|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
13.10.2011 11:00:44   
Laima
user posted image KONČNO DELA RR

Pozdrav vsem novim in tistim, ki smo tu od začetka.
Za mano je danes pregled-teste krvi, urina,... še čakam.
user posted image je 100%, velika ne vem točno koliko je a pravijo, da čez 40 cm in težka je 1675g, sem pa v 32t in 3/7. Organi so, vse se je lepo videlo in mami je zelo vesela. Moja teža 74kg, kar pomeni, da je mamica pridelala že +12kg od vpisa v materinsko, od pred nosečnostjo pa +10kg. Pridna sem glede na prvo nosečnost, upam, da ne bo nič sedaj poskočilo navzgor.
Imam pa doma dva pacienta, malega z diarejo, velikega pa z bruhanjem-očitno je na pohodu viroza, ki se je kar bojim-da me le ne zadene še mene. Delam še vedno in sicer samo popoldan in to do konca meseca, če bo vse po sreči, zato tudi moj redek obisk na rr-ju, pa še delal ni zadnje dni.
Pišite kaj in lepo se imejte.
No naslednji pregled imam 27.10.2011, čez 14 dni.
Gremo v sklepna dejanja-kmalu bo prišla med nas,.....user posted image

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
13.10.2011 19:45:01   
maja.skarja
no pa sem tudi jaz se prijavila,kljub temu da sem skos goovrila da se forumov ne bom udeležila :)
Sem Maja iz Ljubljane, pričakujemo malo štručko katere spola še ne veva :) Morda pa kmalu :) PDP imam 23.12 :)

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
13.10.2011 19:58:15   
Taddy78
Samo da javim za dopolnitev seznama...sem iz MB, imeli pa bomo pupiko user posted image

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
13.10.2011 20:08:37   
sarar
ursha, lepo da si prevzela urejanje seznama... user posted image  pridna!!!
dobrodošle nove user posted image  ta december bo pa še zelo vesel user posted image , super, bojo imele babice dela dost v porodnišnici

laima, čestitke za uspešen pregled!!! imaš pa konkretno pupo, lepo... jaz pa že zeloooo dolgoooo nisem imela uz user posted image  v bistvu že od morfologije ne... upam da na naslednjem pregledu...

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
13.10.2011 20:09:46   
ursha666
Sem ga samo osvežila :)

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
   RE: Decemberke 2011
13.10.2011 20:18:26   
ninasiki
ojla punce

se opravičujem ker vdiram v vašo temo in pogovore ampak bi vam rada povedala da prodajam zibelko z posteljnino in baldehinom, banjico za kopanje z stojalom in oblekice (majčke z kratkimi rokavi, hlače in 2 kompletka ter jopico) vse info. na ninasiki@gmail.com

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu hribovkati)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
13.10.2011 21:04:05   
ursha666
A nisi mogla to 14 dni prej napisat :(

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
13.10.2011 21:14:19   
maja.skarja
in tole priporočam vsem nam, da bomo imele lepe spomine! Punca ustvarja fenomenalno in tri kolegico so ble več kot navdušene in toplo priporočajo!!! poglejte si, ne bo vam žal :)

ZA VSE NOVOROJENČKE
http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#!/mali.cudez.narave

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
13.10.2011 21:26:41   
muca*maca

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

muca maca, kdaj bi pa šla ti na predavanje v materinsko šolo v porodnišnico? morda bi si premislila in bi šla s tabo tja, me ne vleče v zd user posted image  bom šla zdaj pogledat kako imajo termine...

Uf, sori, Sarar, da je tole tok časa trajalo, da ti odgovarjam...V šolo sem mislila pokukat v novembru. Zdaj namreč niti pod razno nimam časa. Z novembrom nastopim porodniško in potem sem mislila na kakšen dopoldanski termin in pol še na stol in obvezno na kavico in čokoladni rogljiček v štorkljo user posted image
Če si za, se bova pa absolutno zmenili user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
14.10.2011 13:54:04   
sarar
ursha, vseeno si zaslužiš pohvalo, ker sem ravno včeraj rabila en link iz seznama (za izračun porodniškega nadomestila) in bi se fuuul matrala preden bi seznam našla user posted image

muca maca, potem se pa kar zmenive, super da mi ne bo treba iti sami... moj bo šel samo na predavanja za očke. no, potem pa sve zmenjene in bove skupaj hodile...pa še kaka kavica user posted image . sem pa tudi jaz mislila iti novembra user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
14.10.2011 14:45:31   
sarar
MUCA MACA, zdaj sem klicala v porod. za mater.šolo, se je treba menda prej prijaviti 30 dni. ti pošiljam št da boš lahko poklicala, mislim da so tam od 10-15h. 01/522-60-48. sem ti enako napisala pod forum ljubljanke nosečke user posted image  papa

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
17.10.2011 8:47:52   
Laima
user posted image a ukinjamo stran?

Ste res vse na fb???

No vso srečo želim z user posted image . Mejte se.

Laima

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
17.10.2011 9:56:09   
MAMI 4
pozdravljena Laima in ostale. Strani ni ukinjena, le malo lene smo. Morem priznati, da nkiti na fb-ju ni ne vem kako živahno :) Kako si? Kako ste? Pozdravljene nove in tudi vam želim srečno nosečnost do konca, ko bomo končno objele naše decembersko darilo.

Že dolgo nisem nič poročala....zadnje čase se ukvarjam na veliko s prehrano, saj sem tudi jaz ena izmed tistih srečk, ki nas je doletela sladkorna. Tako, da pikanje 6x na dan, lakota...sanjam o kremšniti :)
Z možekom greva v petek na 2. poročno potovanje, oz. vikend na Bled...po 15 letih....sama :) Bova imela analizo najinega zakona :) Vreme bo sicer kislo..upam, vsaj na kak sončni žarek.

Danes bom pekla torto, ki je ne bom smela poskusiti ):...za svoj r.d. Sem pa že stara...ju3 35!

Drugače, dete se je malo umirilo, bušči ne raste več tako izrazito, občasni lažni popadki, sicer kar ok...

Glede spola...ne čakamo več deklice, temveč dojenčka. Dvakrat mi je rekla, da bo punčka, celo v karton zapislal, zdaj pa kaže, da ne bo tako. Tako, da je to spet uganka :)

Imejte se lepo!!!

Laima, piši kaj, ti odpišem, obljubim :)

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
17.10.2011 9:59:11   
MAMI 4
aja, Laima, čestitke za deklico in da je vse ok!

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
17.10.2011 10:48:38   
Laima
Ojla Mami4, tehtnica si in rojena na zelo lep datum 18.10.-voščila ti še ne bom-jutri, ko praznuješ.

Hvala za čestitke za našo user posted image ,
a je zrastla bibka in jajčka pri vas? Kolegici so na nuhalni rekli tako, na morfi drugače, do konca niso bili 100% kaj bo. Čeprav te ne poznam se spomniš čisto na začetku nosečnosti sem ti napovedala user posted image , mogoče pa imam prav???user posted image Filing pač.

Mami bo pač user posted image in to zelo lepo. Najpomembnejše pa bo, da je zdravo dete, kar pač je. Dve imeni v rezervi za fantka in za punčko.
Nosečniški diabetes praviš, da imaš. Prvič? Ali že v prejšnjih nosečnostih?
Saj bo kmalu bolje še kakih 6 tednov.

Jaz imam pred sabo še 10 delovnih dni. Sem prav sita službe in ljudi tam, ter njihovih spletk. Komaj čakam 28.10.2011-priznam.

Še vedno nisem nič oprala, speglala,... bo čez 14 dni čas za to.
Mali je danes še doma, smo imeli črevesne motnje in še vedno kašlja. Jutri pa nazaj v vrtec.
Mami4 in ostale prijeten dan, jaz grem sedaj dat sušit perilo, skuhat do konca in delat. Pišem še kaj. Pa,pa

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
17.10.2011 10:50:12   
Laima
Lepe medene tedne drugič

-analiza zakona???

Pazi, hormonsko si ti sedaj malo na drugem nivoju. Na izi-ok.
Srečnouser posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
17.10.2011 10:50:47   
Laima
Velik crtanja in nežnosti na samem. Pa tudi malo user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
17.10.2011 14:39:05   
MAMI 4
Laima nič ti ne zavidam s službo :(. Jaz morem priznati, da mi kar paše bit doma...sem doma od junija.
Za dojenčka sem si zato lahko že skoraj vse pripravila. HB, saj imam itak kar veliko dela, tako, da sem pomalem pripravljala.
Glede medenih tednov...hvala. Analiza zakona...da si poveva kaj lahko popraviva, da nam bo še lepše :)
Ne bom upoštevala hormonov- pogovor bo potekal s trezno glavo :)
user posted image pa ne bo...saj imam že itak neke lažne popadke...cartanja in nežnosti pa upam veliko :)

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
17.10.2011 21:07:16   
Laima
No pa sem doma.

Mali že spi, ati zunaj s psi, jaz pa pregled rr-ja.

Danes je tudi mene nekaj špikalo v hrbtu, a ni še čas.
Malo moramo še počakati.

Mami4 vidva uživajta in kaj konstruktivnega v partnerskem odnosu je vedno dobrodošlo. Bilance so dobrodošle. Zato si mi pa zelo všeč, že po tem kar zapišeš, ker razmišljaš trezno, racionalno.

Jutri pa praznuješ.
Mirno noč danes in voščim jutri.

Kje ste pa ostale???
Nič ne dogaja?
Pište kaj, če nas je več je bolj zabavno.
Noč

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
18.10.2011 10:47:15   
muca*maca
Laima, evo me!

Tudi meni se zdi velika škoda, da je forum takole zamrl... pri moji prejšnji nosečnosti smo bile v tem času na 3. delu. FB je sicer ok, samo ni tako pregleden, poleg tega res ne vem, zakaj ne bi mogle obstajati poleg RR foruma. Brezvezna prevlada FB.user posted image

Laima, iz kje si ti?

Mami4, bravo za druge medene tedne in analizo zakona. To je pa res super, se mi zdi, da bi morali vsi pari 1x na leto naredit user posted image  uživajta, še malo pa pride še en razultat ljubezni

Laima - ti pa še malo zdrži to svojo nevzdržno službo in potem jim lahko pomahaš v pozdrav in jih kušneš na r i t. user posted image  ko nastopiš porodniški dopust, pa čimprej odklop. Če te kličejo iz službe, pa to dopuščaj samo en teden. In nikoli se ne oglasi na telefon, ko zvoni. Pokliči nazaj čez kakšne tri ure. Mogoče bodo v vmesnem času že sami rešili "problem" user posted image  Za pripravo cunjic bo še čas, tudi jaz še nisem nič pripravila, ker se moramo do 1.11. še preselit in imam namen potem se s tem ukvarjat. Sem pa dobila včeraj vozičekuser posted image user posted image user posted image

Tako, lp obema članicama foruma user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
18.10.2011 12:39:34   
MAMI 4
Hvala *muca*maca. Res bi morali 1x letno narediti inventuro zakonauser posted image . Super za voziček!

Ja res sva osztali na rr, samo jaz in Laimauser posted image . Sicer je tako, da si sama težko vzamem čas za oboje. Meni je bilo tu bolj pregledno in prav lušno. Na fb-ju pol stvari spregledam. Če bo rr zaživel me ne bo več na fb....

Lep dan souser posted image ! Grem nazaj v akcijo, dane sbo polna hiša gostov!

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
18.10.2011 20:59:25   
Laima
user posted image MUCA MACA in MAMI4 pozdravček

Mami4, ko misliš, da so se že vsi spomnili nate in se dan že preveša iz večera v noč ti želim še jaz iz S Primorskega konca VSE NAJBOLJŠE!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še teh nekaj dni bom stisnila zobke in tudi jaz se bom kmalu dala v mir-mogoče takrat tudi kaj več zapišem.
Mejte se user posted image , mirno noč

(odgovor članu MAMI 4)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
18.10.2011 21:06:43   
Laima
Jutri zjutraj moram zgodaj vstat
mali gre z vrtcem na ogled ene predstavice in morava bit do 7.30 že v vrtcu.
Se javim jutri ob kavici-user posted image in ko sprehodim user posted image user posted image user posted image
Baje bo popoldan že dež.user posted image

Vozička še vedno ni-mož se je ogrel za eno lupinico z izi fixom na ebayu in voziček bo počakal na leto 2012.
Takega terenskega imam od velikega user posted image , a ni praktičen za v avto. Velike gume.
Ma bo že-vse ob svojem času.
Prali pa bomo tudi, sušilni je le pegla je na ročni pogon. Prihodnji vikend bo akcija.
Noč

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
19.10.2011 7:57:08   
Laima
Dobro jutro user posted image ,

pri nas je že oblačno.
Pijem jutranjo kavico in spremljam dobro jutro.
Kako ste kaj?
Meni noči prehitro minejo-občutek imama, da se sploh ne oddahnem.

Mami4 kdaj gresta z možem v petek ali soboto?
Koliko časa si poročena? Jaz sedem let-obletnica v juliju. Ti muca maca? Pa še katera če se opogumi in se nam pridruži? Oziroma ste v zvezi s sedanjim partnerjem?(ni nujno, da ste poročene, ne?)
Praznujete vsako leto obletnico?

En lep dan, kljub dežju želim, pokomentiram kaj zvečer, če bo čas ali pa jutri popoldne, ker jutri glej ga zlomka sem celo zjutraj.user posted image

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
19.10.2011 8:43:02   
Edisa27
Pozdravljena Laima :-) in ostale :-)

tudi pri nas je že oblačno, prav žalostno vreme, samo za spanje, samo je treba do 15.00 zdržat v službi :-) tudi meni je noč prekratka, vstajam na wc najmanj 3x, potem traja nekaj časa da najdem pravi položaj in ko bi končno lepo spala, zvoni budilka user posted image

z mojim sva skupaj 5 let, nisva poročena, obletnico imava septembra, praznujeva vsako leto, greva na  kakšno fino večerjo, no letos sva točno na obletnico šla na 3D ultrazvok in je bila letos res posebna obletnica :-)

Želim vam lep dan :-)

(odgovor članu Laima)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?