|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah
13.8.2005 19:04:49   
KMALU
Prva nosecnost se je koncala s ssjem -po osmih tednih. Sedaj sem sele v petem tednu in me je strah, da se bo ponovilo. Ginekolog mi je predlagal, da mirujem, saj so mi ugotovili pregrado.. Morali bi mi jo odstraniti, a je nosecnost "pohitela" in tako sedaj cakamo in upamo, da bo vse ok.

G mi je za vsak slucaj dal Dabroston - ce bi zacela krvaveti, da pac probam resit z jemanjem tega hormona..

:zmeden:Strah pa je se toliko vecji, ker me nenehno napenja, non stop sem na wc-ju in velikokrat grem na veliko potrebo. Prav tako cutim neko pikanje oz pokanje v trebuhu, ce nanj polozim roko...
Je imela katera od vas podobne "tezave"?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Strah
13.8.2005 19:15:45   
petra.horzi
:)oj
nej te vsaj mal potolažžim-mene je na začetku (5,6.teden) skoz napenjal-skoz sm bla na wc-ju-velika potreba
"poka in pika" pa ti pomoje lih zarad tega, ker te napenja-pr men je blo isto, pa me je blo tud skoz strah
:) nej te ne bo strah, saj ta lahko bolj škoduje kot to kar misliš da ti
verjamem pa da je po enem ss-ju strah toliko večji
držim pesti zate, da bo vse v redu, jz sm namreč zdej v 14.t
:):miska::miska::sloncek:
lp
petra

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Strah
13.8.2005 19:44:44   
mamči
To delajo črevike;) kar mirno in srečno;)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Strah
13.8.2005 19:52:48   
anajmad
Kmalu ne obremenjuj se preveč.Kaj bi lahko jst rekla:prvič sem izgubila(ss) v 9.tednu,lani sem izgubila oz.sem rodila mojga:angel:v 24. tednu.Kako je kej lahko šele mene strah?
Pa ti povem,da se sploh ne obremenjujem preveč,čeprav sem bila že v tej nosečnosti dva dni v blonici zaradi krvavitev.Jemljem ničesar,dosti počivam,hodim v službo,ker me veseli in se sprostim.Samo malo preveč mi je 8 ur,ker me potem ful boli trebuh in sem čisto fuč.Se bom probala z g. zmenit,naj me da 4 ure in bo čisto O.K.
To kar opisuješ so pa čisto normalne začetniške težave in še huje bo.Jst ti samo svetujem,čim manj se obremenjuj,misli pozitivno,ker s takšno depresijo oz.slabimi misli škoduješ sebi in svojemu:duda:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Strah
14.8.2005 13:14:43   
KMALU
Saj jaz se ne obremenjujem toliko. Ko me spikne me zaskrbi, ampak probam vse slabe misli odgnat z mislimi na dojencka, ki bo cez 7 mesecev privekal na svet.
Oba si neznansko zeliva otroka in prav zato sedaj ogromno pocivam, jem zdravo, ne pocnem nic "prepovedanega" in probam cim bolj uzivat- moj me pa razvaja :)-:)

Hvala vsem za pozitivne besede.. Pa srecno vsem!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?