost se je lansko poletje žal končala v desetem tednu, tokrat pa so ugotovili, da imam mali hematom in mi priporočili počitek ter tablete Dabroston. Ker je bil plod še premajhen se srčka jasno še ni videlo. Tako da čakam do 19.4. ko imam pregled (takrat bom v osmem tednu) in si močno močno želim, da bo srečk utripal. Ne vem kako bi prenesla še en udarec. Sicer drugih simptomov razen slabosti, zaspanosti ter jasno pogostih obiskov wcja nimam (hvala bogu). Imela sem rahlo obarvan izcedek rumeno rjav in jasno takoj letela na urgenco kjer so mi postavili to diagnozo. Pdp je 1.12.2011. Ima še katera hematom ali ga je imela v preteklih nosečnostih in srečno donosila?
Lep vikend vam želim.

(odgovor članu barbi81)
Neposredna povezava do sporočila: 130
9.4.2011 11:46:50   
Medea10
Dobrodošla sugababy! user posted image
Želim ti mirno in prijetno nosečnost s čim manj komplikacij. user posted image

(odgovor članu Sugababy)
Neposredna povezava do sporočila: 131
9.4.2011 14:04:14   
Matejita
Sugababy, jaz sem imela hematom, krvavela v zacetku in kasneje v 13.em tednu. Na zacetku so mi predpisali progesteron in 10 dnevni postelja WC paket. Zdravnik je rekel, da sicer nikjer ne pise, da pocitek pomaga, ampak da on verjame, da je bolje ne naprezati se. Krvavitve so se ustavile, sem bila pa takoj v rizicni nosecnosti - prepovedane vse zakonske dolznosti, vsi napori. V 13em tednu sem ponovno krvavela, za progesteron bilo prepozno, zato sem 2 popoldneva odlezala in se je umirilo. Zdajle sem pa v 28em tednu, ti kriticni krvaveci tedni so mimo user posted image .

Na UZ v 22.em tednu so pa ugotovili, da je hematom izginil. Po oceni zdravnika, se ga je nekaj izlocilo z izcedki skozi noznico, nekaj se ga je pa absorbirali. Rekel je, naj zapisujem vse o izcedkih, da ce so rjavkasti, ni problem, ce je pa zivo rdeca - sveza kri, naj ga pa nemudoma kontaktiram.

Pocivaj in uzivaj user posted image

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 132
9.4.2011 15:21:58   
mixi
lep pozdrav vsem!

Včeraj sem tudi jaz zagledala plusek na testu in bla pozitivno presenečena.od prej mam punčko ki bo maja stara 3 leta, vsem skupaj tudi jaz čestitam. ostalo pa povem kasneje, ker pri g nisem še bla sem pa z njo govorila po telefonu, ker sem teden nazaj rtg. slikala zobe zdaj pa ugotovila da sem noseča, srčno upam da ne bo nič narobe, saj ona pravi da če bo kej narobe bo šlo v prvem mescu dol. se tipkamo kasneje ker je vstala moja čebelica. lp vsem

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 133
9.4.2011 15:48:52   
Medea10
Dobrodošla mixi! Moja tamala pa je malo prej šele zaspala user posted image

Se prav pozna da je zunaj sonce, da nobene ni tukaj.
Grem še jaz. Se javim zvečer in do takrat upam, da se boste malo razpisale. user posted image

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 134
9.4.2011 18:59:19   
Sugababy
Hvala Matejita, si mi malo upanja vlila. Sej pri sebi nekje vem, da se bo srečno izteklo, počivam pa itak že cel teden in grem le malo na igrišče z mojo in možem, pa se vsedem in ju opazujem.Toliko valda smem če ne se mi bo kr odkotalkalo ob takem lepem vremenu. So si pa ginekologi zares različnega mnenja okrog tega. Eni strogo počivat, Pušenjak recimo ne vidi v tem nobene rešitve. Upanje imam glede na to, da je bil izcedek le enkrat in zelo malo in rahel. Od tega je zdaj že teden dni. Bolečin nimam, krvavim pa tudi ne. Upam, da se je pri meni tudi razgradil sam od sebe. Bom javila ko opravim prvi pregled pri mojem G čez deset dni.
Moraš ti še vedno počivat ali lahko sedaj že mal bolj migaš?Si zaradi tega potem do konca na bolniški? Mene je dal prve tri mesece, ker delam v vrtcu in nimam ravno sedečega dela v  jaslih.

Pozdravček vsem in user posted image .

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 135
9.4.2011 19:55:18   
Medea10
Kako ste punce? Ste se naužile sončka danes? user posted image S tamalo sva se zbudili okrog 10ih, naju je ati pustil spat, medtem je on šel iskat čevapčiče. Tak kot danes mi še niso dišali nikoli. Imate tud ve občutljiv voh?  Jaz zavoham vsako malenkost, pa tud če čist malo diši. user posted image
Ko smo se najedli je moj šel počivat, medve z user posted image pa na teraso. Alja se je igrala, jaz pa sem se nastavljala sončnim žarkom. Potem smo šli rolat. Mislim, da sem malo pretiravala, me kar fajn križ boli.
Lepo se imejte. user posted image

(odgovor članu Sugababy)
Neposredna povezava do sporočila: 136
10.4.2011 6:08:13   
Matejita
Sugababy, jaz delam v osnovni soli. Imela sem 10 dni bolniske in v tem casu nehala krvaveti. Zdravnik je rekel, da dokazov, da pocitek pomaga ni, da pa on verjame, da pomaga. Celo nosecnost imam prepoved raznih naporov - nosit zadeve, sport (tudi zakonski), pometat in pomivat tla ipd... Je pa rekel, da lahko grem ucit nazaj, sem se pa kriticne prve tri mesece izogibala javnim prevoznim sredstvom - mikrobusom in metrojem, ker bolj cukajo in sem se vozila v solo s taksijem, sicer pa tule pri nas niso tako radodarni z bolniskimi, tako da hodim delat normalno, mi je bil pa zaukazan pocitek popoldan. Ce pocivas, kolikor lahko, po mojem nimas kaj izgubiti. Drzim pesti, da tudi pri tebi tale zadeva cimprej izgine user posted image

Nina Karina se nama je rodila 1.7.2011, drugi rojstni dan pa smo praznovali 4.8.2011, ko smo dobili laboratorijske izvide, da je zdrava

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 137
10.4.2011 8:48:11   
sashy

user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

27.11.
candi, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
bobek05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?,?
29.11.
Beatrice, 26, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, 16.5., Ljubljana
pamzika, 25, 1user posted image , 0user posted image , 11.4., ?, ?, ?
1. 12.
sugababy, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?,?
2. 12.  
3. 12.
4. 12.
5. 12.
helena08, 31, 3user posted image , ?user posted image , ?. ?, ?,?
6.12.
hribovkati, 32, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. ?, ?, Velenje
sashy, 23, 3user posted image , 2user posted image , 18.4., ?, ?, Ljubljana
AljaAn, 34, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., ?, ?,?
7.12.
Monstera, 24, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, ?, Ljubljana
8.12.
9.12.
10.12.
sover, 30, 1user posted image , 0user posted image , 5.5. ?, ?,?
11.12.
12.12.
13.12.
14.12.
15.12.
16.12.
17.12.
Medea10, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?, Maribor
18.12.
19.12.
20.12.
21.12.
22.12.
23.12.
24.12.
25.12.
26.12.
27.12.
28.12.
29.12.
30.12.
31.12.
x.12.
aprilasemtu, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?,?
mala bejba, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?,?
nepovemše, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?, Ljubljana
barbi18, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?,?
mixi, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?,?

SKUPAJ NAS JE : 17
NOSEČKE Z DVOJČKI:  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
      - nosečnica.si                             - babybook.si
          - noseča.com                             - pregnancy.org
    - bibaleze.si                               - bambino.si
                     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
   OTROŠKA IMENA
   ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 138
10.4.2011 8:50:05   
AljaAn
Živjo punce!

Sem vam prišla samo zaželet lepooooo nedeljo user posted image Jaz sem res tako srečna ko je zunaj sonček in smo z gdč. lahko cel dan pred hišo, pa ima polno dela in nič ne sitnari.

Sicer pa moje počutje uredu ... no ni za pohvalit user posted image . Malo mi je slabo, bruham ne in Medea10 nič mi ne diši prav posebaj. Sploh najraje nič nebi jedla. Ti zavidam roštilj oz to da ti je nekaj tako dišalo.Meni diši samo kava user posted image Uzivajte tudi danes.

Sugababy dobodošla in upam na mirno nosečnost. Odgovorila pa ti je najbolje Matejita, ki pozna to stvar. Obema lep pozdrav in čimmanj nevšečnosti.

Lep pozdrav tudi tebi mixi in verjamem, da bo vse uredu. Najbrž ima ginekologinja prav. Sem pa bila tudi jaz zadnjič pri zobozdravniku in sem kar preventivno rekla, da ne grem na slikanje dokler ne dobim menstruacije. No in je nisem. Zdaj bo pa to počakalo kakšno leto. Sem pa v prejšnji nosečnosti hodila od petega meseca dalje in sem si zamenjala vse plombe z injekcijami, pa sem šele kasneje slišala da tudi to ni pametno. No s tamalo je vse uredu. Na sreco user posted image . Poznam pa dve ki sta naredili enako kot ti, ker nista vedeli. No pa imata obe super nagajive otročke. user posted image

Monstera kako si? Upam, da se počutiš kaj bolje in da pri tem pomaga tudi objem dragega. Čim manj slabosti ti želim.

No čimmanj slabosti tudi vsem ostalim in predvsem eno čudovito nedeljo.
A bi mi katera prišla likat, ker se mi res ne dauser posted image Bljak Bljak Bljak!!!!user posted image

Lep dan user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 139
10.4.2011 10:12:16   
mixi
jutro vsem
danes sem lahko prvič po treh letih spala do zdaj ker je tamala šla na dopust k noni pride čez pol ure.
aljaan dva dni od tega sem zlikala 5 strojev danes glih nebi čeprav me čakata že 2 bom že. sem preveč spala in sem kot da me je povozu traktor. pupe se čujemo

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 140
10.4.2011 12:33:31   
Monstera
Oj, se samo na hitro javim, ker komaj sedim. Slabosti so neznosne, kakšen večer se umiri, lahko pa traja še ponoči. Moj me streže z vseh strani. Povedali smo tudi staršem in so presrečni. Zdaj morajo samo še te slabosti minit. Gremo nazaj počivat papa.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 141
10.4.2011 15:53:13   
Sugababy
Pozdravljene.

Tudi pri meni so danes slabosti neznosne, se mi zdi da so se začele prav stopnjevat in ravno razmišljam o obisku wcja. Upam da si boljše Monstera. Vsaj sonček malo pomaga pri počutju drugače sem kot cunja. Uživajte.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 142
10.4.2011 18:28:47   
Medea10
Zdravo user posted image !
Kako ste? Mi smo spet bli na eni malo daljši turi rolanja.
Danes nas je razvajal tast in nam skuhal kosilo, po njem pa še kavico. user posted image Mi je tako smešen, me vsakič ko gledam "vstran" gleda trebuh. user posted image Kak mesec nazaj smo se pogovarjali da bi imeli še enega user posted image in da bi glede na poklic, ki ga moj opravlja bilo fino, če bi bil zimski otrok, da je moj lahko komot doma, ker pozimi ni tolk dela. Zdaj pa tast zgleda že po malem sumi, da se nekaj dogaja. user posted image

Sashy- user posted image super si, da se tako trudiš s seznamom. Kaj bi brez tebe user posted image
AljaAn- user posted image
Niso ok inekcije? Ko sem bila še v P prve dni z Aljo, me je pediatrinja spraševala če sem morda jedla kaka močna zdravila (tamala je imela nevemkakšnovrsto apneje), ki jih seveda nisem jemala. Je možno da je bla kriva ravno ta inekcija?

Monstera- tud jaz ti želim čim manj slabosti in bruhanja. user posted image
Likanje- user posted image Pridne.
Sugababy- tudi tebi čim manj slabosti.

Aja, punce- športate kaj? (tek, kolo...) Ni dobro pretiravat, ne?

Če boste še kaj napisale se javim še kasneje, drugače pa zagotovo jutri zjutraj ali pa dopoldne.
Se tipkamo user posted image

(odgovor članu Sugababy)
Neposredna povezava do sporočila: 143
10.4.2011 20:35:11   
AljaAn
Joj Medea10 samo ko bi res lahko samo kavo pila?! Tema! Bi se nalivala cel dan, pa vem da to ni pametno. Prejšnjič mi je full smrdela.

To kar je imela tvoja punčka sploh ne vem kaj je user posted image in ne vem kaj je z injekcijami, je pa res da sem potem nekaj brala, da tega ne priporočajo ... itak pa veš da vse živo pišejo. Vprašaj enkrat pediatrinjo za foro, ko zdaj pa tudi mene zanima.Boš imela itak kmalu sistematskega pri treh letih za Aljo ane. Moram še malo do zobozdravnika, pa sem rekla, da bom počakala vsaj do šestega meseca tako kot prejšnjič.

Likanje je edini moj šport user posted image Prej sem tudi jaz veliko rolala, ko smo se pa preselili pa imam polno makedamskih cest, potem pa samo še glavno, ki je brez pločnika in ne upam, da bi se pa kam vozila se mi pa ne ljubi. Športam doma po hiši in okoli nje. user posted image Smo bili danes zunaj od devetih do pol osmih, ko je šla gdč. v banjo in spat. user posted image

Pa bravo za tasta. Pri nas pa raje oni k nam pridejo na kavo. Kosilo je pa danes kuhal možuser posted image Kdaj mu boste pa povedali?

Monstera in sugababy upam da se je stanje do zdaj izboljšalo.

Sashy bravo za seznam. Pa še napiši kaj. Kako si in kakšen je bil vikend.

mixi user posted image za spanje in še kakšen tak dan oz jutro. Mah tole likanje je kr neki user posted image Saj mi niti ni tako težko, samo spraviti se moram. Pa mi je moj povedal, da bo kmalu deževalo, zato sem danes raje nabirala barvo. Saj bo počakalo, čeprav vedno upam, da bojo cunje same poskakale v omare. user posted image

No mi smo danes res uživali na soncu, jutri pa novim zmagam naproti. user posted image Najprej štiri ure službe, pa po gdč in popoldan na pregled. user posted image user posted image Komaj čakam, čeprav me na trenutke malo zaskrbi, ampak vseeno ... naj bo vse uredu oz. da vsaj vem kako in kaj.

Prijeten večer vsem in mirno noč.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 144
11.4.2011 7:47:19   
mixi
jutro vsem skupaj

danes pa nič spanja do poznega in še zadnji dan doma ker jutri služba (sicer samo 4 ure)zame več kot preveč. Na srečo mi še ni slabo in upam da bo tako tudi ostalo, ker v prvi nosečnosti sem mislila da bom umrla pa še u kuhnji delam tako da res upam da ne bom kozlala.pa še povedat u službi nočem čeprav bom mogla ker ne smem nič dvigovat a tam je tega na pretek. še šefico ko bom klicala za it k g bom rekla da sem dobila vabilo od njih ker sem bla pri g 18 marca pa upam da ne bo posumla nič če ne se bom nardila budalo. no zdaj pa še malo uživanja ob jutranji kavici. se tipkamo.

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 145
11.4.2011 9:06:19   
pamzika
dobro jutro punce!

najprej naj zaželim vsem novim nosečkam lepo in mirno nosečnost :)

no js a dons grem na svoj prvi pregled, upam, da se bo že kaj videlo :) in upam, da bo srček lepo bil ;) jooj komi čakam, da bo ura 2 :) hehehe .) čeprav sem malo živčna, ker se prejšnjič na privatnem pregledu ni videlo ničesar, ampak kot sem rekla, je možnost, da je blo še premalo časa....in da se zato ni videlo ničesar.

glede spola mi je vseeno, samo,da bo dete zdravo, in nagajivo :) glede slaboti jih zaenkrat še nimam, no mogoče mi je na trenutke tko mal omotično, in ml dvigajoče, kaj drugega pa morem rečt, da ne čutim.. upam, da bo tako ostalo.

lp S.

kok pa divjamo po trebuščku:)

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 146
11.4.2011 10:31:06   
Medea10
Dobro jutro punce! Uživate ob kavici?
Ravnokar sem klicala mojo G, ampak ne na številko za naročanje ampak na centralo. Skoraj je že odzvonilo, ko se je še javila. Torej; prvi pregled imam 9. maja ob 8.45 user posted image
Mi je rekla naj prinesem staro materinsko knjižico in če se bo pojavil kakršen koli izcedek ali močnejši krči moram takoj prit, sploh ni treba klicat. Se mi zdi tokrat bolj prijazna kot je bla user posted image
Včeraj zvečer nisem mogla zaspat, blo mi je slabo, bruhala nisem. Potem sem pa morala še na kavč, ker moj smrči, kot 100 medvedov user posted image .
Apneja je neka motnja dihanja. Sploh ni normalno zadihala ob rojstvu, niti zajokala. user posted image
Maja mamo pregled ob 1 letu pa bom vprašala za inekcijo, upam da ne pozabim.
Ste doma že vse povedale? Jaz upam da bomo tastu čimprej. user posted image
Včeraj sem se pogovarjala z punco od brata od mojega (bodočo svakinjo) ki ima rok 29. junija in mi je povedala da bodo imeli punčko user posted image . Zvečer pa sem tastu rekla, da bo dobil še eno vnukinjo, začel je strmet v moj trebuh in ostal čist brez besed. Potem sem mu pa razložila, da dobi vnukinjo "po drugi strani". user posted image
Sashy, ja, napiši še kaj, tvoje poste se mi zdi fajn brat user posted image
AljaAn- čim prijetnejši pregled želim. Upam da boš slišala user posted image , če še ni prehitro.
mixi- Upam zate da ne bo hujših slabosti, sploh v kuhinji, to zna bit težava. user posted image
pamzika- tudi tebi čim prijetnejši pregled. Držim pesti, da boš videla in slišala user posted image . Po moje je bilo prehitro in se zato nič ni vidlo. Vse bo ok. user posted image
monstera in sugababy- vama pa čim manj slabosti. Nekje sem zasledila da naj bi ingverjev čaj pomagal proti user posted image ...

Tako, zdaj se pa grem igrat s svojo user posted image .
Lep dan želim,
se tipkamo zvečer user posted image

(odgovor članu pamzika)
Neposredna povezava do sporočila: 147
11.4.2011 11:04:19   
pamzika
medea10 hvala za tolažbo :)

prej sem brala, da imaš tudi ti izostren voh. veš kako se to pri meni pozna. v avtu imam obešeno eno felno, pač dišečo, ki je že več kot 1 leto stara, in je mogoče že več kot pol leta nisem navohala... zdj ko sem noseča, jo voham kot prvi dan :) hehe :) drugače pa voham stvari, ki jih drugi ne... zadnjič naprimer, smo peljali js pa moji starši pa sestra ppravljat menjalnik, in js sem prov navohala kako je smrdel šmir in olje,... od naših pa noben ničesar... prov zanimiv je bloo :) ko sem jih non stop spraševala ej a vohate kak smrdi :) oni pa niso ničesar navohali :)

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 148
11.4.2011 11:19:05   
Medea10
Jaaa, točno tak je pri meni. Voham, česar drugi ne. In potem mene čudno gledajo, halo? user posted image user posted image  

(odgovor članu pamzika)
Neposredna povezava do sporočila: 149
11.4.2011 11:20:18   
pamzika
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Jaaa, točno tak je pri meni. Voham, česar drugi ne. In potem mene čudno gledajo, halo? user posted image user posted image  

točno tko :) hehe

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?