MalinaNina
|
Evo babuške... pa še jaz s pregleda. Kaj novega...hmmm... Železo: Padlo na 100, kljub sirupu, tako da sem dobila ene tablete, pa da vidmo, če se bo kaj dvignilo. Mi je G rekel, da sicer ni problema, da ga pa naj dvignem do poroda, ker je takrat večje možnost prekomerne krvavitve, če je prenizek nivo. Tako, da se sedaj mora malce bolj potruditi pri prehrani... nekako mi ne gre meso... Pregled: U bistvu me ni nič pogledal, le pogovorno. Rh- Naslednji teden dobim injekcijo, ker bom že v 28. tednu. Ostala kri OK (razen železa), toksa drugič tudi negativno... naj tako ostane. Porod Imela sva kratki pogovor o porodu, ker sem omenila, da se nagibam k EA. Pa me je kar malce zbegal. Dejal je, da naj ne hitim. Je rekel, da je še vedno preveč stranskih učinkov, da bi se kar prostovoljno odločili v prvi opciji za to. Dejal je sicer, da je rutinsko, da brez panike, mi pa predlaga, da naj imam to za opcijo, naj pa poskusim po naravni poti, če gre... Hm... bomo videli kako in kaj, saj imam še čas. Naslednji pregled: 29.8. Evo, poročilo oddano Drugače pa sem OK, čakam petek, da šibam na morje, danes pa na brazlsko. Da vidimo, če je res kaj bolj prekrvavljeno področje, če bo kaj bolj bolelo Uživate koke, se tipkamo!
|