Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 26.2.2011 10:24:36
|
|
|
|
kajajaka
|
TAKO SUPER KOT V REKLAMI SICER NI (ups, sorry črke...) je pa čisto ok. Jaz sem ga veliko uporabljala, ko je bila naša deklica majhna in je plezala po tleh. Uporabljala sem ga za laminat in za ploščice. Ostaja kar mokro za njim, ampak hitro shlapi, se posuši. Moraš seveda prej dobro pomesti in potem s to paro bolj razkužiš tla, da se otroci potem lahko vlečejo po tleh... Ni tako, kot v reklami, ko umazana tla v sekundi postanejo čista in bleščeča :) Kupila sem ga pa v Sparu, kjer tudi prodajajo top shop izdelke...
< Sporočilo je popravil kajajaka -- 26.2.2011 10:25:18 >
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 26.2.2011 10:28:35
|
|
|
|
j.b.
|
kajajaka, hvala za odg. pravzaprav se bolj navdušujem nad tistim delom, ki ga vzameš proč, in je kot ročni parni čistilnik, za razne ploščice, fuge, pečice ...
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 26.2.2011 10:31:03
|
|
|
|
kajajaka
|
aha, za to imamo pa mi enega malega priročnega iz Obija, je bil kakih 20 €.
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 26.2.2011 10:48:31
|
|
|
|
j.b.
|
pa spravi res umazanijo tak hitr proč? vse?
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 26.2.2011 11:53:57
|
|
|
|
MAŠKA
|
Jaz ga sicer nimam, sem se pa tudi navduševala nad njim, ampak mi je kolegica rekla, da ni ne vem kako uporaben, naj bi bil precej težek in okoren. Ga je kupila, zdaj pa ji stoji v kotu. Jaz pa sem raje kupila Roombo, ki pa je super. Za mokro čiščenja pa se mi zdi še najbolj praktična navadna cota.
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 26.2.2011 18:15:48
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Jaz pa sem raje kupila Roombo Ta je pa kot iz starega vica - Sem ženi kupil pomivalni stroj pa še kar na roke pere... (cunje, da ne bo pomote )
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 26.2.2011 18:47:18
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Aja - drugač mam jst ta star model in sem zadovoljna. Kot rečeno, mora bit pa pred pomivanjem posesano - no, po mojem je tko vedno, ne samo pri H2Oju...
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 26.2.2011 18:54:31
|
|
|
|
Anonimen
|
V.d. tašča ima tastar model in mi ga velikokrat posodi, da pomijem po tleh. No in meni je zelo fajn. Sicer ni res, da boš na poflekano preprogo za par seund postavil to reč in bo šel flek stran (malomorgen), samo za ploščice pucat je pa super. Ja posesat pa moraš pred čiščenjem ... itak, saj preden greš s cunjo tla pomivat tut najbrš posesate, a ne? Tako da zdaj kar resno gruntam, da bi tega zelenega kupila.
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 27.2.2011 19:34:37
|
|
|
|
Shorty_
|
mam ta star model tist bel barvi, in bom kupila zdaj ta zelenga, sestra ga dobi čez 2 dni pa vam lah sporočim mnenje
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 27.2.2011 19:45:52
|
|
|
|
pravljica
|
jaz imam tistega rdečega H2O in je super...jaz nič več na roko ne pomivam tla (parket), samo še s tem in to večkrat na teden, kadar se spomnim ves čas stoji v kotu, samo krpo nataknem, prilijem vodo in gremo...dolžina kabla je super, gre po celem stanovanju (okoli 90m2)...nabavili smo ga zaradi preproge in ni mi žal pri tem iz top shopa mi je bolše to, da dobiš zraven še dodatke, ki jih tukaj ni bilo...sploh tisto za okna pomivat (jaz moram zadaj brisat s krpo, ker nimam tiste gumijaste zadeve)
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 28.2.2011 21:45:07
|
|
|
|
j.b.
|
No, Shorty, le poročaj prosim Pa vsem hvala za odgovore! Torej vidim da ste več al manj zadovoljne, kar je super. Zdej me pa še to zanima: Sem vidla da lahko naročiš še dodatne krpe (2 krpi 10 €!!!), še dodatni nastavki (okol 15 €!!!) in nek filter (tut okol 15€!!!) še kar zasoljeno ... Nevem al je "potrebno" tut to naročat ... Sej vem da je to odvisno od posameznice do posameznice, vendar me zanimajo vaše izkušnje ... Če je kera naročila in ji je prišlo prav, oziroma niste naročale in ne pogrešate
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 28.2.2011 22:07:10
|
|
|
|
pravljica
|
krpice bi sigurno prišle prav, da kar zamenjaš, saj ne pereš vsak dan jaz ga res večkrat uporabljam, ne samo 1-2x tedensko, kolikokrat perem sem jih gledala na ebayu za okoli 25 eur s ptt vred 6 komadov. filter ne vem, zaenkrat ga še ne pogrešam, možno, da se kasneje začne vodni kamen nabirat, nimam pojma. nastavek bi mi pa prišel prav samo tisti za okna pomivat, pa ga ne najdem...cel kompet se mi zdi samo ena dodatna šara.
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 28.2.2011 22:15:07
|
|
|
|
j.b.
|
Filter piše, da je kao zato, da zadeva zariba če pride kkšna smetka zraven. Sej verjetno naliješ čisto vodo iz pipe notr in je ane? Pol morem pa nastavke še naštudirat, vendar mislim da tist za okna pride zravn z osnovnim modelom ... Pogosteje še rabiš nastavek za kkšne fuge, a je še kkšen katerega bi pogrešala?
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 28.2.2011 22:20:34
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: j.b. No, Shorty, le poročaj prosim Pa vsem hvala za odgovore! Torej vidim da ste več al manj zadovoljne, kar je super. Zdej me pa še to zanima: Sem vidla da lahko naročiš še dodatne krpe (2 krpi 10 €!!!), še dodatni nastavki (okol 15 €!!!) in nek filter (tut okol 15€!!!) še kar zasoljeno ... Nevem al je "potrebno" tut to naročat ... Sej vem da je to odvisno od posameznice do posameznice, vendar me zanimajo vaše izkušnje ... Če je kera naročila in ji je prišlo prav, oziroma niste naročale in ne pogrešate to velja za rdečega pri zelenem so dodatki v ceni, samo 3 krpice lahko kupiš pa dodatno mislim da okoli15€ je rekla sestra.
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 28.2.2011 22:32:52
|
|
|
|
j.b.
|
No, sem se opogumila in sem ga naročila. Vam poročam kakšen je
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 2.3.2011 8:44:09
|
|
|
|
dps1
|
no pol pa le poročajte. meni se že dolgo sveti. mogoče ga dobim za
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 2.3.2011 9:45:20
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: j.b. Sej verjetno naliješ čisto vodo iz pipe notr in je ane? Jaz uporabljam destilirano - imamo res ful trdo vodo in so se mi poznale bele lise, če sem uporabljala navadno izpod pipe.
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 3.3.2011 21:48:28
|
|
|
|
Shorty_
|
sestra je zelo zadovoljna, previ da je res izboljšan model
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 20.3.2011 19:41:05
|
|
|
|
j.b.
|
No, končno sem ga dobila Je pa kar vredu, lepo puca, kopalnico, kuhno, tla ... oken še nisem sprobala. Zaenkrat sem ful zadovoljna, edin laminata pa ne bom umivala z njim
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 21.3.2011 11:47:26
|
|
|
|
noranate
|
A se da z njim tud radiatorje izpihat? Rabim neki za tako delo .
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 21.3.2011 12:34:25
|
|
|
|
j.b.
|
Hmmm nisem probala tega počet s parnim čistilnikom, mi smo jih pa drgač uspešno spihal s kompresorjem na zrak (tist ki je za gume pumpat).
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 21.3.2011 16:15:05
|
|
|
|
Kiya
|
IZVIRNO SPOROČILO: j.b. ....edin laminata pa ne bom umivala z njim Razmišljam o nakupu in imamo laminat. A pride preveč mokro?
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 21.3.2011 17:18:49
|
|
|
|
j.b.
|
mal že ... Lahk pa greš zadej z eno suho cunjo in tavečjo mokroto pobrišeš, pol bi mogoče blo ok? Nevem no ... Meni je dragi prepovedal pomivat laminat. Mogoče tut zato, ker mava eno cenejš verzijo, pa ni glih kvalitetn
|
|
|
|
RE: parni čistilnik H20 (novi - zeleni) iz to... 23.3.2011 12:50:04
|
|
|
|
scarlett_
|
j.b. koliko časa je pa trajalo, da si ga dobila?
|
|
|
Otroški vozičkiendrinaKatero znamko otroškega vozička ste izbrale?Peg Perego (
48%)
Quinny (
25%)
Hauck (
10%)
Mutsy (
6%)
Stokke (
4%)
Bugaboo (
8%)
Število vseh glasov: 317Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!