|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mogoče je uspelo...
9.3.2011 17:52:21   
vesper
andreja_p saj bom počakala do sobote ja. Običajno imam jaz tudi ful točne user posted image , tako da če me v soboto ne preseneti, potem je še upanje user posted image
Me pa je danes začelo ful špikat v jajčnikih, pa prsi so me začele bolet. Ampak jaz imam takšno bolečino v prsih, kot da bi dvigovala uteži user posted image Kaj je to čudno, al je kera tudi imela takšno bolečino user posted image user posted image Govorim si, pa saj ne more bit psiha, če me pa res boli user posted image user posted image
andreja_p držim pesti za user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.3.2011 20:53:59   
Medea10
Delala test in... Negativno. user posted image Ampak vrjetno je še prehitro. Očitno, sem si blago črtico zadnjič le predstavljala. Sem poslala dragega po test in je kupil test Seratec (al nekaj podobnega). Mogoče bi morala narediti CB... user posted image Ponovila ga bom naslednji teden, nekje v začetku. Danes dopoldan se mi je zazdelo, da se je nekaj "premaknilo" in sem bila prepričana da bo + (nekaj mi še vedno pravi da je to, to). No, mogoče pa naslednji teden. Javim če bo kakšna sprememba.

andreja_p- od ženske do ženske se razlikujejo znaki. Mene prsi nič ne bolijo, le malo bolj občutljive so na drežljaje, pa tudi večje se mi zdijo. Vso srečo v ponedeljek. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 27
9.3.2011 21:02:53   
vesper
medea10 še je upanje za naju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.3.2011 21:13:25   
tessi
ne morem verjet, danes naredila test in je +!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
sva pa ta mesec samo enkrat brez zaščite!!! še kr ne verjamem, za prejšnjega sva se trudila skoraj eno leto!!!!!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.3.2011 21:41:32   
Medea10
user posted image user posted image user posted image tessi user posted image Super!
Sem vesela zate!

(odgovor članu tessi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.3.2011 10:28:33   
andreja_p
Tessi iskrene čestitke za user posted image .
Boš kar morala verjeti če ti je pokazal test user posted image potem je zagotovo to to.
V vsakem primeru dobiš odgovor čez devet mesecev,ko boš rodila. He,he
A si imela kakšen znak da si noseča ali je bilo vse tak kot vedno.?

Vesper in Medea10 vsekakor je še upanje za vaju,ker mislim da sta delale prehitro test.
Tudi sama sem veliko zapravila za teste ker sem bila neučakana.
Sedaj sem se pa odločila da bom kar počakala,da ne bom prehitro razočarana.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.3.2011 20:26:22   
Anonimen
user posted image tudi jaz čakam , v soboto 12.3. naj bi prišla user posted image in upam da je ne bo
tud jaz sem imela že nekaj znakov upam, da so to tapravi znaki
špikanje v trebuhu, utrujenost, zaspanost, že dve noči ne spim samo obračam se
imela sme kakšen teden nazaj malo krvavitve samo za vzorec tako , da sem
v sredo naredila test pa je bil nagativen, ali je bilo prekmalu ali pa spet ne bo iz tega nič
to je kot nekakšna nočna mora, naj se že končauser posted image

Punce razmišljajmo pozitivno pa bomo kmalu user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 32
10.3.2011 20:31:10   
Anonimen
user posted image Medea10 mi lahko poveš koliko prej si delala test predno imaš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
10.3.2011 21:10:35   
vesper
ja andreja_p jaz tudi mislim, da je bilo prehitro. Danes me jajčniki ful bolijo, ampak tako je tudi pred M, tako da user posted image user posted image
no, še dva dni do testa, če me seveda prej ne preseneti user posted image
andreja_p kdaj je ti ne pričakuješ?
medea10 a je že kaj novega pri tebi? danes bi mogla prit tvoja user posted image če se ne motim
anonimen, če ti lahko jaz kaj pomagam, jaz je tudi ne pričakujem tam 12-13.3, pa sem delala test v torek in je seveda pokazal - je bilo verjetno prehitro user posted image
tako da, tudi ti si ga verjetno nardila prehitro. Hjoj, upam, da vse ugledamo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.3.2011 21:22:28   
Medea10
Anonimna- moja user posted image naj bi prišla 14.3.-15.3..
Prvi test sem delala 6.3. in mi je pokazal blago blago črtico, drugega sem včeraj in ni pokazal nič.

Javim ko bo kaj novega. user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 35
10.3.2011 21:26:10   
vesper
medea10 držim pesti zate user posted image user posted image user posted image oprosti, sem pobrkala datum tvoje user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.3.2011 9:08:45   
andreja_p
VESPER jaz imam danes dan za user posted image .Do sedaj je še ni bilo,upam,
da je to dober znak,saj sem jo vedno dobila v jutranjih urah.
Imam pa noro povečane in boleče dojke.Tudi krče imam,ki trajajo teden dni.
Opažam da sem mal bolj utrujena,nimam energije.
Imam še beli tok,ali je to uredi? Ponavadi sem imela pred user posted image suhi dan,
brez izcedka,sedaj pa ni tako.
Je bila katera z podobnim primerom?
L.p.user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 37
11.3.2011 9:24:14   
Anonimen
Naredi test. Nimaš kaj veliko izgubit - par evrov. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 38
11.3.2011 10:19:57   
Medea10
andreja_p- v nekaterih primerih je povečan izcedek znak za nosečnost. Držim pesti, da user posted image ne bo.
Kdaj boš delala test? Danes? Jutri?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.3.2011 10:57:46   
andreja_p
Sem se odločila da bom še počakala,do ponedeljka.Če bom zdržala.
Je pa res da si me sedaj močno prepričala, postavila v dilemo,kaj narediti.
Jutri ga bom naredila.Moj tak pravi da sem preveč nestrpna in da naj dam času čas.
Na wc sem morala ponoči ker ponavadi prespim noč brez zbujanja.
Vode sploh ni bilo veliko,občutek da imam poln mehur je bil nemogoč.
Tako da opažam vsak dan nekaj.
A mogoče katera ve koliko stanejo digitalni CB test.
Bi rada tega kupila,pa kje se ga da dobiti,sam v Lekarni,
ali v Dm-u.
Medea10 kako je pa kaj pri tebi,kakšen novi znak?
Vesper kako je kaj pri tebi,kaj novega?

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 40
11.3.2011 15:34:06   
vesper
andreja_p jaz sem skoraj prepričana da si ti naša srečka user posted image in upam da si res user posted image user posted image user posted image

hja, jaz sem ravno danes kupila CB, ampak kot zgleda ga ne bom rabila, ker sem ravnokar obrisala rjav izcedek. Verjetno bo jutri prišlla tečka...
Običajno je vedno tako, pa še krče imam iste kot vsak mesec dan pred tečko...
100% rezultata pa seveda sporočim jutri, ali mogoče že danes zvečer, če me preseneti...

andreja_p in medea10 držim pesti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 41
11.3.2011 15:48:37   
andreja_p
vesper hvala ker mi vlivaš energijo.
Jutri naredim test pa vam sporočim.
Rjav izcedek še ne pomeni da nisi noseča,ker nekatere imajo tak izcedek.
Naj povem da je moja tašča imela normalno user posted image pa je bila noseča.
Sama ni opazila da je kaj narobe,potem so ji sodelavke rekle da je verjetno noseča,
ker se je čez boke razširila. Bilo je že prepozno za splav zato je obdržala otroka.
Tako da sem jaz sedaj z njenim sinom,in sem ji prav hvaležna da je obdržala
otroka,saj se zelo ujameva.
Mogoče malo nenavadna zgodba vendar resnična!!!!!!!!
Naredi vseeno test da boš 100 %

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.3.2011 16:06:21   
vesper
ja saj vem, malo upanja še je za mene user posted image
poznam pa tudi jaz nekaj punc, ki so imele normalno user posted image čeprav so bile noseče
super zgodba (kako je tvoj prijokal na svet) user posted image user posted image user posted image
držim pesti do jutri andreja_p

Neposredna povezava do sporočila: 43
11.3.2011 18:35:02   
Medea10
vesper- mogoče pa ne bo user posted image . No, vsekakor ti privoščim da je ne bo. Še vedno držim pesti.
andreja_p- super zgodba, ti kar vlije upanja, da še pa vse le ni izgubljeno.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 44
11.3.2011 20:09:56   
vesper
evo, pa ne bom dočakala jutra v pričakovanju user posted image user posted image
se je odločila da bo pohitela ta moja tečka, tako da nič ne bo ta mesec. user posted image user posted image user posted image
ampak prave borke se ne predamo!!! NIKOLI!!! A je tako punce!! Tako da se bi pridružila vam, aprilkam, če me lahko daste na ta lep aprilski seznam. Ne pričakujem pa je 8.4 (4.krog po laparo)

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 45
11.3.2011 20:18:57   
Medea10
user posted image user posted image user posted image Tako kot si napisala, ne smeš se predat! Enkrat pa bo uspelo. user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 46
11.3.2011 20:51:50   
alfi
user posted image vesper držim pesti za naslednji krog

user posted image ve katera od vas a so ti znaki da ponoči slabo spiš že za nosečnost,

ja za CB pa upam da sem ga prekmal naredila, bom videla ta konec tedna

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 47
11.3.2011 21:03:54   
Medea10
Nasploh ne vem če je slabo spanje znak, ampak zdaj ko si že omenila, opažam, da sem v prvi user posted image res slabo spala. Drugače sploh nimam težav s spanjem, niti ne hodim na WC ponoči. Zdaj pa spet zbujanje okrog 4h, sprehod do WCja potem pa gledanje v strop. Zdaj pa mene tudi zanima ali je to mogoče znak user posted image Ali pa je kriv stres v katerem smo zdaj. Ne vem, ne vem...

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 48
11.3.2011 21:09:35   
alfi
medea10 jaz sem to v eni nosečniški reviji prebrala,                                                                                                                                                                                 da  se že na začetku pozna slabo spanje ponoči,
pa me zanima če je imela katera te znake,
upam da to tudi paše med ta prve znakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 49
11.3.2011 21:44:38   
Medea10
To pa res prvič slišim. Ampak, veš, potem se pa sploh ne bi čudila, da slabo spim. Zadnje dni se vsako noč zbudim okrog 4h. Ti tudi slabo spiš? Kako zgleda tvoja noč? Še imaš kakšne druge znake? Tets si že delala? Kdaj ne pričakuješ user posted image ? Kdaj si pa zanosila če si? Jojj kako sem radovedna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?