|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
10.7.2011 15:29:26   
Zojatisa
Živjo punce kako kaj, kej vroče?
Da vam povem kakšen lep dogodek se mi je danes pripetil.
Ležim na postelji in gledam Tv ter čakam na novičko da mi javijo da sem postala teta, nakar začutim da se dogaja nekaj v trebuhu in pogledam ter dam roko na trebuh tekrat pa tk močna brcika da se je oring čutla in prvič videla navzven hočem mojim povedat takrat pa mobi zazvoni in mama pravi no pa si postala teta, sej sm bla čist raznežena nism vedela kaj naj prvo povem.,
Moj popolni dan.
lp

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
10.7.2011 18:14:57   
amarnat
En vroč pozdrav iz štajerskega konca!

Takole, je bil kar pester teden.
Morfologija - vse ok. nobenega sledu o kakšnih težavah okoli srčka, 467g in velik po tabeli... ja in če mu do novembra kaj ne odpade bomo dobili user posted image  user posted image
Darilo za sestrico - verjetno si bo lahko izbrala že kaj, ko bomo nakupovali osnovne stvari, dedu, pleničke in podobno... pa verjetno bo prinesel še kakšno malenkost, z rojstvom, čeprav se zelo veseli, ampak bomo videli kako bo to v realnosti...
Brce - vsak dan močnejše, ravno razgraja in že kar ornk, da ima ati in sestrica tudi kaj od tega user posted image
Čaji - verjetno se bom zudi jaz poslužila katerega, zadnje tedne
Akupunktura - ena jo je omenila, pa se žal ne spomnim, če ima že izkušnje s tem ali se samo zanima. če ve katera kaj več  tem ali je že poskusila, naj napiše kaj...
Hrana v P - v mariboru imam iste izkušnje kot je že ena zapisala - absolutno premalo!
Jogi - mi smo takrat odšteli malo več zanj, z vzmetmi, saj ga bodo potrebovali še za nami (brat),  upam user posted image
Oblačila- nisem kupila še popolnoma ničesar! ne vem kaj mi je, sem drugače kar nakupovalni freak user posted image . bom počakala po dopustu, da trgovine napolnijo z jesensko/zimsko kolekcijo.
sem pa v prviuser posted image  kupila zelo lepe stvari preko Bolhe, jih je prodajala mamica le nekaj km od mene in sem jih šla pogledat, si izbrala kar mi je bilo všeč in vse lepo ohranjeno, od Cris - a in podobno, za nekaj evrov. je bil dober nakup user posted image

Bušiji - zelo lepi user posted image , moj je že tudi gromen, ko utegnem prilepim sliko.

Lepo preživite te peklenske dni, če ima katera kakšen nasvet za lažje preživljanje te vročine, pa naj kar napiše user posted image
p.s. kako pa ve, ki ste na morju prenašate vročino?

Jutri pa me čaka še pregled pri moji g, da vidim, kaj bo rekla lepega... papa

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
10.7.2011 20:04:49   
Natka23
OJ!!!

čaj bom jaz tudi verjeten pila, mal dvomim, da je kaj pomagalo, glede na to, da sem bla 2 tedna čez rok, kao maternični vrat pa zmehčan že 1 mesec prejuser posted image user posted image user posted image No ampak za psiho.user posted image

mleko
nič se še ne dogaja, ampak sej prvič tudi ni, potem pa v P poplaveuser posted image

darilo za sestrco nič še nimam, ma mi je kar kriza ker mala, ima vsega dovolj, nagibam se kaki knjigi, igrače pri nas potegnejo 5 minuser posted image

morfologija pa sem jo jaz končno dočakala, jutri se odpraviva v slo na pregled in potem nazaj, malo mi je težko ker Tjaša ne gre zraven in zdej 3 teden, nisva bile narazen, ampak kar se mora se morauser posted image user posted image

javim jutri kako bilo
caw

(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
11.7.2011 8:04:53   
punsha
Hej hoj, kako ste kaj?
Jaz sem kar vredu, mala ravno dela prevale v mojem trebuhu user posted image , tako lepo jo je čutiti...
mleko, ja nekje v začetku 23 tedna je že bilo nekaj. Ponoči. Očitno ko spim na boku, pritiskam in potem kaj priteče. Je bilo pa v prvi nosečnosti tudi tako zgodaj.
No, sedaj me je pa prijelo, bi šla kar malo zapravljat. Jutri se mogoče spravim pregledat koliko cunjic imam od prej, da bom videla, kaj sploh potrebujem. No če ne drugega prav veliko, pa vsaj malo za dušo. Tudi to mora biti.

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
11.7.2011 9:12:13   
diamantina
Jutro!
Jaz bom tamalemu kupila to, kar si bo sam izmislil (ponavadi je kaj v smeri knjigic, avtkov, kaj za prstke in možgančke trenirat), dobil bo pa v porodnišnici, ko bo prišel na obisk, zato bo pač tudi to darilo del moje torbe za v P.
Je mogoče katera razmišljala o odhodu domov (če bi bilo seveda vse ok) 24 ur po porodu? Kaj menite o tem?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
11.7.2011 9:59:53   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Jutro!
Jaz bom tamalemu kupila to, kar si bo sam izmislil (ponavadi je kaj v smeri knjigic, avtkov, kaj za prstke in možgančke trenirat), dobil bo pa v porodnišnici, ko bo prišel na obisk, zato bo pač tudi to darilo del moje torbe za v P.
Je mogoče katera razmišljala o odhodu domov (če bi bilo seveda vse ok) 24 ur po porodu? Kaj menite o tem?

Uf, jaz o tem sploh ne razmišljam. Je kar fino, da maš tam par dni lepo postrežbo in da si sam z otrokom, da se vsaj malce navadiš na nov ritem. Jaz se bojim predvsem zlatenice, ki se po 24 urah še ne pokaže, prejšnjič so naju s sinom poslali domov 3. dan, kljub temu da je imel previsok nivo bilirubina, ampak je bila pač gneča v P user posted image Čez 3 dni sva prišla na kontrolo in je imel revež abnormalno visok nivo BR, tako da je bil 3 dni in 3 noči pod lučko, nagec, samo v plenički. Jokal non stop, ker novorojenčki se ne počutijo dobro, če so nagci user posted image Pa tudi doma starejšemu otroku ne bi mogla dopovedati, da sem utrujena, da potrebujem spanec, to že vem, da bi kar naprej želel, da sem v pogonu user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
11.7.2011 10:05:57   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Jutro!

Uf, jaz o tem sploh ne razmišljam. Je kar fino, da maš tam par dni lepo postrežbo in da si sam z otrokom, da se vsaj malce navadiš na nov ritem. Jaz se bojim predvsem zlatenice, ki se po 24 urah še ne pokaže, prejšnjič so naju s sinom poslali domov 3. dan, kljub temu da je imel previsok nivo bilirubina, ampak je bila pač gneča v P user posted image Čez 3 dni sva prišla na kontrolo in je imel revež abnormalno visok nivo BR, tako da je bil 3 dni in 3 noči pod lučko, nagec, samo v plenički. Jokal non stop, ker novorojenčki se ne počutijo dobro, če so nagci user posted image Pa tudi doma starejšemu otroku ne bi mogla dopovedati, da sem utrujena, da potrebujem spanec, to že vem, da bi kar naprej želel, da sem v pogonu user posted image

Se strinjam z Felix, čeprav vem, da mi bo hudo, ker bom komaj čakal, da sem ob Tjaši, da začčnemo novo življenje v 4.user posted image Ampak vem, da rabiš počitek, pa tudi Tjaši bo lažje dopovedat, kaj in kako, ker če bom doma ne bo počitka

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
11.7.2011 10:23:08   
smrketa24

Jutro!

Ne, tudi jaz o tem nisem razmišljala. Sem pa razmišljala o tem, da če bo porod šel ok, bom šla lahko drugi dan po porodu domov (torej, nulti dan je ko rosiš, potem si pa dva dni notri in greš domov). Ker baje da drugorodke vprašajo, če bi šle en dan prej domov, če je vse ok.
Trenutno se pa sploh ne ubadam s tem, ker mi "grozi" CR, ker imam podležečo posteljico, ki mi zapira MV ali kako se že reče. Tako da vseeno upam, da se dvigne do 32. tedna, da lahko naravno rodim.

Neposredna povezava do sporočila: 2583
11.7.2011 11:13:46   
mimsi
Tudi jaz nisem za to, da bi šla prej domov. Mi je prav pasalo, da sem malo počivala. Če mi bo pa ratalo dobit nadstandard sobo, bosta pa moja 2 itak cel dan lahko pri meni.

smrketa, predležeča posteljica je...user posted image no, pa želim ti, da bi se ti lepo vse uredilo...user posted image

mene pa nekej drucga zanima...že skos hočem vprašat pa vedno pozabim...in sicer, kako je kaj z uporabo autana v nosečnosti?user posted image

In pa ve, ki nosite fantke, a ste kaj bol poraščene oz. imate kaj bolj temne dlake...jaz sem po bikiniju čist šumasta, pa po trebuh tut...user posted image pa običaajno nimam teh "težav".Pravijo, da je to eden od znakov za user posted image spol user posted image .  Pa me zanima, če to kaj drži...user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
11.7.2011 11:18:40   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mimsi

In pa ve, ki nosite fantke, a ste kaj bol poraščene oz. imate kaj bolj temne dlake...jaz sem po bikiniju čist šumasta, pa po trebuh tut...user posted image pa običaajno nimam teh "težav".Pravijo, da je to eden od znakov za user posted image spol user posted image .  Pa me zanima, če to kaj drži...user posted image

tokrat nisem nič bolj poraščena, pri Juretu pa sem imela res temnejše in močnejše dlake. Nisem pa vedela, da je to znak za user posted image user posted image

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
11.7.2011 11:21:45   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mimsi

smrketa, predležeča posteljica je...user posted image no, pa želim ti, da bi se ti lepo vse uredilo...user posted image

mene pa nekej drucga zanima...že skos hočem vprašat pa vedno pozabim...in sicer, kako je kaj z uporabo autana v nosečnosti?user posted image

Ups....predležeča...nisem bila sigurna kako točno se reče user posted image

Baje se ne sme uporabljati sredstev proti klopom in komarjem. Vsaj tako so meni rekli - naj se jih čimbolj izogibam. Imamo v hišo žnj komarjev in ne smem uporabljati tistih zadev, ki se vtaknejo v atičnico. Baje oddaja neke stvari, ki škodujejo plodu user posted image

Poraščenost - ja, baje smo nosečnice res bolj poraščene. Se tudi meni tako zdi, pa čeprav bomo baje imeli punco. Tudi v prvi nosečnosti sem imela po trebuhu dlačice, ki so pa porodu izginile. Upam, da bo sedaj tudi tako.

(odgovor članu mimsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
11.7.2011 11:59:07   
punsha
dlake, meni se pa zdi ravno obratno. Veliko počasneje rastejo. Je v obeh nos. isto, pa je bil prvič fantek, sedaj naj bi bila punčka. Po nogah kar traja, da se moram spet depilirat, drugje pa itak spotoma lepo pod tušem, pa je. Tako al tako nikoli ne pustim, da bi ravno kaj dosti zraslo user posted image
Sredstva proti klopom in komarjem, prvič slišim. Jaz pravim, da če bi bila kaka večja stvar, ki se med nosečnostjo res ne bi smela, bi že G opozoril. Za vsako stvar pa res ne gledam, mi ni ravno do kompliciranja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2587
11.7.2011 12:11:44   
voxaja
Živjo user posted image
Uf ta vročina je pa za crknt user posted image Pa zgleda da bomo še cel teden mel tako vroče. Za vikend pa naj bi blo hvalabogu mal boljš.

odhod
domov 24 ur po porodu -  o tem ne razmišljam. si bom tiste 3 ali 4 dni rajši lepo spočila v porodnišnici, ker doma ne bo počitka, ker mi starejša hčerka ne bo dala mira (takrat bo stara 1,5leta), pa še z dojenčkom bo veliko dela.

[/quote]

Baje se ne sme uporabljati sredstev proti klopom in komarjem. Vsaj tako so meni rekli - naj se jih čimbolj izogibam. Imamo v hišo žnj komarjev in ne smem uporabljati tistih zadev, ki se vtaknejo v atičnico. Baje oddaja neke stvari, ki škodujejo plodu user posted image

[/quote]

A rees? jaz imam  vsako noč vštekan to za vtičnico, ker mamo ponoči okno odprto, ker drugač je too much vroče.user posted image Pa sploh nism pomisnla da bi to lahko kaj škodlo plodu.user posted image
Bom mal pogledla na medover.net če tam kaj piše o tem..

< Sporočilo je popravil voxaja -- 11.7.2011 12:12:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 2588
11.7.2011 12:12:33   
Zojatisa
Meni se je zgodil da sem ponoči šla na wc in se mi je zazdel nekaj čudnega na brdavici pa pogledam in ko sm se jo dotaknala se je kar naenkrat pojavila kaplica prizorne tekočine?
Je to normaln glede na to da sm v 22tednu.
lp

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
11.7.2011 12:13:09   
voxaja
Zojatisa, to je najbrž kolostrum- mleko, in ni nič narobe. Enim se to pač začne prej tvorit. tudi jaz sem spomnim da mi je v prvi nosečnosti enkrat priteklo mleko, samo se ne spomnim kdaj je to bilo.

< Sporočilo je popravil voxaja -- 11.7.2011 12:15:55 >

(odgovor članu voxaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
11.7.2011 13:50:28   
mary003
No tako..mi smo predčasno zaklučli z dopustom,ker je moj mali princ zbolel.user posted image
4.7. sem imela morfologijo in ker ni blo vidt skoraj nič so mi ga v torek ponovili..nekaj manj plodovnice imam in nosim v križu bolniška je podaljšana do 25.7. moram pa kar veliko počivat na levem boku in zadosti pit vode...rok je prestavljen na 9.11.ni še čisto 100% da je user posted image .
mleko- že od 20 tedna teče,tako da imam blazinice.

prestavljen PDP 9.11. morfologija 4.7. +ponovitev morfologije 5.7. naslednji pregled 25.7. + glukozni test,kontr.plodovnice,uz

(odgovor članu voxaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
11.7.2011 14:39:46   
diamantina
Zojatisa, ravno nekje zgoraj sem omenila, da meni že ves teden kaplja ven, prozorno do rumenkasto belo, tako gosto. Tvori se ti mleko.

Aha, a potem se ne boste odločile za tole. Jaz pa kar malo tuhtam, da mogoče pa vendarle bi ... če bi bilo seveda vse ok. Zlatenice pa prvi ni dobil (kar ni garancija za drugega, se zavedam).   

(odgovor članu mary003)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
11.7.2011 17:52:10   
Maja_V.
Lep pozdravček,

po dveh, bolj umirjenih dneh, kar se tiče brcanja najinega čebelčeka, sva včeraj doživela nekaj čudovitega, in sicer je malček počel tak direndaj v trebuščku, da ga je končno tudi moj ljubi začutil, hehe. user posted image user posted image user posted image Neprecenljiv občutek!user posted image user posted image user posted image

Kar se tiče izcedkov iz prsi oz. bradavic, tudi meni se to zdaj dogaja že kar lep čas, sedaj sem v 22. tednu. To je normalno. Od kar sem na dieti zaradi sladkorne, sem shujšala 1,5 kg, tako da zdaj imam vsega skupaj od začetka user posted image do danes +1.5 kg več, kot pred user posted image . Upam, da bom uspela to vzdrževat do konca.

Jutri gremo na kontrolo v diabetološko ambulanto, mi kar ni za iti, pa je treba... upam, da bo koliko toliko vse ok. Na šihtu imamo zastonj savno, katastrofa je delat v takem... ampak zdaj imam že več argumentov, da lahko grem na bolniško... tako da ta teden premislim, kaj bom...

No, lepo se imejte, uživajte kolikor se da v tej vročini.

Pa pa.

user posted image user posted image user posted image

"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!"
*13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*

Neposredna povezava do sporočila: 2593
11.7.2011 21:13:46   
_perla_
IZVIRNO SPOROČILO: Maja_V.

Od kar sem na dieti zaradi sladkorne, sem shujšala 1,5 kg, tako da zdaj imam vsega skupaj od začetka user posted image do danes +1.5 kg več, kot pred user posted image . Upam, da bom uspela to vzdrževat do konca.

Maja_V. kakšna pa je ta dieta? Ali obstaja kaj univerzalnega? Ali je to za vsako posameznico napisano? Jaz se pa malo bojim, da bi to sladkorn dobila, ker se kar precej redim user posted image

(odgovor članu Maja_V.)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
11.7.2011 22:08:37   
felix7
če se bojite sredstev proti komarjem, obstaja en sprej, ki je sicer namenjen otrokom, deluje pa tudi na odraslih user posted image Zanzi bimbi. Je baje čisto naraven, ful lepo diši predvsem po limonini meti in deluje. Se pa kupi v lekarni.
Tista sredstva za v vtičnico pa so precej škodljiva na splošno, ne samo za nosečnice user posted image tisto naj bi bilo vklopljeno kakšno uro pred spanjem, da odžene komarje, nikakor pa ne vso noč, sploh ne v zaprtih prostorih.

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
12.7.2011 8:31:30   
twiggi
no da prvo povem da je moj mali kr lepo dejaven. user posted image vsaki dan bolj. nekaj časa oz. skoraj dva tedna je bilo zatišje, tako da sem že mislila da je kaj narobe. zdaj pa ga je tak lepo čutiti. sploh zvečer. premika pa se samo na desni strani. na levi ga še nisem čutila. prav tako je na desni videti taka bunkica. prav zanimivo je vse skupaj opazovati. user posted image kaj vse se dogaja s telesom. povejte mi nekaj. sploh tiste ki ste že mamice. ali je res, da kakšen ritem ima otroček v trebuhu, da ga ima tudi po rojstvu? v enem članku sem zasledila da bi naj bilo to res. če je na primer dejaven zvečer in ponoči da bo tako tudi po porodu. me je prejšno noč kr budil. ko sem mojemu to omenila je reko da se morem z mali pogovorit da je noč za spanje in ne za delanje akrobacij. user posted image se je kar ustrašil da se bo moral ponoči vstajat.

mleko: sem se zadnjič zbudila in videla da imam v predelu leve bradavice nek čuden posušen krog. sem sprva mislila da je voda, samo voda se posuši in ne ostanejo fleki. tako da možno da mi je že začelo mleko tečt. kako pogosto pa je to v nosečnosti?

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
12.7.2011 8:40:49   
Tjasa27
oj!

odštevam dneve do morfologije-komaj čakam. upam da bo vse ok.

twiggi - naš po rojstvu ni imel tazga ritma kot v trebuščku tako da pri nas to ni držalo.

drugače se pa kuham v službi, nimamo nobene klime in je grozno. pa noge mi zatekajo, pa žile so se mi pojavile in me ful bolijo noge tako da komi hodim. bom probala mal bolniške izprosit. sej drugače grem lahko direkt iz boniške na dopust, al morm bit kakšen dan v službi?

mleko meni še ne teče, tud v prvo  mi ni.

čutim pa tud jz brcke samo na levi strani, nikoli na desni. tud urban je bil ves čas na levi, nikol se ni prestavil na desno user posted image najbrž je to ok, ne? bom jutr mal vprašala če se bom spomnila

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
12.7.2011 9:09:53   
tassika
Glede bolniške in dopusta. Lahko greš direktno na dopust, če ti v službi to dovolijo, jaz vem ,da meni bi kompliciral v smislu, kaj si bla doma, zdaj si pa tolk zdrava da greš lahko na morje. Tako da sem stisnila, sem oddelala te 3t, v sob pa štartam na dopust, potem mi je pa vseeno če grem na bolniško. Bom videla danes kakšno je stanje mojega materničnega vratu, popadkov nisem mlea več, sicer mi še kdaj pa kdaj otrdi trebuh, špika me pa skos in pritiska navzdol. Pustimo se presenetit. Gre pa mala z nama pogledat dojenčka. Včeraj sva šli skupaj v laboratorij, ker nisem imela varstva, pa je bila tako pridna, v čakalnici je vse zabavala, ko so mi jemali kri je sedela v naročju in gledala, lulat je šla pa tudi z mano, pa mi govorila kaj moramuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
12.7.2011 9:11:05   
punsha
Hej user posted image

ritem, kaj pa vem, če to drži, da obdrži ritem iz trebuha. Itak se je na začetku tudi ponoči zbujal na 2 uri, čez dan pa isto. On je ves čas spal, pa jedel, pa spet spal...
brce pa jaz čutim povsod. levo, desno, zgoraj, spodaj, potem levo in desno hkrati (očitno nekje roke, drugje nogeuser posted image )...Pomoje ni ravno kake fore no. Pač kakšen se še dosti obrača v vse smeri, drugemu pa paše tako in tako ostane.
počutje, mene zadnje čase obupno boli v križu, čisto spodaj. Najhuje je, če ležim na hrbtu, včasih komaj noge premaknem, da vstanem. Imam cele podvige. In pa trebuh mi sedaj kar pogosto otrdeva, kljub skoraj neprestanemu ležanju. Pijem magnezije, če pa kaj pomagajo pa tudi ne bi vedela. Ni kake sile no.

Ijej, danes greva pa z malim k mojim staršem na vikend. Moram malo zamenjati okolje. Mi bo prav pasalo po mesecu in pol iti poležavat na drug konec user posted image .
Sem pa danes napolnila 23 tednov in vstopam v 24 user posted image . joooj, jaz imam pa že prav res velik trebuh user posted image , sploh ni več trebušček.

< Sporočilo je popravil punsha -- 12.7.2011 9:13:17 >

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
12.7.2011 10:51:05   
_perla_
user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, morfologija, 3D/4D UZ, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 19.7., Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image   user posted image
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , Štajerska user posted image user posted image

31.10.
pingi, 31 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 12.7., okolica Lj. user posted image   user posted image
cassy, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image   user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 19.7., Savinjska user posted image
Klara-1, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 20.7., 14.7., Gorenjska user posted image

1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Gorenjska user posted image  user posted image
polonal99, 3 user posted image
Sončna30, 31 let, 1  , 0  , 29.7., okolica Celja 

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 22.7., Ljubljana user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 28.7., Ljubljana  user posted image  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , Gorenjska user posted image
smrketa24, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.7., 9.8., Ljubljana user posted image
breskvica13, 2 user posted image , 1 user posted image , 5.8., okolica Ptuja user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.7., Ljubljana user posted image  user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image
MalinaNina, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.8., Gorenjska  user posted image   user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , okolica Kranja user posted image   user posted image
soncnica1985, 26 let, 1 user posted image (user posted image user posted image ), 0 user posted image Kranj user posted image user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.7., Štajerska user posted image   user posted image
malanovinka, 28 let, 25.7., Primorska    

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.7., Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Mariborsko okrožje user posted image user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 29.7., Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 2.8., okolica Ljubljane user posted image
Urugu, 3 user posted image , 2 user posted image , 27.7.  user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje
mary003, 23 let, 2 , 1 , 25.7., Škofljica

10.11.

lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 14.7., Gorenjska user posted image  user posted image
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 17.8., Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 1.8., Gorenjska  user posted image  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 , Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted imageLjubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 18.7., Maribor  user posted image
Maja_V., 33 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 15.7.,  Štajerska user posted image  user posted image
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted imageSavinjska user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image
miskica1983, 27 let, 1  , 0  , 3.8., Ljubljana 

15.11.
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image

16.11.
17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image 13.7. user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image , 12.7., 9.8.  user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 16.8. user posted image

19.11.
lean, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica MS user posted image user posted image

20.11.
Zojatisa, 28 let, 15.7., Prebold user posted image  user posted image
hopsala, 21 let, 14.7., Zasavje user posted image
jass1, 14.7. user posted image
kristidream, 32 let, 1 , 0 , 3.8., Ljubljana user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 19.7. user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted imagePrlekija user posted image
MojP, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image   user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Domžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Domžal user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 12.7., 15.7., Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 14.7., 9.8., Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , 13.7., Ljubljana user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image
vesna91, 2 , 1 , 25.7.   

25.11.
sana_83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image user posted image
felix7, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 25.7., okolica Grosuplja user posted image  user posted image

26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0, 20.7.   user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image ,  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 27.7., Gorenjska user posted image
dilady, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
tevža, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje user posted image user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image  user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image , 25.7. user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.7., Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , Trbovlje user posted image

29.11.
Manja87, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Radelj user posted image

30.11.
x.11.

tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  
kužika   

SKUPAJ NAS JE user posted image : 96
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 12
user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 17
user posted image PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO user posted image : 4

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
      - noseča.com                             - pregnancy.org
  - bibaleze.si                               - bambino.si
           - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......