|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
14.4.2011 10:55:51   
Natka23
danes je res čisto drug dan, upam, da se čimprej ulije in priznam paše naj bo april april, sem bolj za lepi majuser posted image

Ingverjeve palčke mogoče si jaz tudi to nabavim, glede na to, kak je trenutna situacijauser posted image

spol vesela bi bla fantka, da bi imela par,če bo punčka pa ne bo nič narobe, nek občutek itak imam, da je spet punčka, ne vem zakaj, amapk prvič sem se tudi motla, hecam možeka že eš kaj si dal x ali yuser posted image  pač mi pa vsak glede na počutje napoveduje, sej veset babice, pa sploh imajo neumne, že v prvi nosečnosti, polno teh neutemeljenih vražm, ki ji ome ven potegnejouser posted image

(odgovor članu anansie)
Neposredna povezava do sporočila: 901
14.4.2011 11:31:09   
amarnat
Ojoj!
Jaz imam polno dela, vas berem, kaj več pa mi ne uspe...
Slabosti so mimo, koža vsak dan hujša user posted image
Jemljem elevit in nimam nobenih težav z odvajanjem, se pa trudim, da pojem veliko sadja, vsak dan.
Trebušček se mi že kar pozna, sicer pa sem že v 10 tednu... V 1user posted image  sem tudi jaz nosila svoje hlače do konca 3 meseca user posted image
Kupila sem si že trenerke, legice... ker me ful moti, da me kaj veže, ker imam razgibano delo.
AS in pasa pa za enkrat ne bom nabavila. Tudi oblačil še nisem kupovala, malo bom še počakala.
Okoli mene že kar vsi vedo, ker je šefica vsem raztrobila...user posted image

Naša prvorojenka nad idejo o dojenčku ni preveč navdušena, če jo kdo kaj vpraša. Če pa sva sami pa kar naprej nekaj sprašuje in se veseli user posted image . Ne bova je preveč obremenjevala, kje je še novemberuser posted image .

Lepo bodite user posted image  

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 902
14.4.2011 13:49:49   
cassy
ojla....
danes sem dala kri za DHT.....bom dobila po pošti izvide......plačala 25,50e...... pa še nuhalna pride nekje 60-70e pa še vpis teh današnjega izvida stane nekje 25-30e..............skratka bankrotiraš....

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 903
14.4.2011 14:01:40   
Anonimen
Včeri sva z našo tamalo gledale ene slike, ko je bila še dojenček. Se ji je ful dopadlo. Potem jo pa vprašam, če bi imela še enega takega majhnega dojenčka doma in reče NE. user posted image Se bo že mogla sprijaznit. Stara je 2 leti in malček ljubosumna, če imam kakega drugega malčka v rokah. user posted image
Danes imam NS. Komaj čakam. Kar ne vem, kam bi se dala, cajt beži, jst čakam... Bo treba it po šampanjec, da bo čakal v hladilniku za zvečer, ko bova povedala staršem od mojega. user posted image

auser posted image

(odgovor članu cassy)
  Neposredna povezava do sporočila: 904
14.4.2011 14:44:37   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Včeri sva z našo tamalo gledale ene slike, ko je bila še dojenček. Se ji je ful dopadlo. Potem jo pa vprašam, če bi imela še enega takega majhnega dojenčka doma in reče NE. user posted image Se bo že mogla sprijaznit. Stara je 2 leti in malček ljubosumna, če imam kakega drugega malčka v rokah. user posted image
Danes imam NS. Komaj čakam. Kar ne vem, kam bi se dala, cajt beži, jst čakam... Bo treba it po šampanjec, da bo čakal v hladilniku za zvečer, ko bova povedala staršem od mojega. user posted image

auser posted image

ns joj jaz jo imam komaj čez 3 tedne, uh se spomnim kak čudovit pregled je touser posted image
Šampanjec pa obveznouser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
14.4.2011 15:04:39   
Zojatisa
super glede nuhalne tudi jz komaj čakam da bo ta dan, čeprav mam še prej pregl pri ginek.29.4 nuhalno pa 9.5.
Res komaj čakama.
Nekaterim že lahko povejo kir spol bo ane.
Mene je pa dane zjutraj zbudil grozen telefonski klic, umrl mi je sestrič.
Probam čim manj študirati na to zaradi svojega pikeca ki ga nosim pod srcem.
A kaj ko ne moreš to izbrisati.
lp

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 906
14.4.2011 17:43:36   
Maja_V.
IZVIRNO SPOROČILO: Zojatisa

Mene je pa dane zjutraj zbudil grozen telefonski klic, umrl mi je sestrič.

Moje sožalje...user posted image

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 907
14.4.2011 17:45:29   
Maja_V.
Mene pa zanima zakaj so te preiskave (NS in ostale) vse samoplačniške??? Tu mi ni logike? A v Ljubljani delajo te preiskave?
Jaz sem 1. user posted image , verjetno me bo jutri ginekologinja napotila na NS?

*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 908
14.4.2011 18:28:59   
cassy
maja_v. ti bom jaz poskusila odgovoriti.....kolegice popravite me, če sem kaj napačnega napisala....
NS je do mislim da 37 leta samoplačniška.....ker gre za preiskavo kromosomskih motenj, ki so najbolj pogosta po 35 letu, imajo te mamice možnost brezplačnega pregleda....me pa, ko smo še mlajše (npr jaz 26 let), pa je riziko tudi manjši, pa si moramo preglede plačati....zakaj pa ne, če pa lahko oni mastno zaslužijo ;) pa samo, da so naša deteta zdrava....

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 909
14.4.2011 18:53:34   
Anonimen
Evo me iz NS. Ful vesela. user posted image NS = 1,4, risk 1:17715. Tudi za spol sva vprašala, ampak ni še sigurno. Pa niti ne bova nobenemu povedala. Ti pa za ugotavljanje spola izmeri nek kot med neko kostjo in še nečim, tako da je vse bolj ugibanje. Bomo vidli na naslednjem pregledu, če bo še istega spola naš bibek. user posted image Še doma poveva mojim staršem, potem se lahko pa končno odpovem moji anonimnosti. Aja, CD sva tudi vzela in so gor štirje filmčki. Dva UZ, ene 15s dolg vsak, en z utripi srčka (ki jih jst na računalniku ne slišim user posted image ) in en kratek 3D filmček. Luškan naš vesoljček mali. user posted image

auser posted image

(odgovor članu cassy)
  Neposredna povezava do sporočila: 910
14.4.2011 19:56:45   
lollypop
ojla bejbike po dolgem času user posted image

res nimam časa za tale RR, jaz sem zvečer ko imam cajt takoooo utrujena da je za znoret... drugih nosečniških znakov pa sploh nimam, razen terbušček, ki mu sploh ne morem več rečt trebušček user posted image se mi že kar dobro pozna.. sicer še vedno nosim svoje hlače ampak če me kdo pozorno pogleda tako od strani, se pa že fino vidi user posted image no saj večinoma tudi že vejo, zakaj se tako lepo redim user posted image

bravo anonimna user posted image   user posted image user posted image   sem fulll vesela dobrih novičk z NS user posted image

do moje NS je pa še cel teden.. je pa kar hitro minilo, glede na to, kako se mi je vleklo do prvega pregleda user posted image

Maja_V. - glede NS in teh preiskav, ti je cassy že odgovorila.. NS sicer ni nujna, da jo greš delat, zato tudi samoplačniško.. ampak vsaj veš potem pri čem si (približno no, ker določen odstotek tveganja še vedno obstaja) in zato tudi mislim da se večina punc tudi odloči za te preiskave... če pa imaš slab rezultat, pa mislim da ti brezplačno pripada tudi amniocenteza, ki pa ti da točen rezultat (vsaj mislim, da je tako.. popravite me če se motim). Meni je G na prvem pregledu dal listek s kontakti, kateri G delajo NS - v Domžalah, Dravlja in v Kranju, delajo pa seveda tudi drugje po Sloveniji, ne sicer vsak G, ker mora imeti posebno licenco..

Zojatisa user posted image user posted image

Carpe diem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 911
14.4.2011 21:01:48   
janjja

IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

IZVIRNO SPOROČILO: janjja

Nenka7 sem mi je zdelo, da si bila z nami septembrkami lani. No čestitam, za drugo nosečnost;)

janjja a špijoniraš, al si nosečka user posted image hecam se!
_perla_ hvala za urejanje seznamčka, sigurno ti vzame veliko časa user posted image

Špijoniram, mi smo končali, dva sta dovolj. Lepo nosečnost ti želim user posted image  aja pa zdravo bebiko!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 912
14.4.2011 21:05:27   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: cassy

maja_v. ti bom jaz poskusila odgovoriti.....kolegice popravite me, če sem kaj napačnega napisala....
NS je do mislim da 37 leta samoplačniška.....ker gre za preiskavo kromosomskih motenj, ki so najbolj pogosta po 35 letu, imajo te mamice možnost brezplačnega pregleda....me pa, ko smo še mlajše (npr jaz 26 let), pa je riziko tudi manjši, pa si moramo preglede plačati....zakaj pa ne, če pa lahko oni mastno zaslužijo ;) pa samo, da so naša deteta zdrava....

NS je brezplačna po 35 letu. Prav tako DHT. Po 37 letu je brezplačna že amniocinteza.

Zdaj moram pa spet it, ker naš čmrlj kar ne more in ne more zaspat. Joj joj, ko se spomnim, da drugo leto tak čas bomo najbrž takole spravljali spat 2. ihaha

letim....

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 913
14.4.2011 22:11:49   
Zojatisa
<Hvala punce>

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 914
15.4.2011 7:58:50   
Maja_V.
hvala vsem za odgovore! user posted image
uf, kak sem živčna in hkrati nestrpna user posted image ... še par uric, potem pa v Lj na 1. pregled pogledat našega zlatega user posted image ...

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 915
15.4.2011 8:28:43   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: Maja_V.

hvala vsem za odgovore! user posted image
uf, kak sem živčna in hkrati nestrpna user posted image ... še par uric, potem pa v Lj na 1. pregled pogledat našega zlatega user posted image ...

vse bo ok verjemi user posted image

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 916
15.4.2011 8:58:37   
lean
Pozdravljene

evo še ena nosečka user posted image , če se vam lahko pridružim. Sem tokrat raje počakala do prvega pregleda, da se prej kaj preveč ne razve. Sem bolj na hitro preletla zadnje strani, tako da glih nisem na tekočem o čem je bilo vse govora.
No pa da se predstavim, sem drugič noseča, doma imam že eno navihano punčko, staro eno leto in pol, rojena je bla septembra 2009. Je res, da je ta nosečnost čisto nekaj drugega, kot prvo sem zeloo dolgo rabla,da sem sploh ugotovila, da sem noseča user posted image , brez kakršnih koli znakov. Tudi zdaj jih ni, razen nekaj slabosti, ki pa hitro minejo, ko si napolnim želodecuser posted image . Mi je že od prejšne nosečnosti ostalo 10 kg, tako da me je kar strah kakšna bom tokrat. Trebušček komaj še skrivam, se že kar fajn pozna.
Na pregledu je bilo super, poslušala srček in gledala majhno komaj vidno pikico, tokrat se skriva nekje odzadaj. Velikost ustreza tednom, noseča sem 9 tednov. Jemlem elevit kot v prejšni nosečnosti, s tem da prvič so me te tablete zelo zapirale, zdaj nič user posted image . Glede nuhalne, sem vesela, da jo opravlja moj ginekolog, se pa prvič nisem odločila za njo in mi je bilo takrat zelo žal, ko sem slišala, kako lepo se takrat že vse vidi pa nasledni uz sem komaj imela pri 22 tednih in se je preveč vleklo.
Še skrajšani podatki za seznam: drugičuser posted image , 1user posted image , user posted image prvi pregled 14.4., iz okolice MS, PDP 19.11., nuhalna 5.5

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 917
15.4.2011 11:28:03   
Jana73

IZVIRNO SPOROČILO: cassy

NS je brezplačna po 35 letu. Prav tako DHT. Po 37 letu je brezplačna že amniocinteza.

Zdaj moram pa spet it, ker naš čmrlj kar ne more in ne more zaspat. Joj joj, ko se spomnim, da drugo leto tak čas bomo najbrž takole spravljali spat 2. ihaha

letim....

teodora res je tako!  Dodala bi samo to, da je brezplačen samo EN pregled (test). Npr. Stara sem 38, izbrali smo AC ker je najdražja. Če želim it na NS sem samoplačnicauser posted image . Hja tako je to...

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 918
15.4.2011 11:44:32   
voxaja
Joj punce kak ste pridne s pisanjem, komaj uspem vse prebrat.
Danes sem vstopila v 11 teden in že odštevam dneve oz tedne da se končajo slabosti. Najhujše je zjutraj in zvečer, mam tudi probleme s kislino, me velikokrat želodec pečeuser posted image Pa tudi skoz sem napihnjena tako da ne vem ali semi trebušček pozna od nosečnosti ali je to samo napihnjenostuser posted image user posted image
Tudi jaz jemljem elevit pa na srečo nimam nobenih problemov z zaprtostjo. trkam na les.

Še nekaj podatkov za seznam: Rok mam 10.11. (ne 16.11.- ta je bolj po mojem občutku), , naslednji pregled imam 19.4., nuhalno pa 28.4.

Na nuhalno me je sestra naročila točno na dopolnjenih 12.tednov, vendar upam da ni prekmalu, ker vem da je do zanositve prišlo kasneje (imam 35 dni dolg ciklus), tako da bom v bistvu takrat šele 11 tednov. Upam da se bo kaj vidlo, da ne bom šla zastonj.

Glede apetita: v glavi si predstavljam miljon stvari, ki bi jih jedla ampak potem pa v bistvu sploh nimam apetita da bi jedla. Vseen pa jem vsake 3 ure, drugače mi je slaabo.

Midva tudi še nisva povedala domačim. sumim da tašča že ve ker je zadnjič slišala kako bruham v wc-ju, pa ni nič rekla.user posted image Verjetno bova po nuhalni povedala. Drugače pa sem jaz povedala moji sestri, s katero se super razumem pa še dvema kolegicama, za katere tudi vem da ne bodo govorile naprej, dokler ne bom sama povedala.

Lep dan vsem

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 919
15.4.2011 12:09:08   
Zojatisa
Super zdaj nas je pa že kar veliko nosečk to se mi zelo dopade superca punce
in zlo sem vesela da se čahko tako poklepeta z vami in deli izkušnje
Joj danes ponoči sem se zbudila in morala na wc na kar me je začela tako zgaga da sem mislila da bom bruhala ampak potem se je čez čas umirilo vse skupaj.
Pač je vse tk na obroke enkrat slabost drugič zgaga tretjič wc četrtič nič,...
Je pa lep občutek da nosiš pod srcem še en mali srček ki bo vašem primiru privekal na svet NOVEMBRA.
Lp

(odgovor članu voxaja)
Neposredna povezava do sporočila: 920
15.4.2011 13:45:01   
ninamalina
Hej hej!
Jst mam pa eno supeeeer novico, k jo moram delit z vami, ker sem takoooo vesela. Zaposlena sem v osnovni šoli, pogodbo pa imam le do konca avgusta. Danes sem šla do ravnatelja, da mu povem kako je z mano. In mi je odgovoril, da naj pridem po praznikih še enkrat do njega, da mi bo pripravil pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas user posted image user posted image user posted image user posted image . Kr ne znam vam povedat kako sem vesela. Ves čas sem se bala, da mi ne bodo podaljšali pogodbe. Sicer se nisem hotela obremenjevati s tem, da ne bi bila po nepotrebnem živčna. Ampak me je pa vseeno malce skrbelo. Jupi še enkrat... kar sama sebi vriskam user posted image
Drugače sem pa OK. Slabosti so minimalne. Tudi meni že malce buši raste. SIcer daleč od tega, da je bil prej majhen, samo zdaj ga pa sloh ne morem več potegniti noter user posted image
Še to vam povem, ker sem zadnjič spraševala od športa. Za vikend sem igrala tenis in sem se počutila odlično, tako da ga bom še. Mi je rekel G, da naj počnem vse ob čemer se smejem.
Lep pozdrav vsem, uživajte v vikendu!!!

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 921
15.4.2011 17:45:29   
Zojatisa
ninamalina čestitam za službo

(odgovor članu ninamalina)
Neposredna povezava do sporočila: 922
15.4.2011 20:19:11   
Maja_V.
evo mene, da se javim, sem vsa user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

videla močno utripajoč user posted image , user posted image je velik 2,9 cm, kar je čisto vredu glede na tedne nosečnosti! pa tako se je lepo premikal user posted image , dobila tudi prvo slikco.

PD: 13.11.2011

Naslednji teden pa pokličem za datum za NS. Naslednji pregled pri ginekologinji: 3.6.2011.

Joj, kako sem HAPPY!!! user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 923
15.4.2011 20:22:31   
Natka23
maja vuser posted image user posted image user posted image  za pregled

ninamalina user posted image user posted image user posted image  za službo

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 924
15.4.2011 20:37:09   
Anonimen
Maja_V, vidiš, vse bo OK, zdej se lahko sprostiš. Čestitke za srčka! user posted image

auser posted image

(odgovor članu Natka23)
  Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.