Strah (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

KMALU -> Strah (13.8.2005 19:04:49)

Prva nosecnost se je koncala s ssjem -po osmih tednih. Sedaj sem sele v petem tednu in me je strah, da se bo ponovilo. Ginekolog mi je predlagal, da mirujem, saj so mi ugotovili pregrado.. Morali bi mi jo odstraniti, a je nosecnost "pohitela" in tako sedaj cakamo in upamo, da bo vse ok.

G mi je za vsak slucaj dal Dabroston - ce bi zacela krvaveti, da pac probam resit z jemanjem tega hormona..

:zmeden:Strah pa je se toliko vecji, ker me nenehno napenja, non stop sem na wc-ju in velikokrat grem na veliko potrebo. Prav tako cutim neko pikanje oz pokanje v trebuhu, ce nanj polozim roko...
Je imela katera od vas podobne "tezave"?

petra.horzi -> Strah (13.8.2005 19:15:45)

:)oj
nej te vsaj mal potolažžim-mene je na začetku (5,6.teden) skoz napenjal-skoz sm bla na wc-ju-velika potreba
"poka in pika" pa ti pomoje lih zarad tega, ker te napenja-pr men je blo isto, pa me je blo tud skoz strah
:) nej te ne bo strah, saj ta lahko bolj škoduje kot to kar misliš da ti
verjamem pa da je po enem ss-ju strah toliko večji
držim pesti zate, da bo vse v redu, jz sm namreč zdej v 14.t
:):miska::miska::sloncek:
lp
petra

mamči -> Strah (13.8.2005 19:44:44)

To delajo črevike;) kar mirno in srečno;)

anajmad -> Strah (13.8.2005 19:52:48)

Kmalu ne obremenjuj se preveč.Kaj bi lahko jst rekla:prvič sem izgubila(ss) v 9.tednu,lani sem izgubila oz.sem rodila mojga:angel:v 24. tednu.Kako je kej lahko šele mene strah?
Pa ti povem,da se sploh ne obremenjujem preveč,čeprav sem bila že v tej nosečnosti dva dni v blonici zaradi krvavitev.Jemljem ničesar,dosti počivam,hodim v službo,ker me veseli in se sprostim.Samo malo preveč mi je 8 ur,ker me potem ful boli trebuh in sem čisto fuč.Se bom probala z g. zmenit,naj me da 4 ure in bo čisto O.K.
To kar opisuješ so pa čisto normalne začetniške težave in še huje bo.Jst ti samo svetujem,čim manj se obremenjuj,misli pozitivno,ker s takšno depresijo oz.slabimi misli škoduješ sebi in svojemu:duda:.
en lp:morje:D.

KMALU -> Strah (14.8.2005 13:14:43)

Saj jaz se ne obremenjujem toliko. Ko me spikne me zaskrbi, ampak probam vse slabe misli odgnat z mislimi na dojencka, ki bo cez 7 mesecev privekal na svet.
Oba si neznansko zeliva otroka in prav zato sedaj ogromno pocivam, jem zdravo, ne pocnem nic "prepovedanega" in probam cim bolj uzivat- moj me pa razvaja :)-:)

Hvala vsem za pozitivne besede.. Pa srecno vsem!

Stran: [1]