Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 10:32:51
|
|
|
|
Mala_princeska
|
bjondi- praviš da ti cukr dela kislino; a si kdaj po sladkarijah bruhala, da si to pogruntala??? khm...khm...namreč pri meni - zadnjič sem bruhala po ress sladki hudo čokoladni tortici, ki je bila frišna; pa dva dni oz. dve noči nazaj sem bruhala - v službi so me premamili kisli bonboni, ki jih je sodelavka prinesla; pa kislo solato (čičeriko) sem pomalicala in še dva dni potem želodček ni bil čist ok (za kosilo sem imela pečenico+repo z ocvirki, mastjoa) in najbrž so se res prehude zadeve za moj organizem zmešale v želodčku, potem pa težavice.....; pa včer zvečer par napolitank čokoladnih seveda in me je spet pričelo tiščati, pa čebule in česna ne smem jesti, takoj občutim na želodcu. aha torej je to znak in potrditev kaj lahko in kaj ne smem, da naj še naprej opazujem svoje telo....prav razmišljam? da ne bom skoz po wc-jih
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 11:45:41
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bjondi, jaz bi tudi ta scan... sem negativna 0. Bom najbolj srečna, če bo pisalo, da lahko jem samo sladkarije, ker to mi reessss ne škodi
< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 30.11.2011 11:46:10 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 12:19:09
|
|
|
|
mini86
|
dh-ti maš meso.. js sm tud 0 samo da sm pozitivna
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 12:27:12
|
|
|
|
dreamhorse
|
žana je pozitivna 0. Kaj pa to pomeni?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 12:30:55
|
|
|
|
mini86
|
ej to + pa - ocpredi nimam pojma..bo mogoče bjondi kej več povedala.. kako pa veš kaj je tamala..k men ni noben nikol nič rekel kaj je.. čaki zdj študeram kaj je dobro in kaj ne smeš jest oz ni priporočljivo.. je pa to da ješ govedino, purana ali ribo v neomejenih količinah.. ni fajn pa pšeničnega glutena, koruza, stročji/nizek fižol, leča, zelje, brstični ohrovt, cvetača, gorčica, svinjina, šunka, slanina
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 12:39:11
|
|
|
|
dreamhorse
|
Sem našla na netu nekaj na to temo. Ravno berem. Za Žano so mi pa povedali oz pri porodu napisali v materinsko knjižico. Morda zaradi injekcije in eventuelne ponovne nosečnosti, ker sem rh nagativna. Saj veš, injekcija v 28 tednu nosečnosti in pri porodu.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 13:20:20
|
|
|
|
dreamhorse
|
Hm, mleko in mlečni izdelki niso same, jih prav tako ne maram.. ampak sladoled pa obožuuuujem, pa ga naj ne bi.. Ampak Žana pa ima zelo rada mleko in ga dosti tudi spije..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 13:31:11
|
|
|
|
mini86
|
evo teh stvari naj nebi jedla pšenični gluten koruza nizki/stročji fižol zelje-rdečo, belo, kitajsko brstični ohrovt cvetača gorčica slanina šunka svinjina siri parmezan mleko smetana sladoled jogurti kikiriki pistacija mak moka koruzni kosmiči žganci koruzni kruh polenta polnozrnati kruh pšenični kruh špinačne testenine testenine iz pšenične moke malancani krompir-rdeč, bel pomaranča rabarbara jagoda mandarina jabolčni sok cimet koruzna moka muškat vanilija kis kečap vložene kumarice kava čaj gazirano pogrešala bi:pšenico-predvsem stvari ki so povezane z njo, se pravi kruh, čeprav ga ne jem vsak dan, koruza-čeprav sem se jo ko sem dojila odvadila, prej sem pa pojedla veeeliko koruze, bolj kot zelje mam itak rada repo, svinjina, kšn kakav mi tud zapaše, smetana je obvezna pri moji kuhi, sladoled-čeprav če pomislim ne maram mlečnih ampak imam raje sadne, vodena, moka-paš s tem povezane stvari, malancani, krompir-a mam prav v glavi da obstaja rumen krompir , rabarbara, jagode so mi najlubši sadež, kis-pač pr solati, pa pač kokakola k sm pa itak zmanjšala pitje
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 13:32:39
|
|
|
|
dreamhorse
|
No krasno, stvari ki jih imam rada so zame za izogibat se, kar pa ne maram pa priporočljivo. Mi ni všeč
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 13:37:40
|
|
|
|
mini86
|
no kar bi res pogrešala oz si ne predstavljam brez njih so pač stvari iz pšenice in pa moke.. odpadejo "navadne testenine" in pa pač kruh.. ostalo kar ne smem jesti pa je to sm pa tja da jem in ni stalno vključeno v jedilnik..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 13:39:41
|
|
|
|
dreamhorse
|
Jaz pa ne maram paradižnika, obožujem sladoled, čokolada je nevtralna...kruha sicer ne jem dosti, imam pa rada testenine in krompir... Hm, od mesa pa itak jem samo piščančje pa puranje... ribe imam rada, tudi lignje jem, ampak tudi ne toliko kot naj bi. Pa gazirane pijače najraje pijem in jabolčni sok.. čisto kontra sem narejena. Mandarine imam rada... pa sicer ostalo sadje, ki je nevrtalno tudi...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 13:47:51
|
|
|
|
smrketa24
|
bjondi - a lahko tudi meni to pošlješ?? jaz sem A+.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 14:09:57
|
|
|
|
mini86
|
Ti si pa vegetarianček, torej bay bay meso..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 14:18:26
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ja, smrketa, saj tudi pri meni je nekak kontra no.. ravno tisto, kar ne smem, imam najraje.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 14:39:13
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Ja, smrketa, saj tudi pri meni je nekak kontra no.. ravno tisto, kar ne smem, imam najraje. ja sj je zmeri tko..bi blo prelahko če bi lahko jedli kar imamo radi
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.11.2011 14:43:51
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ja, saj res... pa potem verjetno ne bi imela odvečnih kg, saj jih nimam sicer nekaj fejst viška, samo saj veste... kak smo babe...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.12.2011 7:16:18
|
|
|
|
dreamhorse
|
Dobro jutro deklice, kako ste kaj danes. Pri nas je megla, tako da sem se komaj pripeljala v službo, saj se ne vidi skoraj nič... In sploh ko je še tema. Jutri imamo v mb miklavža, ampak se še nisem odločila, če boma šle, saj se ga je lani bala. letos pa bomo videli... mogoče pa... Pa se je začel veseli december... juhu...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.12.2011 8:26:33
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Jaz sem jezna kot ris .Baje ne bomo letos nič božičnice dobili.Lepo.pa še obeta se nam deljeni delovni čas.Tako naj bi delali kot banke.Sva se z mojim malo pogovarjala da bi zamenjala službo.Ker če bom cele dneve odsotna od doma ne bom punc nič videla oziroma zelo malo.Tega pa me je najbolj strah.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.12.2011 8:35:08
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bačko, verjamem, da si jezna kot ris... in potem bi država vzpodbujala k rojstvu otrok, a za njih ne dobiš vrtca, poleg tega pa še službe takšne, da ga enostavno nimaš časa imet. Kolegica recimo dela na banki, vsak dan do 18 ure. Njen partner pa dela v avtocentru, vsak dan do 17 ure... Meni ni jasno, kdo bo imel njunega otroka, ko ga bosta imela, ker delata na tem. Bačko, kje že ti delaš?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.12.2011 8:47:20
|
|
|
|
bačko
|
Na pošti. Obožujem delo in moram reči da z veseljem hodim v službo.Samo da tako malo cenijo naše delo si pa nisem mislila.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.12.2011 8:47:21
|
|
|
|
mini86
|
no js pa sumim da dobim božičnico ja babi se vsako leto izkaže..bolje nekaj kot nič.. no danes pa začnem služit dnino bačko js te popolnoma razumem glede preživljanja časa z otrokom..včasih pomislim da ker je ta želja tako močna da zarad tega ŠE ne dobim šihta.. hu novs..sam morš se zavedat da drugo službo dan danes dobit je ZELO težko..najbolj da začneš že zdj pošiljat prošne za vsak primer
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.12.2011 8:49:35
|
|
|
|
bačko
|
Ja vem da je težko danes dobiti drugo službo in to dobro.Saj bomo videli kaj se bo zgodilo.Upam da tega ne bodo uresničili in bomo še naprej delali tako kot sedaj. Moram razmišljati pozitivno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?