muca*maca -> RE: DECEMBERKE 2011 (22.10.2011 20:38:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laima muca maca kje predeš te dni?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image] Hihi, Laima, takemu povabilu se pa res ne morem upreti [sm=smiley1.gif] Zdajle smo doma, danes smo imeli pestro... Najprej je ponoči mali zakuhal kar konkretno, je bruhal od vročine, kar se še nikoli ni zgodilo. Pa glava ga je bolela, je tako jokal, revček. Dala sem mu svečko, ugasnila luč in je bilo malo bolje. Sem ga crkljala toliko časa, da je svečka prijela, pa je lahko šel nazaj v svojo posteljico ajat. Zjutraj je še držala, spat je šel spet že ob poldvanajstih, zbudil se je pa spet kot pečka. Jovo na novo. Glava boli, mali gori, lička rdeča... Nova svečka, prijela, smo preživeli popoldne, smo šli celo k moji sestri voščit vse najboljše, za kratko urico. Zdaj pa aja - ni bilo potrebe po še eni svečki. Mogoče spet sredi noči? Začela sva danes s selitvijo - tako, da sem malo predla v novem domu [sm=smiley36.gif] Zdaj bom šla pa malo ležat in potem tudi jaz spat, je bil pestra noč [sm=smiley1.gif] Jutri pa dalje... Jaz tudi delam še v sredo in potem porodniška.... Komaj čakam, da izklopim in se posvetim bolj pomembnim stvarem, hehe. LN [sm=muca.gif]
|
|
|
|