Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 23.3.2011 12:59:40
|
|
|
|
j.b.
|
kakšne tri tedne, mi je rekla prodajalka, da jih jim je ravno zmankalo in tako so čakali na novo pošiljko od dobavitelja. Drugače pa mislim da bi ga takoj poslali in bi bil v kkšnem tednu pri naročniku. lp
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 23.3.2011 13:07:32
|
|
|
|
scarlett_
|
Hvala! Sem ga včeraj naročila, zdaj pa čakam, da me prodajalka pokliče.. Lp
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 23.3.2011 13:10:08
|
|
|
|
j.b.
|
aha, poklicala mislim da me je nekje v 2-3 dneh
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 28.3.2011 22:23:33
|
|
|
|
scarlett_
|
Jaz sem ga danes dobila in sem zelo zadovoljna. Sem ga sprobala na različnih površinah in mi je povsod fajn. Ne čisti seveda tako čudežno, kot je predstavljeno v reklami, ampak to je jasno. Je pa lahek in fajn se premika. Edino velikokrat sem mogla vodo takoj dofilat, ampak sej, če bi jo bilo več notri, bi bil pa tudi težji.
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 28.3.2011 22:30:00
|
|
|
|
Kiya
|
Scarlett a si vzela še dodatne krpe ali samo tisto kar je v paketu? Kako hitro pa se krpe umažejo, je smiselno vzeti še dodatne 3?
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 30.3.2011 22:20:39
|
|
|
|
scarlett_
|
Ko je mene klicala prodajalka je rekla, da jih ravno nimajo na zalogi in da me pokličejo ponovno, ko jih dobijo. Mislim pa, da se je pametno odločit še za dodatne krpe, na moji se je kar hitro poznalo, pa redno čistim tla.
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 31.3.2011 8:59:49
|
|
|
|
j.b.
|
jaz sem za poizkušnjo najprej na grobo obrisala tla s coto, in pol sem šla s parnim čez, pa je bla krpa vseen precej umazana.
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 31.3.2011 9:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ekola, tudi midva sva včeraj svojega naročila ... upam, da pride čim prej, da naredimo eno spomladansko čiščenje
|
|
|
Lega posteljice v nosečnostiluriKje ste imele v nosečnosti pritrjeno posteljico (placento)?na sprednji strani (
17%)
na zadnji strani (
25%)
spredaj in zgoraj (
50%)
drugo (
8%)
Število vseh glasov: 12Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!