|
5-mesečniki, zbor! 13.8.2005 23:47:06
|
|
|
|
Skaana
|
Joj, še midveeee, sem komaj zdaj opazila - a bolje pozno kot nikoli.:)- Takole je z našo malo :angel:. Kar se hranjenja tiče, sva še kar pri zizi, ker gremo v torek tudi na morje in je tako bolj kamot. Sem se pa "oborožila" z raznoraznimi informacijami kako začeti, tako da mislim, da bo. :duda: pa kar komaj čaka, sline se ji začno cediti, ko vidi, da kdo kaj je, vse daje v usta, doji se pogosteje, torej kmalu bo treba še kaj več:ups:, me je kar strah. Kar se motorike tiče, pa sem kar zaskrbljena. So me mamice potolažile, pa vendar. Naša :duda: je tako kamot, da se ne preobrne niti iz hrbta na trebuh, niti obratno. Pa delam vaje za obračanje (vir DVD Vadba za dojenčka in mamice od Vzajemne), sva ogroooomno časa na tleh, mala se zabava, brca, se mi reži, sega po igračah in takoj preizkusi njihov okus:)-... a le dokler so v dosegu - potem pa takoj izgubi zanimanje, frajerka. Tudi če jo dam pasti kravice, takoj protestira. Pa je izredno močna, roke že iztegne in dvigne cel zgornji del. A da bi se še malce potrudila in obrnila - to pa ne, boljše je prikričati mamico na pomoč:zmeden: Sedi že samostojno nekaj sekund, nato jo da ravnotežje. Z oporo brez problema. Da bi pa v naročju ležala - ni šans. Še med dojenjem nekaj časa vleče, se odklopi, naredi trebušnjak, se nazaj priklopi, me brca, se steguje, praska, tepe, pa mi je vse to prav luštno, ko vidim njen najlepši smeh pod soncem.9nebesa Mislim, da je :duda: tudi že prešla iz kričanja v debatiranje. Neverjetno, kakšen besedni zaklad že ima. V njenem slovarju sem pogruntala pomen le dveh besed: gugn = vse kar se ji dogaja - zadovoljna), nge = ne. Sem pa že bila dvakrat deležna izgovora besede MAMA in sem jokala zraven (nje). Sicer pa tudi ona že veselo vleče stvari iz mize, najraje pa ima moj GSM (ker sem še sama tak mali otrok in imam taaaake lepe nalepljene čebelice na njemu :ups:) in tolčenje po tipkovnici. Naša se pa še prav rada prevaža v vozičku. Sploh, ker ve, da bo šel naš :kuza: zraven. Čisto navdušena je nad njim - on pa malo manj nad njo:( Ko ga vidi, začne od navdušenja ihtet, stegovat rokice in če je dovolj blizu, ga zagrabi za dlako in zarije obrazek v vanjo. Pa tudi božati že zna, čeprav se naš :kuza: verjetno ne bi strinjal, da je to ravno božanje. Uf, še bi lahko pisala, pa ne upam :ups:, ker sem že zdaj tako zeloooo dolga. Zdaj pa lahko 9nebesa vsem in za jutri koš poljubčkov za vas in naše micene... :zaspan:pa, pa
|
|
|