|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Domžalske mamice in pomlad:)
22.3.2011 20:22:30   
Samantha_XY
Živjo mamice, končno smo dočakale pomlad in obetajo se nam dooolgi sprehodi z našimi škrati. Če je katera za kakšen čvek in sprehod...

Sicer sem podobno temo odprla že včeraj ampak sem jo tako skrila, da jo še sama potem nisem našla:) Hitri in nepazljivi prsti:)

Uživajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Domžalske mamice in pomlad:)
22.3.2011 21:55:02   
honey*
Evo še ena domžalska mamica user posted image
Imam punčko, ki je ravno danes dopolnila že 9. mesecev user posted image Sprehajava se večinoma ob Kamniški bistrici, ker sva z Rodice.

(odgovor članu Samantha_XY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2011 6:51:00   
Čebel@
še enauser posted image

smo iz centra Domžal in imamo 8 dni starega user posted image ...komaj čakam na zeleno luč za vozičkanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2011 7:52:45   
Samantha_XY
Super, nekaj nas je pa le mladih mamic v Domžalah:) Se nas pa bo nekaj nabralo, ne?:)

Čebel@ tebi najprej iskrene čestitke! Sporoči, ko dobiš zeleno luč za kak daljši sprehod. Bo zihr hitro glede na to, da je toplo zuni.

Honey*, če si za kak sprehod, sporoči. Tudi jst imam punčko in Kamniška bistrica je zakon za sprehajanje. Sem ti pa poslala tud ZS, da se lažje kontaktirava.

Izkoristite take sonček maksimalno.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2011 8:41:42   
sasadejan
Evo še ena Domžalčanka.

Tudi jaz se s svojim 5 mesečnim fantkom sprehajam za bistrico s še eno mamico, ki ima enako staro punčko.

Se z veseljem pridruživa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2011 8:59:13   
Samantha_XY
Če se nas bo pa takole veliko nabralo, bo pa najbolje, da se na enem spoznavnem dnevu pri Bernardiju dobimo:)

Kaj pravite?:)

(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2011 9:03:18   
sasadejan
Ja res bi se lahko tam dobile. Je lušno zunaj za sedeti :)

Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2011 9:16:29   
Čebel@
Samantha....hvala za čestitke...je pa nekaj mamic še pri Domžalskih mamicah in Domžalskih nosečkahuser posted image .....patronažna je rekla,da greva lahko ven,ko bojo zunanje temp. enake notranjim in potej logiki bi lahko šla že ta konec tedna venuser posted image ....ampak bom še kak teden počakala,pol pa gasssssauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2011 9:17:58   
honey*
Samantha_XY... sem videla tvoje ZS in mislim da se že poznava user posted image Ti odgovorim po ZS.
Sicer pa sem tudi jaz za družbo, sploh zdaj bo fino ko prihajajo sončni in topli dnevi... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2011 10:02:50   
mayci
Jaz sem sicer iz Kamnika, imam 7-mesečno punčko in bi se vam tudi kdaj pridružila pri vozičkanju, če me sprejmete...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.3.2011 10:22:06   
Samantha_XY
Hej mayci... mi smo se včeraj dobile pri Bernardiju na sončku...

Honey in sasadejan, sporočita, ko bosta spet v akciji.

Ti mayci pa, ko boš kaj v Domžalah. Ta teden moramo še mx izkoristit tole sonce, ker potem bo baje sneg...

Čebel@, čez kakšen teden lahk prideš pa zraven, ko bo tvoj sonček ready za ven in ko bo spet topleje.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.3.2011 17:21:21   
Samantha_XY
Evo, pa je za nami en vetroven in sedaj se malo muhast vikend:) Tudi zacetek tedna bo menda slab, ne?:)

Upam, da ste vsaj del vikenda uzivale na soncku, kavici...

Lep preostanek vikenda:)

In se mogoce ob kakem soncku ujamemo kje...:)

Neposredna povezava do sporočila: 12
28.3.2011 7:28:03   
Čebel@
mi smo šli v soboto kljub vetru na en sprehodekuser posted image user posted image user posted image .....mali je v vozičku spal ko bubicauser posted image .....upam,da bo v sredo spet lepo vreme,da spet šibamo okroguser posted image user posted image user posted image

danes imam kontrolo pri G-sem še na tadrugi fasala mastitisuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
28.3.2011 11:15:23   
Samantha_XY
Bravo mami:)
Sam, da vam je ratu en fajn sprehod:) No mi smo bili tud na vetru in imamo zdej starejso spet med smrkavcki ampak bo pomoje hitro bolje, ker bodo spet soncni dnevi:)

Sicer pa dobro zrihtaj pri G! Upam, da nisi fasala se kake visoke vrocine...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.3.2011 12:43:38   
Anonimen
user posted image Helow ... šeena Domžalčanka, ki ima Bernardija skoraj za soseda ... sicer je  naša flenča že malo večja (2,5 let) jaz pa v službi, tako da dopoldanski sprehodi (ki vam jih mimogrede nenormalno zavidam) ne pridejo v poštev ... mogoče pa kdaj za kak vikend

Čestitke Čebel@ za novo pridobitev! No ampak mimo tegale pa nisem mogla:
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
.....patronažna je rekla,da greva lahko ven,ko bojo zunanje temp. enake notranjim in potej logiki bi lahko šla že ta konec tedna venuser posted image ....

... tele cvetke patronažnih so pa včasih tolk smešne user posted image  ... po njenem potem dojenčki med oktobrom in aprilom sploh iz hiše ne smejo user posted image

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
28.3.2011 17:45:49   
Čebel@
samantha....vročina je bila 2 dni 38C,tko da je bilo kar za zdržatuser posted image ....naši user posted image  tudi skos nosek puščauser posted image

otika.....hellow....sej midve sva se že poznaliuser posted image ....bo tvoja Neža imela družbo-mojo Hanouser posted image ....glede patronažne:pri Hani je rekla da dokler nima 3kg da ne smeva na sprehoduser posted image ....mala je bila 1 mesec stara ko sva šle 1. venuser posted image ....zdej je bila pa ista patronažna,mali glih tok težek kot sestrica,pa čist druga zgodbauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.3.2011 17:52:25   
Samantha_XY
Hej Otika, welcome to the club:)
Ja, zdle, ko se je zacela pomlad, nam bos pa res lahko zavidala dopoldansko martinckanje in uzivanje:) Ampak tud nase porodniske bo enkrat (se prehitro) konec...:)

No mi imamo doma tudi eno cebelico, ki je ravno vceri dopolnila 2 leti in 5 mesecev tako, da bi se znale tud z vaso cebelco igrat:)

Druga pa slabe pol leta, obe oktobrcki, obe max uzivali zimske radosti... Tako, da ja.. Se strinjam, da tale cvetka sobne temperature ne zdrzi. Primerno jih je treba oblect in je to to...
Tk, da Čebel@ ti si že skor ready za kako nevetrovno vozickanje:)

Sicer pa tud mi skor sosedje od Bernardija tk, da se lahk zmenmo za kako kavi (tedensko al pa vikendasko):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.3.2011 18:01:33   
Samantha_XY
Otika, sem vidla, da sva s Čebelo skor istocasno pisali....

Neža? Se mi2 tud že slučajno poznava?:)

Čebel@, jaaaa.... Skoz eni noski:) Zato pa so smrkavci:)
Ampak hvala bogu, da je samo to:)
Ko boste ready, se pa dobimo pri Bernardiju:)

Neposredna povezava do sporočila: 18
28.3.2011 18:13:40   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Samantha_XY

Dem, zdaj bom mogla pa nick zamenjat ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 19
28.3.2011 18:53:02   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: Samantha_XY

Dem, zdaj bom mogla pa nick zamenjat ;-)
user posted image ...jaz sem ga res moglauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.3.2011 18:56:28   
Čebel@
ej fajn bi se lahko še starejši otroci igrali,k so podobno stariuser posted image user posted image user posted image

pri nas je vse upanje uperjeno na sredo,ko napovedujejo user posted image :ati in Hana naj bi šla z vrtcem na Mengeško kočo,midva z malim pa na sprehod po Domžalahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.3.2011 19:18:41   
Samantha_XY
:))) Pa sem mislila, da so Domžale mesto:)

Ampak prej, ko slej pridemo ali do skupnega vrtca ali pa lokalne legende, Bernardija:))) Aja, pa se kakega RR foruma:)

Čebel@ in Otika, sporočita kdaj bosta v movingu, da se 'spoznamo':)))

Bi si znale tud naše tri čebele kej povedat, glede na to, da so očitno isti letnik:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.3.2011 21:00:55   
brcica
Živjo,

evo še ena redna sprehajalka za Kamniško Bistrico.
Se tudi jaz priporočam za kako kavico ;) če me sprejmete.
Imamo pa skoraj 3 mesece starega čmrlja :)

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 23
28.3.2011 21:44:11   
Samantha_XY
Kamniška bistrica (v kombinaciji z Bernardijem) je preporsto zakon...

Zdej nas je že kar nekaj....

Kaj predlagate?user posted image

Sončka se nam pa tudi menda nekaj obeta...:) Jupiii...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brcica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.3.2011 7:20:49   
Anonimen
Ja saj je zakon ... samo potem ko pa ugotoviš, da ti otrok noče spat v vozičku če nisi na makedamu je pa problem user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.