|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rok uporabe, kašice
27.2.2011 19:55:41   
OČKA1
ali se držite pravila, da se kašica poje v dveh dneh,ai mečete vstran, naša princeska je sedaj začela z dodajanjem pa zaenkrat izgleda, da bi bilo količinsko za tri dni, odvržemo, kot piše na navodilih?, ja, neuser posted image

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 27.2.2011 20:52:00 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAŠICE, ROK
27.2.2011 20:39:31   
natasarobi
Jaz sem se rokov uporabe držala. Sicer je pri nas hitro prišlo tako, da je imel pol danes, pol pa naslednji dan. V roku 10 dni pa je bil en lonček za en obrok.

(odgovor članu OČKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Rok uporabe, kašice
27.2.2011 21:05:25   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: OČKA1

ali se držite pravila, da se kašica poje v dveh dneh,ai mečete vstran, naša princeska je sedaj začela z dodajanjem pa zaenkrat izgleda, da bi bilo količinsko za tri dni, odvržemo, kot piše na navodilih?, ja, neuser posted image

Verjetno lahko tud pojeste user posted image ?? Če mora bit dobro za otroka, je verjetno tud za starše user posted image ?

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu OČKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2011 21:32:30   
OČKA1
pa ni najboljuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2011 21:35:14   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: OČKA1

pa ni najboljuser posted image

zakaj pa pol otroku dajete?

(odgovor članu OČKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2011 21:41:38   
OČKA1
ker je še prezgodaj, da mu dajemo to, kar je nam odraslim dobro, in zato, ker ona naj vaj na začetku zdravo živi

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2011 13:47:08   
deveta
Jaz sem praviloma tudi v dveh dneh porabila, čeprav sem bolj pogosto pojedla kar je not ostalo, saj smo jih  zelo malokrat uporabljali. Sem ji v začetku dajala sveže sadje ali pa doma kuhano zelenjavo. Te kupljene kašice pa samo če smo kam šli.

(odgovor članu OČKA1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.3.2011 9:48:01   
sanelaa
na začetku verjetno je jabolko, banano, korenček, krompir, brokoli, cvetačo...............vse to je najlažje doma skuhati. En cvet brokolija in en mali krompir, skuhaš in zmiksaš in je lahko vsak dan sveže.
Pa tudi jabolko, z malo korenčka, prekuhate, zmiksate in imate super obrok, pa še vodico v kateri se jabolko kuha lahko porabite za žejo.

Sicer pa kupite tiste čisto tamale kašice, Frutek, babylove...............tistio pa ziher poje v dveh dneh.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2011 9:19:08   
jakipaki83
Mi kašic nismo skoraj nikoli uporabljali. Razen na kakih izletih. Itak tiste kašice skuhaš hitro, pa še količine lahko prilagajaš. Če bi pa kaj več uporabčjala kašice, bi se pa gotovo držala roka uporabe oz. ne bi hranila kašice 3 dni. Zardi par centov prihranka se res ne splača tvegati. 

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?