nalia
|
Dobro jutro! U ste se pa razpisale Bethany glede napihnjenosti,imam sama isti problem,mislim,da bom kmalu morala začet nosit nosečniške hlače,trebuh se mi tolk pozna,kot da bi bila 5 mesecev noseča ,mislim sej je fino,mapka tko kmalu??? Kakšna bom šele ko bom res 5 mescev noseča? mala bejba,nevem kaj naj ti rečem,kot so ti predhodnice rekle že pred mano,upanje umre zadnje. Zelo mi je žal . Drži se,mislim nate. Drugače pa sem tudi jaz iz okolice Celja,delam v Celju . Sem bla kr malo presenečena,koliko celjank je,oz.iz okolice sashy za seznam -starost 30 let! Drugače pa sem imela prvi pregled,srček bije,nuhalno imam v Domžalah 31.5.,veliki smo 2,2cm,PDP pa je 12.12.. Pred nuhalno grem še enkrat na UZ,potem nuhalna,1.6. pa drugi pregled. O slabostih pa rej nebi,mi ni bilo slabo zdaj 5 dni,včeraj pa spet tako,da sem komaj zdržala dan in to cel dan. Mislila sem,da sem že rešena,pa očitno ni tako. Vsak dan preden ostanem,še v postelji pojem kos kruha ali polovico,potem počasi vstanem,pa je bolje potem. Bruhat pa ne morem. Punce moje,lep dan vam želim se še kaj javim,vas preberem zvečer,vendar sem preveč utrujena,da bi se javila,hodim spat že kmalu po 21.,uri. Me kr dajejo te utrujenosti. Čuvajte se! Aja pa zredila sem se že 3 kile! ojeeeej
< Sporočilo je popravil nalia -- 6.5.2011 6:39:35 >
|