Rok uporabe, kašice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

OČKA1 -> Rok uporabe, kašice (27.2.2011 19:55:41)

ali se držite pravila, da se kašica poje v dveh dneh,ai mečete vstran, naša princeska je sedaj začela z dodajanjem pa zaenkrat izgleda, da bi bilo količinsko za tri dni, odvržemo, kot piše na navodilih?, ja, ne[sm=smiley36.gif]

natasarobi -> RE: KAŠICE, ROK (27.2.2011 20:39:31)

Jaz sem se rokov uporabe držala. Sicer je pri nas hitro prišlo tako, da je imel pol danes, pol pa naslednji dan. V roku 10 dni pa je bil en lonček za en obrok.

hermy1 -> RE: Rok uporabe, kašice (27.2.2011 21:05:25)

IZVIRNO SPOROČILO: OČKA1

ali se držite pravila, da se kašica poje v dveh dneh,ai mečete vstran, naša princeska je sedaj začela z dodajanjem pa zaenkrat izgleda, da bi bilo količinsko za tri dni, odvržemo, kot piše na navodilih?, ja, ne[sm=smiley36.gif]

Verjetno lahko tud pojeste [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley5.gif[/image]?? Če mora bit dobro za otroka, je verjetno tud za starše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]?

OČKA1 -> RE: Rok uporabe, kašice (27.2.2011 21:32:30)

pa ni najbolj[sm=smiley36.gif]

Volga -> RE: Rok uporabe, kašice (27.2.2011 21:35:14)

IZVIRNO SPOROČILO: OČKA1

pa ni najbolj[sm=smiley36.gif]

zakaj pa pol otroku dajete?

OČKA1 -> RE: Rok uporabe, kašice (27.2.2011 21:41:38)

ker je še prezgodaj, da mu dajemo to, kar je nam odraslim dobro, in zato, ker ona naj vaj na začetku zdravo živi

deveta -> RE: Rok uporabe, kašice (28.2.2011 13:47:08)

Jaz sem praviloma tudi v dveh dneh porabila, čeprav sem bolj pogosto pojedla kar je not ostalo, saj smo jih  zelo malokrat uporabljali. Sem ji v začetku dajala sveže sadje ali pa doma kuhano zelenjavo. Te kupljene kašice pa samo če smo kam šli.

sanelaa -> RE: Rok uporabe, kašice (1.3.2011 9:48:01)

na začetku verjetno je jabolko, banano, korenček, krompir, brokoli, cvetačo...............vse to je najlažje doma skuhati. En cvet brokolija in en mali krompir, skuhaš in zmiksaš in je lahko vsak dan sveže.
Pa tudi jabolko, z malo korenčka, prekuhate, zmiksate in imate super obrok, pa še vodico v kateri se jabolko kuha lahko porabite za žejo.

Sicer pa kupite tiste čisto tamale kašice, Frutek, babylove...............tistio pa ziher poje v dveh dneh.

jakipaki83 -> RE: Rok uporabe, kašice (2.3.2011 9:19:08)

Mi kašic nismo skoraj nikoli uporabljali. Razen na kakih izletih. Itak tiste kašice skuhaš hitro, pa še količine lahko prilagajaš. Če bi pa kaj več uporabčjala kašice, bi se pa gotovo držala roka uporabe oz. ne bi hranila kašice 3 dni. Zardi par centov prihranka se res ne splača tvegati. 

Stran: [1]