Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.12.2011 9:48:12
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Moj partner je komentiral: če ne greš na volitve, enostavno potrdiš zmago zmagovalcu. In res je tako. Na volitve jasno šla, volila za svojega kandidata. Hmmm naš župan je v poraženi stranki (sds), na listi je bil v drugi občini (pove veliko koliko mu še občani zaupajo) in če dobi stolček bomo imeli novega župana, ko smo imeli pa županske volitve smo bili pa v središču dogajanja ker se je kregal za en glas in na koncu jasno zmagal. prečekirala novice in ja pršu je v parlament in spet volimo novega župana.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.12.2011 12:48:58
|
|
|
|
bačko
|
Dan punce! Vidim da ste izpolnjevale že pole za znižanje vrtca.Midva bova verjetno danes.Jaz sem na bolniški ker naj bi imela angino.Bris ni bil čisto 100% ampak mi je vseeno dala Ospene.Včeraj sem se počutila že dobro, danes pa spet obupno tako da bolj ležim.Punci sta v vrtcu in imam lepo mir tam do ene 14.30.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.12.2011 13:03:29
|
|
|
|
dreamhorse
|
Jaz sem jo že oddala. Ena skrb manj. Zdaj še samo porihtam darila za božička... pa ne vem kdaj,... tako mi beži čas...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.12.2011 13:08:07
|
|
|
|
bačko
|
Jaz sploh ne vem kaj naj jima kupim ker se mi zdi da je teh igrač vedno več in veliko preveč jih imata.Nekaj jih bom sedaj itak dala naprej samo vseeno imata dosti igrač.Pomoje bom Lori kupila Baby borna in nekaj oblačila Žana pa dobi kužka na povodcu.Za miklavža pa dobila ena mucko ena pa kužija. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=220366 Tole za mklavaža.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.12.2011 13:44:05
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Jaz sem jo že oddala. Ena skrb manj. Zdaj še samo porihtam darila za božička... pa ne vem kdaj,... tako mi beži čas... A s tisto kolegico, ki dela na csd si kaj govorila?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.12.2011 13:51:07
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Jaz sploh ne vem kaj naj jima kupim ker se mi zdi da je teh igrač vedno več in veliko preveč jih imata. He, he, jaz pa za Srečkota nimam tega občutka. Mogoče zato ker je edinček in se (lahko) znebim vsega, kar preraste. Ali vržemo stran (polomljeno) ali damo naprej ali pa prodamo (zaenkrat samo pametnega kužka, ker ga nihče ni hotel vzet ). Je pa res, da se v hiši igrače kar porazgubijo - dovolj je že, da je nekaj igrač za zunaj, nekaj pa za notri.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.12.2011 14:21:19
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ja tečka, sem govorila.. izpolni se prva in druga stran ter točka IV, podpis in je to to.. tako kot je rekla Mini. Jaz pri življenjskih zavarovanjih nisem izpolnila nič, saj mislim, da to cilja na tujino. Vsaj v osnutku vloge je bilo to tako opredeljeno. Sploh pa mislim, da to kar imamo mi je vse razvidno iz evidec, torej na csd lahko vse podatke preverijo. Razen če bi bilo kaj sklenjeno v tujini, tisto bi pa tam morala napisat. Vse priloge, ki so zraven, poberi stran, jih ni treba oddajat zraven. Oddaš samo kar izpolniš. Točke III se me izpolni. Govorim seveda za vlogo za vrtec. Jaz se pa morem malo spravit enkrat žanine igrače stran spravit. Polno ima reči v sobi, ki niso več zanjo, tako da pravzaprav ima dosti stvari, ampak veliko jih že ni več aktualnih, ker je zanje prevelika. Ampak vedno ko grem pospravljat, in metat stran, je z mano in vsako igračo vzame v roko, potem si pa mislim, da s tem se bo še pa igrala... Potem pa tak nič od tega... Smo pa kupili varuško, in ne morem verjet, da tako dobro dela.. nič ne hrešči, in ropoče... superca je.. edino kar me moti je, da zazna vlažilec zraka, tako da skos po tiho šumi, ker ga slišim... Ne fejst ampak vseeno, mene moti... mi ga pa moj ne pusti ponoči ugasnit (vlažilca) Kaj boste oz kje boste dočakali silvestra?
< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 5.12.2011 14:23:44 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.12.2011 15:23:08
|
|
|
|
bačko
|
DH za silvestrovo bomo lepo doma in upam da bomo sami brez sosede. Sem mislila taščo in tasta povabiti pa ju ne bom.Kar naj gresta kam drugam.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.12.2011 16:41:21
|
|
|
|
mini86
|
mi pa mal za novo leto študreamo da bi šli na dolensko..če bo sneg se bomo sankali, drugi dan pa se šli kopat.. šli naj bi še z enim parom k mata dva otroka.. ker bo to novo leto bodo otroci imeli verjetno za večerjo pomfri in pa hrenovke-pač kar jim gre najlaži v rit, za nas pa še ne vem
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.12.2011 7:23:32
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mi bomo pa za silvestrovo na ulici, s sosedi, vsak bo nekaj prinesel in se bomo zabavali. Zaenkrat je še ideja. Lani smo bili, letos bomo poskušali bit bolj organizirani.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.12.2011 8:01:37
|
|
|
|
dreamhorse
|
Včeraj smo okraševali vrtčevsko igralnico, sneg, zvezdice, smrečke, mene so dali pa poslikat steno na tematiko pravljice, drevo, gozdne živali itd... Baje mi je kar uspelo. Danes je samo pokukala v igralnico in začela vau, vau vau, to je Andreja naredila (njena pomočnica v vrtcu) . Kako bo šele navdušenje, ko bo prišla v igralnico.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.12.2011 8:14:51
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Grem na kontrolo čeprav se nič kaj dobro ne počutim da bi hodila okoli.Punci sta bili zelooooo vesele miklavževih daril. Imam pa eno vprašanje: Kaj boste kaj podarile ostalim družinskim članom? (mama,tašča, tast...)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.12.2011 8:19:35
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bačko, čimprej se pozdravi no. Mi imamo dogovor, da obdarujemo samo otroke... Tašča in tast sicer vedno obdarujeta vse, ampak to je njuna odločitev, ker smo pač dogovorjeni, da se obdaruje otroke.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.12.2011 9:04:06
|
|
|
|
tecka
|
Ojla. Mi bomo pa za silvestrovo doma - tako kot vsako leto. Kako dolgo bomo pokonci, je pa odvisno od Srečkota . Jaz vsako leto za vsak slučaj pijem penino že prej, po 8. uri, ker je zelo velika verjetnost, da zaspim. Obdarovanja - po moji strani je žlahta velika in se ne obdarujemo, niti otrok (Srečko ima 19 bratrancev in sestričen). Po moževi strani pa sta samo mama in brat in obdarujemo oba (brat nas nikoli, mama pa). Dobijo pa za miklavža, tako kot vsako leto. Letos dobijo bučno olje in par drugih drobnarij za pojest.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.12.2011 9:24:48
|
|
|
|
mini86
|
Jaz vsako leto za vsak slučaj pijem penino že prej, po 8. uri, ker je zelo velika verjetnost, da zaspim. js bom dala letos darilo na familijo..se pravi vsaka familija dobi svoje.. in sicer.. en majhen med z okusom al višne al čokolade, z mojimi golim rokami nabran žajblej letos na pagu, nekako se še odločam med al teranivim likerjem al pa limoncami-da bi vsak dubu sekleničko tegale
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.12.2011 9:26:00
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mini, jaz sem za teranov liker....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.12.2011 9:27:41
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Mini, jaz sem za teranov liker.... js tud sam iz limoncam je mn dela
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.12.2011 9:44:47
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ne bi vedla :) sem mislila, da že imaš narejeno, pa da ne veš kaj podarit...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.12.2011 9:49:00
|
|
|
|
mini86
|
ne ne..to še čaka.. pomoje bom nardila terana ZASEEEE, limonce pa za ostale
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.12.2011 9:50:45
|
|
|
|
mini86
|
no sem vedela zakaj je bolje da mu dam za vikend miklavža kokr pa zdj med tednom..tašča mu je včeri predno je šel spat dala tako graražo k avte spuščaš dol pa take stvari..no in se ni skoraj nič igral k je bla že tok ura..in seveda dons zjutri tud ne in je bila taaak jok..revež bogi..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.12.2011 9:51:50
|
|
|
|
mini86
|
a kera ve kje prodajajo kšne luštne škorne-tm nekje do/malo nad gležnji za na vrt..povsod so une grozne zelene
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 6.12.2011 10:25:22
|
|
|
|
dreamhorse
|
Deichman, pri nas jih je imela tudi kalia včasih, hm, pa še nekje sem jih videla, pa se ne spominim...aja, pa ne vem glede višine... mogoče celo vogele... nisem sigurna. In jaaa, teran zate... :)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.12.2011 7:47:38
|
|
|
|
dreamhorse
|
Punce, kaj pa je to nek molk? Danes delam na veliko, da končam kar imam za delat, ker imam občutek, da bom jutri in v petek doma. Žana ima zelen šmrkelj, in pa malo vnete očke. Danes je šla v vrtec, (čakam klic, ) potem pa bom videla, če bo mama pripravljena jo imet dva dni, drugače bom jaz doma. Morem jo pazit, da mi ne zboli do dopusta.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.12.2011 8:32:37
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! DH ja le čuvaj jo da res ne boste do dopusta zboleli. No jaz bom danes ponovno probala piškote spečt. Mini kje si? Še enkrat te moram neki vprašat.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 7.12.2011 9:06:03
|
|
|
|
mini86
|
če bo nahitr upraši k nam douk doma
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinske aktivnosti za ves decemberPripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?