tesko
|
IZVIRNO SPOROČILO: rolkica miafilip, tesko, kviki: jaz sem tudi na bucibuci prijavljena, naj še enkrat razložim stvar, ker očitno se ne razumemo. Z aprilčicami smo se večkrat dobile v živo in se zmenile da bi imele privat forum, kamor ne bi mogla gledat ravno cela Slovenija. Nekatere imajo slabe izkušnje iz preteklosti, ko so na forumu kaj pojamrale in je to prišlo na ušesa njihovih tašč, sodelavcev itd. Zato smo si zaželele forum, kjer lahko mirno objavljemo svoje slike, napišemo tudi kaj bolj osebnega, napišemo kje nas čevelj žuli itd. In smo si ga naredile. Seveda na tem forumu ne moreš samo brat in se nadejat tujih težav in po možnosti bit kak sorodnik od kakšne aprrilčice in čekirat kaj bo pisala, ampak si aktiven. Če imaš čas da 3 ure bereš poste, si moraš vzet še 20 sekund da pozdraviš in napišeš 2 stavka kako si. Veliko uporabnic ringaraje ima pa čas samo za branje tisočih strani, da bi kaj napisale o sebi pa ne. Sicer pa vse tiste, katerim se zdi BB forum otročarija in nimajo časa za forume itd. imajo še vedno možnost klepetat tukaj na ringaraja(nihče jim ničesar ni vzel), zato ne razumem od kje ta nastrojenost proti furumašičam iz bucibuci. Jaz nimam proti nikomur nič in vsem želim prijeten zaključek nosečnosti, pa da bojo naši zdravi. Mah, jaz tud prot nobeni nič..zakaj le.. Razumem poanto zaščitenega foruma, pa tud to, da lahko mal najeda, da ene samo berejo, malo manj pa razumem, da objaviš nekaj komentarjev (jaz recmo ca. 15 na temle forumu, morda bi jih mogla 100?;)), dobiš dostop do novega bucibuci, potem pa ga čez noč nimaš več, vprašaš 3x, kaj in kako, pa ne dobiš odgovora...pa se ti zdi mal tko no. Toliko le v pojasnilo.. ker ni, da zato ne bi spala ponoči, me drugi stvari žulijo, dobesedno;) Punce, ki so pa šele zdaj odkrile RR (tud to se zgodi), pa itak ne morjo zraven. Ja, varnost, just in case, če je tašča..razumem, po drugi strani pa tud novinke razumem..ne vem..a so res sosede/tašče/.. tok zvite in polne časa, da bi se znale izdajat za eno apričico? no, sej vse je možn verjetn... Sicer me pa zanima, kako se kaj počutite? Vam velikokrat otrdeva trebuh? Še ful brck? Meni se sploh ne umiri, da ne omenjam, če pojem kaj sladkega - pol je pa rock'n'roll. Koliko ste še mobilne? Jaz sem pred par tedni komot zmogla nekaj km, zdaj me pa dostkrat zareže spodaj v trebuhu že, če pretrdo stopim al če se čudno dvignem iz avta..kolki pa so me nedavno nehali, danes ponoči pa spet pa še križ in še bolečine kot pri menstr..mojega pa še 10 dni ne bo (ja, zdaj me dejansko lahko kdo, ki me pozna, razkrinka-bom tvegala), večino nosečnosti sva pregurala po skypu, tko da me zadn cajt, ko me kaj matra, kar panika, bi čas zavrtela naprej..pa ne da bi blo tolk narobe rodit pri dobrih 35 tednih, ampak res ne bi sama rojevala! Te dni sem oprala cunce (a kakšna ni made in china, taiwan, india?:)) še naša tovarna Beti, pogledam pa: made in China..uh. zdaj pa še mal na luft... vsem lepo nedeljo!
|