|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   resnica o humarjevem "podvigu"
12.8.2005 14:16:04   
puncica
http://www.gore-ljudje.net/objave_view.php?pid=4062
:zmeden2:
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.8.2005 14:33:45   
polona2
Hvala za tole...psssssst...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2005 14:46:50   
Anonimen
Drugačno razmišljanje. Zanimivo.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2005 15:33:16   
Aleksandrin
Saj sem vedla, da ga je sama reklama...
Toda saj saj se vedno, nekdo znajde na nekem področju, a ne?
Egocentriki, kaj mormo.
LP

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2005 15:46:51   
cmokec
Tudi zaradi reklame je moral trenirat in storit marsikaj, kar nam lenuhom še na misel ne pride. In potem denar: jaz tudi v službo hodim zaradi denarja, pa ne uživam kaj preveč. On ima edino srečo v tem, da služi s svojim hobijem.

Marsikdo bi imel denar, naredil pa nič. Taki so ponavadi najglasnejši. Fovšarija slovenska.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2005 16:59:05   
leah
Včeraj je moj kolega zanimivo teorijo razvil o Humarju in sicer,da naj bi bila celotna zadeva v celoti zrežirana.Za zadevo naj bi siver vedelo enepar ljudi, toliko, da se je celotna zadeva speljala.Humar je bil sedaj namreč deležen dosti večje pozornosti kot je sicer, ja in res tista stena je dostopna oz.je že bila preplezana iz strani američanov-oz.tako kot piše v članku, kar pomeni,da jo lahko samo vreme zagode.Pa tudi zanimivo se mi zdi, da je Humar odklonil bolnišnico še isti dan, ter, da je glede na ves mraz zelo dobro zgledal, bil totalno pri sebi, tako skulirano je govoril, .Pa tudi to je čudno,da je imel tako lepo barvo obraza.
Skratka jaz tudi mislim(ko človek dobro pretehta vsa dogajanja),da je bilo tukaj malo natega, in da Humar niti ni bil v tako kritičnem stanju, kot se je govorilo.O njem pa se je sedaj govorilo več kot bi sicer se.
Cmokec je napisal:"On ima edino srečo v tem, da služi s svojim hobijem."-bi jaz še dodala:"In nateguje naivne ljudi."Kajti denar za tole njegovo reševanje bo šlo direktno iz državne blagajne, katero pa vestno polnimo slovenski davkoplačevalci."

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2005 17:14:21   
Maxica
He he, jaz sem pa najprej opazila, ko je prišel dol, da je skoraj brez brade, le malo neobrit. Po več kot enem tednu.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Ne vem, ne vem...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.8.2005 17:24:05   
leah
A ne,a ne? Meni se to zdi res vse skupaj full čudno:zmeden2:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.8.2005 17:35:15   
Aleksandrin
leah :bravo:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.8.2005 17:46:31   
Ajsha
Kul, tole je že skor filmski scenarij :)-:)-

Ja, res ima zelo malo brade ampak saj mogoče pa nima tako goste...:zmeden:

Ampak kje pa mislite, da je tičal teh 6 dni, pa po koga je šel helikopter?

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.8.2005 17:50:25   
niki5
Zdej pa že malo preveč napletate. Moj bi rekel čisto po 'babje' :)-

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.8.2005 17:51:58   
Ajsha
...sej glih to je zanimivo - me zanima, kam bomo prišle...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.8.2005 17:56:27   
.ču
Mislm,kolk ma folk cajta in kaj se vse ne spomne:grrr::(zrežiran,brez brade....poznam ljudi,ki se enkrat na teden brijejo,mater ste smotane:grrr:simpl je bit po bitki,ki jo nekdo drug bije pameten in zdej vrtat in brskat...podn od podna..
Zgleda da tud vam tle gor človeško življenje ne pomen prov dost:(a še ne boste nehale z obsojanjem...
Zanima me kdo je junak,da bi svoje življenje tkole izpostavljal:zmeden2:...
In ja,zame je FENOMEN,da je preživel take razmere,jes v eni noči zmrznem,kakšna volja,disciplina,koncentracija in obvladovanje telesa je za to potrebna...mi si to ne znamo predstavlat...
Edino kr priznavam je to,da je imel poleg vsega neznansko srečo:angel:
To je njegov lajf,to je njegova stvar,tko kot se on ne utika v vaša življenja se tud vam ni treba v njegovga....če vam ne paše in vam gre na kozlanje,pač ni treba tega brat in komentirat-zlo simpl!!!

Pa tud za to se vam ni treba bat kdo bo plačal:zmeden2:ker iz vašga žepa ne bo šlo,sm zihr...
So tle sponzorji in res se vam s tem ni potrebno obremenjevat...a ste se z vladnim letalom tud tko,pa za dnar,ki ga zmečemo za orožje,in za vozni park naše vlade in za njihove tel račune...pa še in še bi se dal naštevat...

Punce,samo mal srčne kulture

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.8.2005 17:57:27   
Anonimen
Ta vic je objavljen na forumu ZIO, se mi zdi, da paše točno sem:

Humar (igra ga Stalone) vrhunski alpinist in gorski reševalec
-zaradi kozarčka ali dveh se poškoduje med gradnjo hiše - dobi
kozmično sporočilo o Nanga Parbatu, posreduje mu ga njegova
"Vešča" (igra jo Mojca Mavec) - odide na goro in ostane ujet v
steni - reševalna akcija steče, vpleteni pa vsi od Rupla (igra
ga Sean Connery), Vikija Grošlja (himself), Maje Roš (igra jo
Elizabet Hurley) - happy end, Humar se vrne k ženi in otrokom -
režiser Damjan Kozole pa dobi OSKARJA! Fredi Miler pa oskarja
za stransko vlogo (pakistanski pilot helikopterja)!

Pa še en izsek iz filma:

Sredi filma bo mimo Tomaža prismučal Davo Karničar in ga
vpraša:

"A ti boš pa kr ležu cel teden !??"

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
12.8.2005 18:01:57   
niki5
ankica, dober je :)-

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.8.2005 18:02:22   
.ču
PODN:((PODN,PODN....Ankica,če si misla,da ti bom ploskala si se zmotla:(
Mogoče se pa v kožo Tomaževih staršev postavte,da boste že enkrat nehale...kaj pa če vaš otrok enkrat,ko odraste začuti žilico po ekstremizmu,takem ali drugačnem,bi vas poj rada vidla take strešat...
Al pa "samo" v slabo družbo pade,mamila...ki ga pripeljejo do tega,da se bori za življenje...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.8.2005 18:03:18   
niki5
pikaču, samo mimogrede ;) glavni sponzor Humarja je Mobitel, državna firma :) torej..

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.8.2005 18:06:43   
leah
Ajsha je spet pametna(brez zamere, se hecamo)...drage moje to ni moja teorija, pozabljate pa, da je imel Pop TV ekskluzivo in da so ravno oni tisti, ki poleg ostale produkcije režirajo in snemajo reality showe.Za kakršno koli tako skrito zadevo je dovolj, da ve le nekaj ljudi(trije je dovolj).In ko je v igri človeški ego( tukaj npr.to,da na vsak način hočeš biti najboljši in si ne pustiš poraza-npr.to, da mu pa le nebi uspelo preplezati steno) se da marsikaj zrežirati, dovolj je le, da imaš za sabo enega izmed medijev.Ne pozabimo tukaj še sponzorjev.
Ne trdim, da je to res, gre le za teorijo ljudi,ki pa le ne verjamejo vsemu kar se piše in govori.In ne trdim, da bi v tem primeru vedeli vsi...torej tudi reševalci.
Ne morete pa reči, da je to skrajno nemogoče.Lahko bi bilo res.Pa še kako verjetno je.
Kar se pa brade tiče, je možno, da mu počasi raste, in ne, nihče ga ni skrival.Resnica je, da je Humar v dobri telesni pripravljenosti in mu kaj takega niti ni bil problem zdržati-meni resnično ni izgledal pri koncu z močmi-je pa res vprašanje v kakem fellingu je človek po taki izkušnji.Lahko bi bil v afektu, kdo ve.Vendar ...
vedeti je treba, da je Tv in showbussines velika mašinerija, ki je še kako sposobna režiranja skrajnih stanj.
Ne, reševanje ni bilo zrežirano, to je dejstvo.V medijih veliko vlogo igrajo tudi, takoimenovani rejtingi, in POP Tv je imel v času Humarjevega reševanja zelo visoko gledanost.
Kar hočem reči je to-ko se gre za določeno medijsko izpostavjenost, človeški ego in veliko denarja, so tudi takšne stvari možne.In na to človek pomisli, ko vidi glavnega akterja v zelo dobrem telesnem in psihičnem stanju.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.8.2005 18:08:41   
Ajsha
Dej pikaču, ne bit tko huda no. A ni ravno to zanimivo, kakšna mnenja lahko imajo ljudje - saj smo ja vsi različni!! In tko kot eni v hribe plezajo, se drugi mečejo dol s padali, ostali pa kaj tretjega počenjajo. In ker je g. Humar pač podjeten in mu je uspelo k pozornosti pridobiti celo Slvenijo, je za pričakovat, da bodo tudi različna mnenja padala. Normalno, da vsi spoštujemo človeško življenje, ampak je na svetu in seveda v naši najbližji okolici več ljudi, ki trpijo ampak ne po lastni volji. Mnogo je žensk, ki vse noči ne spijo, ker jih je strah nasilnih moških in njihova agonija ne traja zgolj 6 dni. Ni nikogar, ki bi jih rešil s takim ali drugačnim helikopterjem in one svoje usode ne dajejo na internet, da bi s tem še kaj dodatno prislužile in postale "slavne".

Zato mislim, da je treba biti zmeren tudi pri takih mnenjih in ne v evforiji napadat ljudi, ki pač razmišljajo pa svoje, čeprav ti meniš, da je to žaljivo.

Predvsem bodi vesela, da je eboj vse v redu in tvoji družinici nič ne manjka, če pa en človk v hrib rine in mimogrede dol pade je pa to NJEGOV problem.

LP!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.8.2005 18:13:29   
nikitta
in cel svet so nategnili, razen tukaj ne na forumu RR!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.8.2005 18:14:34   
Anonimen
Ču, nisem pričakovala, da mi boš ploskala. Saj mi ne verjameš, ampak sem srčno vesela, da je živ in zdrav in da se vrača domov.
Čisto mimogrede, včeraj so na odmevih povedali (Grošelj), da Mobitelu ne bo treba plačati nič, da bo vse plačala slovenska vlada.
Pa saj se ne gre za denar. Človeško življenje je neprecenjivo, ni važno za koga se gre, če je koga treba rešiti, stroški niso važni. Sicer pa tudi vse tiste, ki pijani ali z neustrezno opremo lazijo po naših gorah in se zaplezajo, rešijo na državne stroške. Mene moti edino in samo to, da ima doma majhne otroke in se vseeno podaja v take ekstremizme. Če ne bi imel otrok, se sploh ne bi oglašala in bi ga pri njegovih podvigih 100% podprla. Ampak mimo odgovornosti za otroke pa ne morem. Kaj pa če bi se mu kaj naredilo? On bi bil junak, kako bi otroci živeli in to doživljali, bi bilo aktualno točen mesec dni, potem bi pa nanje vsi pozabili. Zagotovo bi pozabili! Kolikokrat se pa spomnimo na 300.000 žrtev cunamijev?

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
12.8.2005 18:15:38   
leah
Pa naj bo še tole jasno, preden se začnete bunit nad mojim postom:ne obtožujem tukaj nikogar, vem, da je Humar odličen alpinist, eden najboljših na svetu in da je dobil že kar nekaj zlatih cepinov...itd.Vem, da je njegova družina v tem času trpela in ja, bog ne daj,da bi se mu kaj hudega zgodilo.Ja spoštujem ljudi, ki počnejo v življenju nekaj takega kot on, ki npr.sledi svojim sanjam...vendar na svetu ni vse rožnato in kaj hitro bi tudi ta teza bila resnična.
Punce, briga me denar, ki ga služi, in briga me za njegove sponzorje(vendar sponzorji NE plačajo reševalne akcije!!!)...dejstvo je, da ne moremo nekoga zdaj zaradi takšnega dogodka kovati v zvezde.
Na svetu je vse mogoče...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.8.2005 18:26:03   
nikitta
vse je možno, ni pa vse res Leah.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.8.2005 18:39:31   
leah
Tudi to je lahko res...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.8.2005 20:17:02   
Maxica
Joj, ste ene občutljive, no. Mal heca pa tudi ne škodi.:zmeden2:
Jaz sploh nisem na nič namigovala, vsaka mu čast, da je sploh prišel do tja, kamor je.
Napisala sem samo, da sem opazila, da po tolikih dneh ni imel nič brade, nič drugega. Zakaj vedno obračate besede, samo da bi se kregale...:(:(:(
Zaradi denarja pa mene nič ne moti. Že za marsikater nebodigatreba je šel davkoplačevalski denar, pa se nismo nič bunili. Dam raje v tak namen, kot za politiko.
Jaz pravim, :bravo:za Tomaža, pa naj bo zrežirano ali ne.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?