|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaprta 4-letnica
26.2.2011 14:23:27   
monika trtnik
Moja 4 letna deklica ima tezavo z odvajanjem blata,ceprav ji 2x dnevno dajam zlicko laktoze in poje dosti sadja(pije sicer malo manj-a vec kot ponujati ji res ne morem)ODVAJA blato le na vsakih 4-dni!Tezava se vsaj po moje odraza v nocnem slabem spanju z milejsim jokom!Kaj se lahko storim-zna katera pomagati?Pediatrinja mi je svetovala le laktozo ali sladke kamelice na tesce!Hvala vsaki za pomoc
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaprta 4-letnica
26.2.2011 15:13:13   
lelčy
No mi smo imeli enak problem, tudi dobili laktozo, ki ni najbolj pomagala. No pediater mi je svetoval tudi naj ji kupim frutabelo(tisto ki ima 7 sadežev-ima zelen ovoj), naj poje eno na dan zraven pa spije kozarec vode. Ti povem, da sem bila kar presenečena ker je delovalo, je imela mehko blato in še vsak dan je lepo odvajala.

(odgovor članu monika trtnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2011 15:26:24   
Zvezdica
ta zelena frutabella dela čudeže:) iz lastnih izkušenj.

drugače sem pa v sili dala prorektal (ker tist laceton al kako) ni žal nič pomagal.

i belive i can fly....

(odgovor članu lelčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2011 16:11:46   
Precious
žlička laktoze ni dovolj. na začetku ji daješ cca 6-8 žličk,potem pa postopoma zmanjšaš

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2011 17:06:07   
monika trtnik
precious,pa je to dovoljeno?meni je bilo receno 2 zlicki na dan za otroke do 7.leta!Hvala

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2011 17:14:24   
DanijelaNeli
Pozdravljena!

Kakšno prehrano pa ima tvoja hčerkica?

Moj smisel življenja...
Neli 16.02.2007-3.580g 52cm
Noemi 22.07.2010-3.000g 49cm

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2011 17:33:50   
Precious
Seveda da je. Saj to je samo mlečni sladkor pridobljen iz mleka in nič drugega

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2011 20:22:20   
monika trtnik
na vprasanje predhodnice,moja hcer je zdravo uravnotezeno hrano,je skoraj vse,ze od malega pazim da poje veliko sadje in ga je rada,sladkarij ne mara(vcasih kinder cokolado in lucko-to je vse kar sploh mara od sladkarij)!res pa je,da ne pije ogromno,pa jo veckrat opomnim in ze od malega ne je nic mlecnega,pa smo ze vse poskusili(mislim,da zato ker smo jo kot dojencico veliko silili z mlecnimi kasicami,ker je bila prelahka)!!

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2011 21:27:24   
smejčica
Tudi moja 3 letnica je imela težave in po tri dni ni kakala. Potem sem kupila ISILAX BIMBI sirup za otroke. Je prehransko dopolnilo z rastlinskimi izvelčki, vlakninami in sadnimi sokovi.
Dajem ji po dve do tri žličke vsak dan ali vsak drugi dan. Zdaj ni problema in mi kaka vsak dan. Tako da, jaz stavim na ta sirup. Res pomaga.
Smo poskusili že druge izdelke v obliki tekočin in praškov iz lekarne, pa nam niso pomagali.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 9
28.2.2011 12:02:54   
inč
oj, ...imam 17 mesečno pupiko

tudi mi smo imeli podobne probleme...trdo blato za znort-jok...in sva probali že vse mogoče
potem pa sem ji začela dajat (po priporočilu pedijatrinje) probijotični jogurt EGO, frutabelo in domače mleko, ki ni nič posneto, in res pomaga...

probaj

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.