|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
19.5.2011 17:07:44   
mimsi
Pa še nekej sem pozabla, mela sem pregled 17. in me niti ni gledal...malo sva se samo pogovorila in to je bilo to od pregleda...naslednji pregled imam pa 14. 06.

(odgovor članu razgrajačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
19.5.2011 17:47:09   
_perla_
IZVIRNO SPOROČILO: razgrajačka

Ej, punce!
...

Sm vas malo pozdravit prišlauser posted image

O Razgrajačka!! user posted image Kako si? Še vedno smo v mislih s tabo.. Sta že zagledala ponoven plusek?

(odgovor članu razgrajačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
19.5.2011 17:50:14   
_perla_
IZVIRNO SPOROČILO: mimsi

perla jaz sem precej eko usmerjena, tako,da z veseljem ti sugeriram, če boš rabila kako info, glede tega....user posted image

Uh, super user posted image user posted image Mi boš verjetno res kaj pomagala.. Jaz sem kar precej na eko tut udarjena ja user posted image

Drugače pa pri meni je tako, da me zgaga dosti peče. Upam, da bom čimprej kaj začutila otrokove gibe.. Mogoče jih že čutim, pa sploh ne vem, kaj naj pričakujem, ne vem kako se čutijo user posted image Pridno še jemljem Elevit, tu in tam tudi magnezijevo tableto in ko ne vzamem elevita, vzamem tisto šumečo tableto z jodom+folno kislino+železom, da dobim tudi malo joda (zraven prehrane seveda).. upam pa, da ga ni preveč..

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
19.5.2011 17:50:55   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: twiggi

Natka23: in kakšen je ko se zloži skupaj? velikost me zanima. Sama nimam možnosti ga it pogledat ker sem iz Maribora, pa še v staležu sem tako da ne morem iti nikamor. Poznam pa kar nekaj punc ki so komaj prvič noseče in vozičekov še nimajo, tako da nimam nobene možnosti ga v živo videt in sprobat.

Je kar velik, midva sva nazčetku imela twingota pa sva košaro vozla spredaj, no v golfu 4 je šlo brez problema.Jaz imam rdečega in je super.Terenec napihljive gume,vodljiv..

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
19.5.2011 18:26:32   
moni23
Glede vozičkov:

Nama se dopade ABC design, tri tech, v zlati barvi....so tudi ugodni 400eu komplet! Me pa zanima če jje kera že mela izkušnje ali pa pozna koga ki ima tak voziček, gre namreč tudi za spletni nakup!!

user posted image lep pozdrav!!user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
19.5.2011 18:48:26   
_perla_
Tudi midva že malo gledava voziček.. Dobro bi bilo, da bi šel v prtljažnik bolj malega avtomobila.. Tako da gledava kaj v tej smeri, pa nimava še pametne ideje user posted image Tako, da če katera ve kaj več o tem, bi prav prišlo mnenje user posted image

Punce, ali boste šle na 3D/4D UZ? Jaz sem cel čas govorila, da na to pa res ne bom šla, saj čez par tednov tak že vidiš svojo pikico v živo, pa še drago je.. Danes pa sem gledala malo slikice in bi bilo takoo lepo it na to, pa še to se dela med 24 in 27 tednom, kolikor sem zasledila in do poroda je potem še kar nekaj časa.. tako da me kar malo mika.. Uhh, bo težko se odločit user posted image

(odgovor članu moni23)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
19.5.2011 20:15:32   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

Tudi midva že malo gledava voziček.. Dobro bi bilo, da bi šel v prtljažnik bolj malega avtomobila.. Tako da gledava kaj v tej smeri, pa nimava še pametne ideje user posted image Tako, da če katera ve kaj več o tem, bi prav prišlo mnenje user posted image

Punce, ali boste šle na 3D/4D UZ? Jaz sem cel čas govorila, da na to pa res ne bom šla, saj čez par tednov tak že vidiš svojo pikico v živo, pa še drago je.. Danes pa sem gledala malo slikice in bi bilo takoo lepo it na to, pa še to se dela med 24 in 27 tednom, kolikor sem zasledila in do poroda je potem še kar nekaj časa.. tako da me kar malo mika.. Uhh, bo težko se odločit user posted image

Ne men dela G vsakič UZ, pa tudi 3D naredi ob morfologiji in potem tam okol 8meseca bova naredile posnetek za Tjašo z 3duser posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
19.5.2011 20:28:42   
hopsala
hej!

samo toliko da vas malo pozdravim user posted image

vglavnem sem ravno iz zagreba, ampak nisma šla nič po trgovinah, tak da nisem nič vozičkov pogledala, bom zdej na netu, sma šla pa v zoo ko sva že bila tam in malo naokoli..user posted image

drugače pa na kavici je bilo super, mi je bilo tudi fino slišati že vaše dogodke itd. tako da veš kaj lahko vsaj malo pričakuješ... itak če je prvič vse skupaj ti vsaka informacija pride prav... user posted image

drugače pa samo eno vprašanje: me zanima če še katero bolj pogosto špika malo nižje in bolj levo od želodca? kaj bi to bilo? mislim a je to običajno al ...?
no pa čestitke vsem za uspešno opravljene pregledeuser posted image in user posted image vsem tistim ki jih imate v teh dneh!user posted image

pa pridno božajte bušije!
caucau

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
19.5.2011 20:51:37   
nejanejc
ejla.. meni se zdi nuhalna ze sto let nazaj, p aje komaj dva dni... ful cuden obcutek.. nekak komej cakam naslednji pregled, ceprav s emi zdi, d abo drugi pregled bolj formalnost, vsaj tko je blo prvic. Se en mesec do takrat. Potem pa upam kmal morfologija, pa tud o 3d razmisljam. Prvic nisem sla, sam zdej pa verjetno bom.

o vozickih sem zasledila... ja dejte probat, jst sem se tko zakadila v Chiccota, pa sm pol razocarana bla... nic ni blo, tko kot je pisalo. Sem pa slisala ful pohval za mutsy... Sam jst bom probala zdrzat s tem kar mam, bom pac pojedla kar sem skuhala.

mene je v prvi nosecnosti skoz neki špikalo pod zelodcem al pa pr domljah.. ma je minilo preden sem prsla do zdravnice.. pa trkam, je blo vse ok.

mene pa se kar dajejo slabosti zvecer in ponoci, mi je zlo slabo, bruhala glih nisem.. sam se mi gabijo jogurti, melko je bolj za silo, sam se toaste jem, to ne bo dobro. Se dobro, da mi je sadje ok, sam me pa ne tko nasiti in pol sem mal tko.. nevem, se trudim enga namesto treh pojest.

Lep vecer vsem in lepo se mejte

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
19.5.2011 21:25:53   
Tjasa27
oj

jz mam voziček mutsy pa nisem preveč zadovoljna. prvvič sem čakala tri mesece da so ga dostavili, na zalogi niso imeli nobenega. sem prej rodila kot mela voziček. pa bi vzela katerekoli barve če bi imel kej na zalogi. drugič stalno neki šraufi letijo stran in podobno. je pa res da je lahek vsaj za dvigovat. se pa tud ne zloži neki na mejhen. v polotu je cel avto zasedel samo voziček.

sem zdej kupila marelo v akciji in je amerika, tko da če bi bila s to pametjo prej bi kupila kakšen pocen voziček ker itak potem prešaltaš na marelo

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
20.5.2011 7:46:15   
tassika
Kaj je meni pri buzz-u všeč, to, da je zelo vodljiv, praktično na mestu ga obrneš, sicer čez kakšno večjo lukno je lahko malo nestabilen, to pa je tudi to, samo jaz imam star model letnik 2006user posted image  trikolesnega.

Pri marelah pa tudi pazite, jaz sem jo kupila od haucka, super, do zdaj, zdaj se vozi spet v buzz-u, ker pri mareli ji noge skoraj vlečem po tleh, malo manjka in potem mi bremza po kolesihuser posted image

Špikanje, mene danes tudi špika, pa spet sem pozabila kupit donat grrr. Jem praktično vse, slabo mi ni več, sem pa ves čas utrujena, daje me služba, daje me že vročina, obupna sem, pa še sama sebi se zdim, da sem ogromna. Prvič ni bilo takega trebuha, zdaj ga je pa že ful. Kaj bo šele do konca. Pa se ne redim, imam +1kg. Sam trebuh me je user posted image

Posteljico sem jaz kupila od lip poljčane 140*70 ful zadovoljna. Hmmm kaj še. Aja previjalno kupila v iziju, je bila okoli 180 ampak je lepa, kompaktna in ima 4 predale.

Če pa še katero kaj zanima, pa kar vprašajteuser posted image

ps. mamice, ki že imate otroke, a je katera cepila proti klopom, jaz sem še vedno v dilemiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
20.5.2011 8:02:53   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

Ja, jaz bom šla. Sem šla tudi pri prvem, tako da grem tudi sedaj. Bom šla pa spet v Litijo, saj je tam najceneje (40eur) in res se ti lepo posvetijo (samo to delajo ob torkih popoldne in nikoli ne čakaš na vrsto, vedno si ob uri notri). Res sem bila zadovoljna. Šla sem pa pri 29. tednih. Meni so takrat rekli, da je najbolje med 28. in 32. tednom. S seboj moraš prinesti svoj USB ključek in ti slike ter filmčke lepo gor naložijo, potem sem si jih pa jaz dala na CD. Res lep spomin.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
20.5.2011 8:05:16   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: hopsala

drugače pa samo eno vprašanje: me zanima če še katero bolj pogosto špika malo nižje in bolj levo od želodca? kaj bi to bilo? mislim a je to običajno al ...?

Mene ravno ne špika....neka čudna bolečina je, ki sem jo imela tudi v prvi nosečnosti, tako da se mi zdi, da ni nič narobe. Najprej sem mislila, da je kaj z vranico, ki je ravno tam nekje, ko pa sem šla takrat k zdravniku, je rekla, da ni nič hudega. Sedaj je pa bolečina ista, tako da si pač mislim, da bo spet minilo. Je pa res zoprn občutek.

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
20.5.2011 8:08:13   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

ps. mamice, ki že imate otroke, a je katera cepila proti klopom, jaz sem še vedno v dilemiuser posted image

Jaz sem ga lani cepila, ker pri nas jih je ogromno in nočem reskirat. Julija ima zadnjo dozo cepiva, potem imamo pa 5 let mir. Se bom pa tudi jaz cepila naslednje leto, da ne bom ravno pri vsakem grmu pakie delala user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
20.5.2011 8:26:49   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

jaz bi, pa nevem kdaj je prva doza, moja bo zdaj stara 20 mes.. Ravno včeraj sem ji našla prvega klopa na bedrci user posted image . Imaš kakšne infor. kdaj naj bi se ceplo ali katera druga, ker če bom klicala pediatrinjo.

Razna špikanja v noseč. so ponavadi normalna, zna pa bit neprijetno, saj te potem skoz skrbi, če je kaj narobe. Samo ponavadi se potem verjetno bolečina stopnuje, vsaj jaz tako mislim.

Aja na 3D ali 4D ne bom šla, tudi v prvo nisem šla pa tud zdaj ne čutim potrebe.

< Sporočilo je popravil lean -- 20.5.2011 8:28:24 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
20.5.2011 8:30:43   
smrketa24
lean - moj mož se je sedaj hotel cepiti proti meningitisu, pa so mu rekli, da je že prepozen, ker cepivo ne bi še prijelo med poletjem, potem je pa itak vseeno. So rekli, da se je najboljše jeseni cepiti. Čeprav sem jaz lani sina cepila maja, pa mi pediater ni nič rekel, da je prepozno. tako da najbolje, da pediatra vprašaš kaj in kako.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
20.5.2011 8:31:44   
Tjasa27
jz sem ga hotla cepit pa mi je pediatrinja rekla da ona ne cep pred zdej pa ne vem drugim al tretjim letom. tko da se pol nisem hotla kregat z njo. kao naj bi bile to neke nove raziskave.

previjalno, omaro in posteljo sem jz kupila v rutarju v akciji, je komplet prišel mislim da 250 eur. imajo še vedno vsake tok tako akcijo in sem z vsemi zadovoljna.

marelo sem kupila moon in je razen tega da je bila naslednji dan že na servisu super. lahka, vodljiva, na mejhen se zloži. ker vozička več ne morm dvigovat za v avto.

mene tud skoz neki špika tam spodaj, tud prvič me je tako da se tolažim da je pač normalno. mam čez 14 dni pregled pa bom takrat vprašala.

sem se pa zgleda neki prehladila, iz nosa mi teče, vročine pa nimam. upam da bo šlo mim.

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
20.5.2011 8:37:14   
tassika
Jaz pa kašljam ko slon, zdaj se mi je pa še nos začel basat.

Meni je rekla p. da ni važno kdaj, da kar hitro prime cepivo, cepijo pa pri nas od 1 leta naprej. Ma bom kar v pon. poklical ada bi prišli. Ker varuška jo ne špara in hodita povsod, od gozda, do visoke trave,...

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
20.5.2011 8:42:40   
miša*
jooooj... lepo zbrko sem naredilauser posted image user posted image user posted image ... naj pojasnim.... jas mam enega user posted image ,moj ima user posted image ....skupaj pa bova imela 3 hahahahahah moj,tvoj najin varijantauser posted image user posted image user posted image user posted image
ne ne .... pri 14h pa še nisem bila mamica.... se mi je že pri 20tih zdelo da sem bila hitrauser posted image

lep sončen dan vam želimuser posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
20.5.2011 8:45:23   
smrketa24
Ja, tudi pri nas cepijo od 1. leta naprej, tako da kaj pojdita do pediatra. tudi jaz sem ga raje cepila, da sembila bolj mirna.

Joj, tudi jaz imam zamašen nos. Mi gre tako na živce, ker ponoči ne spim. čeprav sem si včeraj zvečer dala Operil v nos, da sem lahko vsaj spala.

(odgovor članu miša*)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
20.5.2011 10:03:55   
punsha
Klop, nekateri pediatri v tem času ne cepijo, ker so klopi najbolj aktivni in ni fino, da ga dobiš med prvo in drugo dozo cepiva (vmes je en mesec - nekateri izvajajo tudi hitro, po 14 dneh). Drugače pa jaz bom malega cepila, ampak potem na jesen. Bi ga pa že sedaj ja... res smo veliko po gozdu, travnikih, pa mali še ne hodi, na tla ga pa isto dam.

voziček mi imamo Peg perego GT3 in ga ne menjam za nič. Je res super voz. Sedaj smo kupili tudi marelo, ker je tisti malo pretežak zame za dajat v avto pa ven, ampak če si prej navajen takega luksuza, je potem poden. Pa saj je kul no, ampak marela ima mala kolesa, kar pomeni da se zatika ob vsak malo večji kamen, težko gre po makedamu, kaj šele kak drug teren. No jo imamo le za po mestu in trgovinah. Pri GT3 je super, ker je velika košara spodaj, veliko streho ima in ne rabiš posebne sence, je super vodljiv, meni prav pride tudi bremza, čisto se ga poleže in zadela iz vseh strani, tako da jaz nisem kupovala košare, pa je mali rojen decembra. Mogoče bi koga motilo, ker se športni del ne obrne v obe smeri. Ma mene ni motilo, itak ko otroka posedeš, je že tako velik, da ga zanimajo druge stvari in ne da bi ves čas tebe gledal user posted image . No sedaj sem se pa razpisala, kot da bi reklamo delala user posted image

Mi gremo pa danes na morje za vikend. Moramo še malo časa skupaj preživeti, ker v ponedeljek grem... Jap, je prišel čas za cerklažo, tako da držite pesti. Grem za 4 dni v porodnišnico. Najhujša misel je pa, da bo moj mali fantič doma... user posted image . In da me potem čaka ogroooomno počitka user posted image . Samo naj bo vse dobro in naj nosečnost hitro mine.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
20.5.2011 10:13:39   
3masha
Za BTC jaz na žalost res lahko samo dopoldan jutri...če bo katera imela čas, naj mi piše na ZSuser posted image

Klopi - cepili jo bomo jeseni tamalo. Ker prejšnjo jesen še ni bila 1 leto stara pač...Zdaj lahko samo upam, da bo vse ok. Itak je vedno nevarnost borelije in tega, kar ima menda vsak drugi Slovenec, jaz sem med njimi tudi.

Voziček: zdaj jih je toliko na trgu, da res neveš več. Za najmanjšega možnega, zelo lahkega, od rojstva naprej primernega, zložljivega na "marela sistem" skorajda, s super poletno strehico je Bugaboo bee fajn. Pa ful je okreten. Je pa bolj mestni voziček to, za asfalt, ker ima mala kolesa. Meni je fajn. Zdaj imam dilemo kaj naredit k bom nek tandemček za 2 kupila, pa hočem poceni, pa praktično, pa...da gre v lift tudi. Iščem, pa nič pametnega ne najdem, razen od iCandy, vendar: predrago!!!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
20.5.2011 11:19:56   
amarnat
OjOj!

Klopi - mi smo ob gozdu, ampak jaz nisem navdušena nad nobenimi cepivi, tako da prostovoljno se pri nas nihče ne cepi...

Voziček - jaz imam poceni varijanto od Pikolo (170 eur leta 2007) športni z zimsko vrečo.Sem bila zelo zadovoljna in ga bom uporabljala tudi tokrat - sem ga shranila. Je vodljiv, okreten, glede na ture, ki sem jih delala nobenih težav in okvar, pa tudi zloži se dovolj za v avto. Sicer pa je moja mala shodila pri 11 mesecih in se ni želela več voziti, pa smo nabavili marelo za morje, ko je bila stara 1,5 let, to pa je bilo zadnjič, ko smo uporabjali voziček. Zelo rada hodi in morje, sprehode in ostalo smo njej prilagajali... Zdaj pa je 3 leta stara pa opravljamo že kar poštene pohodne podvige user posted image

Mene malo matra samo ali boste vse imele košaro? Ko sem brskala po netu, se meni zdijo zelo majhne in ozke... če otroka daš v zimskega pajaca in še kakšno odejico prek, bo kot sardelica.. user posted image

(odgovor članu 3masha)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
20.5.2011 12:17:58   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: amarnat

OjOj!

Mene malo matra samo ali boste vse imele košaro? Ko sem brskala po netu, se meni zdijo zelo majhne in ozke... če otroka daš v zimskega pajaca in še kakšno odejico prek, bo kot sardelica.. user posted image

Jaz bom, sem tud prvič imelauser posted image  

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
20.5.2011 12:18:15   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: amarnat

OjOj!

Klopi - mi smo ob gozdu, ampak jaz nisem navdušena nad nobenimi cepivi, tako da prostovoljno se pri nas nihče ne cepi...

Voziček - jaz imam poceni varijanto od Pikolo (170 eur leta 2007) športni z zimsko vrečo.Sem bila zelo zadovoljna in ga bom uporabljala tudi tokrat - sem ga shranila. Je vodljiv, okreten, glede na ture, ki sem jih delala nobenih težav in okvar, pa tudi zloži se dovolj za v avto. Sicer pa je moja mala shodila pri 11 mesecih in se ni želela več voziti, pa smo nabavili marelo za morje, ko je bila stara 1,5 let, to pa je bilo zadnjič, ko smo uporabjali voziček. Zelo rada hodi in morje, sprehode in ostalo smo njej prilagajali... Zdaj pa je 3 leta stara pa opravljamo že kar poštene pohodne podvige user posted image

moja je imela dost placa, imam pa quinnija, tako da tudi njihovo košaro. Men se zdi ta košara ogromna, jaz sem včasih, ko je bil hud mraz not dala še zimsko vrečo pa je imela mala še dost placa pa je bila septemberska, zdaj bo 2 mesca pozneje, tako da bodo še manjši dojenčki. Sicer pa ne vem, če je kakšna razlika v velikosti košar, mogoče, nimam pojma.

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......