hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Mene pa zanima, če vaši ponoči spijo v zibkah in posteljicah? A ima katera kar pri sebi? Midva sva ga prvi teden dajala spat v zibko, ampak je rabil ful časa da je zaspal, pa še ponoči je bila cela procedura, ko je bilo treba dojit. Zdaj spi kar pri nama, ker mi ga je ponoči tako najlažje podojiti, pa še oba hitro zaspiva nazaj . Me pa malo skrbi, da se ne bi preveč razvadil in da kasneje ne bi več hotel v zibki spat . A ima katera kakšno izkušnjo s tem? Mi smo hčero imeli prve 4 mesece v postelji potem je spala v zibki in pri 6 mesecih je šla v svojo sobo spat, vse brez problema. Na začetku ni hotela spat v zibelki in sem jo pustila pri naju. Enako je sedaj s tamalim, v zibki oz. v košku mu ni všeč in spimo skupaj, pa še joško mora met večino časa v ustih tako da nam drugače tudi ne znese če hočemo spat. Kar bo pa bo. IZVIRNO SPOROČILO: maurica IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi Še eno vprašanje za vse: a boste cepile vaše za rotavirus? Js še vedno premišljujem... Midva jo bova cepila. Moj je pri prvem imel pomisleke, jaz pa poznam primer, ki se je zaradi rotavirusa končal zelo slabo, zato v odločitev ZA cepljenje nisem nikoli dvomila. Naj se pa vsak odloči po svoji vesti.. Kdaj pa naj bi jih cepili za rotavirus? A to ni v sklopu tistih cepljenj, ki jih imajo v tretjem al četrtem mesecu? Ne ni. Jaz sem hčero cepila in je trebušne viruse ki smo jih imeli v vrtcu preživela le z drisko. Tamalega bomo tudi cepli. Je pa (vsaj pri nas, ne vem če je povsod enako) cepivo enega proizvajalca v dveh dozah, vsako po 70 evrov, od drugega pa tri krat po 60 evrov. No naj še na hitro dodam, da se mi meša ker je tamali bolan. Razen tega da ima krče, ki so hvala bogu blažji kot pa tisti ki jih je imela hči, je prehlajen - ima zamašen nos in grozno kašlja. Ker se to vleče že več kot 2 tedna in sma porabla verjetno želiter fiziološke brez uspeha, sma bila danes pri zdravniku. Dobil je antibiotik, za pop*** pa dober mesec je star pa ima že antibiotik! Tavelika pa je doma ker je tudi bla bolana in je ne upam v vrtec poslat, da ne prinese še česa domov! Upam da ste ve bolje kot mi, šmo na vezi, L.P.
|