Rakica7
|
Živijo so , sem se končno prebila čez vse napisano . Vmes sem ŽAL zamudila srečanje v Zvezdi, ker mi ni prej uspelo prebrati, da se dobite Pa drugič. Na FB sem slikice pogledala in ste prav luštne. Drugače pri meni vse ok, po dopustu spet na polno v službi (10h minimalno , ampak imam srečo, da se dobro počutim). Komaj pa čakam dopust pred porodniško, da bom lahko pripravila vse za malega, ker zdaj mi enostavno ne uspe. Naslednji teden moram dati kri, da preverijo, če sem še Rh- in potem imam redni pregled in injekcijo Rhogan 18. 8. Tiste, ta bolj izkušene - ker bom naslednji teden že dopolnila 28. tednov, me zanima, ali mi bo G dala že kakšno potrdilo o PDP, da bom urejala zadeve na CSD? Kdaj ste ve dobile potrdilo? Pa še nekaj komentarjev na prebrano: kristidream - jaz tudi 5. 9. začnem s Šolo za starše v Lj porodnišnici ob 16h. Mogoče se pa vidiva, ko bo zaključila naša skupina in vaša začela. Sem pa na spletu našla ene luštne zapiske bodočega očkata, tako da če v Googla vpišete šola za starše med zadetki vrže povezavo. Zapiski so prav zabavni ... pa grafe je frajer naredil, da bomo "znale" dihati med porodom . lisicamica - midva se odločava za Baby Boom-a, in sicer štrikolesnik, ker se mi zdi bolj stabilen, je višji kot trikolesnik, pa košara in lupinica sta malo boljši. Sem pa že dve mamici spraševala, kakšen je trikolesnik, pa sta rekli, da je vse ok, samo lupinica je bolj švoh in se splača potem še eno kupit ali pa komplet brez lupnice vzet. Samo škoda je, ker pri štirikolesniku nimajo več barv, samo bež in rjavo. lollypop - ali moraš najprej imeti potrdilo o PDP, da greš urejat papirje, ali greš lahko tudi prej? hopsala - Angelcare je super, če ima otroček težave z dihanjem (pustimo ob strani sevanje, res da ni ok, samo če so težave resne, lahko pomaga). Pri kolegici se je namreč zgodilo, da je otročku po porodu tako padel krvni sladkor, da je nehal dihati že v porodnišnici par ur po porodu. Zato sta si potem za domov kupila Angelcare podlogo, da sta bila bolj pomirjena, ko sta lahko nadzirala dihanje, pa da nista ravno non-stop visela ob posteljici. Deluje pa na principu, da začne piskati, če otrok v določenem času ne zadiha. Je pa zoprno to, da če otročka dvigneš in previjaš, pa ne izklopiš vmes, ti alarm potem piska, ker zaznava, da otrok ne diha spominčica - mene tudi trebuh opominja, da sem noseča, drugače skoraj pozabim. Na dopustu sem pa jaz tudi +2 kg pridelala, ampak kaj, ko je tako fino jesti in uživati, ko si fraj. še to - najin mali brca preko celega dneva, z vmesnimi počitki , me je pa moj zadnjič hotel zbudit, ker sem jaz zaspala zvečer na polno, moj trebuh je pa žural. Je rekel, da ni mogel verjeti, da se lahko vse skupaj tako premika, jaz sem pa mirno spala, haha Uživajte v podaljšanem vikendu!!!
|