Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 9.3.2011 17:52:21
|
|
|
|
vesper
|
andreja_p saj bom počakala do sobote ja. Običajno imam jaz tudi ful točne , tako da če me v soboto ne preseneti, potem je še upanje Me pa je danes začelo ful špikat v jajčnikih, pa prsi so me začele bolet. Ampak jaz imam takšno bolečino v prsih, kot da bi dvigovala uteži Kaj je to čudno, al je kera tudi imela takšno bolečino Govorim si, pa saj ne more bit psiha, če me pa res boli andreja_p držim pesti za
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 9.3.2011 20:53:59
|
|
|
|
Medea10
|
Delala test in... Negativno. Ampak vrjetno je še prehitro. Očitno, sem si blago črtico zadnjič le predstavljala. Sem poslala dragega po test in je kupil test Seratec (al nekaj podobnega). Mogoče bi morala narediti CB... Ponovila ga bom naslednji teden, nekje v začetku. Danes dopoldan se mi je zazdelo, da se je nekaj "premaknilo" in sem bila prepričana da bo + (nekaj mi še vedno pravi da je to, to). No, mogoče pa naslednji teden. Javim če bo kakšna sprememba. andreja_p- od ženske do ženske se razlikujejo znaki. Mene prsi nič ne bolijo, le malo bolj občutljive so na drežljaje, pa tudi večje se mi zdijo. Vso srečo v ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 9.3.2011 21:02:53
|
|
|
|
vesper
|
medea10 še je upanje za naju
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 9.3.2011 21:13:25
|
|
|
|
tessi
|
ne morem verjet, danes naredila test in je +!!!!! sva pa ta mesec samo enkrat brez zaščite!!! še kr ne verjamem, za prejšnjega sva se trudila skoraj eno leto!!!!!
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 9.3.2011 21:41:32
|
|
|
|
Medea10
|
tessi Super! Sem vesela zate!
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 10.3.2011 10:28:33
|
|
|
|
andreja_p
|
Tessi iskrene čestitke za . Boš kar morala verjeti če ti je pokazal test potem je zagotovo to to. V vsakem primeru dobiš odgovor čez devet mesecev,ko boš rodila. He,he A si imela kakšen znak da si noseča ali je bilo vse tak kot vedno.? Vesper in Medea10 vsekakor je še upanje za vaju,ker mislim da sta delale prehitro test. Tudi sama sem veliko zapravila za teste ker sem bila neučakana. Sedaj sem se pa odločila da bom kar počakala,da ne bom prehitro razočarana.
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 10.3.2011 20:26:22
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz čakam , v soboto 12.3. naj bi prišla in upam da je ne bo tud jaz sem imela že nekaj znakov upam, da so to tapravi znaki špikanje v trebuhu, utrujenost, zaspanost, že dve noči ne spim samo obračam se imela sme kakšen teden nazaj malo krvavitve samo za vzorec tako , da sem v sredo naredila test pa je bil nagativen, ali je bilo prekmalu ali pa spet ne bo iz tega nič to je kot nekakšna nočna mora, naj se že konča Punce razmišljajmo pozitivno pa bomo kmalu
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 10.3.2011 20:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Medea10 mi lahko poveš koliko prej si delala test predno imaš
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 10.3.2011 21:10:35
|
|
|
|
vesper
|
ja andreja_p jaz tudi mislim, da je bilo prehitro. Danes me jajčniki ful bolijo, ampak tako je tudi pred M, tako da no, še dva dni do testa, če me seveda prej ne preseneti andreja_p kdaj je ti ne pričakuješ? medea10 a je že kaj novega pri tebi? danes bi mogla prit tvoja če se ne motim anonimen, če ti lahko jaz kaj pomagam, jaz je tudi ne pričakujem tam 12-13.3, pa sem delala test v torek in je seveda pokazal - je bilo verjetno prehitro tako da, tudi ti si ga verjetno nardila prehitro. Hjoj, upam, da vse ugledamo
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 10.3.2011 21:22:28
|
|
|
|
Medea10
|
Anonimna- moja naj bi prišla 14.3.-15.3.. Prvi test sem delala 6.3. in mi je pokazal blago blago črtico, drugega sem včeraj in ni pokazal nič. Javim ko bo kaj novega.
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 10.3.2011 21:26:10
|
|
|
|
vesper
|
medea10 držim pesti zate oprosti, sem pobrkala datum tvoje
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 11.3.2011 9:08:45
|
|
|
|
andreja_p
|
VESPER jaz imam danes dan za .Do sedaj je še ni bilo,upam, da je to dober znak,saj sem jo vedno dobila v jutranjih urah. Imam pa noro povečane in boleče dojke.Tudi krče imam,ki trajajo teden dni. Opažam da sem mal bolj utrujena,nimam energije. Imam še beli tok,ali je to uredi? Ponavadi sem imela pred suhi dan, brez izcedka,sedaj pa ni tako. Je bila katera z podobnim primerom? L.p.
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 11.3.2011 9:24:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Naredi test. Nimaš kaj veliko izgubit - par evrov.
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 11.3.2011 10:19:57
|
|
|
|
Medea10
|
andreja_p- v nekaterih primerih je povečan izcedek znak za nosečnost. Držim pesti, da ne bo. Kdaj boš delala test? Danes? Jutri?
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 11.3.2011 10:57:46
|
|
|
|
andreja_p
|
Sem se odločila da bom še počakala,do ponedeljka.Če bom zdržala. Je pa res da si me sedaj močno prepričala, postavila v dilemo,kaj narediti. Jutri ga bom naredila.Moj tak pravi da sem preveč nestrpna in da naj dam času čas. Na wc sem morala ponoči ker ponavadi prespim noč brez zbujanja. Vode sploh ni bilo veliko,občutek da imam poln mehur je bil nemogoč. Tako da opažam vsak dan nekaj. A mogoče katera ve koliko stanejo digitalni CB test. Bi rada tega kupila,pa kje se ga da dobiti,sam v Lekarni, ali v Dm-u. Medea10 kako je pa kaj pri tebi,kakšen novi znak? Vesper kako je kaj pri tebi,kaj novega?
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 11.3.2011 15:34:06
|
|
|
|
vesper
|
andreja_p jaz sem skoraj prepričana da si ti naša srečka in upam da si res hja, jaz sem ravno danes kupila CB, ampak kot zgleda ga ne bom rabila, ker sem ravnokar obrisala rjav izcedek. Verjetno bo jutri prišlla tečka... Običajno je vedno tako, pa še krče imam iste kot vsak mesec dan pred tečko... 100% rezultata pa seveda sporočim jutri, ali mogoče že danes zvečer, če me preseneti... andreja_p in medea10 držim pesti
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 11.3.2011 15:48:37
|
|
|
|
andreja_p
|
vesper hvala ker mi vlivaš energijo. Jutri naredim test pa vam sporočim. Rjav izcedek še ne pomeni da nisi noseča,ker nekatere imajo tak izcedek. Naj povem da je moja tašča imela normalno pa je bila noseča. Sama ni opazila da je kaj narobe,potem so ji sodelavke rekle da je verjetno noseča, ker se je čez boke razširila. Bilo je že prepozno za splav zato je obdržala otroka. Tako da sem jaz sedaj z njenim sinom,in sem ji prav hvaležna da je obdržala otroka,saj se zelo ujameva. Mogoče malo nenavadna zgodba vendar resnična!!!!!!!! Naredi vseeno test da boš 100 %
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 11.3.2011 16:06:21
|
|
|
|
vesper
|
ja saj vem, malo upanja še je za mene poznam pa tudi jaz nekaj punc, ki so imele normalno čeprav so bile noseče super zgodba (kako je tvoj prijokal na svet) držim pesti do jutri andreja_p
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 11.3.2011 18:35:02
|
|
|
|
Medea10
|
vesper- mogoče pa ne bo . No, vsekakor ti privoščim da je ne bo. Še vedno držim pesti. andreja_p- super zgodba, ti kar vlije upanja, da še pa vse le ni izgubljeno.
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 11.3.2011 20:09:56
|
|
|
|
vesper
|
evo, pa ne bom dočakala jutra v pričakovanju se je odločila da bo pohitela ta moja tečka, tako da nič ne bo ta mesec. ampak prave borke se ne predamo!!! NIKOLI!!! A je tako punce!! Tako da se bi pridružila vam, aprilkam, če me lahko daste na ta lep aprilski seznam. Ne pričakujem pa je 8.4 (4.krog po laparo)
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 11.3.2011 20:18:57
|
|
|
|
Medea10
|
Tako kot si napisala, ne smeš se predat! Enkrat pa bo uspelo.
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 11.3.2011 20:51:50
|
|
|
|
alfi
|
vesper držim pesti za naslednji krog ve katera od vas a so ti znaki da ponoči slabo spiš že za nosečnost, ja za CB pa upam da sem ga prekmal naredila, bom videla ta konec tedna
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 11.3.2011 21:03:54
|
|
|
|
Medea10
|
Nasploh ne vem če je slabo spanje znak, ampak zdaj ko si že omenila, opažam, da sem v prvi res slabo spala. Drugače sploh nimam težav s spanjem, niti ne hodim na WC ponoči. Zdaj pa spet zbujanje okrog 4h, sprehod do WCja potem pa gledanje v strop. Zdaj pa mene tudi zanima ali je to mogoče znak Ali pa je kriv stres v katerem smo zdaj. Ne vem, ne vem...
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 11.3.2011 21:09:35
|
|
|
|
alfi
|
medea10 jaz sem to v eni nosečniški reviji prebrala, da se že na začetku pozna slabo spanje ponoči, pa me zanima če je imela katera te znake, upam da to tudi paše med ta prve znake
|
|
|
|
RE: Mogoče je uspelo... 11.3.2011 21:44:38
|
|
|
|
Medea10
|
To pa res prvič slišim. Ampak, veš, potem se pa sploh ne bi čudila, da slabo spim. Zadnje dni se vsako noč zbudim okrog 4h. Ti tudi slabo spiš? Kako zgleda tvoja noč? Še imaš kakšne druge znake? Tets si že delala? Kdaj ne pričakuješ ? Kdaj si pa zanosila če si? Jojj kako sem radovedna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?