|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
23.5.2011 14:11:54   
miskica1983
Pozdravljene !

Sem na hitro prebrala, da imate temo majčke z napisi, zato bom sedaj samo pripopala en link, kaj več pa napišem zvečer, jutri user posted image

http://www.smesnemajice.si/zenske-majice/nosecnice.html

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
23.5.2011 14:19:53   
nepovemše
Jst mam pa dons nuhalno - čez manj kot dve urci, iiiiiiiiiii!
Komi čakam :)
LP

(odgovor članu miskica1983)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
23.5.2011 15:58:19   
jenny700
HEEEJ nosečke :)

vabim vse iz Gorenjskega konca, da se nam pridružijo v debati/forumu GORENJSKE NOSEČKE :)

mogoče naajdete kakšno nosečko iz vašega konca za kofetkanje ;)

lep pozdravuser posted image

(odgovor članu miskica1983)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
23.5.2011 20:16:20   
Jana73
majice ob današnji tehnologiji (računalnik, tiskalnik, skener...) si bom majičke naredila sama! V milerju kupiš folijo za natisk, seveda, ko imaš moraš naredit zrcalno sliko, izrežeš in zapeglaš na katerokoli majico. Preizkušeno!

slabi rezultati nuhalne kolikor sem poučena... ja rezultat slab, glede na izračunan v povezavi s starostjo! Za starost 38 let je tveganje 1:151. Po merjenju nuhalne (1.7mm)  je bil moj rezultat 1:651. G je rekel, da glede na to, da je to tri kratna vrednost, je to že precej nizko tveganje (kot pri 30 let stari nosečki)! Odločila sem se za DHT ta pa je dal skupni rezultat 1:2030, kar je pomenilo, da sem glede na vnešene podatke na starosti 15 letnice!
Torej: brez panike pri teh rezultatih, vprašajte za tveganje pri vaši starosti, pa boste najbolj videle ali je rezultat z nizkim tveganjem oz. z visokim.

Še malo novic...

Evo ga! Pa je AC za mano . Naredil mi jo je dr. Kavšek Gorazd v LJ porodnišnici v IV. štuku. Danes in še 2 dni mislim ležat kot snop! No, malo časa sem si utrgala .

Tiste, ki poznate dr. Kavška... "Kakšen" gospod je to?

No, počutim se v redu. Magnezij šumenke 3x na dan. Počivam. Malo zateguje mesto vboda. Najbolj strah me je bilo, kakšnega odtekanja polodovnice... izgleda, da je vse v najlepšem redu .  Zdaj pa 3-4 tedne živčne vojne glede rezultatov...

Lepo nosite!

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
23.5.2011 20:21:48   
amarnat
IZVIRNO SPOROČILO: Jana73

Evo ga! Pa je AC za mano . Naredil mi jo je dr. Kavšek Gorazd v LJ porodnišnici v IV. štuku. Danes in še 2 dni mislim ležat kot snop! No, malo časa sem si utrgala .

Tiste, ki poznate dr. Kavška... "Kakšen" gospod je to?

No, počutim se v redu. Magnezij šumenke 3x na dan. Počivam. Malo zateguje mesto vboda. Najbolj strah me je bilo, kakšnega odtekanja polodovnice... izgleda, da je vse v najlepšem redu .  Zdaj pa 3-4 tedne živčne vojne glede rezultatov...

Lepo nosite!

user posted image  bomo v mislih s tabo...    vse bo tako kot mora biti... misli pozitivno!  user posted image

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
23.5.2011 20:57:18   
nepovemše
evo, mi smo bili danes na nuhalni - družinsko in tamali je bil čisto zaskrbljen, kaj se dogaja z mamo
skoz: mama, mama, mama...

No, pregled sam ni bil nič posebnega, nismo naročali CD, ker se meni zdi to BV. Z detetom je vse OK, velik je že 6,5 cm

Tveganje je nizko, 1:2500 ali nekaj takega, datum poroda pa potrjen na 27.11.

Prešteli smo prstke na obeh rokah, za spol nismo hoteli vedeti, čeprav je g. skoz nekaj namigovala: želite še kaj vprašati? Neeeee, hahahahaaa!

15 minut, 4 sprintane slike, 60 eur in smo bili zunaj.

To je to.

Zdaj pa čakamo na 20.6. in se nam sploh nikamor ne mudi. Je treba uživat dneve.
Slabosti skoraj ni več, utrujenost danes je, zaspanost je pa ni... še kar gre!

LP

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
24.5.2011 7:47:10   
hopsala
pozdravljeneuser posted image

jaz sem spet zgodnja, kot kakšna stara mama že ob 6 pokonc user posted image sem že mislila da so slabosti mimo pa evo danes je spet groza...user posted image upam da čimprej mineuser posted image

majice.. ja tudi jaz si mislim kupiti nekaj takšnih majčk... sem pa videla v Stradivariusu-če se ne motim, takšne enobarvne majice z malo širšimi naramnicami in malo daljše, več barv, za 8€..tak da to se mi zdi kar ugodna varianta...pa potem še tisk pa ni nek hud znesek...
jana73...edino to ne vem...za to folijo za natisk ki jo kupis v milerju..je potrebna še kakšna posebna barva?in kje se še to kupi?

pa čestitke vsem za uspešno opravljene pregledeuser posted image user posted image

božajte bušije.

(odgovor članu nepovemše)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
24.5.2011 8:42:28   
soncnica1985
Živjo dekleta!

Najprej vsem čestitke za dobro opravljene preglede :) Moj naslednji pregled je jutri :) Upam, da že zvem spola..mi je fajn, da bi vedela, da se lahko s fantom malo pripraviva...imava pa prave podvige, saj je za dvojčke blazno malo izbire glede vozičkov in občutek imam, da so prodajalci tudi nekoliko zmedeni in ne znajo ravno svetovati... :))

Sicer se pa krasno počutim, nobenih slabosti, poleg tega pa me mali pikici že žgečkata po trebuščku :)) 

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
24.5.2011 9:03:53   
Jana73
hopsala  jaz jih natisnem z inkjet tiskalnikom. Seveda je treba vedeti, da je zadeva obstojna vse dokler ne gre čez določeno število pranj. Zadeva se imenuje: SIGEL inkjet preslikač za majice in tekstil. Verjetno pa ni edini!user posted image

Glede slabosti pa... sem mislila da sem tudi jaz že mimo...user posted image Moram reči, da mi je skoraj večkrat slabo kot pa v 1. trimesečju. Pride nenavaden vonj, kakšna hrana, preveč napora... pa mi obrne želodec user posted image .  Utrujenosti (tako hude kot prej ) pa že kakšne 3 tedne ni večuser posted image .

amarnat  Hvala za user posted image

Čestitke vsem za opravljene preglede.

Lepo nosite!

< Sporočilo je popravil Jana73 -- 24.5.2011 9:05:46 >

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
24.5.2011 9:16:56   
moni23
Jana73, držim pesti vse bo ok!:)

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
24.5.2011 9:49:56   
Natka23
jana73user posted image user posted image user posted image

slabosti in bruhanje ma jaz imam danes spet en unih dnevov ko mi nič ne paše jest, pa sem vseen naredila si hrenovke, ki pa so že nekje v kanalizaciji, žal niso obstale v želodcuuser posted image

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
24.5.2011 9:59:10   
natka28
Ojla!
Najprej čestitke vsem user posted image , za dobro opravljene preglede. Jaz sem bila ravnokar na pregledu, in sem pomirjena, saj je z mojouser posted image  vse ok. Naslednji pregled imam 7.6.2011.

Glede ultrazvokov: meni dela vaginalni ultrazvok na vsakem pregledu, res je sicer, da imam rizično nosečnost, saj sem krvavela v 7t, sedaj pa sem že v 14tuser posted image . No, upam da bo vse ok.

Lep sončen dan še naprej!

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
24.5.2011 10:55:44   
melona27
Hej, punce..js imam pa eno slabo novico...sem v 14.tednu, do zdaj nisem nikoli bruhala, včeraj pa ne vem, ali sem se zastrupila s hrano ali pa sem fasala trebušno gripo in me je zdej zelo strah, da ni kaj narobe z mojo pikico:(zbruhala sem, karkoli sem pojedla ali popila, potem sem klicala v ZD, če je lahko kaj narobe z mojim bejbijem, pa je samo rekla, da če se bo stopnjevalo, naj pridem tjauser posted image pa da naj po žličkah pijem, da ne bom dehidrirala...ali je katera že imela med nosečnostjo trebušno gripo ali zastrupitev s hrano??ker čudno mi je, da driske nimam, torej težko da je trebušna gripa, jedla sm pa normalno, kar sm zihr že jedla v nosečnosti...hmmm, ne vem....boli me spodaj ne, samo kdaj me ponoči  zašpika, ko se obračam...zdle sm sicer pojedla zajtrk, tko da upam, da ne bom spet bruhala, zaenkrat ne kaže na to...
Čuvajte in božajte svoje buškote;)

(odgovor članu natka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
24.5.2011 11:52:34   
Zojatisa
Živjo pune kako smo joj men je že tok uročo kaj šele bo.
Nimam pa nobenih problemov za enkrat slabosti ali utrujenosti.
Razn brdavičke bolijo.
Dejte mi povedat ali ko G posluša srček z tisto napravco ali vam ga takoj najde ali ga tudi neki časa išče.
Joj mene je zadnič skor kap ko ga ni takoj našu in je reku ja kje ga skrivate jz sm bla že čist adijo na kar reče evo ga in potem je najbrš vidu da sm čist adijo pa me je hotu mal razvedrit pa reče da drugič boma dala mu pa mobi not se bo prej javu.
sm me je še vedn blo strah pa sm ga še enkrat pol predn sm šla ven vprašala če je vse ok pa je reku da ja.
Kakšne izkušne imate ve z temi napravcami ko polušajo srček.
Sestrična in punca od brata tud ptavta da včasih dlje išče da je odvisn kok je otrok obrnjen?
Lepo bodite in užiajte v leprem sončno-vročem dnevu.
lp

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
24.5.2011 11:53:51   
tassika
Melona, meni se je to prvič zgodilo. Ni bila ne viroza, ne zastrupitev. Mogoče si samo pojedla kaj takega, ki ti trenutno ne ustreza. Jaz sem takrat pojedla filane paprike. Groza, bruhala 2 dni skupaj. Poskusi piti, mogoče kakšno sadje z veliko vode, pa bo. Jaz zase vem, da ne smem močne hrane, tko kot sem napisala filane paprike, golaž,...

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
24.5.2011 13:23:25   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Melona, meni se je to prvič zgodilo. Ni bila ne viroza, ne zastrupitev. Mogoče si samo pojedla kaj takega, ki ti trenutno ne ustreza. Jaz sem takrat pojedla filane paprike. Groza, bruhala 2 dni skupaj. Poskusi piti, mogoče kakšno sadje z veliko vode, pa bo. Jaz zase vem, da ne smem močne hrane, tko kot sem napisala filane paprike, golaž,...

Ja jaz tudi opažam, da moram resno izbirat hrano, ki vem da bo not obsatla, nekako pa je ta trenutek teško, ker ko hladilnik odprem, mi obrne, tak da ...user posted image user posted image

vročina jah jaz rečem pozimi je blo sanjsko bit noseč, bilo mi je ful vroče in se pod bundami nosla kratke rokave, pa je nekak šlo, polet pa kaj naj sploh imam oblečenuser posted image user posted image ma kriza in še tej glavoboli

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
24.5.2011 13:29:51   
a.afrodita
Pozdravljene souser posted image

Kok ste pridne, 2 dni me ni pa 4 strani popisane!!!

Jaz imam še kr težave z krvavitvami, sicer niti niso tko krvavitve, ampak krvave nitke v izcedku in to kr velikouser posted image

G mi je odstranila polip in ne ve zakaj še trajajouser posted image , dala mi je Dalacin, če je slučajno vnet MVuser posted image , Punce tukaj ste ene že jemale Dalacim antibiotično kremo ane, kako je šlo? Vam je pomagala? Ste sploh čutile, da imate vnetje?
Mene je fuul strah bezat not z tem aplikatorjem, sinoči sem bla čist trda k sem ob nekaj zadela, kako je vam to šlo.
Jaz upam, da sem s tem zsključila teh 6 tednov agonije in bom končno začela uživat v nosečnosti!!!!!!!!

Drugače se slabost počasi umirja, pomaga mi če imam čigumije:)) Trebušček se boči, srček zdej že takoj najdemo z angelsoundom, sam še te krvavitve se nehajo pa bom najsrečnejšauser posted image

A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
24.5.2011 13:40:55   
škrpijonka
Zojatisa tako kot ti je povedala sestrična in punca od fanta, sedaj se tvoja pikica še precej premika in jo je treba loviti, da se sliši srček. Tako da ne se ustrašit, če takoj ne najde utripa. Tudi tiste, ki imajo doma angel saund morajo iskat utrip in dostikarat zaženejo paniko po nepotrebnem, ker takoj ne najdejo utripa.

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu a.afrodita)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
24.5.2011 13:48:17   
Zojatisa
Škarpijonka hvala za tolažbo itak pa če bi blo kaj bi me dal naprej in na UZ. G pa je reku da je vse ok in da se vidma čez mesec in naj uživam.

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
24.5.2011 13:50:11   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: melona27

Hej, punce..js imam pa eno slabo novico...sem v 14.tednu, do zdaj nisem nikoli bruhala, včeraj pa ne vem, ali sem se zastrupila s hrano ali pa sem fasala trebušno gripo in me je zdej zelo strah, da ni kaj narobe z mojo pikico:(zbruhala sem, karkoli sem pojedla ali popila, potem sem klicala v ZD, če je lahko kaj narobe z mojim bejbijem, pa je samo rekla, da če se bo stopnjevalo, naj pridem tjauser posted image pa da naj po žličkah pijem, da ne bom dehidrirala...ali je katera že imela med nosečnostjo trebušno gripo ali zastrupitev s hrano??ker čudno mi je, da driske nimam, torej težko da je trebušna gripa, jedla sm pa normalno, kar sm zihr že jedla v nosečnosti...hmmm, ne vem....boli me spodaj ne, samo kdaj me ponoči  zašpika, ko se obračam...zdle sm sicer pojedla zajtrk, tko da upam, da ne bom spet bruhala, zaenkrat ne kaže na to...
Čuvajte in božajte svoje buškote;)

S tvojo pikico je vse ok. Je na varnem v bušiju. jaz sem imela to trebušno virozo 14 dni nazaj. 3 dni sem bruhala, sem pristala na urgenci na infuziji. Tudi v prvi nisečnosti se mi je to zgodilo in so mi že takrat rekli, da to ne vpliva na dojenčka. Samo pit je treba po požirkih, da se ne dehidrira. čeprav je ful težko. Jaz sem vse, kar sem popila, tudi izbruhala. Po treh dneh se je začelo izboljševati, četrti dan je bilo pa ok. Če pa ne bi šla na infuzijo, bi se mi pa mogoče še vleklo.
Če ti je res ful slabo oz. da boš še kaj bruhala kar pojdi k zdravniku, ti bodo dali infuzijo in bo takoj bolje. Meni je žal, da sem tako dolgo odlašala, ker se potem samo vleče.

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
24.5.2011 13:59:48   
smrketa24
Vročina - no, meni pa skoraj nikoli ni vroče. Jaz sem pomoje eden najbolj zmrznjenih ljudi na svetu user posted image user posted image Pri prvem sem bila večinoma noseča čez zimo in sem bila oblečena kot medo, pa me je še vedno zeblo. Sedaj bom pa med poletjem in upam, da mi bo kdaj vroče user posted image Zame je idealno 30 stopinj - mi je ravno prav takrat. 

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
24.5.2011 15:10:35   
melona27
Hvala Tassika in Smrketa, sta me pomirili...ni mi več slabo, sm zdle lih pojedla kosilo,pa tud zajtrk je šel lepo v želodčka, tko da...hvalabogu;)a ve še vedno nosite modrce s kostjo, ker meni je sestra rekla, naj neham nositi modrčke s kostjo in podložene, ker baje to ni dobr...pa sm si šla dans nabavit 2 modrčka v DM, za nosečnice in dojenje..bo treba sprobat:)

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
24.5.2011 16:30:34   
twiggi
jaz imam pa nek drug problem, ki se mi pojavlja zadnje čase. mogoče bo malo čudno zvenelo. namreč grozno me srbi leva bradavica, rahlo je tudi rdečkasta, ampak oblike je pa enake kot prej. je imela katera podobne težave?

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
24.5.2011 18:24:25   
lisicamica
Živjo user posted image ,

naj se vam še jaz pridružim. Vas že nekaj časa spremljam, ampak se nekak kar nisem upala javit (slabe izkušnje s prejšnjo nosečnostjo, ki se je končala s splavom user posted image ).

No, ampak sedaj je vse OK, imela sem tudi že NS in sem trenutno dobrih 13t noseča user posted image
Še podatki za vašo statistiko, da nas bo še več user posted image
30 let, Gorenjska, 2user posted image , 0user posted image , user posted image , naslednji pregled 1.6., PDP 26.11.2011

Se vam še kaj oglasim.
Uživajte!

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
24.5.2011 18:53:25   
razgrajačka
O Razgrajačka!! user posted image Kako si? Še vedno smo v mislih s tabo.. Sta že zagledala ponoven plusek?

Ja, v bistvu sva pa res. Sva bila (spetuser posted image ) malo presenečena, ker sva rekla, da bova do junija počakala, ampak očitno se dete boji, da bi si premislila in se je lepo že za januarja najavilo.  Sva bila pa zelo vesela, upam, da bo tokrat vse ok in da detetu potovanje ne bo nič škodilo (sem malo pogledala, pa naj ne bi bilo nekih merljivih napak).

PS. kondomi so edina zanesljiva metoda, hehe. Če pomislim, koliko bi jih v 12ih letih mela, če ne bi bilo tega krasnega izuma...user posted image

Kako se imate ve tu? Me kaj pogrešate?user posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......