Mala_princeska
|
služba - moj partner je vodja enega oddelka in ok, službo ima zaenkrat res samo dopoldne, če tega ne bi bilo res otrok ne bi mogla poflikat oz. bi bila primorana taščo in tasta aktivirat (no bolj tasta, ki ima avto) - je pa druga skrajnost - služben računalnik, služben telefon, dosegljiv mora biti non-stop, probleme in službene težave - obdelave,....maili, vse dela tudi od doma po službenem času in te ure se mu nikamor ne beležijo, če pa ne naredi kar si zastavi - se mu pa samo nabira, nabira,.... odgovoren je ogromno - za delo-opravljeno, neopravljeno, delavce,.... tako da ni sp, je pa skoraj tako kot bi bil - delo non stop in včasih moram res stisniti zobe, ko pa je spet pred računalnikom in sedaj ima nalogo: poštimati obe punci, ker je moj delavnik večinoma popoldne (od 14h-21h), danes moram bit v službi že ob 13h - 21h, pa jutri od 10-19h, pa nedeljo sem do 17h...... poštimati: poslušati kako bere, igranje, pižamica,.... glede sodelavca v moji službi pa: ok razumem, da nima nobenih obveznosti - ima pa svoje aktivnosti - hodi na rekreacijo, ima punco,....rad bi imel ustaljen normalen delavnik kot vsak od nas...ne razumem pa dejstva da noče podaljšat službe, če vidi da je delo včeraj me je pustil samo v trgovini kar dvakrat in to dolgo.....dvakrat po dvajset minut ali še več - ok nisem policaj, da mu visim za vratom, samo on ima enako delo kot jaz in je odgovoren, da se delo naredi do konca, ne pa da sama hitim in urejam sploh zadnjo uro.... jezen je bil, ker ga šefica ni počakala , ker je letela druge del. obv. poštimat, ker , mu ni pustila nove pogodbe.... skratka ok po eni strani štekam, po drugi pa ne - sem ga pa pomirila da službo ima in da naj se ne sekira, da bo danes dobil pogodbo, vprašanje pa je kaj bo danes kompliciral....ker je rekel, da "ne pride" v službo, če ne bo imel pogodbe,...
|