|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske mamice in pomlad:)
29.3.2011 9:10:59   
sasadejan
Jutro.

Jutri se zopet začne sonček in je obvezen sprehod in kavica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.3.2011 9:11:53   
sasadejan
Dobrodošla brcica user posted image .

Si iz Domžal ali okolice?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.3.2011 9:55:05   
Samantha_XY
sasadejan in ostale... Kdaj spet Bernardi?user posted image

Zadnjič je bil prov fajn, easy čvek...

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.3.2011 21:23:03   
mayci
Žal se vam jutri ne bom mogla pridružit, mi je ura prepozna..user posted image , moram ob 2h že po ta velikega v vrtec,...
Naslednjič! user posted image
Aja, pa prosim naj me ena razsvetli, kje je Bernardi, ker nimam pojma...user posted image Hvalaaa! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Samantha_XY)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.3.2011 21:31:16   
Anonimen
Ko se sprehajas za Bistrico in tik ob sprehajalni poti zagledas lokalcek, kjer sta na vrtu ob vsaki mizi vsaj 2 vozicka, takrat ves da si pri Bernardiju ;-)

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
29.3.2011 22:20:40   
Samantha_XY
Haha Otika, tole je pa zadetek v polno:) Si k Garmin:)

Mayci, se ti zdi cusno zakaj samo Bernardija propagiramo ampak... Edin kafic takoj za Bistrico:) Pa potem dooolgo nic, razen Pomarance pri Lidlu...

Sicer pa sporoci, ko bos imela cas... Baje je pomlad res prisla, temperature bodo prov prijetne:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
30.3.2011 8:10:07   
Čebel@
jutro

sončeeeeeeeeeekuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
30.3.2011 11:34:01   
Samantha_XY
Wiiii...
To pa bomo pokale od pozitivne energije:)

Danes se dobimo pri Bernardiju, prideš?:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.3.2011 15:41:28   
anmp2601
Pozdravljene mamice!!!!!

Končno da je ta tema spet oživela:-))) Pa dobrodošle vse skupaj:-))

Kakšen lep sončen dan je danes! Končno. No, ene mamice smo se že martinčkale pred Bernardijem, a ne samantha_xy in honey*? Lepo je bilo. Bo treba ponoviti.

Otikaaaaa, kje si bejbika? Si ozdravela? Upam, da nama ta teden z Maksom rata prit do tebe na kafe:-))

Čebel@, midve sva se danes srečale, ko sme bila na poti da se dobimo s samantho in honey*:-))) Čestitke še enkrat!!! Upam da se nam drugič pridružiš.

Jah, ve tri mamice-samantha ****, otika in čebel@ se pa ziher poznate. Sej mate tamale pupike v istem vrtcu. Hehehe. Kok so Domžale male.

Predlagam, da imamo meetinge vsako sredo pri Bernardiju ob 12:30. Katera pride, pride. Hm, kaj pravite?

No zdej pa nekaj na hitrco skuhat!

Pa pa

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

Neposredna povezava do sporočila: 34
30.3.2011 15:57:03   
Anonimen
Čebela, a ti imaš tut tamalo v Malem princu? A je Hana, a ne? Duš, so Domžale res majne :)

Anmp, ja sem se pozdravila in sem ta teden že v službi ... tako da tole objavljanje sredinega termina sploh ni humano, da veš ... že tako ne v sredah pa sploh ne, ko imam službo do pol 6ih zvečer user posted image

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
30.3.2011 17:36:27   
Čebel@
Samantha sem dobila ZS-ti bom poslala svojo cifro,da se kdaj zmenimouser posted image user posted image user posted image

anmp.......lepo te je bilo vidt po dolgem časuuser posted image user posted image user posted image ....Maks je tko luškanuser posted image same učke so gauser posted image ....otiko poznam in sicer iz unga kofeta z jana28 nasproti kalimerotauser posted image

otika.....Hana je v Gaj-uuser posted image

danes sva si dala duškauser posted image user posted image user posted image .....do zdele sva bila na sončkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.3.2011 19:06:08   
sasadejan
Jaz pa žal danes nisem mogla priti. Se vam naslednjič ko se zmenimo sigurno pridružim user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.3.2011 19:53:49   
brcica
IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

Dobrodošla brcica user posted image .

Si iz Domžal ali okolice?

Živjo

nisem z Domžal, sem pa z Vira user posted image

tole ob sredah se men prov fajn zdi, samo ura nam pa ne paše, ker se običajno takrat ravno hranimo (nismo pa še ufurani v hranjenju zunej user posted image )

morda se pa jutri s katero srečam, bova sigurno zunej, ker je škoda zamudit tako lepo vreme. itak pa mali prov 'čuti' da je lepo zunej in ni šans, da bi bil priden notr user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 38
30.3.2011 20:03:27   
sasadejan
Jaz sem tudi živela na Viru, zdej se pa zadaj za Luno. user posted image

(odgovor članu brcica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.3.2011 20:04:53   
Samantha_XY
Hej punceee....
Dans je bil pa super sonček...user posted image
Najprej Bernardi in potem še z obema čebelama en sprehod in vragolije:) Smo tavečo skušal malo na kolo dati. Pokazala interes ampak malo se še lovi kako in kaj s pedali... aja pa pred sebe je tudi treba gledat:)

Anmp... očitno so res Domžale majhne, ker prej, ko slej, imamo nekaj skupnega:)
Sicer pa podpiram en fiksen termin... Sreda 12.30 Bernardi... Če prekle dol padajo, pa avtomatsko odpade:)
Se druge strinjate?

Otika... dopusta nič ne dajo?:) Mal heca... Zdej bodo daljši dnevi tako, da... Lohk uvedemo še popoldanski termin in mogoče odbojko spet Bernardi vabi:) Pa kdaj kak Arboretum. Je tolk fajn  tam, čeprov je logistika malo bolj zapletena... Ampak se splača potrudit. Sicer pa se lahk tud kdaj mimo nas sprehodte, skuham kavo:)

Čebela... deal. Na koncu bova ugotovili, da sva se zihr že kje videli:)

honey, sasadejan... welcome, sreda 12.30... Je lažje kot pa maili, sms-i...

Povabim v tale klub ringaraja tud Kristino...

Lep večer.

Btw: sonce je res močno, se mi mal očala poznajo:)

Neposredna povezava do sporočila: 40
30.3.2011 20:09:01   
sasadejan
 Kaj bomo pa delale ostale dneve, če imamo termin samo v sredah user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 41
30.3.2011 20:11:21   
Samantha_XY
Evo se še jst oglasim...
Danes je bil super sončen dan... Najprej Bernardi, potem sprehod in vragolije s čebelicama. Smo tavečo probal mal na kolo dat. Vsa navdušena edino mal jo pedala hecajo in malo pozabi, da je treba pred sebe gledatuser posted image

Sicer pa...
Anmp... ja očitno so Domžale res majhne, ker prej ko slej najdemo nekaj skupnega, če drugega ne, pa naše štrumfke:)
Tud strinjam se, da uvedemo fiksen termin ob sredah 12.30 pri Bernardiju. Edino, če prekle dol padejo, odpade:)
Se druge strinjate?

Otika... dopusta nič ne dajo?:) Mal heca... Glede na daljše dneve, lčahk uvedemo tud kak popoldanski termin:) Al pa kako odbojko:)
Se pa lahk kdaj tud za kak Arboretum zmenmo, men je tam tko fajn. Pa za otroke je velik. Sicer mal logistike ampak se splača...
Lahk pa tud kej okrog pridete, smo me čist blizu doma. Skuham kavo:)

Čebela... zmenjeno. Na koncu bova ugotovile, da se poznava:)

honey, sasadejan... welcome.

Lep večer.

P.S: men se očala poznajo:) Sonce očitno že fajn žge:)

Neposredna povezava do sporočila: 42
30.3.2011 20:14:05   
Samantha_XY
Očitno oba posta objavlo... sta skor enaka... Ker mi je prvega kr vn vrglo in ni kazalo, da bi bil objavlen. In sem še enkrat tipkala:)

Boste pa 2x brale:)
Point je isti:)

Tehnika in baterija:)

sasadejan... ostalo po dogovoru:)

Neposredna povezava do sporočila: 43
30.3.2011 20:15:50   
Samantha_XY
brcica... javi, ko boš kaj zunaj hodila.

Si dobila moje ZS?

Neposredna povezava do sporočila: 44
30.3.2011 20:34:34   
honey*
Oila user posted image
Ja, danes je blo prav luštno na kavici v bernardiju z samantho in anmp. Prav fino je bilo malo poklepetat na sončku user posted image

Sicer pa se za tale termin ob sredah strinjam, je pa res da sva midve z Brino itak vsak dan na tej relaciji ob bistrici in greva skoraj dnevno na kavico v Bernardija, sploh pa če kakšno družbo ujameva user posted image   Tako, da se lahko pofočkamo tule oz. se dogovorimo tudi za kakšen drugi dan poleg srede. 

P.S. sicer pa vidim, da imate skoraj vse še male dojenčke... naši (skoraj) 10-mesečnici se pa že na polno dogaja in voziček ni več cool user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 45
30.3.2011 20:54:46   
Anonimen
Ja arbortum je tut fajn. Jaz sem imela v času porodniške kar sezonsko karto, ki je za Kamničane in Domžalčane itak samo cca. 20€ in imaš v 4ih obiskih not prinešeno. Velja pa tut za razstave itd. Kar se pa logistike tiče je pa itak samo prič problem ... ker jaz sem poleti napokala voziček do zadnje špranje in sva šli s tamalo tja za cel dan, ker mi je bilo v stanovanju prevroče, tam sva pa lepo na dekici uživali v senci ogromnih dreves ... res 1A user posted image

(odgovor članu honey*)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
30.3.2011 21:39:37   
Samantha_XY
honey... ja, tvoja cebelica je res ziva ampak je tud prov tko... Ji je blo pomoje dolgcas ob nasih zaspancih:)

Otika... Velik karirast prt, kosara polna dobrot, trava, sonce... Kot v filmu je tale Arboretum.

Sicer pa tud jst letos kupim letno. Se zdle zacnejo dinozavri, tulipani... Igrala so pa itak zakon:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
30.3.2011 21:50:35   
honey*
Ja, res je naša črmlika živahna user posted image Ji je res že prav dolgočasno sedet v vozičku... pravzaprav sedet kjerkoli user posted image zdaj ko se fino že dviguje in se kobaca ji je sedenje postalo brezvezno user posted image Mislim da bo tudi vsak čas kar shodila... Se ji grozno mudi z vsem user posted image
Saj vas vse to še čaka (no, nekatere že veste kako je) user posted image

Za arburetum pa je res najbrž bolje kupiti letno karto... je tam res fino. Pa se potem lahko tudi tam kdaj pa kdaj dobimo.

Neposredna povezava do sporočila: 48
31.3.2011 20:23:50   
anmp2601
Helou!

kok je fajn bit na porodniški in izkoristit sonček maximalno z mojimi sončki.-)

A bi kera šla jutri na kakšen dopoldanski sprehod, tam okoli 10:45? Popoldne pa šibamo v arboretum. Mogoče se pa s kakšno mamico še srečamo:-)) Otika, mi se jutri vidimo, a ne?? Se slišve:-)

papa

Ponosna mamica dveh sončkov:-))

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 49
31.3.2011 21:01:51   
Anonimen
Itak ;-)

(odgovor članu anmp2601)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.