Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pustolovščine v sanjah 10.3.2011 5:55:55
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Se mi zdi, da vam je blo noro fajn, v sanjah se razume. Ja. 2x, na polno fajn. V sanjah, se razume. (kakopak) ..no, fajn..
|
|
RE: Pustolovščine v sanjah 10.3.2011 7:52:04
|
|
|
|
lenika83
|
V tej temi imam pa jaz tudi kaj napisati o mojem. Sva ugotovila, da ga meče polna luna, vedno, ko se približuje polna luna ima on neke nočne podvige. Me je včasih že skoraj strah, da mi bo kaj naredil med spanjem Enkrat me je sredi noči zbudil nek zvok in se dvignem, pa vidim mojega kako gleda za omaro. Pa ga vprašam kaj počne tam sredi noči in on meni povsem normalno odgovori, da išče svojega svaka. Človek ima skoraj 100 kil in mi res ni jasno kako bi se naj za omaro spravil Enkrat je sredi noči klečal pred posteljo in spodaj gledal, kot ena mačka. Ga vprašam kaj počne in mi odgovori, da je ena ženska spodaj Zadnje čase pa pogosto hčerko rešuje izpod odeje, da se ne bi zadušila. Hčerka lepo mirno spi v svoji postelji, on pa mene z vso silo za nogo vleče in mi jo rešuje izpod odeje
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?