Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 16.12.2011 18:19:34
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Drage moje... Kaj naj vam rečem... Imejte se lepo ta teden, ne bit preveč zgovorne, da bom utegnila prebrat vse, ko se vrnem. Kar vnaprej vam želim lep božič, jaz pa spakiram še zadnje stvari in počakam, da mine še danes. Potem pa spat za nekaj uric in na pot. Menda nas čakaj snežni zameti na poti do Dunaja, pa upam, da ne bo težav... Skratka, bom mislila na vas... Lp Uživajte in komaj čakam da prideš nazaj! :)))))))))))
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.12.2011 11:31:54
|
|
|
|
bjondi
|
jeee snegeeec ...juhej kako lepo naletava...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.12.2011 12:42:20
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi jeee snegeeec ...juhej kako lepo naletava... jeeee, mi ga imamo pa že od sobote dolenjci smo pridni, dedek mraz nam ga je namenil no naj vam pobeli Ljubljano in naj bo pričakovanje Božiča čarobno
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 19.12.2011 13:36:05
|
|
|
|
bjondi
|
Punce sem vam mejle poslala za božičkovo pravljico,če bi katera šla...če sem katero spregledala naj mi pove...res res toplo priporočam... Smo se nasmejali vsi štirje...zato bi ta smeh delila tudi z vami...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 20.12.2011 21:55:49
|
|
|
|
bjondi
|
A zato nič ne pišemo ,da ne bo imela dh preveč dela z branjem ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.12.2011 8:47:58
|
|
|
|
mini86
|
kr ne morem verjet da so prazniki pred vrati... mam pa ful letanja k je dedi v bolnici-ga je neki tiščalo v prsih pa ne vejo kaj, ma dons še razpihavanje žil..močno upam da bo za praznike doma.. potem je tud prejšni teden umru oče stricu od te tete k je umrla..matr on pa res nima letos sreče, pa sm mela tamale k je bil pogreb.. skratka pestro..potem se počasi pripravljam na večerjo v soboto in na kosilo v nedeljo ok to so ta fini deli.. mamo pa dones dedka mraza pr mojmu v službi pa že komi čaaaakam
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.12.2011 10:06:42
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi A zato nič ne pišemo ,da ne bo imela dh preveč dela z branjem ... najbrž to bo to. ja bačko kje si? pa tecka? nabavljaš novo božično drevesce, ker ti je tega tamauček požagal mini sožalje ob izgubi danes ima pa moj oči rojstni dan in je bil vesel mojega klica, za izdelavo darila pa še ni bilo časa najbrž mu bom podarila odtis rokice najmlajše, pa kakšno čokolado. ja, jaz do zadnjega delam - 24.12. od 8h-18h, pa sem potem 25. in 26. prosta, pa 1. jan., 2. jan pa delam - sm že čist pozabla kako je delat za praznike sem pa žalostna, ker sem šele včeraj zvečer izvedela, da ima nina danes v šoli nastop - igra zajčka v eni igrici o snežaku in ne morem gledat, ker sem v službi , no jutri pa ima nastop ritmične in komaj čakam da vidim kako je to veselje moj dragi je tud žalosten, ker ne bomo skupaj smrekice postavljali in tud po fasngo(v šoping) bo najbž moral on pred prazniki, da ne ostanemo brez živil in jedi. sem se spomnila, da bi pasal kak kos potičke in pršuta, pa tatarski biftek kak kos na prepečenčku ali opečenem kruhu. v bistvu mi ne pove, da ga moti ker je veliko sam s puncama, zaradi moje službe rabiva seo teh stvareh pogovarjat, pa je kar nek čuden molk.... imejte se toplo
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 21.12.2011 10:07:27
|
|
|
|
Mala_princeska
|
ja in tudi jaz ne morem verjet, da so prazniki že tu
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 23.12.2011 14:51:26
|
|
|
|
bačko
|
Dan punce. Kako smo? No jaz sem malo jezna ampak me bo kmalu minilo.Me je danes klicala iz kadrovske da moram v torek na eno pošto ki jo najbolj sovražim. Ampak tako je življenje in delat treba. Veliko sreče in lepih sanj naj Vam prinese božični dan. Naj vse lučke ki gore, izpolnijo vse skrite Vam želje!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 24.12.2011 21:45:57
|
|
|
|
bjondi
|
Naj bo Božični večer in prihajajoče leto v znamenju pozitivnih vibracij in naj bo smeh vaše vodilo po vaših poteh...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 24.12.2011 21:47:02 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 25.12.2011 10:40:21
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Naj vas tople besede ob Božiču spremljajo skozi vse dni v naslednjem letu.... Vsem skupaj topel, miren in pozitiven Božič...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 25.12.2011 12:42:52
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ajajaj, punce, kaj to vidim...Nič niste čvekale? Skratka, mi smo doma... bilo je fenomenalno,,... jaz bi šla še kar nazaj... takoj... 25 stopinj, bazen, kopanje... juhej... res, uživali smo zelo.. Mini, posreduj mi tvoj naslov, imam nekaj zate :) Toliko na hitro.. drugič pa še kaj več...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 25.12.2011 12:43:40
|
|
|
|
dreamhorse
|
Pa lepe praznike vsem skupaj... Mene je božiček obiskal na 10000 m višine, in mi podaril belo uro s swarovski kristalčki...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 27.12.2011 9:46:17
|
|
|
|
bjondi
|
dh-sej si rekla da nej ne čvekamo preveč,pa smo se striktno držale tvojega mnenja ... za vse lepe trenutke,na onkraj sveta,kjer ste bili in za darilce tam zgoraj nekje nad oblaki... Mi pa smo iz čatežkih -bilo je ja itak da spet lušno in sprostitveno ,je pasalo bit štiri dni brez telefonije-no ja comp sem imela s seboj,da sem vam lahko voščila ...bom nalimala kake slikce pa filmčke...tamaumu je dogajalo na polno... Srečanje -a se bomo uspele kej dobit ta teden-dopoldan ,tečka ima čas v sredo in petek...jaz se prilagodim,mi bi pa bolj sedel petek...se še katera pridruži ,da se končno spet malo vidimo...pa da vidimo kako so naši junijski sončki zrastli...pofočkajte se...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 27.12.2011 13:10:58
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Srečanje -a se bomo uspele kej dobit ta teden-dopoldan ,tečka ima čas v sredo in petek...jaz se prilagodim,mi bi pa bolj sedel petek...se še katera pridruži ,da se končno spet malo vidimo...pa da vidimo kako so naši junijski sončki zrastli...pofočkajte se... sem ti že na mail odgovorila...jaz sem za, imam čas
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 27.12.2011 13:12:17
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Srečanje -a se bomo uspele kej dobit ta teden-dopoldan ,tečka ima čas v sredo in petek...jaz se prilagodim,mi bi pa bolj sedel petek...se še katera pridruži ,da se končno spet malo vidimo...pa da vidimo kako so naši junijski sončki zrastli...pofočkajte se... sem ti že na mail odgovorila, pa bom še tu - jaz sem za, imam čas, mi je vseeno kateri dan...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 27.12.2011 13:13:00
|
|
|
|
smrketa24
|
ah, zdej je pa kar 2x objavlo
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 27.12.2011 13:17:24
|
|
|
|
bjondi
|
Srečanje petek 30.12 ob 10-ih v koloseju z otroci seveda,lahko tudi brez ... pridemo Bjondi Tecka Smrketa P.S.upam,da vam termin odgovarja,pa lokacija tudi...tecka mi je omenila da rabimo po tanovem za mothercare neke kartice...edino če kaj drugega predlagate...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 27.12.2011 13:20:19 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 27.12.2011 13:18:59
|
|
|
|
bjondi
|
Pofočkajte se še ostale... dh- kakor imam v spominu si do konc decembra doma...če ti ni bil tvoj dopust predaleč,potem ti tudi ljubljana ne bo ,te navdušeno čakamo ,da se spoznamo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 27.12.2011 13:19:53
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 ah, zdej je pa kar 2x objavlo ...pa ne bit jezna no...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 27.12.2011 13:46:29
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Srečanje petek 30.12 ob 10-ih v koloseju z otroci seveda,lahko tudi brez ... pridemo Bjondi Tecka Smrketa P.S.upam,da vam termin odgovarja,pa lokacija tudi...tecka mi je omenila da rabimo po tanovem za mothercare neke kartice...edino če kaj drugega predlagate... vitae je napisala, da v petek lahko pride z Jakobom.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 27.12.2011 16:22:53
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Srečanje petek 30.12 ob 10-ih v koloseju z otroci seveda,lahko tudi brez ... pridemo Bjondi-žiga Tecka-srečko Smrketa-matej ,maša Vitae-jakob Mini-marcel
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 27.12.2011 16:38:22
|
|
|
|
mini86
|
helou punce.. najprej še za voščilo iz moje strani-malo zamujam..BOŽIČ JE PAČ ŽE MIMO VAM PA VSEENO ŽELIM VESEL PREDNOVOLETNI TEDEN.. pa js nekje imam njihovo kartico-možno da tud v denarnici tako da se lahko če imajo frej name rezervira..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 27.12.2011 16:39:10
|
|
|
|
mini86
|
ja men petek ustreza..mi je šefica dala frej
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 27.12.2011 21:42:41
|
|
|
|
bjondi
|
mini meni je vseeno al kolosej ali mothercare...vpraš kaj pa kako in če gre ,rezerviraj tam...jaz sem bila zadnjič prvič tam in mi ni poznano kaj pa kako...a veeš...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?