Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 22.3.2011 21:55:02
|
|
|
|
honey*
|
Evo še ena domžalska mamica Imam punčko, ki je ravno danes dopolnila že 9. mesecev Sprehajava se večinoma ob Kamniški bistrici, ker sva z Rodice.
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 23.3.2011 6:51:00
|
|
|
|
Čebel@
|
še ena smo iz centra Domžal in imamo 8 dni starega ...komaj čakam na zeleno luč za vozičkanje
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 23.3.2011 7:52:45
|
|
|
|
Samantha_XY
|
Super, nekaj nas je pa le mladih mamic v Domžalah:) Se nas pa bo nekaj nabralo, ne?:) Čebel@ tebi najprej iskrene čestitke! Sporoči, ko dobiš zeleno luč za kak daljši sprehod. Bo zihr hitro glede na to, da je toplo zuni. Honey*, če si za kak sprehod, sporoči. Tudi jst imam punčko in Kamniška bistrica je zakon za sprehajanje. Sem ti pa poslala tud ZS, da se lažje kontaktirava. Izkoristite take sonček maksimalno.
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 23.3.2011 8:41:42
|
|
|
|
sasadejan
|
Evo še ena Domžalčanka. Tudi jaz se s svojim 5 mesečnim fantkom sprehajam za bistrico s še eno mamico, ki ima enako staro punčko. Se z veseljem pridruživa
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 23.3.2011 8:59:13
|
|
|
|
Samantha_XY
|
Če se nas bo pa takole veliko nabralo, bo pa najbolje, da se na enem spoznavnem dnevu pri Bernardiju dobimo:) Kaj pravite?:)
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 23.3.2011 9:03:18
|
|
|
|
sasadejan
|
Ja res bi se lahko tam dobile. Je lušno zunaj za sedeti :)
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 23.3.2011 9:16:29
|
|
|
|
Čebel@
|
Samantha....hvala za čestitke...je pa nekaj mamic še pri Domžalskih mamicah in Domžalskih nosečkah .....patronažna je rekla,da greva lahko ven,ko bojo zunanje temp. enake notranjim in potej logiki bi lahko šla že ta konec tedna ven ....ampak bom še kak teden počakala,pol pa gasssssa
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 23.3.2011 9:17:58
|
|
|
|
honey*
|
Samantha_XY... sem videla tvoje ZS in mislim da se že poznava Ti odgovorim po ZS. Sicer pa sem tudi jaz za družbo, sploh zdaj bo fino ko prihajajo sončni in topli dnevi...
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 24.3.2011 10:02:50
|
|
|
|
mayci
|
Jaz sem sicer iz Kamnika, imam 7-mesečno punčko in bi se vam tudi kdaj pridružila pri vozičkanju, če me sprejmete...
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 24.3.2011 10:22:06
|
|
|
|
Samantha_XY
|
Hej mayci... mi smo se včeraj dobile pri Bernardiju na sončku... Honey in sasadejan, sporočita, ko bosta spet v akciji. Ti mayci pa, ko boš kaj v Domžalah. Ta teden moramo še mx izkoristit tole sonce, ker potem bo baje sneg... Čebel@, čez kakšen teden lahk prideš pa zraven, ko bo tvoj sonček ready za ven in ko bo spet topleje.
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 27.3.2011 17:21:21
|
|
|
|
Samantha_XY
|
Evo, pa je za nami en vetroven in sedaj se malo muhast vikend:) Tudi zacetek tedna bo menda slab, ne?:) Upam, da ste vsaj del vikenda uzivale na soncku, kavici... Lep preostanek vikenda:) In se mogoce ob kakem soncku ujamemo kje...:)
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 28.3.2011 7:28:03
|
|
|
|
Čebel@
|
mi smo šli v soboto kljub vetru na en sprehodek .....mali je v vozičku spal ko bubica .....upam,da bo v sredo spet lepo vreme,da spet šibamo okrog danes imam kontrolo pri G-sem še na tadrugi fasala mastitis
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 28.3.2011 11:15:23
|
|
|
|
Samantha_XY
|
Bravo mami:) Sam, da vam je ratu en fajn sprehod:) No mi smo bili tud na vetru in imamo zdej starejso spet med smrkavcki ampak bo pomoje hitro bolje, ker bodo spet soncni dnevi:) Sicer pa dobro zrihtaj pri G! Upam, da nisi fasala se kake visoke vrocine...
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 28.3.2011 12:43:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Helow ... šeena Domžalčanka, ki ima Bernardija skoraj za soseda ... sicer je naša flenča že malo večja (2,5 let) jaz pa v službi, tako da dopoldanski sprehodi (ki vam jih mimogrede nenormalno zavidam) ne pridejo v poštev ... mogoče pa kdaj za kak vikend Čestitke Čebel@ za novo pridobitev! No ampak mimo tegale pa nisem mogla: IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ .....patronažna je rekla,da greva lahko ven,ko bojo zunanje temp. enake notranjim in potej logiki bi lahko šla že ta konec tedna ven .... ... tele cvetke patronažnih so pa včasih tolk smešne ... po njenem potem dojenčki med oktobrom in aprilom sploh iz hiše ne smejo
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 28.3.2011 17:45:49
|
|
|
|
Čebel@
|
samantha....vročina je bila 2 dni 38C,tko da je bilo kar za zdržat ....naši tudi skos nosek pušča otika.....hellow....sej midve sva se že poznali ....bo tvoja Neža imela družbo-mojo Hano ....glede patronažne:pri Hani je rekla da dokler nima 3kg da ne smeva na sprehod ....mala je bila 1 mesec stara ko sva šle 1. ven ....zdej je bila pa ista patronažna,mali glih tok težek kot sestrica,pa čist druga zgodba
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 28.3.2011 17:52:25
|
|
|
|
Samantha_XY
|
Hej Otika, welcome to the club:) Ja, zdle, ko se je zacela pomlad, nam bos pa res lahko zavidala dopoldansko martinckanje in uzivanje:) Ampak tud nase porodniske bo enkrat (se prehitro) konec...:) No mi imamo doma tudi eno cebelico, ki je ravno vceri dopolnila 2 leti in 5 mesecev tako, da bi se znale tud z vaso cebelco igrat:) Druga pa slabe pol leta, obe oktobrcki, obe max uzivali zimske radosti... Tako, da ja.. Se strinjam, da tale cvetka sobne temperature ne zdrzi. Primerno jih je treba oblect in je to to... Tk, da Čebel@ ti si že skor ready za kako nevetrovno vozickanje:) Sicer pa tud mi skor sosedje od Bernardija tk, da se lahk zmenmo za kako kavi (tedensko al pa vikendasko):)
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 28.3.2011 18:01:33
|
|
|
|
Samantha_XY
|
Otika, sem vidla, da sva s Čebelo skor istocasno pisali.... Neža? Se mi2 tud že slučajno poznava?:) Čebel@, jaaaa.... Skoz eni noski:) Zato pa so smrkavci:) Ampak hvala bogu, da je samo to:) Ko boste ready, se pa dobimo pri Bernardiju:)
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 28.3.2011 18:13:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samantha_XY Neža? Se mi2 tud že slučajno poznava?:) Dem, zdaj bom mogla pa nick zamenjat ;-)
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 28.3.2011 18:53:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: Samantha_XY Neža? Se mi2 tud že slučajno poznava?:) Dem, zdaj bom mogla pa nick zamenjat ;-) ...jaz sem ga res mogla
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 28.3.2011 18:56:28
|
|
|
|
Čebel@
|
ej fajn bi se lahko še starejši otroci igrali,k so podobno stari pri nas je vse upanje uperjeno na sredo,ko napovedujejo :ati in Hana naj bi šla z vrtcem na Mengeško kočo,midva z malim pa na sprehod po Domžalah
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 28.3.2011 19:18:41
|
|
|
|
Samantha_XY
|
:))) Pa sem mislila, da so Domžale mesto:) Ampak prej, ko slej pridemo ali do skupnega vrtca ali pa lokalne legende, Bernardija:))) Aja, pa se kakega RR foruma:) Čebel@ in Otika, sporočita kdaj bosta v movingu, da se 'spoznamo':))) Bi si znale tud naše tri čebele kej povedat, glede na to, da so očitno isti letnik:)
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 28.3.2011 21:00:55
|
|
|
|
brcica
|
Živjo, evo še ena redna sprehajalka za Kamniško Bistrico. Se tudi jaz priporočam za kako kavico ;) če me sprejmete. Imamo pa skoraj 3 mesece starega čmrlja :) Lp
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 28.3.2011 21:44:11
|
|
|
|
Samantha_XY
|
Kamniška bistrica (v kombinaciji z Bernardijem) je preporsto zakon... Zdej nas je že kar nekaj.... Kaj predlagate? Sončka se nam pa tudi menda nekaj obeta...:) Jupiii...
|
|
|
|
RE: Domžalske mamice in pomlad:) 29.3.2011 7:20:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja saj je zakon ... samo potem ko pa ugotoviš, da ti otrok noče spat v vozičku če nisi na makedamu je pa problem
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.