Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 12.3.2011 10:04:25
|
|
|
|
andreja_p
|
ojla Naj vam povem da sem danes naredila test in to kar dva FS in CB oba sem kupila v Bm-u. Nisem pa uporabila prvi jutranji urin. FS mi ni pokazal druge črtice. Potem sem še naredila CB in je pakazal zelo rahlo . Moraš res dober pogledat da jo vidiš. Bom čez dva dni test ponovila,ko pravijo da se na dva dni hormoni v urinu podvojijo. še ni niti nimam nobenega izcedka,razen beli tok. Ponoči sem bila kar naprej budna in sem hodila na WC. Prsa imam še kar boleča in v desnem jajčniku me je ponoči nekaj močno bolelo.Kot da bi me nekdo z iglo pikal. Zelo slabo spim,kar prej nikoli nisem. Medea10 imava zelo podobne znake,tako da imaš še upanje. Meni je začelo spanje nagajati dva dni pred pričakovano . Moj itak pravi da si vse domišljam,vendar mu bom v ponedeljek dokazala da ni tako. Je pa to moj 6-i mesec po laporo in histeroskopiji. Imam še vedno občutek da bo prišla pa tudi krče imam. A katera ve če je to normalno za prve dni nosečnosti?
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 12.3.2011 11:30:16
|
|
|
|
Medea10
|
Ja super za rahlo črtico Upam da se ojača. Občutek, kot da prihaja je pa normalen, ja. PMS in nosečnost imata zelo podobne znake. Jaz se tolažim s tem, da nekaterih pri meni značilnih znakov za PMS ni (kot npr. bolčeča prsa). Jaz imam tudi rahel beli tok. Držim pesti, javi.
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 12.3.2011 13:42:13
|
|
|
|
alfi
|
Medea10 bi morala danes dobiti pa nič, imam pa beli tok malo, test sem delala v torek pa ni bilo mogoče je bilo prekmalu , me pa špika v trebuhu, prejšnji teden sem imela malo krvi za čtico, pa tudi nekakšne krče v trebuhu, tako me je zagrabilo da se tud pokonc nisem mogla postavit nekakšne dve minutke, ponoči pa zaspim potem se pa prebujam in se samo obračam, sem pa zelo napihnjena, tud trebuh imam tak kot da bo vsak čas šel narazen, upam da se že kaj dogaja
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 12.3.2011 16:28:34
|
|
|
|
vesper
|
joj punce vam privoščim. Dajte no, končno sporočite veselo novico. andreja_p, medea10 in alfi upam da je to to
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 12.3.2011 19:21:24
|
|
|
|
alfi
|
jaz še vedno čakamin upam da ne bo punce povejte je že kaj novega, ko bi se lahko šle to igrico katera bo prej na cilju,
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 12.3.2011 19:31:13
|
|
|
|
Medea10
|
Jaz sem si danes potegnila tisti program in vpisala svoje podatke, po tem programu sodeč naj bi dobila 16., kar mi je v bistvu logično, saj je imel februar le 28 dni, tako da sem 4 dni pred ne pričakovano M. Zgleda bom zadnja vedela, če sem noseča ali ne. Torej, jaz sem danes SPET delala test in spet ni ničesar pokazal. Zdaj bom pa počakala vsaj 15. ali pa kar 16. in spet ponovila. 2 testa (FS) še ravno imam. Upam da mi končno pokaže kar čakam. Sem že sita tega da vidim samo eno črtico, tadruge pa ne. Vesper hvala, da nam stojiš ob strani, kljub temu da je tvoja že prišla. alfi, držim pesti. Jutri boš delala test?
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 12.3.2011 19:38:53
|
|
|
|
tessi
|
andreja_p - mela sem par znakov že prej in sicer me je pekla zgaga, k me drugač zelo redko, celo prejšnjo nosečnost pa ful. pa joške so me bolele, pa povečan izcedek sem imela. tako da sem skoz mislila da je prišla M. sem pa tud jz naredila test na tisti dan ko naj bi prišla m in mi je pokazalo zelo zelo rahlo črtico, sem bila prepričana da si domišljam. pol pa dva dni kasnej je bila pa dobro vidna ampak še vedno ne zelo močna. tako da mislim da testi pokažejo šele po zamujanju. vsaj first sign je. sem kupila kr tega ker je najcenej, pa še črtica ostane in ga lahko daš v album ze vse stiskam pesti, da čimprej vidite plusek!!! lp
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 12.3.2011 20:00:30
|
|
|
|
alfi
|
jaz sem se odločila da testa ta mesec ne bom delala, bom rajš počakala še en teden, bom bolj sigurna tako pa neveš ali je prekmalu pa zato ne pokaže ali pa nisi držim pesti za vse nas ki smo v pričakovanju
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 12.3.2011 21:47:15
|
|
|
|
andreja_p
|
tessitudi mene je pekla zgaga samo enkrat,al dvakrat,do sedaj.Na to sem pa čist pozabila. Medea10 vidim da si neučakana.Ne toliko zapravljat na testih,ker nima smisla saj ti ne bo pokazalo 100% rezultat.Sej bo hitro prišel tudi tvoj dan. Držim pesti zate. Vesper hvala ker nam privoščiš,verjemi da tudi jaz tebi. Življenje je borba saj se moramo za vsako stvar boriti!!! Dekleta pogumno naprej kot nosečke ali pa v novi krog .
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 13.3.2011 10:18:26
|
|
|
|
alfi
|
še vedno nič
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 13.3.2011 11:13:30
|
|
|
|
Medea10
|
Sporočam vam da me je danes obiskala . Nikoli še ni bila tako močna. Bila sem prepričana da sem , sploh zaradi ene blage črtice ki se mi je pokazala... alfi in andreja_p- držim pesti za vaju , vesper in ostale za nas pa upam da bomo pisale in se vzpodbujale še naprej!
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 13.3.2011 13:38:26
|
|
|
|
alfi
|
Medea10 pošiljam ti en velik objem in upam da se ti kmalu uresniči želja po Jaz sem se danes spet proti jutru zbudila sploh ne spim več celo noč že kakšen teden, mislim pa da preveč razmišljam o tem, a ve kakšna za kakšen recept kako misli preusmerit
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 13.3.2011 14:26:55
|
|
|
|
Medea10
|
Hvala alfi . Lahko probaš mislit manj na to, druga pa ne vem kaj bi lahko pomagalo. Mogoče si
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 13.3.2011 16:56:11
|
|
|
|
andreja_p
|
Pri men še nič ni novega.Jutri bom naredila test pa bomo videli kaj bo. Medea10 držim pesti zate da v naslednjem krogu postaneš . Alfi sam še medve čakava na .Daj tudi ti naredi test. L.P
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 13.3.2011 18:58:28
|
|
|
|
alfi
|
saj nevem kaj naj, ne upam delati testa ker sem bila že prevečkrat razočarana, držim pesti da nama uspe
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 13.3.2011 19:39:04
|
|
|
|
j.b.
|
Živjo, tukej še ena, ki je ravno danes dobila močno in nezaželjeno , ki je zaostajala 3 dni, in mi je že dalo upanje na novega člana naše družine. Tak da Medea, zdej bova pa skupej štele do plodnih dni, bomo pa spet mal . Sm bla cev dan slabe volje, ampak ni vrag da nam ne rata. Drug mesc bo mogoče +
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 13.3.2011 20:10:34
|
|
|
|
vesper
|
medea10 bova pa navijale zase v aprilu še malo pa gremo v nove boje, saj bo hitro mimo ta naša tečka. andreja_p in alfi, za vaju pa še vedno držim pesti
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 13.3.2011 20:18:04
|
|
|
|
alfi
|
hvala Vesper in Medea10 upam da nama z Andrejo_p rata, če ne pa v naslednji krog pa bomo zopet delal na
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 13.3.2011 21:29:56
|
|
|
|
andreja_p
|
Imam novico ki ne vem ali je slaba ali dobra. Malo prej sem opazila svetlo rdeč izcedek,vendar zelo malo. Kaj to pomeni ne vem,bom pa zjutraj naredila test. Ne vem kaj naj rečem,sem kar mal žalostna in razočarana. Jutri se slišimo,pa,pa pa sladko sanjajte
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 13.3.2011 22:54:11
|
|
|
|
Medea10
|
j.b.- ne smemo sam čakat na plodne dni, ko se poslovi kar pridno . Midva bova po M vsak drugi dan, ali pa tudi ne in upam da se bo prijelo. V bistvu sva se odločila na novem članu delat šele poleti. Ampak zdaj me ima, da ga narediva kar takoj oz. v najkrajšem možnem času, sploh ko si predstavljam čarobni trenutek, ko svojega otročka dobiš na prsa, spoznaš malo osebico in se prvič pocartaš. Zdaj pa grem spat, lahko noč sotrpinke
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 13.3.2011 22:55:16
|
|
|
|
Medea10
|
andreja držim pesti za jutri ko boš delala test!
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 14.3.2011 8:32:09
|
|
|
|
j.b.
|
ja, no, sej to vem, ampak takrat bomo pa še bolj . Sva ta mesec pridno trenirala cca vsak drugi dan, včasih kar par dni zapored, pa se ni prijelo . Bo treba ta mesc še bolj trenirat andreja, mogoče je pa to le una, ta ugnezditvena krvavitev, držim pesti alfi, upam da ti tvoji znaki niso le psiha, ampak da se res kej dogaja
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 14.3.2011 8:43:42
|
|
|
|
andreja_p
|
Ojla dekleta. Test sem naredila enega sem še imela od FS. Ni pokazal . Sedaj pa res ne vem kaj to pomeni. Ni mi jasno zakaj je v soboto CB pokazal rahlo črtico,danes FS pa nič. Bom počakala,da vidim kaj bo z tem rdečim izcedkom,ali se bo ojačal,ali pa bo izginil. Verjetno bom šla z vami v novi krog .
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 14.3.2011 10:55:36
|
|
|
|
Medea10
|
Držim pesti andreja. Če se ne ojača izcedek, pa naredi še en CB. j.b. sej hvala bogu je te vrste trening zabaven alfi, a je kaj novega?
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.