Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
resnica o humarjevem "podvigu" 12.8.2005 21:05:59
|
|
|
|
TaRe*
|
Hvala bogu,da je živ in zdrav...je bila moja misel ,ko sem slišala da je rešen.Ampak če bi bil moj....al :love:al pa sin....bi mu za dober dan v ponedeljek tako primazala,da bi se mu zvezde prikazale. Res je,da je njegov live,pa da lahko z njim dela,kar hoče,ampak on je zaradi svojega ega vpletal še druga življenja.Ne bom pozabila njegovih besed"saj jaz rabim samo helikopter,pilota,pa nekoga,ki mi bo vrgel vrv..."haloooo,a SAMO...kaj pa če se helikopter preveč približa steni in je to za njih usodno?...na to bi tudi moral malo misliti...pa njegovi starši doma,jaz jim kaj takega ne bi mogla naredit.Si predstavljate,kaj sta dala skoz onadva v teh šestih dneh? ...Samo moje skromno mnenje...:zmeden2:
|
|
|
|
resnica o humarjevem "podvigu" 15.8.2005 9:19:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se je tudi zdel malo preveč "žoften" po 6 dneh v snegu in mrazu, ampak dlje od tu nisem premišljevala in se zato ne bom opredeljevala. Naj počne, kar hoče. Je pa zanimivo tole prebirati. Pa tisti filmski scenarij je hud:)- .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?