leah
|
Ajsha je spet pametna(brez zamere, se hecamo)...drage moje to ni moja teorija, pozabljate pa, da je imel Pop TV ekskluzivo in da so ravno oni tisti, ki poleg ostale produkcije režirajo in snemajo reality showe.Za kakršno koli tako skrito zadevo je dovolj, da ve le nekaj ljudi(trije je dovolj).In ko je v igri človeški ego( tukaj npr.to,da na vsak način hočeš biti najboljši in si ne pustiš poraza-npr.to, da mu pa le nebi uspelo preplezati steno) se da marsikaj zrežirati, dovolj je le, da imaš za sabo enega izmed medijev.Ne pozabimo tukaj še sponzorjev. Ne trdim, da je to res, gre le za teorijo ljudi,ki pa le ne verjamejo vsemu kar se piše in govori.In ne trdim, da bi v tem primeru vedeli vsi...torej tudi reševalci. Ne morete pa reči, da je to skrajno nemogoče.Lahko bi bilo res.Pa še kako verjetno je. Kar se pa brade tiče, je možno, da mu počasi raste, in ne, nihče ga ni skrival.Resnica je, da je Humar v dobri telesni pripravljenosti in mu kaj takega niti ni bil problem zdržati-meni resnično ni izgledal pri koncu z močmi-je pa res vprašanje v kakem fellingu je človek po taki izkušnji.Lahko bi bil v afektu, kdo ve.Vendar ... vedeti je treba, da je Tv in showbussines velika mašinerija, ki je še kako sposobna režiranja skrajnih stanj. Ne, reševanje ni bilo zrežirano, to je dejstvo.V medijih veliko vlogo igrajo tudi, takoimenovani rejtingi, in POP Tv je imel v času Humarjevega reševanja zelo visoko gledanost. Kar hočem reči je to-ko se gre za določeno medijsko izpostavjenost, človeški ego in veliko denarja, so tudi takšne stvari možne.In na to človek pomisli, ko vidi glavnega akterja v zelo dobrem telesnem in psihičnem stanju.
|