|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
28.5.2011 10:20:51   
lananai
SuzanaF, dobrodošla! user posted image

materinska šola
- ne vem, če bova šla tokrat. Sva hodila 2 leti nazaj. Samo pozanimat se moram, kako je s prisotnostjo partnerja pri porodu v tem primeru. Če bo treba zaradi njegove prisotnosti (in nižje cene), bova seveda šla.

natka, ti ni moteče, če ima voziček 2 ločena ročaja? Meni je super, če je samo 1 ročaj, ker ga lahko lepo vodim z eno roko. Če sta pa 2 ročaja, ne morem z eno roko šofirat, z drugo pa npr. telefonirat al pa jest sladoleda... user posted image Sem opazila to, ker imamo drug voziček (marelo) na 2 ročaja in mi gre kar po svoje neki, če ga peljem samo z eno roko.

zojatisa - gibe dojenčka sem začutila nekje v 15. tednu, ampak bolj kot neko božanje od znotraj in ne vsak dan. Zdej par dni pa čutim prav brce že, sem v 18. tednu. Pri prvi nosečnosti sem v tem času komaj začutila ene mehurčke, tokrat pa dosti prej.

kafe - drug teden ne morem, smo na morju, potem pa komot. Samo sredo 08.06. ne, gremo na en pregled v LJ. Torek, četrtek?

smrketa24, midva sva darovala popkovnično kri in ni res, da partner ne sme popkovine prerezat. Moj jo je, ko so končali postopkom. Jo bova tokrat tudi darovala.

hopsala - jst sem tudi bolj za lupinico.

(odgovor članu SuzanaF)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
28.5.2011 12:35:06   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

natka, ti ni moteče, če ima voziček 2 ločena ročaja? Meni je super, če je samo 1 ročaj, ker ga lahko lepo vodim z eno roko. Če sta pa 2 ročaja, ne morem z eno roko šofirat, z drugo pa npr. telefonirat al pa jest sladoleda... user posted image Sem opazila to, ker imamo drug voziček (marelo) na 2 ročaja in mi gre kar po svoje neki, če ga peljem samo z eno roko.

Ja mi je, sam nisva nič našla še boljšega, ma pregledala sem sega boga, tudi tist kar je Jana predlagalauser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
28.5.2011 19:15:33   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, NS, AC, morfologija, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 13.6., Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 13.6., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image
Sončna30, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.5., 23.5., okolica Celja user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 15.6., okolica Lj. user posted image
cassy, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 15.6., Savinjska user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.6., Gorenjska user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 26.5., Gorenjska user posted image
polonal99, 3 user posted image

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 11.5., Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.6., Ljubljana user posted image

3. 11.
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.6., Štajerska user posted image
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 23.5., Štajerska user posted image
mary003, 23 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.5., Ljubljana user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.5., Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 23.6.  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , 23.6., Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 23.6., Ljubljana user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 23.6., Ljubljana user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 27.6., Gorenjska  user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 3.6., okolica Kranja user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image Kranj user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 10.6., Štajerska user posted image

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.5.,  user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 23.6., Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 6.6., Mariborsko okrožje user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 13.5., Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image okolica Ljubljane user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 9.6., Gorenjska user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 25.5., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 6.6., Gorenjska  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 16.6., 11.7., Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 17.6., Ljubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 14.6., Maribor  user posted image
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 3.6., Štajerska user posted image
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 31.5. user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 22.6., Savinjska user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image , 23.5., user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.5.  user posted image

15.11.
miskica1983, 27 let, 1  user posted image , 0  user posted image , 12.5., Ljubljana  user posted image user posted image
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image

16.11.
17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 3.6. user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , 12.7.  user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 1 user posted image , 8.6. user posted image

19.11.
lean, 2 user posted image , 1 user posted image , 6.6., okolica MS user posted image
vesna91, 2 user posted image , 1 user posted image , 18.5.,   

20.11.
Zojatisa, 28 let, 17.6. Prebold user posted image
hopsala, 21 let, 3.6., 16.5., Zasavje user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 15.6.  user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted image , 7.6., Prlekija user posted image
MojP, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.5., 10.5., Domžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , 10.6. user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.6, Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 8.6., 19.5., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , 2.6., Ljubljana user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image 9.5.  user posted image

25.11.
26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted image , 26.5., 18.5., Primorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0 user posted image , 31.5., 11.5.  user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image , 13.6., 8.7.  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 1.6., Gorenjska user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , 13.6., Kranj user posted image
nepovemše, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.6. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , 20.6., 17.5., Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , 2.6., 27.5., Trbovlje user posted image

29.11.
30.11.
x.11.

tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
Edinka user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 85
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
      - nosečnica.si                             - babybook.si
          - noseča.com                             - pregnancy.org
    - bibaleze.si                               - bambino.si
                     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
   OTROŠKA IMENA
   ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
28.5.2011 20:08:13   
Natka23
No pa sem ga našla, takega z poličk, na kateri lahko stoji starejši otrok, kot je moj ga videl ::http://www.mimovrste.com/artikel/4030058626/otroski-vozicek-peg-perego-easydrive-switch-completo-zaffiro Sam staneeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 28.5.2011 20:11:03 >

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
29.5.2011 8:29:57   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

oj!

a za to potrdilo za partnerja mormo it še enkrat na tiste dva tečaja čeprav smo pred kratkim rodili? ker men se zdi da ne

Ne, to velja samo za prvorodke. Se mi zdi, da to potrdilo za očete velja 3 leta (nisem pa popolnoma prepričana).

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
29.5.2011 8:37:59   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

smrketa24, midva sva darovala popkovnično kri in ni res, da partner ne sme popkovine prerezat. Moj jo je, ko so končali postopkom. Jo bova tokrat tudi darovala.

A res. O, super. Ker pri meni je bil že oblečen, ko so spet moža poklicali notri in sem upala, da je to zaradi vakuuma in ne zato, ker smo darovali popkovnično kri. Upam, da bo tokrat lahko prerezal.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
29.5.2011 16:58:09   
punsha
Samo na hitro se javim. Cerklaža je za mano. Je kar kriza, materničnega vratu ni popolnoma nič več. Seveda sledi strogo ležanje do konca. G močno upa, da pridemo do 35. tedna. No tako bom rodila v Ljubljani, ker bo očitno nedonošenček. Preglede imam na 14 dni in naslednji je 8.6.2011. Rekel je, da me raje 10x vidi, da pridem nazaj za brez veze, kot pa da bi bilo kaj narobe.
Pridno božajte svoje trebuščke. Jaaa, jaz tudi že čutim brcike - v 17. tednuuser posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
29.5.2011 20:53:55   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Samo na hitro se javim. Cerklaža je za mano. Je kar kriza, materničnega vratu ni popolnoma nič več. Seveda sledi strogo ležanje do konca. G močno upa, da pridemo do 35. tedna. No tako bom rodila v Ljubljani, ker bo očitno nedonošenček. Preglede imam na 14 dni in naslednji je 8.6.2011. Rekel je, da me raje 10x vidi, da pridem nazaj za brez veze, kot pa da bi bilo kaj narobe.
Pridno božajte svoje trebuščke. Jaaa, jaz tudi že čutim brcike - v 17. tednuuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
29.5.2011 21:58:35   
MalinaNina
Hej hej!
Se vam kar tko mal javim,... na hitro, da vas mal pozdravim. Evo... brcamo user posted image Ravno danes sem dopolnila 17 tednov, brcamo pa že ene 3 dni. Kar hitro, niti še nisem pričakovala. Je pa kar smešen filing user posted image Jaz sem..kako bi rekla.. malo "drugačna" nosečnica. Seveda sem srečna..NAJBOLJ!! Ampak včasih imam take čudne občutke... npr. ko brcamo.. Enkrat mi je zakon, bi kar mal pojokcala od sreče user posted image Naslednjič mi je pa kar en freaky filing, da je dejansko v meni živo bitje, ki se premika... se kar malo napsihiram. Sploh zvečer, ko moj user posted image spi. Sej vem, da sem čudna... ampak taka sem user posted image
Cunje Prejšnji teden sem bila v Qlandii v NM. Sem si kupila kar ene par luštnih kosov oblačil. Hlače, kr.hlače. majčko, oblekco,.. se da dobit marsikaj, za kar ugodno ceno (npr. hlače HM = 25€).
Hormoni: Mate kaj "stranskih učinkov" nosečnosti? user posted image Jaz sem takoooo mozoljasta, da mi je kar malo nerodno hodit po svetu okrog user posted image Upam, da se kaj umiri no... da ne bo celo nosečnost tako...
Voziček: Hm... zdaj se me pa že loteva nosečniška mrzlica user posted image Sem malo gledala vozičke in sem se zaenkrat naudušila nad dvema: Jane slalom pro reverse in PegPerego GT3. Ima že katera ta voziček? Kake izkušnje?

No evo.. toliko zaenkrat user posted image Držim za vse tiste, ki imate take in drugačne težavice, pesti... in VEM, da se bo pri vas vse uredilo.
Poljubček na bušije

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
30.5.2011 7:18:52   
Edinka
perla, a sem zafrknila? čist možno :)

Moja prva nosečnost, doma še nobenega razgrajača.

Sem mislila, da je tisto za število plodov. user posted image

A je katera še vedno tako nepopisno zaspana? Sem mislila, da bo tega v 15. tednu počasi konec, pa zgleda da ni. Pravijo, da bo fant, ker me je s svojo lenobo okužil. user posted image

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
30.5.2011 7:47:10   
twiggi
hormoni me dajejo 100 na uro. mozoljavost, brada, čelo, nos,... ni da ni. ful dobre volje ampak takoj za tem jok ( sploh ni razloga ). vidim mamico z vozičkom, jok. vidim reklamo z bebikami, jok. se na mojega dragega spomnim, jok. kriza! ne vem od kod jemljem te solze! drugač pa utrujenost. Pride kakšen dan ko sem res utrujena, so pa dnevi ko bi lahko ne vem kaj naredila. Tak da ja, mi imamo kr pestro, kar se mojega vedenja tiče. user posted image moji doma nič ne rečejo, ker vejo da vse to zraven spada, edino moj ne ve v določenih situacijah kako se naj obnaša do mene. user posted image

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
30.5.2011 8:06:59   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: MalinaNina
Voziček: Hm... zdaj se me pa že loteva nosečniška mrzlica user posted image Sem malo gledala vozičke in sem se zaenkrat naudušila nad dvema: Jane slalom pro reverse in PegPerego GT3. Ima že katera ta voziček? Kake izkušnje?

Jaz imam Jane Slalom Pro (navadnega, ki se ne obrne) in sem zelo zadovoljna. Res je lahek za manevrirat, po vsakem terenu ga lahko brez problema pelješ. Teli reverse so mi pa še bolj všeč, samo takrat jih še niso imeli. Pa barve so res lepe. Pa še fino se zloži, tako da smo ga mi brez problema spravili takrat še v eno zelo staro Corso.

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
30.5.2011 9:44:27   
nepovemše
Živjo, punce!

Lakaya - to je pa super novica, da si bolje. Ko sem prebrala tvoj post, sem se kar zgrozila. Kaj ti je vstavila G? In kako bo šlo naprej? Povej še kej.

Brce - jaz pa ne čutim brc, ampak neko gomazenje po trebuščku, sedaj sem na začetku 15. tedna, zgodaj je še, vendar je to druga user posted image , pa se mi dozdevajo nekam znani občutki. Prvič sem začutila isto nekje okoli 18., 19. tedna.

Koliko ste ve noseče, ki že čutite brce?

Kdaj se pa kaj dobimo Ljubljančanke na kakšnem sladoledu?

LP

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
30.5.2011 10:06:08   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: nepovemše

Koliko ste ve noseče, ki že čutite brce?

Jaz sem jih začutila v 15tednu, 1. pa v 16t in 2 dni

(odgovor članu nepovemše)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
30.5.2011 10:31:58   
tassika
Jaz sem jih prvič začutila okoli 18t, zdaj že malo od 13t - tko mogoče 1x na teden, zdaj v 15t pa čutim premike vsak dan, zvečer, ampak ne še brcike, samo tisto, kot da se nekaj preteguje v trebuhuuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
30.5.2011 10:59:42   
nepovemše
Ja, točno tko; Tassika, neko gomazenje.
Men se že cel teden dozdeva, sem povedala dragemu, ki se je namuznil, pa moji mami, ki je pa samo nejeverno pogledala!

No, jaz že vem, heh!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
30.5.2011 11:14:01   
muca*maca
Pozdravljene, nosečke!

Ker sem končno povedala še v službi, je nastopil čas, da se razkrijem tudi vam.

Do tega trenutka sem klepetala z vami pod nickom NEPOVEMŠE, zdaj pa vam z veseljem sporočam, da spet prevzemam svoj stari nick MUCA*MACA.

Tako, nepovemše se bo upokojila, spet je tukaj muca*maca user posted image

Še enkrat živjo, Tassika, se poznava že s teme Oktobrčki 2009, samo da je moj Maks zamujal in pristal med novembrčki.

Veselim se še nadaljnega klepeta z vami,

vaša user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1742
30.5.2011 11:22:24   
voxaja
No, da se še jaz javim po doolgem času. Prejšnji teden sem imela pregled, smo poslušali srčka. Zgleda vse ok. Mi je pa G reku, da če bi hodila v službo bi me že drugi mesec dal na bolniško, zaradi zastoja rasti v 1.nosečnosti in se zna zgoditi da bo sedaj istouser posted image Rekel je tudi da naj ne dvigujem ničesar, čeprav sem mu povedala da bo to bolj težko ob enoletni hčerkici ki še ne hodi sama. Sedaj se trudim da bi čim manj dvigovala, ampak čisto brez seveda ne gre. Upam, da bo z malo pikico vse vredu. Me kr mal skrbi kako bo, glede na to da sem v 1.user posted image lahko več počivala kot sedaj, pa se je mala rodila z 2350g in 46cm. Upam, da sedaj pridemo vsaj do te kilaže. Ima mogoča katera podobno izkušnjo?

Drugače pa imam naslednji pregled šele 7.7. -morfologijo. To je še  taakoo daleč, se bo kar vleklo. Upam da takrat zvem za spol. me res firbec matra. Moj navija za fantka, ker imamo doma že punčko. Pa tudi meni se dozdeva da je fantek, čeprav če pomislim, se mi je to dozdelvalo tudi pri hčerkiciuser posted image user posted image Kar bo pa bo, samo da bo zdravo in da bo vse ok.

Glede brc- nisem čist sigurna, ampak se mi zdi da je blo to to in da ni bila prebavauser posted image Sem pa sedaj v 17.tednu. Prvič sem začutla pri 19.tednih.

Lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1743
30.5.2011 13:33:20   
Petrushka1980
Živjo vse nosečke, ki pričakujete vesel dogodek v letošnjem novembru. Tudi jaz se vam pridružujem. 1. user posted image 0user posted image  , moj PDP je 22.11.2011. Do sedaj nisem imela nobenih posebnih težav. Sedaj sem v 15. tednu in se počutim odlično. Tale forum se mi zdi odličen za izmenjavo izkušenj in da kej novega zvem glede na to, da je zame vse prvič. :)
Lepo se mejte, se še kej javim!

Lp,

Petra

(odgovor članu voxaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
30.5.2011 14:36:32   
lakaya
čaw souser posted image

Punsha in Voxaja pošiljam vama tisoč user posted image res ne bo nič fletno celo nosečnost preležat, sploh z malim otročkom doma ... Probita poiskat kakšno varstvo, k vem, da je naslabše prav dvigovanje, če maš rizično nosečnost... V glavnem želim vama vsaj čim manj problemov in da bo na koncu vse o.k. z user posted image

Tjaša27 in Nepovemše jaz sem zdaj kr ql, sem se sprjaznila s tem, da imam v nožnici ta pesar ( to je gumijast obroček premera 9 cm in debeline 0,5 cm) ki mi lepo podpira maternico vsaj tolk, da mi maternični vrat ne gleda več ven iz nožnice. Mal težji se mi je sprijaznt s tem, da bom po porodu verjetn ostala brez maternice, res da nimam namena imet več otrok, ampak vseen mi je hudo... Sej s časom, se bom tud navadla, da mora pač tko bit...

user posted image vsem za brcike, jaz jih še vedno čakam....

uživajte na sončkuuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
30.5.2011 20:56:50   
tasa.m
Pozdravljene user posted image , se vam pridružujem še jaz, moj datum roka je 22.11., čeprav mi je pri NS napovedala 1.12., tko da bo vse bolj verjetneje konec novembra, to je moja druga user posted image , doma imamo že 2,5 staro punčko, ki že veslo razlaga, da ima mamica v trebuščku dojenčka. Še moji podatki za seznam: starost 29 let, kraj: okolica Domžale, naslednji pregled: 27.6.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
30.5.2011 22:23:56   
hopsala
pozdravljene!

kako ste kaj?

am..zakaj ringaraja.net včasih ne dela? mislm tud tko po dva dni mi ne dela... enostavno ne odpre strani? nevem, al se sam men to dogaja al tud keri drugi?user posted image

drugač pa eno vprašanje glede vozička... pozna katera ta voziček? oz. mnenje uporabnic?user posted image http://www.baby-spa.si/quattro.html ?? edino slabo točko ki sem jo zasledila je bla da lupinca nima možnosti isofix sistema... pa še cena je solidna v primerjavi z drugimi...

drugače pa..moj trebuh raste in raste..ma imam občutek včasih da me bo kr razgnalo..user posted image nevem al je normalen tak trebuh za 15t... user posted image

brcike pa.. jaz jih še nisem čutila, oz. kakšne metuljčke ali pa kaj podobnega že ampak to ne vem al je user posted image al prebava user posted image kaj konkretnega pa še vedno nič ...

lepo bodite in božajteuser posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
31.5.2011 8:07:00   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: hopsala

am..zakaj ringaraja.net včasih ne dela? mislm tud tko po dva dni mi ne dela... enostavno ne odpre strani? nevem, al se sam men to dogaja al tud keri drugi?user posted image

drugač pa eno vprašanje glede vozička... pozna katera ta voziček? oz. mnenje uporabnic?user posted image http://www.baby-spa.si/quattro.html ?? edino slabo točko ki sem jo zasledila je bla da lupinca nima možnosti isofix sistema... pa še cena je solidna v primerjavi z drugimi...

Meni rr zaenkrat normalno dela, tako da lahko vsak dan sem pokukam.

Glede tega vozička.....moja soseda ga ima (ki je hkrati tudi moja zelo dobra prijateljica), tako da ti lahko povem njeno mnenje. Oni so zelo zadovoljni, pravi samo, da jo malo motijo sprednja kolesa, ker včasih hočejo kar po svoje, da je pa drugače zelo zadovoljna. Pa tudi zelo lepe barve imajo in so poceni v primerjavi z drugimi vozički, kjer se dobi popolnoma vse v kompletu. Ah, tudi če lupinica nima iso-fix sistema ni panike. Se jo da vseeno super naštimat v avtu. Tudi mi nimamo pri našem iso-fixa, pa sploh ni panike. Se itak hitro navadiš zapenjat.

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
31.5.2011 8:09:04   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Glede tega vozička.....moja soseda ga ima (ki je hkrati tudi moja zelo dobra prijateljica), tako da ti lahko povem njeno mnenje. Oni so zelo zadovoljni, pravi samo, da jo malo motijo sprednja kolesa, ker včasih hočejo kar po svoje, da je pa drugače zelo zadovoljna. Pa tudi zelo lepe barve imajo in so poceni v primerjavi z drugimi vozički, kjer se dobi popolnoma vse v kompletu. Ah, tudi če lupinica nima iso-fix sistema ni panike. Se jo da vseeno super naštimat v avtu. Tudi mi nimamo pri našem iso-fixa, pa sploh ni panike. Se itak hitro navadiš zapenjat.

Sem pozabila napisat, da ima ona trikolesnika in ne štiri.

Neposredna povezava do sporočila: 1749
31.5.2011 9:29:42   
Natka23

Sem pozabila napisat, da ima ona trikolesnika in ne štiri.

Mi tudi nismo imeli isofixa, pa mi ni bil problem, niti nisva nato nekja preveč študiralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......