punsha
|
Klop, nekateri pediatri v tem času ne cepijo, ker so klopi najbolj aktivni in ni fino, da ga dobiš med prvo in drugo dozo cepiva (vmes je en mesec - nekateri izvajajo tudi hitro, po 14 dneh). Drugače pa jaz bom malega cepila, ampak potem na jesen. Bi ga pa že sedaj ja... res smo veliko po gozdu, travnikih, pa mali še ne hodi, na tla ga pa isto dam. voziček mi imamo Peg perego GT3 in ga ne menjam za nič. Je res super voz. Sedaj smo kupili tudi marelo, ker je tisti malo pretežak zame za dajat v avto pa ven, ampak če si prej navajen takega luksuza, je potem poden. Pa saj je kul no, ampak marela ima mala kolesa, kar pomeni da se zatika ob vsak malo večji kamen, težko gre po makedamu, kaj šele kak drug teren. No jo imamo le za po mestu in trgovinah. Pri GT3 je super, ker je velika košara spodaj, veliko streho ima in ne rabiš posebne sence, je super vodljiv, meni prav pride tudi bremza, čisto se ga poleže in zadela iz vseh strani, tako da jaz nisem kupovala košare, pa je mali rojen decembra. Mogoče bi koga motilo, ker se športni del ne obrne v obe smeri. Ma mene ni motilo, itak ko otroka posedeš, je že tako velik, da ga zanimajo druge stvari in ne da bi ves čas tebe gledal . No sedaj sem se pa razpisala, kot da bi reklamo delala Mi gremo pa danes na morje za vikend. Moramo še malo časa skupaj preživeti, ker v ponedeljek grem... Jap, je prišel čas za cerklažo, tako da držite pesti. Grem za 4 dni v porodnišnico. Najhujša misel je pa, da bo moj mali fantič doma... . In da me potem čaka ogroooomno počitka . Samo naj bo vse dobro in naj nosečnost hitro mine.