MAMI 4 -> RE: DECEMBERKE 2011 (17.10.2011 9:56:09)
|
pozdravljena Laima in ostale. Strani ni ukinjena, le malo lene smo. Morem priznati, da nkiti na fb-ju ni ne vem kako živahno :) Kako si? Kako ste? Pozdravljene nove in tudi vam želim srečno nosečnost do konca, ko bomo končno objele naše decembersko darilo. Že dolgo nisem nič poročala....zadnje čase se ukvarjam na veliko s prehrano, saj sem tudi jaz ena izmed tistih srečk, ki nas je doletela sladkorna. Tako, da pikanje 6x na dan, lakota...sanjam o kremšniti :) Z možekom greva v petek na 2. poročno potovanje, oz. vikend na Bled...po 15 letih....sama :) Bova imela analizo najinega zakona :) Vreme bo sicer kislo..upam, vsaj na kak sončni žarek. Danes bom pekla torto, ki je ne bom smela poskusiti ):...za svoj r.d. Sem pa že stara...ju3 35! Drugače, dete se je malo umirilo, bušči ne raste več tako izrazito, občasni lažni popadki, sicer kar ok... Glede spola...ne čakamo več deklice, temveč dojenčka. Dvakrat mi je rekla, da bo punčka, celo v karton zapislal, zdaj pa kaže, da ne bo tako. Tako, da je to spet uganka :) Imejte se lepo!!! Laima, piši kaj, ti odpišem, obljubim :)
|
|
|
|