hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Men se pa že rahlo trga. danes ponoči je mala zelo slabo spala. Po hranjenju, ko je bilo očitno, da noče več, saj me je gledala z odprtimi očmi, sem jo dala v posteljico in ni minila minutka, ko se je začela jokat in sesati pest, kot da je najbolj lačna na tem svetu. Jo pristavim nazaj in začne sesat kot utrgana. Par minutk nazaj pa ni hotela joške niti povohat. A to znajo že pri enem mesecu tako starše zezat al kaj? Zdajle mi je že smešno, ponoči mi pa ni blo. Pa da ne omenjam štale čez dan. Kadarkoli sem jo odložila na njen dnevni prostor, da bi imela malo proste roke in kaj naredila, je bil jok. Spala mi je samo eno uro čez cel dan, tako da je bila budna od 12h do 22h (minus tista urca). A je to normalno? Ker men se bo že rahlo strgalo. Da ne omenjam, da zeha in zapira oči, se prav vidi kako močno je zaspana, ko pa jo odložim v posteljico pa jok in oči kot sovica. Lahko govorim in ji prigovarjam, ampak ne zaleže, razen če jo vzamem ven. Potem je pa umirjena in očke se ji takoj spet zapirajo... Rahlo sumim na zagon rasti, ker prej je v redu spala in ni imela težav da je sama zaspala. če bo šlo tako naprej se mi bo zmešalo. Dobro, da je mami prišla na obisk, da sem imela 1,5h proste roke, da sem pomila posodo in nekaj pojedla. Največji problem ob vsem tem mi pa predstavlja, da ne vem kdaj joka kar tako ali pa zato ker je lačna. Danes se je tako večkrat hranila na 1 uro in tudi ko uspavanje traja tako dolgo, ne vem, al naj jo podojim ali ne, da ne bo to jemala kot crkljanje in bo potem še večja štala... Al sem čist zmešana. Zdajle spi 15 min, pa se skoz neki oglaša. Po moje je že čisto neprespana. Teyla, tole mi je pa tako poznano! Teyla, taki mali dojenčki sicer še ne znajo "zezat", iščejo bljižino in materino toploto, zato se radi cartlajo, jaz našo miš kr fajn zavijem v odejo, da je okrog in okrog zavita, kao, občutek varnosti, in morem potrkat že 2 dni lepo spi ponoči samo za hranjenje se zbudi, če pa se tako sunkovito zajoče z Ueeeeee in ful nagrmansi čelo, je znak, da jo tišči kupček, in jo dvignem pokonci pa ga takoj podre- včasih pač nikakor ne podre še po pol urah ne, potem zaspi nazaj, če je lačna pa cvoli kot muca Eeeeeeh, meeeee, kr pošteno glasno , pa naša se dere ko jesihar, ko je posrana, Takoj jo moram previt Samo mirne živčke, saj se bo unesla, ima pač kak tak dan da je bolj slabe volje, ali pa se hoče bolj cartat, veš kako se imamo mi, ko moram cartat 2 malčka na enkrat!!! Lepo bodite