lean
|
Pozdravljene evo še ena nosečka , če se vam lahko pridružim. Sem tokrat raje počakala do prvega pregleda, da se prej kaj preveč ne razve. Sem bolj na hitro preletla zadnje strani, tako da glih nisem na tekočem o čem je bilo vse govora. No pa da se predstavim, sem drugič noseča, doma imam že eno navihano punčko, staro eno leto in pol, rojena je bla septembra 2009. Je res, da je ta nosečnost čisto nekaj drugega, kot prvo sem zeloo dolgo rabla,da sem sploh ugotovila, da sem noseča , brez kakršnih koli znakov. Tudi zdaj jih ni, razen nekaj slabosti, ki pa hitro minejo, ko si napolnim želodec . Mi je že od prejšne nosečnosti ostalo 10 kg, tako da me je kar strah kakšna bom tokrat. Trebušček komaj še skrivam, se že kar fajn pozna. Na pregledu je bilo super, poslušala srček in gledala majhno komaj vidno pikico, tokrat se skriva nekje odzadaj. Velikost ustreza tednom, noseča sem 9 tednov. Jemlem elevit kot v prejšni nosečnosti, s tem da prvič so me te tablete zelo zapirale, zdaj nič . Glede nuhalne, sem vesela, da jo opravlja moj ginekolog, se pa prvič nisem odločila za njo in mi je bilo takrat zelo žal, ko sem slišala, kako lepo se takrat že vse vidi pa nasledni uz sem komaj imela pri 22 tednih in se je preveč vleklo. Še skrajšani podatki za seznam: drugič , 1 , prvi pregled 14.4., iz okolice MS, PDP 19.11., nuhalna 5.5