|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2011
26.4.2011 7:58:32   
sarar
živjo punce! no, jaz sem že doma user posted image  kako hitro je minil ta čas ko sem bila na morju... pa kako lepo je bilo, sonček, malo vetra, vonj po morju... komaj čakam ta glaven dopust da se vrnem tja
mixi, tudi jaz sem študirala da bi šla na bolniško po prvem pregledu ampak zdaj se mi je pa ful popravilo. občasno mi je bilo slabo, no tega ni več in tudi kolki me ne bolijo. najbrž je bila kriva sprememba klime, no če se mi pa ponovi, bom pa najbrž kar šla na bolniško
sugababy, ko sem brala tvoj post sem se spomnila na 1. user posted image , čez drugo polovico že... smo bili na ultrazvoku in user posted image je ravno takrat premaknil rokico, kot da bi mahal.. kaj se je mojemu user posted image  fajn zdelo user posted image
ta teden bosta moja škratka doma tako da bo pestro. šibam zdaj zajtrk naštimat. lepo bodite punce

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 376
26.4.2011 8:09:50   
korinca
O, sarar, tebe pa se spomnim še izpred časa, ko smo se prekladali iz meseca v mesec na upajmo skupaj. :)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 377
26.4.2011 8:19:38   
sarar
ja, korinca tudi jaz se tebe spomnim! no, čestitke... vidiš, pa bomo spet skupaj. upam, da bo obema lažje... obe sva imeli grenko izkušnjo. ampak zdaj bo sigurno vse ok user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 378
26.4.2011 10:24:45   
Medea10
Pozdravljene punce! Kako ste preživele praznike? Vidim, da nam tile prazniki niso prinesli nobene nove user posted image . user posted image

Jaz se počutim grozno. Mogoče je kriva tud ta viroza, ki sem jo staknila. V nedeljo sem cel dan preležala, dragi mi je kuhal čajčke user posted image in skrbel, da se dobro počutim. Celo spala sem čez dan, čeprav nikoli ne spim popoldan.
Bruham še vedno, po 3 krat na dan se je dogajalo zadnje 3 dni. Jem prb. na vsaki 2 uri (tako kot bobek05), kljub temu da nisem lačna in mi ne paše, ampak se takoj pozna, da slabost zgine.
Med prazniki je naša Alja shodila. In zdaj je samo še na nogah. user posted image
Bomo imeli te dni pestro, imam tamalo (13 let) user posted image sestrično na počitnicah (ki edina poleg dragega ve, da bomo dobili user posted image ). To se bom naposlušala zgodb o fantih user posted image user posted image
Bobek05- pravijo da user posted image , mamico stane en zob (al nekaj takega).
V prvi user posted image sem imela res nonstop neke težave z zobmi. Upam, da tokrat ne.
Sarar upam, da si se navžila morja. Super, da ti je pomagalo pri slabostih in kolkih. user posted image Bo treba probat, če pri nas ostalih tud deluje. user posted image user posted image

Se kasneje kaj javim, lepo se imejte babe user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 379
26.4.2011 10:40:38   
nalia
Lep pozdrav!

Vidim,da Medea in Bobek isto jesta na 2 uri kot jaz,sem tudi pogruntala,da je slabosti manj. sem pa jedla včeraj dve pomaranči popoldan in mi je bilo zeeelo slabo,pa po kislem mi je tudi. Najbolj mi pašejo kakšni jogurti navadni. Pa tako rada sem imela govejo juho pa kavo,pa sploh ne morem jesti,ne piti kave.

Povejte mi punce a se je že katera kaj zredila? Sem 7 tednov noseča,pa mislim da sem se za konkretno kilo,kilo in pol. Še prejšnji teden sem šla na tehtnico in se nisem nič zredila,zdaj pa kar naenkrat. No pa saj tudi non stop nekaj grickam,da preprečim slabosti. Mozoljasta sem tudi tako,kot da sem stara 15 letuser posted image

Drugače vikend sem preživela bolj tako-tako,imeli smo obiske,meni vmes slabo pa nisem nič pokazala,oz so mi vsi govorili kako sem utrujena. Težko je bilo to skrivat,te slabosti,pa vrtoglavice,pa mi je uspelo.

Drug teden imam prvi pregled pa me je že zdaj strahuser posted image

Držite se,pa se kmalu beremo in tipkamo.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 380
26.4.2011 11:36:32   
korinca
Mesea10, kukuc, mene so prazniki prinesli k vam :)
Ne vem sicer če bom decemberka, pa izračunu imam po zadnji m. rok 1.1. 2012... Upam, da se bo po prejšnji slabi izkušnji tokrat obdržalo :)

(odgovor članu nalia)
Neposredna povezava do sporočila: 381
26.4.2011 11:50:13   
Medea10
Dobrodošla korinca, sem te spregledala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 382
26.4.2011 12:20:46   
mala81
Pozdravljene "stare in nove" user posted image !

No pa da se še vam jaz malo oglasim. HB so prazniki za nami in začuda mi je uspelo se malo nazaj držat. Joj, ko berem kake težave imate punce s slabostmi mi je kar hudo za vas. Jaz sem do zdaj 1x bruhala in upam da smo s tem zaključili Se pa drugače počutim odlično tu pa tam me edino malo zašpika spodaj pa prsa so še vedeno napeta in boleča. Mi pa jutri nastopimo 8 teden. Še 2 tedna in ponoven pregled, komaj čakam da spet vidim pikico. Sem se pa tudi jaz zredila že za 1 kg. Upam, da ne bo prevelikega porasta kilaže.

< Sporočilo je popravil mala81 -- 26.4.2011 12:21:27 >

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 383
26.4.2011 13:13:44   
tasa3
Pozdravljene...
se ena nova nosecka, danes zagledala + user posted image
20. marec zadnja M, se pravi tam okog božiča naj bizibali, če bo vse ok. Sem šla namreč prejšnji ponedeljek na slikanje zob, prvi pregled pa še čakam. Upam, da bo vse ok!

Nič nisem brala za nazaj, nas je dosti nosečk?

No, jaz imam že eno punco 5 in fanta 1 leto user posted image  Bomo videli kaj bo v tretje user posted image

Lp in uzivajte! Jaz srčno upam, da bo vse ok z našo bebio...

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 384
26.4.2011 13:29:06   
mixi
tasa3 čestitke in dobrodošla.tudi jaz sem rentgensko slikala zobe pa sem bla noseča in nisem vedla mi je pa G rekla da če bi blo kaj narobe bi šlo dol samo od sebe v prvem mescu.

no za mano je prvi pregled vidlauser posted image pikica je velika 8 mm, sem v 6 tednu in 5 dni noseča po slikci imam pdp 15.12, drugi pregled mam 27.5. nuhalno pa naj bi mela 6.6. ampak moram spet poklicat zaradi ure
dobila sem slikco jupiiiiiiii.
in po novem sem na bolniški do konca ker svojega dela ne smem opravljat.
ne bom dolgotvezila grem v ležeči položaj. se tipkamo lep sončen dan vam želim

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 385
26.4.2011 14:45:59   
sarar
medea, potem pa hitro na morje če bo kaj nucalo... edino ne vem, kako boš do tja prišla k tok revca bruhaš. čeprav med vožnjo je bilo pa slabo tudi meni...o,groza. pa mali skoz nekaj spraševal in kazal, pa sem mu potem dopovedala, da mami ne more nazaj gledat user posted image
nalia, to je bilo pri meni ko sem bila drugič user posted image , goveje župce povohat nisem smela... ampak za ostalo je bilo pa ok... mogoče se pa tudi pri tebi uredi. zredila semislim da še nisem nič.. ampak  se bom hitro začela. 1. 18 kil, 2. pa 20 kil. omg, bog ve kaka bom zdaj user posted image  pa lih fajn sem shujšala user posted image
drugače pa te ne sme skrbeti pregled, boš videla da bo vse ok, pa še pikico malo boš videla user posted image
tasa3, dobrodošla med nami... s tvojo pikico bo pa prav gotovo vse ok. tako kot ti je mixi napisala. nas je pa že kar dosti nosečk, ja
sve pa na istem, imave obe že 2 otročka... no, samo da imam jaz 2 fantka
lep dan še naprej vsem skupaj, čawčaw

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 386
26.4.2011 15:39:08   
lelo
živjo,kako ste kaj?zal mi je da sem tak malo z vami,ampak mi je full slabo,pa bruham in res ne utegnem priti do racunalnika,komaj sem uspela vse prebrat kar ste napisaleuser posted image narocila sem se na nuhalno pri dr.strah 24.05 ob 15uri,komaj cakam 10.05.in prvi pregleduser posted image user posted image upam da se kmalu javim,drzite se in lepo imejteuser posted image lp

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 387
26.4.2011 15:59:00   
MAMI 4
Pozdravljene punce!

Jaz pa ne utegnem do računalnika. Možek dela jaz pa poleg mojih 4, še enega v varstvu, tako, da ni dolgčas...Saj je lepo, samo se mi pa tako spi, da komaj stojim na nogah...

Vidim, da imamo vse podobne težave...kava smrdi,...Moram priznati, da mi je vseeno manj slabo kot prej, pa ne vem ali naj se veselim ali...(glede na prejšnji SS, bi raje podpisala za slabosti in da je vse ok).

Želim vam lep danuser posted image ! Jaz pa nazaj v akcijo!

(odgovor članu lelo)
Neposredna povezava do sporočila: 388
26.4.2011 16:14:09   
MAMI 4
Še eno vprašanje za tiste, ki ste bile zgodaj na prvem pregledu- kaj tudi pri vas izdajajo tako "pozno" materinsko knjižico? (vsaj meni se zdi pozno) namreč naslednjič ko bom na pregledu (10.05.) bom noseča 10 tednov in mogoče jo bom dobila...?

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 389
26.4.2011 16:20:06   
j.b.
sama sem materinsko knjižico dobila v prvi user posted image nekje v 13 t. po nuhalni je bilo. Res je pa, da sem bila na prvem pregledu šele v 11 t. Nevem al ima to kej veze al ne.

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 390
26.4.2011 16:30:01   
MAMI 4
Hvala za odgovor. Očitno prehitevam...še dobro, da je komaj 6. nosečnostuser posted image . Boste rekle, da sem zmešana. Luštno se mi zdi ko dobiš materinsko- kot potrdilo- zdaj gre zares!user posted image .
Kako raste trebušček? Še prejšnji teden sem se režala ko sem od enih brala da se že pozna, vendar me te dni kavbojke že motijo ( danes v 9. tednu)...

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 391
26.4.2011 16:48:56   
pamzika
Lep Pozdrav user posted image

No tudi mis mo lepo preživeli te praznikeuser posted image . se mi je pa dons zjutraj zgodilo podobno kot se dogaja vam. bruhala sem kot vlka user posted image .. kaj si nor , to je res ful ful težko, ampak bomo preživeli za naše male user posted image . Drugače pa sem šla na pregled k enmu kolegu, ki ima privat gin. Do tega je prišlo, ker sem jamrala, da še ne vem, če se sliši srček :) pa on meni, ma valda da se sliši, pa kr pridi jutr, pa bova pogledla, in res kr v nedeljo user posted image .. Punce slišala, videla semuser posted image .... ful ful ful sem veselauser posted image .

No zdaj pa grem objemat školjko, ker je že problem, s tem dvigovanjem...

papa, se tipkamo :)

kok pa divjamo po trebuščku:)

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 392
26.4.2011 17:53:30   
Jassika
Joj, sočustvujem z vsemi, ki objemate školjko user posted image user posted image user posted image Saj vem, da je hudo, ampak saj mine! Mene je v 1 user posted image držalo 4 mesece, zdaj pa (trkam) še nič. Samo zadnjič mi je bilo malo slabo, ampak to zato ker imam bolj občutljiv želodec in sem nekaj takega pojedla, kar mi že tako ali tako dela težo.
pamzika user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image in pa jupijej za to, da te G lahko takole bolj na privat pogleda. Komej čakam, da tudi jaz vidim user posted image naše pikice user posted image -  to bom blažena user posted image

(odgovor članu pamzika)
Neposredna povezava do sporočila: 393
26.4.2011 20:28:24   
pamzika
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

Joj, sočustvujem z vsemi, ki objemate školjko user posted image user posted image user posted image Saj vem, da je hudo, ampak saj mine! Mene je v 1 user posted image držalo 4 mesece, zdaj pa (trkam) še nič. Samo zadnjič mi je bilo malo slabo, ampak to zato ker imam bolj občutljiv želodec in sem nekaj takega pojedla, kar mi že tako ali tako dela težo.
pamzika user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image in pa jupijej za to, da te G lahko takole bolj na privat pogleda. Komej čakam, da tudi jaz vidim user posted image naše pikice user posted image -  to bom blažena user posted image

jassica to je res nekaj najlepšega.... hehe veš kak je čudn občutek, ko ga vidiš, pa slišiš, primit pa ne moreš user posted image noro lep občutek je to . sicer, pa vse nas to čaka tudi tebe bo user posted image .

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 394
26.4.2011 20:37:03   
Jassika
Ja pamzika user posted image in pa kako bo šele luštno čez 7-8 mesecev, ko se bo štručka že cartala v naročju user posted image user posted image . Ahhhhhhhhhh komej čakam, res!

(odgovor članu pamzika)
Neposredna povezava do sporočila: 395
26.4.2011 20:40:25   
pamzika
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

Ja pamzika user posted image in pa kako bo šele luštno čez 7-8 mesecev, ko se bo štručka že cartala v naročju user posted image user posted image . Ahhhhhhhhhh komej čakam, res!

Prvo se ti morem opravičit, ker sem te preimenovala user posted image . Ja točno tko, veš kak jih bomo cartali kot vlki user posted image .

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 396
27.4.2011 8:24:18   
mixi
mami4 jaz sem tudi z obale in sem že dobila materinsko knjižico včeraj sem pa noseča 6 tednov in 5 dni, pa mi je uz nardila slikco dala in še cel kup papirjev za v laboratorij to je odvisno od G koga maš in kam hodiš jaz u bolnico

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu pamzika)
Neposredna povezava do sporočila: 397
27.4.2011 10:03:47   
mala81
Halo punce!

Bereme kako ste ene že dobile materinsko knjižico druge pa še ne. Tudi jaz jo dobim šele na naseldnjem pregledu in takrat tudi opravima vse potrebno. In komaj čakam da spet vidim malo pikico. Sem pa danes točno 8 tednov.

Upam, da se vam čimprej prenehajo slabosti. Jaz sem edino utrujena zadnje dneve da je groza. Bi lahko cel dan preležala in prespala. Noro.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 398
27.4.2011 13:14:55   
tasa3
alo alo user posted image

No, tudi jaz sem iz bližine obale...
Pa čakam na prvi pregled, bom šla kar v torek dop., ko imam čas, upam, da me bodo vzeli.

Drugače pa se počutim lepo, sploh ne utegnem biti nosečka ob dveh malih otročkih user posted image

lepo sredo...

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 399
27.4.2011 13:24:15   
pamzika
jutro user posted image

no punce vidim, da ste danes vse zaposlene, ko je praznik, in nimate časa sedeti za rač, js pa kaj drugega ne morem, kot pa to user posted image . Vidim, da se pogovarjate o materinih knjižicah, tudi jaz sem jo že dobla in to ko sem šla zdj nazadnje na pregled, je pa fajn občutek, ko jo dobiš v roke, pa sliko male bebikeuser posted image . no dons sem pa točno 8t2d user posted image kak hitro grejo dnevi.

no lepo sredo še naprej user posted image

(odgovor članu tasa3)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......