smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: melona27 Hej, punce..js imam pa eno slabo novico...sem v 14.tednu, do zdaj nisem nikoli bruhala, včeraj pa ne vem, ali sem se zastrupila s hrano ali pa sem fasala trebušno gripo in me je zdej zelo strah, da ni kaj narobe z mojo pikico:(zbruhala sem, karkoli sem pojedla ali popila, potem sem klicala v ZD, če je lahko kaj narobe z mojim bejbijem, pa je samo rekla, da če se bo stopnjevalo, naj pridem tja pa da naj po žličkah pijem, da ne bom dehidrirala...ali je katera že imela med nosečnostjo trebušno gripo ali zastrupitev s hrano??ker čudno mi je, da driske nimam, torej težko da je trebušna gripa, jedla sm pa normalno, kar sm zihr že jedla v nosečnosti...hmmm, ne vem....boli me spodaj ne, samo kdaj me ponoči zašpika, ko se obračam...zdle sm sicer pojedla zajtrk, tko da upam, da ne bom spet bruhala, zaenkrat ne kaže na to... Čuvajte in božajte svoje buškote;) S tvojo pikico je vse ok. Je na varnem v bušiju. jaz sem imela to trebušno virozo 14 dni nazaj. 3 dni sem bruhala, sem pristala na urgenci na infuziji. Tudi v prvi nisečnosti se mi je to zgodilo in so mi že takrat rekli, da to ne vpliva na dojenčka. Samo pit je treba po požirkih, da se ne dehidrira. čeprav je ful težko. Jaz sem vse, kar sem popila, tudi izbruhala. Po treh dneh se je začelo izboljševati, četrti dan je bilo pa ok. Če pa ne bi šla na infuzijo, bi se mi pa mogoče še vleklo. Če ti je res ful slabo oz. da boš še kaj bruhala kar pojdi k zdravniku, ti bodo dali infuzijo in bo takoj bolje. Meni je žal, da sem tako dolgo odlašala, ker se potem samo vleče.
|