TomTaylor -> RE: Pustolovščine v sanjah (9.3.2011 15:27:43)
|
sem prav premišljevala če se je meni kdaj zgodila kakšna "pustolovščina te vrste". Imam pa v rokavu eno iz časov, ko sva si še s sestro delili sobo...Jz sem že hodila v srednjo šolo, pouk sem imela v "B turnusu", torej stalno popoldne, zato sem dopoldneve spala, sestrica pa je še hodila v osnovno šolo. Sej je bila zelo uvedevna, načeloma je bila zelo tiha, da me zjutraj ni zbudila...do neke sobotne noči, ko ona s paniko in štalo skoči iz postelje, prižge luč in panično vlači nase kose oblačil, ki so ji naključno prišli pod roke...Preden sem se jz sploh k sebi spravila, pa da sem prokužila, da je še noč, pa da je sobota, če ne celo že nedelja ... je bila ona že oblečena in s torbo na rami. "Ja, kam pa ti?" jo vprašam.."V ŠOLO, BUDALO, KAM PA?!" se je zadrla v odgovor in zaloputnila z vrati. Jz sem začela crkavat od smeha pa premišljevat al naj se skozi okno derem za njo, da je nedelja zjutraj, al naj jo kar pustim, da gre na postajo avtobus čakat....Itak, da sem (bla) žleht...Ko je prišla nazaj, sem se v topli postelji samo obrnila okrog in vprašala: "a ni blo avtobusa?" "Itak, da ne, budalo, kaj mi nis' povedala, da je nedelja?!"
|
|
|
|