|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
1.8.2011 10:39:25   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mimsi

felix, a pr vas so v službi tut blokiral FB? user posted image pr nas tut...so babe preveč gor visele, names da bi delale...user posted image

a, ja prejle sem pozabla vprašat...kako je že z urejanjem porodniške? Kdaj je treba it najkasneje? In seveda kaj vse rabim...jaz sem vse pozabla...user posted image user posted image prosim za info...

ja, blokiran je, ja... user posted image pa dej, 6 nas je v pisarni, vsega skup 10 zaposlenih, pa taka paranoja glede tega FBja user posted image

za porodniško pa če se prav spomnim, se papirji oddajo 60 dni pred PDP. Jaz sem se takrat zmenila, da sem oddala samo dobrih 30 dni pred PDP, ker sem imela na ta račun ful višjo porodniško, ker so se mi takrat ravno izplačevali bonusi za preteklo leto. Tako da načeloma 60 dni, se pa da mal prilagajat (npr. če se ti je med letom dvignila plača, pa hočeš vpisat čim kasnejše plače)

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
1.8.2011 10:39:40   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: natka28

Ojla!
Moram povedat, da sem včeraj doživela kar velik šok, saj imam to nosečniško sladkorno. Čist me je šokiral, sedaj morem imeti dieto, pa kontrolirat kri trikrat na dan. upam, da mi bo uspelo samo z dieto in ne bom potrebovala inzulina. Nejčka 71 - prej sem te brala in sem se malo potolažila, ker sem še res zdaj v šoku. Upam, da bo vse ok. A si se močno držala predpisanine vrednosti hrane, ker meni se zdi, da je to veliko preveč za jesti in še to šestkrat na dan????

user posted image user posted image user posted image ne bit preveč žalostna, boš vidla, da bo vse ok, pa tudi porod ni več tako daleč user posted image

(odgovor članu natka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
1.8.2011 10:39:48   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: melona27

Disko: TwoWay je v Mercator centru v Šiški, ja;)pa v Btc-ju, v Hali A, čisto na koncu vhoda 6, se splača it pogledat, js sm si še nekaj cunj za drugo leto nakupila, ko bom nazaj suhicauser posted image user posted image sm optimistka,če se bom spravla nazaj v konf.št 34/36:)ampak poroka bo aprila in bo kr treba:):)user posted image

oooooooooooooo, nevestica user posted image user posted image user posted image kam pridemo riž metat? user posted image

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
1.8.2011 10:39:56   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Nejčka71

Naj se pohvalim, da bova mi2 konec oktobra praznovala 19 let porokeuser posted image user posted image user posted image - mogoče za darilo pride naša punči.user posted image

uau, to pa je pohvale vredno user posted image user posted image user posted image čestitam!

(odgovor članu Nejčka71)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
1.8.2011 10:40:08   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: disko

Jaz si tudi nikoli nisem želela biti noseča na poroki, ampak zarečenega kruha se največ poje. Naju je namreč presenetila, sicer ZELO pozitivno (sva bila že naročena na "postopke"...), tko da sem tudi to preživela (je bilo pa hecno, kako hitro mi je bila poročna oblekca premajhna in smo jo morali širiti, pa sta minila le dva tedna od prve probe user posted image ).
V lov za hlačami grem pa jutri user posted image

disco, če prav razumem, je pri tebi poroka pred vrati?

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
1.8.2011 10:40:21   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Lega otroka - kako so vaši obrnjeni? Jaz imam občutek, kot da se mi še zmeraj kar pogosto suče gor in dol, kar čutim po gibih. Taprvi je bil od morf. na glavo, potem pa šok dva tedna pred PDP, začel je sedeti, ampaka na srečo samo za dva dni, pol si je pa premislil in ostal na glavi do poroda.

naš user posted image glavo tišči tja nekam v moj kolk user posted image ima očitno dovolj prostora, da leži še vedno počez

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
1.8.2011 10:40:26   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: _betty_

Živjo,
mene pa nekaj zanima. Tu je ena objavila naslov NEXT trgovine. Ker mi je kar nekaj stavari všeč, me zanima kako je z naročilom in številkami. Rok dobave, višina poštnine? Kakšne pa so številke? Majhne, velike? Zanima me tako za novorojenčka kot tudi za dvoletno punčko. Vse številke so od 0-18 m (kar se mi zdi majhno), naslednje pa od 3-6 y (kar pa je nekako zelo velik razpon in za dvoletnico veliko). Ima katera iskušnje?

Drugače pa sem tudi jaz nova na forumu. Pravtako pričakujem novembra (imeli naj bi user posted image ). Doma imam že 21 mesecev staro pupiko.

Lep preostanek večera!!!

dobrodošla user posted image

(odgovor članu _betty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
1.8.2011 10:40:32   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Še poročilo iz petkovega pregleda. Sem takoooo vesela user posted image . Cerklaža lepo drži user posted image . Počitek naprej, ni pa treba, da sem priklenjena na posteljo, tako da si sedaj lahko privoščim tudi malo okoli hiše user posted image . Je rekel, da do kakih 34 tednov naj bi prišli, kar bo pa več pa še toliko bolje. No ampak je bil kar optimističen, tako da mislim da ne bo kake panike. Že to da imam pregled čez en mesec 29.8., je dober znak. Se pravi G predvideva, da bo vse ok. Sem kar malo bolj zaživela user posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
1.8.2011 10:46:19   
disko
Felix, ravno dva tedna pred poroko sva dobila poročno darilo, ki ga še nosim v trebuščku user posted image

Melona, sem šla v Two Way in dobila mega hlače. "Tvojih" niso imeli več, imajo pa ene malce "debelejše" (s podobnim "patent pasom" in bolj "športne", ki bodo fine tudi za jesenske mesece in to za samo 15 uer (čist navdušena, ker so res hude!). Hvala za info! user posted image

Shoot for the moon. Even if you miss you will land among the stars.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
1.8.2011 11:01:23   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: disko

Felix, ravno dva tedna pred poroko sva dobila poročno darilo, ki ga še nosim v trebuščku user posted image

Melona, sem šla v Two Way in dobila mega hlače. "Tvojih" niso imeli več, imajo pa ene malce "debelejše" (s podobnim "patent pasom" in bolj "športne", ki bodo fine tudi za jesenske mesece in to za samo 15 uer (čist navdušena, ker so res hude!). Hvala za info! user posted image

aaaaa, potem še sodiš v kategorijo mladoporočencev user posted image
uf, tole za hlače grem pa danes po službi tudi jaz pogledat, imam ful časa, ker se ob 19h dobimo s sošolkami in moram nekje zapravit čas (in denar user posted image ).

sem pa tudi jaz že večkrat v Two way dobila kakšno ful dobro stvar, za smešno ceno. Imam npr. dvoje kavbojke, vsake so bile po 6 EUR in po letu in pol stalnega nošenja so še skor kot nove. Potem imam eno bluzico, ki mi je tudi ful všeč, pa je bila 3 EUR, hahaha. No, pa še ene prehodne jakne, bolj športne, se spomnim, ki je bila 40 EUR. Hočem povedat, da glede na cene roba sploh ni slaba user posted image

< Sporočilo je popravil felix7 -- 1.8.2011 11:04:24 >

(odgovor članu disko)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
1.8.2011 11:11:37   
lollypop
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Še poročilo iz petkovega pregleda. Sem takoooo vesela user posted image . Cerklaža lepo drži user posted image . Počitek naprej, ni pa treba, da sem priklenjena na posteljo, tako da si sedaj lahko privoščim tudi malo okoli hiše user posted image . Je rekel, da do kakih 34 tednov naj bi prišli, kar bo pa več pa še toliko bolje. No ampak je bil kar optimističen, tako da mislim da ne bo kake panike. Že to da imam pregled čez en mesec 29.8., je dober znak. Se pravi G predvideva, da bo vse ok. Sem kar malo bolj zaživela user posted image .

user posted image  user posted image  to pa je super novička.. no pa da ne boš nazadnje še čez rok čakala user posted image  user posted image

Carpe diem

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
1.8.2011 12:11:44   
Zojatisa
Helow kako smo kaj?
Savinčanke upam da je bilo super na kavici mi je kr žal ko nisem mogla prit!
lp

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
1.8.2011 12:41:42   
twiggi
sem ravno prišla z nakupov v Two Wayu. kupila sem dve majčki, krilo in dve oblekici ( vse kao stil za nosečnice ) in za vse plačala 17 €. user posted image res noro ugodno. user posted image edino hlač pa na žalost za mene nimajo. imam premočne noge. se spomnim da sem pred tremi meseci kupovala nosečniške stvari v H&M. kupila sem dolge hlače, krilo in kratke hlače, ki se lahko naredijo v kapri in za vse plačala 95€. Ful drago!!! user posted image user posted image user posted image

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
1.8.2011 13:00:10   
voxaja
No pa sem se še jaz pridružla skupini na FB.Moje začetnice so M.G.
Drugače pa pri meni nič posebnega, vse po starem. Ta vikend gremo koončno na morje-jupiuser posted image
Upam da bo dobro vreme pa da morje ne bo premrzlo ker naša pupa ni ravno navdušena nad hladno vodo. Smo bile zadnjič na bazenu pa je bila res kar precej mrzla voda pa ji ni bilo ravno všeč, ko pa je doma v bazenčku v topli vodi je pa čist divjauser posted image

Vidim da je govora tudi o porokah. Midva bova letos septembra praznovala drugo obletnico. Se je pa tudi nama zgodilo da sem bila noseča, čeprav takrat še vedela nisem- sem mislila da mi pač zamuja zaradi živcevuser posted image Sicer sva planirala user posted image po poroki, pa naju je nosečnost za en mesec prehitela. Tako da potem ko sva šla na honeymoon so se ravno začele grozne slabosti user posted image in mož ni bil deležen ravno veliko user posted image    user posted image

Two Way
- do zdaj nisem ravno kupovala v two wayu, se mi zdi da imajo bolj male številke oz da za nas malo bolj konkrentne (št 42) ni ravno veliko izbire. Bi pa res rabla še kakšne kratke ali 3/4 hlače za na morje. Mogoč bom šla ta teden kaj pogledat, če bo možek dal bančno karticouser posted image

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
1.8.2011 13:07:10   
Natka23
OJ!!!

Jaz sem pa našla zdej oglas cotke za fantka 0-3 mesecov in mislim, da bomo kupli, je pa ful žabic in pajackovuser posted image tak da mogoče pa taga ne bom rabla kupituser posted image user posted image

srečanje savinjčanjk uspelouser posted image user posted image user posted image tudi starejši otroc so se zaigral, Zojatisa škoda da te ni blouser posted image

(odgovor članu voxaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
1.8.2011 14:02:53   
twiggi
voxaja - v two wayu se da najt majčke tudi z številko 42 ( sama jo namreč imam ). pa ene ful dobre kratke hlače sem kupila in mi je številka 38 prav, prav tako krilo, pa še stil za nosečnice je. ostalo pa imajo res majhne številke. v glavnem če malo pogledaš lahko kaj najdeš tudi za sebe. imam pa enake probleme. nikakor ne najdem hlač za sebe. 

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
1.8.2011 14:24:21   
tevža
heej!

pridno čvekate. :) sem na hitro vse preletela in videla, da teče debata okoli sladkorja. jaz imam preverjanje stanja v četrtek in bomo videli.

betty, tole je link do nexta: http://www.nextdirect.com/si/en
dostavijo v cca. 4-5 dneh, poštnina je 5 EUR, velikosti za otroke so običajne (pri Ž in M pa samo poglej v sizing guide in ti izpiše našo in njihovo vel. oz. oznako). ko si izbereš posamezen artikel, desno zraven izbereš tudi velikost (size). mi smo že parkrat naročali in bili vedno zadovoljni!

uživajte in smo na vezi user posted image

P.S. user posted image vsem za vse uspešne preglede in izvide!!

< Sporočilo je popravil tevža -- 1.8.2011 14:25:55 >

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
1.8.2011 14:30:12   
MalinaNina
Evo babuške... pa še jaz s pregleda. Kaj novega...hmmm...
Železo: Padlo na 100, kljub sirupu, tako da sem dobila ene tablete, pa da vidmo, če se bo kaj dvignilo. Mi je G rekel, da sicer ni problema, da ga pa naj dvignem do poroda, ker je takrat večje možnost prekomerne krvavitve, če je prenizek nivo. Tako, da se sedaj mora malce bolj potruditi pri prehrani... nekako mi ne gre meso...
Pregled: U bistvu me ni nič pogledal, le pogovorno.
Rh- Naslednji teden dobim injekcijo, ker bom že v 28. tednu. Ostala kri OK (razen železa), toksa drugič tudi negativno... naj tako ostane.
Porod Imela sva kratki pogovor o porodu, ker sem omenila, da se nagibam k EA. Pa me je kar malce zbegal. Dejal je, da naj ne hitim. Je rekel, da je še vedno preveč stranskih učinkov, da bi se kar prostovoljno odločili v prvi opciji za to. Dejal je sicer, da je rutinsko, da brez panike, mi pa predlaga, da naj imam to za opcijo, naj pa poskusim po naravni poti, če gre... Hm... bomo videli kako in kaj, saj imam še čas.

Naslednji pregled: 29.8.

Evo, poročilo oddano user posted image
Drugače pa sem OK, čakam petek, da šibam na morje, danes pa na brazlsko. Da vidimo, če je res kaj bolj prekrvavljeno področje, če bo kaj bolj bolelo user posted image Uživate koke, se tipkamo!

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
1.8.2011 15:01:28   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: binchy2011

čer punce user posted image , če katera še kupuje voziček imam jaz sedaj enega viška in ga prodajam..naju je tašča presenetila z novim user posted image ..

http://www.bolha.com/peg-perego-vozicki/otroski-vozicek-peg-perego-at-4-oglas1275765584

Joj....user posted image k bi še mene ker presenetuuser posted image . To bi blo mega

(odgovor članu binchy2011)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
1.8.2011 15:07:26   
lollypop
IZVIRNO SPOROČILO: MalinaNina

Porod Imela sva kratki pogovor o porodu, ker sem omenila, da se nagibam k EA. Pa me je kar malce zbegal. Dejal je, da naj ne hitim. Je rekel, da je še vedno preveč stranskih učinkov, da bi se kar prostovoljno odločili v prvi opciji za to. Dejal je sicer, da je rutinsko, da brez panike, mi pa predlaga, da naj imam to za opcijo, naj pa poskusim po naravni poti, če gre... Hm... bomo videli kako in kaj, saj imam še čas.

no ta je pa dobra user posted image  jaz ko sem bila prvič na predavanju, ni noben omenjal nekih groznih stranskih učinkov... da je še najbolj pogost kakšen glavobol (jaz niti tega nisem imela).... sicer ja, pravijo da v rednkih primerih pride lahko tudi do kakšne komplikacije ampak to pa itak vedno in povsod lahko... možnost taka, kot da me avto povozi na poti iz službe.... no vsaj nas niso nič strašili, pa poznam kar veliko punc ki so se odločile, pa ni nobena potem tarnala zaradi kakšnih stranskih učinkov...

no kakor kateri paše itak... jaz vem da se bom ponovno poslužila te opcije user posted image  jaz še vedno pravim, da grem raje rodit kot pa k zobozdravniku... pri zobarju dost hujše muke preživljam, je pa res da tam se nikdar ne odločim za injekcijo user posted image  zanimivo...

Carpe diem

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
1.8.2011 15:11:24   
spominčica
Sicer pa poročilo z današnjega pregleda.
Vse je OK user posted image . Dons je bil moj Matija zlo redkobesedn, zgledal jee precej utrujen ampak itak nisem mela kakšnih vprašanj. mal me je presenetil, ker mi je delal UZ, po moje so ga kile mal zmedle, ker jih je manj kot na prejšnjem pregleduuser posted image . Vaga je bla mal zmešana, hehe.

Lepo bodite, baje da prihajajo lepši dnevi. Izkoristite jih. Jest pa na morjeeeeeeeeeeeeeee.
Juhej.

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
1.8.2011 17:47:09   
jagodaaa
živjo!
tudi jaz danes imela pregled in dobila aparat za merjenje sladkorja. grrrrrr!!! moj oče jo ima, sedaj je dobila še sestra gestacijsko (nosečniško), tako da temu sledim tudi jaz.
prvi pregled za sladkor sem imela v 24 t, takrat ni bil povišan. zdaj v 28 t pa. previdnost ni nikoli odveč!

diabetes:
zadnje čase se daje velik poudarek nosečniški sldkorni, ker se rojevajo težji otroci, kar ni dobro za mati niti za otroka. zato so znižali mejo sladkorja. nikoli je ne smeš presežti 6,6, tudi po obroku ne. ni to velik bav bav! le malo bolj previdno se moraš prehranjevati in vse bo ok.
sama sem si merila sladkor:
- na tešče 4,1 (zelo dobro)
- po obroku 6,9 (že čez mejo)

vendar sem pri obroku jedla beli kruh. takoj ko sem belo moko zamenjala za črno (polnozrnat kruh), se je sladkor po obroku znižal pod predpisano mejo.

sama sem se sprva nekoliko ustrašila kaj bo zdaj. vendar vidim, da bi takšne prehranjevalne navade morala imeti že od nekdaj, ker se veliko bolje počutim.
je pa neprijetno, ker moraš spremeniti navade in se pikati teer preverjato sladkor- je zoprna obveznost. ampak se bom navadila!

next:
- poštnina je 5 eurou
- čisto spodaj klikneš na slovensko zastavo in ti pokaže cene v eurih, prav tako pa naše št. velikosti (56, 62,...)

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
1.8.2011 19:39:10   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23
srečanje savinjčanjk uspelouser posted image user posted image user posted image tudi starejši otroc so se zaigral, Zojatisa škoda da te ni blouser posted image

fajn je blo, ja! user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
1.8.2011 20:47:00   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Jutro, je kera nosečka iz Gorenjske, da bi se kej vidle?:)

No, sem zaenkrat še 'ljubljanska gorenjka' (uradno iz Lj, moj z Gorenjske), ampak se zelo v kratkem (2 meseca) dokončno selimo gor, da končno zaživimo 'normalno' družinsko življenje. Glede na to, da sem tedensko parkrat na tej relaciji, bi se z veseljem srečala tudi gor s katero user posted image , da bo za potem kaj družbe. S katerega konca pa si? Mi smo/bomo blizu Radovljice, ampak sem mobilna, tako da lahko pridem kamorkoli, če ni ravno drugih obveznosti.

T.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
1.8.2011 20:50:47   
teodora75
Pa še glede Nexta - meni je lani sestrična, ki živi v UK poslala 3 pajacke za fantka. Pa so se mi takrat za novorojenčka zdeli veliki in se jih pospravila v omaro. No, ko sem jih pa čez kakšne 3m oprala (in dala tudi v sušilca), sem jih lahko pa spet samo še pospravila v omaro za naslednjega, saj so bili že takrat našemu 'krepkemu fantiču' čisto premajhni. In spomnim se tudi ostalih punc, ki so naročale gor, da so imele podobne probleme, tako da priporočam, da naročite kakšno št več kot bi tukaj.

T.

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?