|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
12.7.2011 10:52:20   
_perla_

user posted image

datum pregleda
nick, PDP, kraj

12.7.
pingi, 31.10., okolica Lj.
mimsi, 23.11., Kamnik

15.7.
Zojatisa20.11., Prebold
Maja_V., 11.11., Štajerska

19.7.
Oblačka, 29.10., Primorska
lananai, 31.10., Savinjska

20.7.
Klara-1, 31.10., Gorenjska

22.7.
teodora75, 2.11.,Ljubljana

25.7.
Rakica7, 6.11., Ljubljana + glukozni test
mary003, 9.11., Škofljica + glukozni test

27.7.
lisicamica, 26.11., Gorenjska
Urugu, 8.11. + glukozni test

28.7.
diamantina, 8.11., Štajerska
smrketa24, 5.11., Ljubljana
3masha, 5.11., Ljubljana

29.7.
punsha, 8.11., Gorenjska
binchy2011, 7.11.,  Štajerska

1.8.
MalinaNina, 6.11., Gorenjska
Spominčica, 17.11., Gorenjska

2.8.

mavrica24, 8.11., okolica Ljubljane

3.8.
miskica1983, 14.11., Ljubljana
kristidream, 20.11., Ljubljana

5.8.
breskvica13, 5.11., okolica Ptuja

16.8.
Edinka, 18.11.

17.8.
voxaja, 10.11., Posavje

user posted image

user posted image

datum pregeda

nick, PDP, kraj

12.7.
tassika, 18.11.

13.7.
Tjasa27, 17.11.
scarlett_,  24.11.,Ljubljana

14.7.
lakaya, 10.11., Gorenjska
melona27, 24.11., Ljubljana
jass1, 20.11.
hopsala, 20.11., Zasavje

15.7.
mimsi, 23.11., Kamnik

18.7.
twiggi, 11.11., Maribor

19.7.
Spetmami, 21.11

25.7.
felix725.11., okolica Grosuplja
muca*maca, 27.11.
vesna91, 24.11.
malanovinka, 7.11., Primorska

28.7.
nejanejc, 27.11., Kranj

29.7.
Sončna30, 1.11., okolica Celja

user posted image

user posted image

datum pregeda
nick, PDP, kraj

9.8.
tassika, 18.11.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
12.7.2011 10:54:23   
_perla_
Uh, včeraj vas je pa kar nekaj imelo morfologijo.. malo poročajte user posted image

Kdaj se dela 3D/4D UZ? Mislim, da sem zasledila, da do 30. tedna - samo kdaj je najboljše, da se naredi?

otrdevanje trebuha - tudi jaz imam večkrat zelo trdega.. Me je kar malo strah. To naj ne bi bilo najbolj dobro?

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
12.7.2011 11:31:07   
soncnica1985
Joj, kako imate ene male trebuščke :) Moj je pa že tako velik, imam že težave s sklanjanjem :)

Hm, moj maternični vrat je meril 6 cm....vidim, da nobena ni imela take številke...saj to je verjetno dobro?

Perla...predlagam, da si pogledaš spletno stran www.noseca.com ali od Centra Strah....nekje do 30.tedna naj bi bilo pa fajn, ker pol je otroček že prevelik in se ne da več tako natančno videti...je pa dr. Strah na dopustu in mislim, da je do 15.8. ni. Ravno tako Pušenjaka ni do začetka avgusta.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
12.7.2011 11:33:10   
_perla_
Hvala sončnicauser posted image Pa glede trebuščkov - mislim, da se tebi naši trebuščki zdijo res majhni, glede na to, da ti nosiš dva user posted image user posted image  user posted image Upam, da se počutiš dobro.. Prav tako vse ostale.. 

(odgovor članu soncnica1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
12.7.2011 11:40:24   
soncnica1985
Perla! Če kliknem na tvoje ime, pokaže, koliko časa si noseča :) Kako si to naredila?

Neposredna povezava do sporočila: 2605
12.7.2011 12:16:01   
Natka23
OJ!!!

podatki iz morfologije:

mali  je skoz gibal in ga je bilo teško izmerit no, težak je 540g, vse ok z njim in zdrav, ni še čisto v glavični vstavi,je malo počez, amapk bo kmalu je vsaj reklauser posted image user posted image Slikico smo pa sam eno naredil, potem se je pa proti križu obrnil in ni več se pustiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naslednji pregled 9.8

Neposredna povezava do sporočila: 2606
12.7.2011 12:27:39   
soncnica1985
Hvala Perla...počutim se dobro, edino kar se vsak dan bolj utrujena...pa še noge so mi začele zatekati...je pa boljše, če veliko hodim in držim zvečer nekoliko privzdignjene...vendar tudi kakšen znak nosečnosti mora biti.

Sem pa končno včeraj začutila prvo brco...zgleda, da imam bolj mirna otročka, saj vidim, da nekatere že nekaj časa čutite....

Neposredna povezava do sporočila: 2607
12.7.2011 13:02:54   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

otrdevanje trebuha - tudi jaz imam večkrat zelo trdega.. Me je kar malo strah. To naj ne bi bilo najbolj dobro?

malo več počitka, pa bo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
12.7.2011 13:02:58   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

OJ!!!

podatki iz morfologije:

mali  je skoz gibal in ga je bilo teško izmerit no, težak je 540g, vse ok z njim in zdrav, ni še čisto v glavični vstavi,je malo počez, amapk bo kmalu je vsaj reklauser posted image user posted image Slikico smo pa sam eno naredil, potem se je pa proti križu obrnil in ni več se pustiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naslednji pregled 9.8

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
12.7.2011 13:03:02   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: soncnica1985

Perla! Če kliknem na tvoje ime, pokaže, koliko časa si noseča :) Kako si to naredila?

Sončnica, v google vtipkaj "pregnancy ticker" in ti bo dalo kar nekaj spletnih strani, kjer si lahko to naštimaš. Potem slediš navodilom in ustvariš svoj ticker. Na koncu kopiraš link, ki je namenjen forumom in greš na RR na svoj profil -> Moja ringaraja -> Nastavitve in link prilepiš pod "Dodaten opis".
Pod "Moj avatar" si pa lahko nastaviš še slikico za prikaz pod imenom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2610
12.7.2011 13:06:52   
_perla_
IZVIRNO SPOROČILO: soncnica1985

To je meni tudi všeč user posted image Eno sem naredila tako, da sem šla na www.lilypie.com pa tam klikneš Maternity and Pregnancy potem si pa tam sama izbereš te trakce, kolkikor se spomnim. In na koncu ti bo pisalo kodo za tvoj trakec.
Ta drugi je pa iz www.pregnology.com in imaš tam zgoraj tiste jezičke in izbereš Days of pragnancy. Pa to vpišeš in ti pokaže neko tabelo, na desni strani pa imaš možnost Want your ticker on your own profile? in tam dobiš kodo.

Te kode potem preneseš sem v ringarajo tako, da greš na svoj profil pod nastavitve in tam spodaj pod dodaten opis vpišeš tisto kodo.

Upam, da sem na razumljiv način napisala, če pa še kaj ni jasnega, pa samo vprašaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
12.7.2011 13:22:39   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: hopsala
joj, danes sem pa tko slabo spala da niti ne vem če bom zdržala v službi da ne padem v komo user posted image
pa skos me je nekaj bolelo, špikalo zraven popkauser posted image , skratka vse mi je falilo... ne najdem pravega položaja za spanje, ker na hrbtu ne morem več spati ker mi bo križ vn vrglo,na boku me pa vse boliuser posted image ... sploh ne vem kako naj se še uležem...user posted image

Malo pozno, pa mogoče bo vseeno pomagal moj nasvet. Jst ležim na boku in zgornjo nogo pokrčim ful visoko. Tako da v bistvu ležim že malo na trebuhu, ampak si z nogo podpiram, da ne prenašam teže na trebuh. Nekatere pa ful hvalijo tiste blazine za dojenje.

Trebuščki so super! Sej jst slikam se, ampak preden dam sliko dol s fotoaparata, je že stara ene 2 tedna in je dejansko bušek že večji. Se bom potrudila in dala gor kako novejšo. user posted image

malinov čaj - v prvo sem ga pila od 36. tedna naprej, rodila 37t 5d in to dokaj hitro za 1. porod. Tako da mislim, da je mogoče pomagal. Pa tudi če ni - glavno, da je pomagal moji glavi, da sem jst verjela, da bo porod lažji in hitrejši. user posted image

mleko - ga še ni. Tudi v prvo je prišlo šele v P in to kak 2. dan.

spol - perla, meni riši user posted image , ker ostajava skrivnostna. user posted image

odhod domov 24 ur po porodu - ne, ker mi je bilo v P vredu. Veš, da fajn zate poskrbijo in prideš domov spočit. Res sem komaj čakala, da grem domov, ker je malo dolgčas, ampak bomo potrpeli. No, tokrat bom najbrž pogrešala še mojo malo miško. Upam, da bodo vsaj obiski otrok dovoljeni, da oktobra / novembra že ne bo kakih epidemij gripe...

(odgovor članu hopsala)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
12.7.2011 13:23:55   
lananai
Uh, sem bila par dni na dopustu, sem vas komaj prebrala! user posted image Čveke čvekaste! 

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
12.7.2011 14:20:43   
diamantina
IZVIRNO SPOROČILO: lananai
odhod domov 24 ur po porodu - ne, ker mi je bilo v P vredu. Veš, da fajn zate poskrbijo in prideš domov spočit. Res sem komaj čakala, da grem domov, ker je malo dolgčas, ampak bomo potrpeli. No, tokrat bom najbrž pogrešala še mojo malo miško. Upam, da bodo vsaj obiski otrok dovoljeni, da oktobra / novembra že ne bo kakih epidemij gripe...

Ja, teh epidemij je mene tudi strah, pa še v vrtcu bo tamali, sicer ni več tako majhen (bo skor 3 leta takrat), sam vseeno. Jaz si želim, da bi prišel vsak dan k meni. Se tko bojim ljubosumja, ker sem videla nečaka, adijo pamet, da se ti zmeša.
A boste svoje otroke pustile malo doma, ko pridete iz P, tiste, ki jih imate v vrtcih, varstvu? Jaz bi ga za ene 14 dni vzela iz vrtca oz. če bo sam hotel.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
12.7.2011 15:25:32   
Natka23
vodene koze no tudi Tjaša je končno stopila v stik z kozam, jah dve zelo odgovorne mame so pripeljale otroke na morje, kar okužene, ena je sicer prebolela, bila tudi v bolnici, druga pa danes dobila in še vedno na plaži, sicer, pa so se vmes z Tjašo iigrale(tudi v inkubacijski dobi), sicer mislim, da jih ne bo dobla, sem šla tud prebrat pa za nosečnico, ki jih je preboplela ni nevarno, tak da če dobimo pač juhej, vsaj bomo mi tudi čez,itak smo še par dni tuuser posted image user posted image

lananai tebi je res mogoče pomagal meni pa dvomimuser posted image user posted image user posted image

iz vrtca je ne bom vzela, ker mislim, da rabi v tistih dneh pozornost, ki jo bo tam deležna, pa vsaj ne bo tak čutla razlike, pa Tjaša je ful zdrava, tak da upam, da tak ostaneuser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
12.7.2011 17:16:22   
Zojatisa
No v nedeljo še pa midva skočiva malce na morje pogledat če je še slano. hahaha
Seveda še pa prej pregled v petek

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
12.7.2011 17:49:16   
Maja_V.
IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

Maja_V. kakšna pa je ta dieta? Ali obstaja kaj univerzalnega? Ali je to za vsako posameznico napisano? Jaz se pa malo bojim, da bi to sladkorn dobila, ker se kar precej redim user posted image

V bistvu je važno to, da se držiš 5-6 obrokov na dan (zajtrk, malica, kosilo, malica, večerja, povečerek), da ne ješ preveč ogljikovih hidratov, maščob - ne smeš jest jedi iz bele moke in sladkarij. In seveda v primernih količinah. Pa vlaknine morajo biti del tvoje prehrane. Kar se tiče pijače, je najboljša voda brez okusa ali nesladkan čaj z dodatkom limone. Pa seveda gibanje ima velik pomena.

Jaz sem dobila to nosečniško sladkorno zaradi tega, ker imamo na splošno sladkorno v družini, in zaradi moje osnovne teže pred nosečnostjo. Se jo pa da lepo voditi, če si res strikten pri prehrani. Ne smeš pa stradat, ker to pa vodi v druge težave!!!!

Lp.

< Sporočilo je popravil Maja_V. -- 12.7.2011 17:50:10 >

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
12.7.2011 17:55:26   
Maja_V.
Končno doma... to čakanje danes na diabetološki v Lj je bilo pa res tečno in dolgotrajno... kot da so vsi cepljeni proti hitrosti... še dobro, da sem vzela dopust. user posted image

Sicer pa, za1x še ostaja dieta, sem bila pohvaljena, ker se nisem zredila.user posted image Dobila aparatek za merjenje sladkorja, tak da sledi dnevno pikanje v prst. Čez dva tedna kontrola samo pri med. sestri glede vrednosti ks, konec avgusta pa pregled prav pri zdravnici.

Zdaj pa moram razmislit kako si bom razporedila dopust in bolniško pred začetkom porodniške...

Najin čebelček pa ima danes spet dirke po mojem trebuščku, hehe...user posted image user posted image user posted image

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
12.7.2011 19:20:51   
Rakica7
hvala, _perla_ user posted image  upam, da se pri meni tudi vidi ticker user posted image

Drugače je pa ena spraševala, če smo tiste s user posted image  kaj bolj kosmate - meni se zdi, da imam kar nekaj kosmat trebuh - take svetle dlakice, ki jih prej ali nisem nikoli opazila, ali so pa zdaj zrasle. Moj pravi, da malčku lasje ven čez trebuh poganjajo, ker me je zadnjič full zgaga pekla user posted image

Zdaj pa na pozno sladoledno kupo, ko bo končno malo za dihat zunaj.

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
12.7.2011 19:21:40   
tassika
Evo poročilo z morfologije. Vse ok, vsi organi kjer morajo biti, teža ocenjena na 450g, fantek ostaja fantekuser posted image  MAternični vrat je pa druga zgodba. imam enako stanje kot pri tamali, skrajšan na 2,8mm in lijakaste oblike. Lijak pomeni, da se lahko prične predčasno odpiranje. No zaradi tega imam kontrolo čez 4t, bomo malo bolj spremljali. Tako da grem za 2t na morje, malo v službo in že bo spet pregled.

Aja pa naslednjič imam pregled za cuker, je rekla, da ga delajo vsem po 26 letu, ampak ne vsi ginekologi. No jaz bom mogla, bo težka, ker nisem pristaš sladkegauser posted image

Glede 3d, pa bom mogla prestavit, tako, da se ne bomo videliuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
12.7.2011 20:45:13   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, morfologija, 3D/4D UZ, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 19.7., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image   user posted image
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , Štajerska user posted image user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 12.7., okolica Lj. user posted image   user posted image
cassy, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image   user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 19.7., Savinjska user posted image   user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 20.7., 14.7., Gorenjska user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
polonal99, 3 user posted image
Sončna30, 31 let, 1  , 0  , 29.7., okolica Celja 

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 22.7., Ljubljana user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 28.7., Ljubljana  user posted image  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.7., 9.8., Ljubljana user posted image
breskvica13, 2 user posted image , 1 user posted image , 5.8., okolica Ptuja user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.7., Ljubljana user posted image  user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.8., Gorenjska  user posted image   user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , okolica Kranja user posted image   user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image Kranj user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.7., Štajerska user posted image   user posted image
malanovinka, 28 let, 25.7., Primorska    

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.7., Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Mariborsko okrožje user posted image user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.7., Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 2.8., okolica Ljubljane user posted image
Urugu, 3 user posted image , 2 user posted image , 27.7.  user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje
mary003, 23 let, 2 , 1 , 25.7., Škofljica

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 14.7., Gorenjska user posted image  user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 17.8., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 1.8., Gorenjska  user posted image  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , 9.8., Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted imageLjubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 18.7., Maribor  user posted image
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 15.7.,  Štajerska user posted image  user posted image
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted imageSavinjska user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image
miskica1983, 27 let, 1  , 0  , 3.8., Ljubljana 

15.11.
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image

16.11.
17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 13.7. user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , 12.7., 9.8.  user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.8. user posted image

19.11.
lean, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica MS user posted image user posted image

20.11.
Zojatisa, 28 let, 15.7., Prebold user posted image  user posted image
hopsala, 21 let, 14.7., Zasavje user posted image
jass1, 14.7. user posted image
kristidream, 32 let, 1 , 0 , 3.8., Ljubljana user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 19.7. user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted imagePrlekija user posted image
MojP, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image   user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Domžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Domžal user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.7., 15.7., Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 14.7., 9.8., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , 13.7., Ljubljana user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image
vesna91, 2 , 1 , 25.7.   

25.11.
sana_83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image user posted image
felix7, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 25.7., okolica Grosuplja user posted image  user posted image

26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0, 20.7.   user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image ,  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 27.7., Gorenjska user posted image
dilady, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
tevža, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje user posted image user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image  user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image , 25.7. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.7., Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , Trbovlje user posted image

29.11.
Manja87, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Radelj user posted image

30.11.
x.11.

tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  
kužika   

SKUPAJ NAS JE user posted image : 96
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 12
user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 17
user posted image PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO user posted image : 5

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
      - noseča.com                             - pregnancy.org
  - bibaleze.si                               - bambino.si
           - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
12.7.2011 20:45:23   
_perla_

user posted image

datum pregleda
nick, PDP, kraj

15.7.
Zojatisa20.11., Prebold
Maja_V., 11.11., Štajerska

19.7.
Oblačka, 29.10., Primorska
lananai, 31.10., Savinjska

20.7.

22.7.
teodora75, 2.11.,Ljubljana

25.7.
Rakica7, 6.11., Ljubljana + glukozni test
mary003, 9.11., Škofljica + glukozni test

27.7.
lisicamica, 26.11., Gorenjska
Urugu, 8.11. + glukozni test

28.7.
diamantina, 8.11., Štajerska
3masha, 5.11., Ljubljana

29.7.
punsha, 8.11., Gorenjska
binchy2011, 7.11.,  Štajerska

1.8.
MalinaNina, 6.11., Gorenjska
Spominčica, 17.11., Gorenjska

2.8.

mavrica24, 8.11., okolica Ljubljane

3.8.
miskica1983, 14.11., Ljubljana
kristidream, 20.11., Ljubljana

5.8.
breskvica13, 5.11., okolica Ptuja

9.8.
Natka23, 11.11., Šmartno ob Paki

16.8.
Edinka, 18.11.

17.8.
voxaja, 10.11., Posavje

user posted image

user posted image

datum pregeda

nick, PDP, kraj

13.7.
Tjasa27, 17.11.
scarlett_,  24.11.,Ljubljana

14.7.
lakaya, 10.11., Gorenjska
jass1, 20.11.
hopsala, 20.11., Zasavje

15.7.
mimsi, 23.11., Kamnik

18.7.
twiggi, 11.11., Maribor

19.7.
Spetmami, 21.11

25.7.
felix725.11., okolica Grosuplja
muca*maca, 27.11.
vesna91, 24.11.
malanovinka, 7.11., Primorska

28.7.
nejanejc, 27.11., Kranj

29.7.
Sončna30, 1.11., okolica Celja

user posted image

user posted image

datum pregeda
nick, PDP, kraj

9.8.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
12.7.2011 20:53:33   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina
A boste svoje otroke pustile malo doma, ko pridete iz P, tiste, ki jih imate v vrtcih, varstvu? Jaz bi ga za ene 14 dni vzela iz vrtca oz. če bo sam hotel.

Razmišljam o tem, ja. Da bi bili res družina. Itak bo moj tudi doma. Samo me je potem strah, da ne bo hotela nazaj v vrtec... user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
12.7.2011 20:54:59   
lananai
norice (vodene koze) - naša jih je imela pri devetih mesecih, dokaj hudo obliko. Ampak sem vesela, da je to že mimo, ker je lažje imet doma enega bolančka kot 2.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
13.7.2011 9:11:58   
spominčica
Jutro
Zaenkrat je blo pri nas vse ok, razen danes zjutraj, ko sem kot vsak dan šla na sprehod in nisem prav daleč prišla, ker me je začelo bolet na desni strani trebuha bolj spodaj. pa sem se rajši obrnila in šla domov.Zgleda da bo treba malo izpreči. Vsi mi pravijo da sem preveč aktivna, V soboto sem šla v hribe (na Stol 2236) in je blo vse ok. 
V službo še vedno hodim in tudi ne vem kako bom. Julija bol še delala avgusta pa dopust in potem ne vem...al naj še malo delam al naj grem na bolniško Čisto odvisno od počutja in vsega ostalega. vidim da ste že pridne in že kar pridno nabavljate za babyja. Jaz nisem še ničuser posted image , ker malo čakam na to kaj mi bo brat, ki je dobil otročk maja dal, pa da ne bo potem dvojno. Ja, ja šparat je treba,hehe.
Sicer pa je tudi moj že čutil premikanje v tebuščku in se je ko je začutil prvo brciko, ki je bla zares močna(mala se je potrudila za atijauser posted image )je bil čisto iz sebe, hehe. Zdaj se pa vsak dan...sploh zvečer...prevrača in afne gunca tam notri., vsak dan je bolj aktivna.
Nslednji pregled imam 1.avgusta potem pa na dopust - malo morja, malo šotorenja ob Soči, bomo vidli kaj še vse bo.
Trebuščke tudi pridno slikate...jaz nimam niti eneuser posted image . Bo treba nekaj naredit v tej smeri.
To je vse od mene zaenkrat,se itak bolj malo javljam,ampak brem pa redno. Sem na tekočem z vsem kar se vam dogaja.

lep dan vsem

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......